Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

15 March 2017

CANDY B+ COMPLEX

CANDY B+ COMPLEX

Candy B+ Complex ialah produk yang dicipta khas dlm membantu para pria yang betul-betul menginginkan kesempurnaan.Mampu mengekalkan kekuatan disamping 
merangsang kebatinan bagaikan juara. Dengan kuasa ajaib 5 dalam 1 tahan lama ketika beraksi,zakar makin keras dan solid,pengawalan yang lebih baik,kepuasan
selepas aktiviti dan yang paling penting kuantiti dan kualiti air mani bertambah.

Candy B+ Complex mengandungi ramuan luar biasa yang menjadikan anda luar biasa hanya dengan mengamalkan supplemen ajaib Candy B+ Complex.Gabungan 
Herba Asli Kelelakian + Vitamin B Complex B1,B6,B12 membekalkan power dan sentiasa bertenaga!..Jom grab Candy Complex yang tengah HOT MELETOP 
PASARAN sekarang sementara stok masih lagi ada nie.SENANG JERRR !!
INGAT BATIN,INGAT CANDY B+ COMPLEX!!.

FUNGSI CANDY B+ COMPLEX
🌼 Melambatkan kekurangan hormon testosterone akibat penuaan.
🌼 Mengawal kandungan Gula dalam darah (diabetes).
🌼 Mengawal paras Kolestrol.
🌼 Meningkatkan kesuburan dan menghasilkan sperma yang sihat.
🌼 Mencegah penyakit kardiovaskular.
🌼 Menstabilkan dan mengimbangi hormon.
🌼 Mencegah penyakit paru-paru.
🌼 Menguatkan dinding arteri.
🌼 Merangsang tubuh badan agar lebih Ketahanan & Bertenaga.
🌼 Mengawal atau mengurangkan penyakit radang seperti 
🌼 Alzheimer, Migraine, Rheumatoid Arthritis.
🌼 Mengaktifkan kadar metabolisma.
🌼 Membantu atasi Kelesuan dan Tekanan.
🌼 Menggalakkan pengedaran darah.
🌼 Menguatkan fungsi buah pinggang.
🌼 Mengawal Tekanan darah.
🌼 Menguatkan otot Jantung.
🌼 Menggalakkan sistem Imunisasi.
🌼 Mengimbangi Hormon.

KANDUNGAN CANDY B+ COMPLEX
🌸 Vitamin B1.
🌸 Vitamin B6.
🌸 Vitamin B12.
🌸 Citrus Extract.
🌸 Maca.
🌸 Soy Lecithin Extract.
🌸 Tribulus.
🌸 Goji.

CARA PENGAMBILAN CANDY B+ COMPLEX
🌸 Ambil 1 biji dan amalkan 3-4 hari sekali untuk mengembalikan keremajaan anda yang luar biasa.










---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.

😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

13 March 2017

SHAMPOO SANTAN





SHAMPOO SANTAN HOMEMADE
Penawar Mujarab Rambut Gugur & Kelumumur
.
"Akak menyesal tak cuba awal-awal. Rambut dah hilang gugur, kelumumur makin kurang, gatal-gatal kepala pun kurang. Baru seminggu akak pakai. Menyesal sangat tak try awal-awal" - Puan Nor Amirah
.
"Saya dapat terus pakai, biar lama sikit. Esoknya rambut tak gugur dah. Kalau tak sebelum ni 24jam rambut asyik gugur je. Bila mandi pakai shampoo biasa dulu lagi banyak gugur. Stress weh. Tapi bila pakai shampoo santan tu elok pula takde rambut gugur masa mandi. Suka sangat." - fida
.

"Kalo perempuan ni rambut kelumumur..rasa rimas. Rasa tak selesa sangat. Tapi sekarang memang selesa. Pakai tudung lama-lama pun selesa je. Tak gatal dah. Syukur sangat jumpa shampoo santan" - Puan suai Shampoo santan adalah produk hair care yg 100% dr bahan organik dan bahan utamanya adalah santan dan diproses 100% scr homemade.


4 bahan penting dalam Shampoo Santan iaitu santan, minyak kelapa, minyak oren & minyak rosemary. Semua bahan yang diletakkan dalam shampoo ni mempunyai peranan masing2. Contoh macam...

Coconut Milk (Santan Kelapa)
+menyuburkan kulit kepala & rambut
+mengawal minyak berlebihan
+mengelakkan botak & rambut beruban

Coconut Oil (Minyak Kelapa)
+menguatkan rambut 
+melembutkan rambut
+melawan kelemumur & rambut bercabang

Sweet Orange Essential Oil
+melegakan kegatalan kulit kepala
+merangsang pertumbuhan rambut
+bau yang segar

Rosemary Essential Oil
+mengelakkan keguguran rambut
+merawat kelemumur 
+merawat kulit kepala

.
SHAMPOO SANTAN diperbuat daripada santan asli 100%.
✔ Bebas paraben
✔ Bebas Silikon
✔ Bebas SLS














---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.

😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman





12 March 2017

HERBA QASEH SERATA HERB

HERBA QASEH SERATA HERB
" 1001 KHASIAT PENAWAR "

Anda mengalami masalah sakit belakang, sakit lutut, kebas kaki tangan dan lain-lain penyakit berkaitan saraf?
Dah Bermacam-macam cara dan ubatan telah anda cuba? Tetapi masih TIDAK berkesan?


KEBAIKAN HERBA QASEH SERATA HERB
Antara Kebaikan Penawar Herba Qaseh ialah
🌳 Gout
🌳 Kebas Kaki/tangan
🌳 Stoke
🌳 Sakit Belakang
🌳 Sakit Pinggang
🌳 Tanda-tanda awal parkinson
🌳 Menguatkan Jantung
🌳 Migrain
🌳 Resdung
🌳 Melancarkan Peredaran Darah
🌳 Pulih Tenaga Batin
🌳 Penat/Lelah
🌳 Menurunkan Paras Gula dalam Darah
🌳 Mengurangkan Kolesterol Jahat dalam Darah

πŸ€ HALAL
πŸ€ LULUS KKM NO RUJUKAN  110416/04/038 KKM

KANDUNGAN HERBA QASEH SERATA HERB
Antara bahan yang terkandung di dalam Pil Penawar Herba Qaseh
🌿 BIJI SADERI
✔ Cegah virus selsema dan sejuk.
✔ Cegah penyakit pencernaan.
✔ Cegah masalah limpa dan hati

🌿 BOSWELLIA SERRATA
✔ Pulihkan sakit saraf dan sendi.
✔ Cegah kerosakan tulang rawan.
✔ Anti keradangan.
✔ Tangani Kanser

CARA PENGAMBILAN HERBA QASEH SERATA HERB
☘ Amalkan mengambil 1 tiub Pil Penawar Herba Qaseh selepas makan pagi atau malam
☘ PASTIKAN !!! Anda minum air kosong secukupnya untuk mempercepatkan proses penyembuhan
☘ Selawat 7kali semasa pengambilan dan niat untuk sembuh
☘ Remaja berusia 13 tahun ke atas
☘ Sesuai untuk Lelaki dan Wanita 











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.

😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

LEMONADE XPRESH

Lemonade Xpresh adalah jus lemon yang telah diserbukkan (dihidratkan). Lemonade Xpresh mempunyai kebaikan sama seperti jus lemon sebenar

Kebaikan amalkan Lemonade Xpresh setiap hari
1. Kaya dengan Vitamin C dan nutrien yang penting untuk tubuh badan.
2. Membantu proses penghadaman dan detoks
3. Mengandungi pektin fiber yang membantu untuk mengurangkan berat badan.
4. Boleh merawat sakit tekak.
5. Boleh meningkatkan keupayaan otak dan saraf
6. Meningkatkan sistem imunisasi badan
7. Antioksidan pada lemon bole membantu mengurangkan kedutan di wajah

Cara penyediaan
------------------
1gm boleh dibancuh dengan 100ml air.
Lemonade Xpresh larut pada air sejuk dan suam

Minum LEMONADE XPRESH rasa lazat perahan lemon segar...mudah disediakan dan diminum hanya bancuh dgn air sejuk@suam. Sesuai utk lelaki n perempuan.
Produk berasaskan buah-buahan....tiada kesan sampingan.












---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

10 March 2017

CHERRY BLOSSOM WHITENING BODY WASH

CHERRY BLOSSOM WHITENING BODY WASH

Cherry Blossom Whitening Body Wash ialah Set Mandian Yang 
Mampu Bertahan Selama 3 Bulan...
Mampu Merawat Kulit Kusam dan Berjerawat
Wangian Yang Tahan lama.
Sental2 Putih Gebu
Putih dapat , suami pn makin Sayang !

set Cherry Blossom mengandungi
Bathsalt (Scrub) 400g
Bodybath 500ml
Bodylotion 500ml


FUNGSI & KELEBIHAN CHERRY BLOSSOM WHITENING BODY WASH
πŸ’ Memberi kelembapan yg maksima.
πŸ’ Mencerahkan kulit dgn penggunaan konsisten
πŸ’ Tidak melekit.
πŸ’ Sesuai utk semua golongan.
πŸ’ Menghilangkan daki.
πŸ’ Sekatakan kulit badan.
πŸ’ Wangian ala aromaterapi.
πŸ’ Kulit lebih segar

KANDUNGAN CHERRY BLOSSOM WHITENING BODY WASH
πŸ“ Produk Brand Gurlai dari Korea
πŸ“ 100% Original

CARA PEMAKAIAN CHERRY BLOSSOM WHITENING BODY WASH
πŸ‡ Basahkan bdn dgn air 30% ,
πŸ‡ Kemudian sental badan dgn Body scrub selama 15 min sekurang2nyagosok bahagian yg berdaki dan hitam-hitam
πŸ‡ Biarkan seketika. kemudian baru bilas.
πŸ‡ Mandi seperti biasa menggunakan body wash
πŸ‡ Selepas mandi , keringkan badan dan sapu lotion











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

05 March 2017

SCRUB IBU KUNYIT LUFFIYA

SCRUB IBU KUNYIT LUFFIYA

Mari kita mulakan hari ini dgn penggunaan scrub utk mencuci segala kotoran degil pada kulit, dapat dihilangkan dengan mudah, membuang sel kulit mati & menjadikan kulit lebih bersinar.

Apa kebaikan scrub ibu kunyit?
✔Mencerahkan kulit
✔Menganjalkan kulit
✔Menghaluskan kulit .
✔Mengangkat kulit yang kusam & kasar
✔Penggantian sel kulit baru - buang sel kulit mati
✔Menghilangkan stress

KELEBIHAN SCRUB IBU KUNYIT FOR FACE & BODY
🌼 Boleh di gunakan utk menyental segala kotoran kulit wajah & badan 
🌼 Mencerahkan, menghaluskan, menggebukan kulit & sekatakan warna kulit
🌼 Mengatasi kulit berminyak
🌼 mengawal parut & mengurangkannya
🌼 mengurangkan jerawat (radang kulit ) di wajah serta badan
🌼 Menaikkan seri wajah
🌼 Mengawal kegatalan/penyakit kulit
🌼 Mengurangkan noda hitam& jeragat 
🌼 Membuang daki-daki di permukaan kulit 
🌼 Mengurangkan kesan selulit &stretchmarks
🌼 Mengurangkan sel mati di leher/ketiak dan lipatan badan
🌼 Meringankan tubuh badan
🌼 Mengawal bau badan
🌼 Sangat sesuai digunakan sebagai rempah bersauna
🌼 Kalau pakai lama , Kutil pun boleh hilang

KANDUNGAN SCRUB IBU KUNYIT LUFFIYA
🌸 Momordioa
🌸 Tanaka
🌸 Turmeric
🌸 Zedoary
🌸 Mangosteen
🌸 Wild Turmeric
🌸 Plai
🌸 Puree
🌸 Bamboo Charcoal

CARA PAKAI SCRUB IBU KUNYIT LUFFIYA
🌺 Basahkan sedikit air di wajah / badan
🌺 Lumur & gosok selama 5min. Kemudian boleh bilas dgn air
🌺 Anda juga boleh pakai setiap hari( kalau nk kesan lebih cepat) 
🌺 Pakai sekali je dah rasa kesan













---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman