Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

16 October 2017

JAMU NENEK SANG SURIA

JAMU NENEK " JAMU TERBAIK WARISAN TURUN TEMURUN "

Jamu nenek ialah jamu tradisional yang dirumuskan menggunakan akar-akar kayu, herba dan makanan sunnah terpilih serta diterapikan lagi dengan ayat-ayat zikir dan doa. Jamu nenek telah menjadi pilihan semenjak tahun 1982, 100% produk Muslim kini telah berwajah baru dan mendapat notifikasi KKM tentunya selamat digunakan sebagai jamu harian setiap hari. Jamu nenek banyak jenis, namun saya nak review tentang 3 jamu nenek iaitu πŸ‘‡πŸ»
☘  Jamu nenek detox diet @ JAMU NENEK FIT I PLUS
☘  Jamu nenek dara awet muda @ JAMU NENEK RAPAT PLUS 
☘  Jamu nenek herb for skin @ JAMU NENEK SANG SURIA 
Produk ini mampu milik dan tidak dinafikan keberkesananya.

KEISTIMEWAAN JAMU NENEK :-
🌿 Tiada pantang
🌿 Boleh diambil semasa haid
🌿 Boleh diambil bersama supplement lain
🌿 Tanpa bahan kimia yg merbahaya: bahan penahan hanya dimasak untuk ketahanan dan keaslian
🌿 Tiada kolagen
🌿 Tidak panas
🌿 Boleh diamalkan ketika hamil dengan peraturan tertentu
🌿 Diekstrak daripada tumbuhan segar & 200 herba terpilih, ulaman, bungaan, bijian dan makanan sunnah.
🌿 Tiada sumber haiwan.
🌿 Merupakan 100% kepakaran turun temuran untuk menjaga mutu dan kualiti setiap capsul yg anda amalkan.
🌿 Telah di masak sebelum di capsulkan.

KELEBIHAN JAMU NENEK SANG SURIA 
🌼 Merawat masalah resdung 
🌼 Merawat masalah jerawat dan jeragat 
🌼 Memperbaiki kulit yang bermasalah dan rosak akibat penggunaan bahan kimia pada lot wajah/badan 
🌼 Mengurangkan kemerahan pada wajah akibat penggunaan produk yang menghakis kulit 
🌼 Mengawal pigmentasi dan bintik hitam di wajah 
🌼 Melicinkan struktur kulit kasar dan berlubang 
🌼 Mencerahkan kulit yang kusam dan gelap 
🌼 Menghilangkan garis halus dan kedutan Kulit lebih anjal, cerah sekata, gebu dan berseri 
🌼 Mengawal pengeluarkan minyak di wajah
🌼 Mencerahkan lingkaran gelap bawah mata
🌼 Merawat parut dan cela yang degil 
🌼 Mengecilkan pori-pori

CARA PENGAMBILAN JAMU NENEK
πŸ‚ 2 kapsul sebelum tidur. 
πŸ‚ Baca Bismillah & selawat 3x












---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

JAMU NENEK RAPAT PLUS

JAMU NENEK " JAMU TERBAIK WARISAN TURUN TEMURUN "

Jamu nenek ialah jamu tradisional yang dirumuskan menggunakan akar-akar kayu, herba dan makanan sunnah terpilih serta diterapikan lagi dengan ayat-ayat zikir dan doa. Jamu nenek telah menjadi pilihan semenjak tahun 1982, 100% produk Muslim kini telah berwajah baru dan mendapat notifikasi KKM tentunya selamat digunakan sebagai jamu harian setiap hari. Jamu nenek banyak jenis, namun saya nak review tentang 3 jamu nenek iaitu πŸ‘‡πŸ»
☘  Jamu nenek detox diet @ JAMU NENEK FIT I PLUS
☘  Jamu nenek dara awet muda @ JAMU NENEK RAPAT PLUS 
☘  Jamu nenek herb for skin @ JAMU NENEK SANG SURIA 
Produk ini mampu milik dan tidak dinafikan keberkesananya.

KEISTIMEWAAN JAMU NENEK :-
🌿 Tiada pantang
🌿 Boleh diambil semasa haid
🌿 Boleh diambil bersama supplement lain
🌿 Tanpa bahan kimia yg merbahaya: bahan penahan hanya dimasak untuk ketahanan dan keaslian
🌿 Tiada kolagen
🌿 Tidak panas
🌿 Boleh diamalkan ketika hamil dengan peraturan tertentu
🌿 Diekstrak daripada tumbuhan segar & 200 herba terpilih, ulaman, bungaan, bijian dan makanan sunnah.
🌿 Tiada sumber haiwan.
🌿 Merupakan 100% kepakaran turun temuran untuk menjaga mutu dan kualiti setiap capsul yg anda amalkan.
🌿 Telah di masak sebelum di capsulkan.

KELEBIHAN JAMU NENEK RAPAT PLUS 
🌼 Merawat senggugut dan menstabilkan kitaran haid
🌼 Merawat keputihan, bau kurang enak dan kegatalan di bahagian intim wanita
🌼 Menaikkan seri muka dan awet muda
🌼 Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset kewanitaan serta membentuk tubuh
🌼 Mengetatkan otot faraj/power grip
🌼 Mengembalikan keinginan bersama pasangan
🌼 Membantu mendapatkan zuriat
🌼 Membantu memperbanyakkan susu ibu
🌼 Membantu mencantikkan kulit
🌼 Melancarkan peredaran darah
🌼 Tubuh lebih ringan dan bertenaga

KANDUNGAN JAMU NENEK RAPAT PLUS 
🌺 Folium Labisia Pumilia Linn (Kacip Fatimah)
🌺 Semen Croton Caudatom (Manjakani)
🌺 Semen Piper Nigrum (Lada Hitam)
🌺 Radix Hippocratea Indica
🌺 Semen Trachyspermum Ammi

CARA PENGAMBILAN JAMU NENEK
πŸ‚ 2 kapsul sebelum tidur. 
πŸ‚ Baca Bismillah & selawat 3x













---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

JAMU NENEK FIT I PLUS

JAMU NENEK " JAMU TERBAIK WARISAN TURUN TEMURUN "

Jamu nenek ialah jamu tradisional yang dirumuskan menggunakan akar-akar kayu, herba dan makanan sunnah terpilih serta diterapikan lagi dengan ayat-ayat zikir dan doa. Jamu nenek telah menjadi pilihan semenjak tahun 1982, 100% produk Muslim kini telah berwajah baru dan mendapat notifikasi KKM tentunya selamat digunakan sebagai jamu harian setiap hari. Jamu nenek banyak jenis, namun saya nak review tentang 3 jamu nenek iaitu πŸ‘‡πŸ»
☘  Jamu nenek detox diet @ JAMU NENEK FIT I PLUS
☘  Jamu nenek dara awet muda @ JAMU NENEK RAPAT PLUS 
☘  Jamu nenek herb for skin @ JAMU NENEK SANG SURIA 
Produk ini mampu milik dan tidak dinafikan keberkesananya.

KEISTIMEWAAN JAMU NENEK :-
🌿 Tiada pantang
🌿 Boleh diambil semasa haid
🌿 Boleh diambil bersama supplement lain
🌿 Tanpa bahan kimia yg merbahaya: bahan penahan hanya dimasak untuk ketahanan dan keaslian
🌿 Tiada kolagen
🌿 Tidak panas
🌿 Boleh diamalkan ketika hamil dengan peraturan tertentu
🌿 Diekstrak daripada tumbuhan segar & 200 herba terpilih, ulaman, bungaan, bijian dan makanan sunnah.
🌿 Tiada sumber haiwan.
🌿 Merupakan 100% kepakaran turun temuran untuk menjaga mutu dan kualiti setiap capsul yg anda amalkan.
🌿 Telah di masak sebelum di capsulkan.

KELEBIHAN JAMU NENEK FIT I PLUS
🌼 Untuk menurunkan kolestrol, lemak, racun, toksik, air, angin, lendir dalam badan.
🌼 Membuang lemak yg tidak diingini dlm badan dan meninggalkn lemak y optimum bagi tubuh bdn. 
🌼 Membuatkan badan rasa cergas, ringan, kulit makin berseri dan kurus dgn sekata. 
🌼 Diformulasi dr extrak sena, halia, kunyit, serai, jintan, inai mekah dan pelbagai herb yg bertindak menguruskan badan, mengecilkan badan.
🌼 Membuang toksin-toksin secara berkala & mengandungi antioksida y tinggi bagi mengekalkn keremajaan kulit & badan

KANDUNGAN JAMU NENEK FIT I PLUSπŸ„ Extrak sena
πŸ„ Halia
πŸ„ Kunyit
πŸ„ Serai
πŸ„ Jintan
πŸ„ Inai mekah
πŸ„ Pelbagai herb

CARA PENGAMBILAN JAMU NENEKπŸ‚ 2 kapsul sebelum tidur.
πŸ‚ Baca Bismillah & selawat 3x








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

15 October 2017

DIANZ VITAMIN C & E PLUS

 DIANZ VITAMIN C & E PLUS

Dianz vitamin new packaging!! Lebih power!!
Kesan penyerapan 5 kali lebih cepat!!
Tablet lebih padat dan lebih halus dengan rasa beri!!
Dapatkan segera DIANZ VITAMIN C & E PLUS EDISI 2017 extra ascorbic acid dan glutathione jika anda ingin tampil cantik berseri dan semakin cerah!! 
HISAP-HISAP TERUS CANTIK!!!
.
KANDUNGAN DAN FUNGSI DIANZ VITAMIN C & E PLUS

✔ Vitamin C berasaskan oren untuk merawat parut/jerawat/jeragat
✔ Vitamin E berasaskan MAQUIBERRY untuk melembapkan kulit
✔ Kolagen asli berasaskan IKAN TALAPIA untuk kulit lembut dan gebu
✔ Extra GLUTATHIONE sebagai antioksida dan menggandakan kesan pencerahan
✔ Extra ASCORBIC ACID untuk lebih kuasa penyerapan vitamin dalam tubuh
.
KELEBIHAN DIANZ VITAMIN C & E PLUS

✔ 5 kali ganda lebih cepat penyerapan dengan extra GLUTATHIONE dan ASCORBIC ACID
✔ Berperisa BERRY (masam masam manis)
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun dan ke atas
✔ Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu bayi
✔ Sesuai untuk mereka yang berkulit sensatif
✔ Boleh diambil ketika period dan dalam pantang
✔ Baik untuk tumit kaki, rambut dan kuku
✔ Selamat dan berkesan
✔ Tiada gelatin dan 100% halal
✔ Produk muslim dan kilang bertaraf GMP
.
CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMIN C

✔ Berperisa berry (boleh di hisap, di kemam dan dikunyah)
✔ Sebotol 30 biji
✔ 1 biji sehari selepas makan/2 biji untuk whitening booster
✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari
.
NOTED : Kurangkan minuman kafein, alkohol, rokok, makanan berminyak, minuman berkafein dan bergas untuk kesan lebih berganda
.






.
---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


EPHYRA LIPS

 EPHYRA CREAM TO MATTE LIP COLOR
πŸ‘‰πŸΌLIQUID LIPSTICK EPHYRA JADI REBUTAN MEKAP ARTIS, WANITA BEKERJA, WANITA BISNES, STUDENT & SELEBRITI... 😍 SEBABNYA?
πŸ’‹  Harga Berbaloi - HANYA RM30 sahaja. 
Warna & Kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus tp yg ni hanya rm30 - confirm Puas Hati!
.
πŸ’‹  Light Weight / Rasa Ringan - rasa & tekstur ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit, tak berminyak & plumping your lips! 
.
πŸ’‹  Smooth & Velvety Finish - Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat & sangat berkualiti. Senang nak pakai. One swipe dah cantik. Pakai sikit warna dah naik!
πŸ’‹  Tahan Lama - Bila Pakai boleh tahan lama. Tak perlu nak calit berulang kali. 
.
πŸ’‹  Wudhu' Friendly - walaupun tahan lama; tp senang nak remove. Pakai tisu basah - terus bleh tanggal. Tak perlu gosok kuat-kuat sampai luka atau pedih bibir!
.
πŸ’‹  Tak Mengeringkan Bibir. Selalunya Matte Liquid Lipstick buat bibir kering. EPHYRA LIPS #CREAMTOMATTELIPCOLOR diperkayakan dgn JOJOBA OIL & VITAMIN E yg akan elakkan bibir kering serta mengelupas.
.
πŸ’‹ 5 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy. Kulit cerah boleh, kulit tak berapa cerah pun boleh!
.
πŸ’‹ With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap! 
.
RAMAI YG TERTUNGGU2 EPHYRA LIPS - dgn  8 warna yang GOJESS utk semua warna kulit:
πŸ’„WHISPER NUDE
πŸ’„AMBER ROSE
πŸ’„PINK PEONY 
πŸ’„SCARLETT PLUM
πŸ’„RED KISS 
πŸ’„SUMMER BLADE
πŸ’„MADLY BROWNπŸ’„CRANVERRY QUINN
. 













.
  ---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman