Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

17 July 2017

NAFURA ALMONDS GEL (SCRUB).


 NAFURA ALMONDS GEL (SCRUB).

Ia adalah sejenis SCRUB! Keluaran terbaru jenama True Island dan diimport dari KOREA oleh Nafurra
Jangan tertipu dek nama complicated Scrub ni!

Pelbagai bahan terbaiikk dalam Scrub ini
🌿 HONEY
🌿 PROPOLIS
🌿 ALMOND SWEET OIL
🌿 SHEA BUTTER
🌿 JAPONICA OIL dan macam 2 lagi.

Scrub terbaik bagi muka yang kusam jadi bersih, halus dan berseri.⠀
Kekadang bukan ye tak cantik. Tapi tak glowing, seri kita tak terserlah. 
Maybe sebab kulit mati tu tak di gosok secara halus. Makeup tebal macam mana pun, hilang seri nya.

BAHAN :
🌿  Almonds, Honey, Propolis, Camomille extract, yang membantu untuk melambatkan penuaan, antiradang, memperbaiki texture kulit dan mengekalkan keanjalan serta kelembapan kulit.

🌿  Digunakan 3 kali seminggu untuk membuang semua kulit mati dan daki di kulit muka. 
🌿  Barulah kulit berseri, mekap pun lebih naik seri











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

TRUE ISLAND HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST.

TRUE ISLAND HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST. 

SPRAY2 GLOWING n SEGAR 
🐝Diperkaya dengan ekstrak madu Jeju, ekstrak jeli diraja dan ekstrak propolis ini memberikan penghidratan dan mengimbangi kehilangan kelembapan kulit
🐝Makeup tahan lama dan kulit sentiasa segar
🐝Untuk penjagaan kulit yang sihat dengan memperbaiki masalah kulit
🐝Ekstrak kapur memberikan vitamin C kepada kulit dan memulihkan kulit secara semula jadi.
🐝Meningkatkan kecerahan kulit
🐝Mengandungi ekstrak buah terminalia ferdinandiana, sumber terkaya vitamin C, mempunyai efek anti-penuaan yang kuat dan meningkatkan kesempurnaan nada kulit dengan kesan cerah keseluruhan







---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

NAFURA CENTELLA SOOTHING CREAM.

NAFURA CENTELLA SOOTHING CREAM.

Centella Soothing Solution Cream pastinya dapat membantu anda!
Selamat digunakan untuk kulit baby juga tau.. πŸ’•πŸ’•
Centella Cream dirumuskan untuk melegakan kesan2 akibat kulit bermasalah.
Perkara biasa dialami oleh rakyat Malaysia yang terdedah dengan cuaca tak tentu, punca terjadinya pelbagai masalah kulit. Kebanyakannya adalah disebabkan kekurangan hidrasi atau hydration menyebabkan kulit tak cukup kandungan air

FUNGSI & KELEBIHAN NAFURA CENTELLA SOOTHING CREAM.
🍏 Melegakan gatal2 
🍏 Untuk kulit merekeh
🍏 Sesuai untuk kulit ezcema
🍏 Menghilangkan kulit bersisik & kulit kering

KANDUNGAN NAFURA CENTELLA SOOTHING CREAM.
🍎 daun pegaga
🍎 Green tea 
🍎 camomile extracts

CARA GUNA NAFURA CENTELLA SOOTHING CREAM.
πŸ“ Sapu di kawasan kulit kering, sama ada di badan , siku & tumet kaki yang kering











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

11 July 2017

MYHOMELAB : WONDER HAIR OIL TREATMENT.

MYHOMELAB : WONDER HAIR OIL TREATMENT.

Ape yang menarik tengtang produk baru dari MyHomeLab ni.. Minyak rambut ni boleh digunakan untuk rawatan minyak panas.. Tak payah susah2 nak ke saloon, tak payah susah2 nak cari bahan.. Semua dah tersedia dalam botol ni haaa.. 😱😱

FUNGSI  & KELEBIHAN WONDER HAIR OIL TREATMENT.
🌹 Menguat & melembutkan rambut
🌹 Menghalang kelumumur & menghalang kerosakkan rambut
🌹 Melembap secara mendalam bagi merawat rambut rosak
🌹 Melawan penumbuhan rambut beruban

KANDUNGAN WONDER HAIR OIL TREATMENT.
πŸ‡ Minyak kelapa
πŸ‡ Minyak biji bunga matahari
πŸ‡ Pro vitamin B5
πŸ‡ Minyak pati oren

CARA PENGGUNAAN WONDER HAIR OIL TREATMENT.
πŸ’‹ Boleh digunakan selepas membasuh rambut. Ratakan minyak pada rambut dan biarkan ia kering sendiri. Tidak perlu cuci.
πŸ’‹ Tuang sedikit minyak ke dalam bekas tahan haba.
πŸ’‹ Panaskan minyak diatas dapur atau masukkan ke dalam microwave. Jangan biarkan sehingga mendidih. 
πŸ’‹ Tunggu sehingga minyak sedikit sejuk & selamat untuk digunakkan. 
πŸ’‹ Sapu & ratakan minyak ke seluruh rambut.
πŸ’‹ Biarkan selama 30 minit atau semalaman.
πŸ’‹ Bilas bersih.











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

09 July 2017

DIANZ VITAMILK BOOSTER

DIANZ VITAMILK BOOSTER

Vitamilk Milk Booster ialah supliment yang baik bagi wanita yang bersedia untuk mendapatkan zuriat, mengandung serta yang telah melahirkan (terutama kepada ibu yang menyusukan bayi)

Vitamilk Milk Booster khas untuk πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
🌼 Wanita yang merancang untuk hamil
🌼 Wanita mengandung
🌼 Wanita yang sedang berpantang
🌼 Wanita yang menyusukan anak

FUNGSI & KELEBIHAN DIANZ VITAMILK BOOSTER
🌷 Meningkatkan pengeluaran susu badan
🌷 Menambahkan tenaga
🌷 Menguatkan rahim
🌷 Menegangkan payudara dan punggung
🌷 Kulit menjadi lembut
🌷 Muka berseri dan 'pinky'
🌷 Awet muda
🌷 Menyihatkan badan dan dijauhkan penyakit

KANDUNGAN DIANZ VITAMILK BOOSTER
πŸƒ OMEGA 3
✔ Adalah penting untuk pembinaan otak dan minda bayi
πŸƒ KOLAGEN IKAN
✔ Dapat membantu mengekalkan ketegangan kulit wanita yang hamil
πŸƒ Membantu mengurangkan rekahan kulit
APRICOT DAN DELIMA
✔ Memberi antioksidan yang secukupnya kepada wanita hamil dan para ibu untuk kelihatan bertenaga
πŸƒ MADU
✔ Dapat meningkatkan pergerakan usus dan meningkatkan selera makan

CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMILK BOOSTER
πŸ‚ 1 sachet sehari selepas makan pagi
πŸ‚ Sekotak 30 sachet untuk sebulan, berperisa vanilla
πŸ‚ Koyak dan tuang di dalam mulut tanpa perlu dibancuh
πŸ‚ Jika peningkatan pengeluaran susu menjadi terlalu banyak, amalkan selang sehari
πŸ‚ Boleh dimakan bersama DIANZ VITAMIN C tetapi di ambil di waktu malam
πŸ‚ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari

NOTED : Elak waktu pengambilan ubat-ubatan/jamu dengan dianz vitamilk dalam masa yang sama. Jarakkan sekurang-kurangnya 2 jam untuk proses penghadaman lebih baik











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


14 June 2017

WOW FLAWLESS MIST

WOW FLAWLESS MIST

Rawat & Cantikkan kulit anda dengan satu spray 

FUNGSI & KELEBIHAN WOW FLAWLESS MIST
πŸ„ Anti jerawat
πŸ„ Merawat parut kulit
πŸ„ Menghilangkan kedutan
πŸ„ Menganjalkan kulit wajah
πŸ„ Mencerahkan kulit wajah
πŸ„ Kulit muka lebih sihat
πŸ„ Lebih glowing & tahan lama
πŸ„ Menghilangkan bintik hitam
πŸ„ Menghilangkan garis halus
πŸ„ Sesuai untuk kulit sensetif

KANDUNGAN WOW FLAWLESS MIST
🌷 Organic 100% tanpa paraben

CARA KEGUNAAN WOW FLAWLESS MIST
🍎 Guna selepas siap make up 





---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman