Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

19 July 2018

MUSIC FLOWER EYEBROW PEN

MUSIC FLOWER EYEBROW PEN

Yeayy.. pencil tatoo yang tahan lama guys.. dah bertapak daa kat pasaran online

KELEBIHAN MUSIC FLOWER EYEBROW PEN
๐ŸŒน Berus yang dicipta untuk membuat lukisan kening yang profesional
๐ŸŒน Kalis air paling penting 
๐ŸŒน Tahan lama
๐ŸŒน Didatangi dalam 3 warna yang super cantik

✔ 01# CHESTNUT 
✔ 02# BROWN
✔ 03# DARK GREY

CARA PEMAKAIAN MUSIC FLOWER EYEBROW PEN
๐ŸŒน Macam guna eyebrow biasa cuma bezanya berus tersedia di hujung mata eyebrow tu dapat membentuk eyebrow dengan lebih cantik dan kemas












--------------------------------------- Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830

.๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


18 July 2018

V'ASIA APPLE FIBER


V'ASIA APPLE FIBER 
๐Ÿ Dihasilkan dengan rumusan Fiber Psyllium Husk, Vitamin C, dan Kolagen untuk memiliki berat ideal dan mengekalkan kecantikan kulit.
Dapat dilihat dan dirasai seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir dan minyak akan disingkirkan dari badan๐Ÿ

๐ŸŽ KELEBIHAN & KHASIAT APPLE FIBER ๐ŸŽ
✔ Disyorkan untuk berat kurang daripada 70 kg 
✔ Merupakan campuran pati epal hijau dengan fiber Psyllium Husk, Kolagen dan Vitamin C
✔ Membantu mendapatkan berat ideal sambil mencantik dan menganjalkan kulit
✔ Membantu memberi rasa kenyang dan menyekat selera makan
✔ Menyingkirkan lebihan makanan yang tidak terhadam

⭐  KANDUNGAN APPLE FIBER ⭐ 

1. Kiwi Juice Powder
2. Apple Juice Powder
3. Seena Leaf Powder
4. Psyllium Husk
5. Inulin
6. Goji Berry
7. Acai Berry
8. Vitamin C
9. Garcinia Cambogia
10. Collagen

๐ŸŒˆ  CARA PENGAMBILAN APPLE FIBER ๐ŸŒˆ 
1- Campurkan kandungan ke dalam suku cawan air suam, kacau sehingga larut dan tambahkan dengan air biasa atau sejuk
2- Minum dengan segera
3- Ambil 1 sachet setiap hari selepas makan tengah hari atau malam








--------------------------------------- Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830

.๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman 


BCONFIDENT ADVANCE

BCONFIDENT ADVANCE
* 10 KALI LEBIH PANTAS MEMBESARKAN DAN MENGANJALKAN PAYUDARA BERBANDING YANG LAIN * 

FORMULA BAHARU DENGAN TEKNOLOGI NANO.
KESAN SEAWAL 3 HARI!
” Suami selalu tegur tentang saiz dan bentuk payudara? “
” Payudara kelihatan kendur selepas melahirkan dan menyusukan bayi? “
” Payudara masih kelihatan kecil dan kendur selepas menggunakan macam-macam produk dan jamu? “

KELEBIHAN BCONFIDENT ADVANCE

๐ŸŒธMenegangkan dan memejalkan payudara.
๐ŸŒธMengangkat dan membentuk semula payudara yang jatuh terutama disebabkan oleh faktor usia dan menyusukan anak.
๐ŸŒธMembentuk semula lekuk tubuh pada payudara dan pinggul.
๐ŸŒธMencerahkan dan meratakan kulit payudara dan akan menghilangkan kedutan.
๐ŸŒธMengimbangkan saiz payudara antara kiri dan kanan.
๐ŸŒธMembesarkan saiz payudara terutama disebabkan faktor keturunan.
๐ŸŒธMelembutkan kulit payudara dan pinggul.
๐ŸŒธMenaikkan puting yang tenggelam dan mencerahkan warna puting.
๐ŸŒธMemberikan bau yang harum.
๐ŸŒธMengeratkan hubungan intim bersama suami.

KANDUNGAN BCONFIDENT ADVANCE

๐Ÿ’ž  SEA WEED
✓ Melicin, menghalus dan menegangkan kulit.
✓ Mencegah kanser.
✓ Mengurangkan selulit.
✓ Anti bakteria.
✓ Memejalkan payudara dan punggung.

๐Ÿ’ž  PUERARIA MIRIFICIA
✓ Membesarkan payudara.
✓ Mengencangkan payudara.
✓ Mengangkat payudara.
✓ Mencerahkan dan meratakan warna kulit payudara.
✓ Menghilangkan kerut dan mencerahkan warna puting.
✓ Membuat payudara lebih kenyal dan montok.
✓ Menaikkan punggung yang jatuh.

CARA PEMAKAIAN BCONFIDENT ADVANCE
✓  Ini adalah cara mengaplikasikan Serum Bconfident pada payudara dan pinggul.
✓  Anda dinasihatkan supaya mengikut arahan sapuan supaya Serum Bconfident dapat memaksimakan kesan kepada anda.
✓  Sapu 2 kali sehari pada pagi dan malam hari. Tips penting, jika mahu kesan yang lebih pantas, sila sapu selepas mandi.










--------------------------------------- Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830

.๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman 

16 July 2018

FRESKIN WHITE BODY CARE (SERUM + WASH MANDIAN VIRAL )

FRESKIN WHITE BODY CARE (SERUM + WASH MANDIAN VIRAL ) 

๐ŸŒธ  FRESKIN WHITE BODYCARE 2IN1 
๐ŸŒธ  FRESKIN WHITE SHOWER GEL 500ML 

PERTAMA DI MALAYSIA 
❌BUKAN KRIM 
❌BUKAN LOTION
❌BUKAN TONER
❌BUKAN SCRUB

TAPI ‼BODY SERUM PERFUME DAN SHOWER GEL  PENGHAPUS DAKI MENCEGAH BAU BADAN MERAWAT & MELEMBUT SERTA MECANTIKKAN KULIT 

SET EXCLUSIVE FRESKIN WHITE  BODYCARE 
๐ŸŒน  FRESKIN WHITE SHOWER GEL (SEMUA DAH TAHU #VIRAL )
๐ŸŒน  FRESKIN WHITE BODY SERUM 

KELEBIHAN FRESKIN WHITE BODY SERUM 
↪Mecerahkan kawasan Gelap celah peha / bawah lengan / belakang leher / tumit /lutut dan lain lain kawasan berdaki 
↪Mencerahkan kulit secara semulajadi 
↪Kulit  lebih cerah Sekata diseluruh badan 
↪Melembutkan kulit kasar 
↪Melembabkan Kulit Kering 
↪Merawat Masalah kulit gatal 
↪Memudarkan Parut Lama dan parut baru 
↪mencegah jerawat Badan 
↪Mencegah Pigmentasi bintik bintik hitam 
↪Mengelakkan kulit sunburn (terbakar) 
↪Membantu mengurangkan kulit berkedut 
↪Mencegah Badan Berbau 
↪Wangian Berkekalan 12jam 
↪Aroma terapi Memberi ketenangan
↪Mencegah Kulit Bersisik dan Kusam
↪Perlindungan dari Sinar UV spf 35
↪Mencegah Masalah Kulit
↪Meratakan Rona Kulit
↪Kulit  nampak anjal dan sihat bersinar 
↪Merawat Masalah Tumit merekah 

KELEBIHAN FRESKIN WHITE SHOWER GEL
✔ Langsung tidak melekit 
✔ Tahan sehingga 2 bulan lebih 500ML 
✔ Bau aroma terapi yang sangat wangi dan harum. 
✔ Menjadikan kulit menjadi putih gebu, licin, segar dan yang penting sihat 
✔ Mengurangkan jerawat badan 
✔ Mengatasi masalah bau badan 
✔ Boleh dijadikan hantaran kahwin 
✔ Memberi kelembapan yang maksima 
✔ Diperkaya dengan pati vitamin serta serum 
✔ Menghilangkan daki-daki degil & kulit mati 
✔ Haruman yang berpanjangan & tahan lama 
✔ Memelihara Kehalusan Kulit 
✔ Menyegarkan Tubuh Badan 
✔ Dapat Mencerahkan, Menghalus serta Menggebukan Kulit secara semulajadi 
✔ Melembabkan Kulit & Menghilangkan sel-sel kulit mati 
✔ Mengatasi masalah Kulit Kering & Berkerak 
✔ Melindungi Kulit dari Bau yang kurang Menyenangkan 
✔ Rasai mandian yg wangi tahap maksimum seperti mandi perfume. Melekat sampai ke baju!
✔ Tiada Mercury 
✔ Tiada Paraben 
✔ Wangian ada Aromaterapi

KANDUNGAN FRESKIN WHITE BODY SERUM & FRESKIN WHITE SHOWER GEL
๐ŸŒˆ  Aqua
๐ŸŒˆ  cocamidopropyl betaine
๐ŸŒˆ  PEG 7 Glyceryl cocoate
๐ŸŒˆ  Parfume
๐ŸŒˆ  glycerin
๐ŸŒˆ  Glyceryl Glucoside
๐ŸŒˆ  sodium ascorbyl Phosphate
๐ŸŒˆ  Niacinamide
๐ŸŒˆ  Helianthus Annuus seed oil
๐ŸŒˆ  Jojoba Oil
๐ŸŒˆ  Astaxhantin
๐ŸŒˆ  Citric Asid
๐ŸŒˆ  Sodioum benzoate .

CARA GUNA FRESKIN WHITE BODY SERUM & FRESKIN WHITE SHOWER GEL
๐ŸŒˆ  selepas mandi sapu 2x sehari atau lebih
๐ŸŒˆ  sapu nipis nipis bahagian gelap setiap bawah lengan, belakang leher ,celah celah peha dan kawasan bermasalah daki 
(TIDAK DIBENARKAN MIX DENGAN ANY LOTION )
ini kerana lotion memberi effect melekit dan tak sesuai untuk bawah lengan ..  
๐ŸŒˆ  Untuk bahagian tubuh lain FRESKIN WHITE BODY SERUM
boleh mix dengan any lotion anda.












--------------------------------------- Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830

.๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman 



15 July 2018

EK SINES

๐Ÿ‡ EK SINES ๐Ÿ‡

Jika anda biasa mengalami gajala seperti :

1. Hidong berair & tersumbat
2. Kerap bersin ketika cuaca sejuk
3. Gatal, mata dan telinga
4. Tak boleh makan udang, ketam sotong dan sebagainya
5. Anak tak boleh fokus belajar sbb terganggu akibat resdung
6. Nafas #berbau
7. Jerawat batu 

Diluluskan dan disahkan selamat oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dgn nombor pendaftaran (MAL20172975TC)

- Tidak mendatangkan sebarang kesan sampingan atau 'healing crisis'. 
- Tidak menambah simptom serta tidak memudaratkan kesihatan.

๐Ÿ’‹ KELEBIHAN EK SINES ๐Ÿ’‹
✔sangat sesuai untuk yang mengidap resdung
✔cara pengambilan: 2 biji sehari selepas makan malam
✔60 kapsul untuk 30 hari
✔di buat daripada akar kayu & herba
✔product halal
✔lulus KKM (MAL20172975TC)

๐Ÿ“ KANDUNGAN ๐Ÿ“
Ia dirumus drp herba semulajadi terpilih antaranya Akar Mengkunyit serta Akar Asam Udang.

Sebotol ada 60 biji kapsul. 
Boleh di amalkan selama 30 hari.

CARA PENGAMBILAN
1. Dewasa (15 tahun ke atas) : 2 biji sehari selepas makan malam
2. Kanak (7-14 tahun) : 1 biji sehari selepas makan malam

๐Ÿ’“ LARANGAN PENGGUNAAN ๐Ÿ’“
1. Ibu menyusu bayi bawah 7 bulan
2. Kanak-kanak bawah 7 tahun
Kapsul yg digunakan adalah dari jenis sayur-sayuran dan HALAL









--------------------------------------- Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830

.๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman 

11 July 2018

BLUSHER VIRAL

BLUSHER VIRAL ๐Ÿ”ฅ
Original hanya ada SATU warna sahaja kod SWEET PINK ..
Kalau yang ada Warna lain tu bukan original blusher viral ye tu versi brand lain.
.
Sapa pakai jadi awek cendol boleh, awek korea pun boleh..
Tekstur yg lembut warna sweet2 pink gitu...
Murah je gais. Tahan berbulan2...tak gaduh dh nk beli mahal2 nk dpt kesan yg super cute...
.
KEISTIMEWAAN BLUSHER VIRAL ๐Ÿ”ฅ
๐ŸŒผ Glowing 
๐ŸŒผ Jenis CREAM
๐ŸŒผ Tahan Lasak
๐ŸŒผ Tidak mudah merekah
๐ŸŒผ Tahan 5 -6 jam
๐ŸŒผ Pinkish² & menaikkan seri wajah
๐ŸŒผ Make up lebih berseri
๐ŸŒผ Boleh di jadikan EYESHADOW

 KELEBIHAN BLUSHER VIRAL
๐ŸŒผCalit calit sikit dah cantik kat pipi, warna neutral dan sweet bila pakai
๐ŸŒผPackaging yang kiut miut mudah nak bawa kemana & tak perlu touch up berkali kali
๐ŸŒผWarna blusher code SWEET PINKY sesuai dengan semua tone kulit cerah ataupun gelap
๐ŸŒผSenang dipakai
๐ŸŒผBerbau wangi & mempunyai serbuk mutiara๐ŸŒผTahan lama tau (2-3 bulan ) JIMAT GILER!
.










.

--------------------------------------- Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

.