Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

14 August 2018

GREEN 35 KQUEEN


☘ GREEN 35 KQUEEN ☘

Kopi bukan sekadar untuk menurunkan berat badan sahaja 😏 malah ia Mewah dengan Khasiat untuk kesihatan😍

Kurus & Merawat penyakit tanpa kesan sampingan.Selamat di gunakan.Baik untuk kesihatan dan di jamin 100% berkesan.

☘ Anti-Racun 
☘ Menurunkan berat badan secara efektif & efisien
☘ Resdung
☘ Tidak perlu diet ketat
☘ Mengawal selera makan
☘ Membantu mengawal masalah Diabetics
☘ Mengawal tekanan darah 
☘ Mencegah sembelit
☘ Melancarkan sistem pencernaan
☘ Menurunkan kadar kolesterol
☘ Memperlambat pembentukan lemak
.Dengan kopi pun anda boleh kurus & kesihatan terjamin.
.












.
---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


10 August 2018

AINUN BEAUTY : EYE BEAUTY PREMIUM

Wah! Produk baru dari Ainun Beauty.
.
MATA RABUN?  KINI TIDAK LAGI !
.
πŸ’•Titis mata kanan & kiri sahaja insyaAllah pasti anda teruja mendapat kesegaran pada mata anda & terang penglihatan
Dari MATA turun ke hati..Ingatlah org tersayang..

EYE BEAUTY PREMIUM ini adalah sejenis produk titis mata untuk membantu masalah mata seperti:
🌻 Rabun jauh/Rabun dekat/Rabun silau 
🌻 Rabun disebabkan diabetis
🌻 Parut pada kornea
🌻 Mata kemerahan/ Mata kekuningan
🌻 Selaput/Katarak
🌻 Sakit mata 
🌻 Mata Bengkak 
🌻 Mata kering 
🌻 Mata bertahi
🌻 Gatal mata 
🌻 Resdung mata 
🌻 Mata berair 
🌻 Habuk dalam mata
🌻 Pterygium
🌻 Glaukoma
🌻 Mata keletihan

APAKAH BAHAN-BAHANNYA? 
Bahan-bahannya adalah 100% semulajadi iaitu air suling teknologi nano alkaline, extrak mutiara, dan herba-herba terpilih yang halal lagi suci.

ADA KESAN SAMPINGAN TAK?
eb premium tiada bahan kimia juga tiada kesan sampingan.
Boleh digunakan untuk semua peringkat umur.. kanak-kanak 1 tahun ke atas pun boleh guna.

RAMAI KE GUNA PRODUK NI? ADA MEMBERI KESAN POSITIF TAK?
Alhamdulillah sehingga hari ini ribuan testimoni dari pengguna dan terbukti mereka berpuashati dgn produk ebp

CARA MENGGUNAKAN EB PREMIUM
✏ Pakai 5x sehari..
✏ Titis kan pada mata kanan 2 titis & mata kiri 2 titis.( Masa titis tu tarik bahagian kelopak mata bawah ,supaya rata.)
✏ Kemudian urut bahagian kelopak mata perlahan2
✏ Buka mata pandang atas bawah kiri dan kanan.
✏ Lakukan perkara yang sama utk titis seterusnya.

** Sebarang testimoni yang dipaparkan adalah PENGALAMAN PERIBADI individu dan kesan ke atas setiap individu mungkin berbeza.** PRODUK INI ADALAH RAWATAN ALTERNATIF DAN IA SESUAI DIJADIKAN IKHTIAR namun kuasa PENYEMBUHAN MUTLAK tetap di tangan Allah SWT











.
---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman
.

09 August 2018

CARMELA WHITENING SOAP

"NAK TAK JIKA SAYA DEDAH RAHSIA UQASHA PUTIH SATU BADAN"
.
Apa yg hebat sangat "CARMELA WHITENING SOAP"ni sampai keluarga "UQASHA"pn terjebak, mengunakan sabun ajaib ini?dahla murah baunya sedap plak tu...
.
Apa yer bahan yg digunakan untuk menghasilkan carmela nie?
Carmela Whitening Soap diformula menggunakan Olive Oil & Coconut Oil yang membantu membersih sambil merawat masalah kulit. Tinggi kandungan antioksidan & anti aging yang bertindak memelihara kelembapan semulajadi kulit, mencerah & menaikkan semula seri kulit.
.
Anda tidak perlu risau untuk menggunakan CARMELA WHITENING SOAP kerana produk ini :-
⚠100% tiada bahan kimia yang berbahaya
⚠100% tidak menggelupas
⚠100% sesuai untuk kulit sensitif,kering & kusam
⚠100% tiada paraben
⚠100% natural & halal
⚠100% diuji didalam makmal
⚠100% mendapat kelulusan
.
KELEBIHAN CARMELA WHITENING SOAP :
🌹 Menanggalkan sel2 kulit mati, merangsang pembaharuan sel2 kulit baru yang sihat
🌹 Sesuai untuk kulit sensitif, eczema & kulit kering
🌹 Membantu menghilangkan daki degil di celahan pelipat, peha, ketiak dll
🌹 Memudarkan parut, kulit kusam & garisan hitam pada badan seperti di leher
🌹 Menghilangkan jerawat & tompok2 gelap sunburn juga jeragat
🌹 Menghaluskan kulit, melembap & mencerahkan tona kulit
🌹 Mengatasi blackhead & whitehead
🌹 Mengurangi strechmark, kulit berminyak & lingkaran gelap di bawah mata
🌹 Mengecilkan liang pori kulit
🌹 Sesuai untuk semua jenis kulit, boleh guna pada wajah & badan
🌹 Sangat sesuai untuk lelaki & wanita semua peringkat umur
🌹 Tiada penggelupasan

Bahan kandungan dalam Carmela Whitening Soap :

🌹Purified water.
🌹 Coconut oil.
🌹 Sodium hydroxide.
🌹 Olive oil.
🌹 Collagen
🌹Soy Protein
🌹 Ascorbic acid 
🌹 Glutathione
🌹Cathon Cg
🌹 Glycerina








--------------------------------------- Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830

.😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman



08 August 2018

MUDFACE

GUNA MUDFACE KULIT CERAH SEKATA..MULA TU SY SENDIRI PUN TAK PERCAYA!!

MUDFACE dapat selesaikan masalah :
🌹 Kulit berminyak
🌹 Jerawat dan parut yang sukar hilang
🌹 Blackhead/whitehead
🌹 Kulit kusam/tona tidak sekata
🌹 Sunburn
🌹 Pori-pori terbuka
🌹 Jeragat
🌹Jerawat pasir
🌹 Kulit Sensitif

KELEBIHAN MUDFACE 3IN1 :
🌹 3 in 1 - mask + scrub + cleanser
🌹 Kesan yang cepat terutama hilangkan parut dan jerawat
🌹 Sekali guna terus nampak kesan
🌹 Kulit makin cerah dan berseri-seri
🌹 Menghilangkan jeragat dan bintik hitam
🌹 Mengecilkan liang pori
🌹 Jerawat pada kulit muka kecut 
🌹 Blackhead/whitehead hilang serta merta
🌹 No more double chin - mudface juga buat dagu lebih runcing
🌹 Ia memberikan kesan sejuk dan nyaman bagaikan rawatan spa
🌹 Parut pudar dan hilang dengan cepat
🌹 Stay natural mudface boleh dijadikan night cream masker
🌹 Kulit jadi sekata dan selembut bayi, say bye to kulit kusam

BAHAN UTAMA : Lumpur Laut Mati yg diimport dari luar negara

CARA PAKAI MUDFACE ..
.
🌹Sblm apply bersih dulu muka dengan pencuci

*Sebelum sapu mudface makesure jari bersih & kering*

🌹 Sapu mudface nipis2 seluruh muka
🌹 Biar kan 20-30 mnit
🌹 Bila dah kering
🌹 Bilas air sedikit biar mudface yg kering td basah
🌹 Gosok seluruh muka perlahan selama 5 mnit atau lebih
🌹 Kemudiaan bilas hingga bersih

*pakai sekali sehari pagi / malam sebelum tidur*

🌼 masa nk tidur pula titik kan mudface pada jerawat yg timbul biar sampai esok *(hanya jika ada jerawat yg besar2 saja)*

🍁 Pakai SEKALI sehari🍁 Pakai SELANG sehari
.









.


---------------------------------------

Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman




.


07 August 2018

YANKO SKINCARE

YANKO SKINCARE 

Yanko Skincare adalah produk penjagaan kulit yang original dari Taiwan dan bertindak sebagai bahan asas semulajadi untuk mengawal dan merawat segala masalah kulit wajah.

Fungsi utama Yanko adalah untuk merawat jerawat, jeragat, mencerahkan kulit, menghilangkan pigmen, bekas-bekas hitam/parut jerawat, blackhead, whitehead dan seterusnya menjadikan kulit lebih glowing dan berseri.

Yanko Skincare sangat sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur.
.
 Yanko Skincare, ada 2 jenis untuk kita pilih mengikut jenis & masalah kulit masing-masing.
.
 πŸ YANKO SET BASIC
 Sesuai utk semua jenis kulit,sensitif skin,berjerawat,bermintak Fungsi utk memuteh dan meratakan tona kulit serta menghilang kan jerawat dan parut

🍁 YANKO PLATINUM SET (EKSLUSIF)
Sesuai utk ag e 30's keatas anti anging/kedutan . sesuai masalah jeragat/masalah pori2 , extra whitening.Ada penambahan BHA & AHA. Lebih cepat mencerahkan juga merawat jerawat.
ISTIMEWANYA platinum adalah disebabkan ia mengandungi bahan ANTI PENUAAN. Menghapuskan jeragat & MENGANJALKAN KULIT seterusnya menjadikan kulit JAUH LEBIH MUDA DARI USIA.
.
FUNGSI PRODUK YANKO SKINCARE 
🌸 Dapat mencerahkan kulit dari dalam 
🌸 Mempunyai Spf 25 melindungi dari Cahaya UV
🌸 Merawat dan dan menghilang jerawat parut
🌸 Mengawal dan menyerap kulit yang berminyak
🌸 Mempunyai Vitamin A ,C ,E dan BHA
🌸 mempunyai ekstrak tumbuh-tumbuhan AHA
🌸 Mengecut jerawat dengan pantas 
🌸 Kaya sumber kelembapan , Menyegarkan kulit wajah
🌸 Merawat dan melambatkan proses kedutan dan penuaan pada kulit wajah
🌸 Mengecil liang pori
🌸 Menghilangkan Noda hitam di kulit wajah ( Blackhead&whitehead)
🌸 Membersih kulit dari dalam
🌸 Tona kulit lebih sekata
🌸 Menganjalkan semula kulit wajah
🌸 Melembutkan kulit kasar
🌸 Menghilang kan jerawat dan bintik-bintik ruam di muka disebabkan mercury
🌸 menghilang kan jeragat di wajah
🌸 Merawat skin rosak yang disebabkan salah guna produk
🌸 Mengekalkan awet muda
🌸 Menegangkan kulit wajah
Product ini sesuai utk skin yg sensitive dan allergic kerana kandungan dan bahan yg organic sangat sesuai utk dipakai. 
.
KELEBIHAN  YANKO SKINCARE

Yanko Skincare mengandungi bahan-bahan yang berkualiti tinggi dan bagus untuk kulit dimana mampu mencantikkan disamping merawat masalah kulit. Yanko Skincare yang original terdiri daripada Cleanser, Day Cream & Night Cream dan ianya mempunyai fungsi tertentu.

1. Yanko Cleaning Foam Facial Cleanser

Mengandungi agen pelembab polysaccharide dan amino asid untuk kulit. Berfungsi untuk membuang lebihan minyak, blachead, whitehead dan kotoran yang kekal didalam liang pori dengan lebih bersih. Ia juga mengandungi ramuan yang berkesan dalam membantu mematikan jerawat, mencegah kedutan dan menjadikan kulit lebih putih, halus, gebu dan glowing.

2. Yanko Fade-Out Day Cream

Mengandungi agen pelembab (Moisturizing Factor) dan kaya dengan pati tumbuhan semulajadi untuk mencantikkan kulit. Berfungsi untuk menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat, pigmentasi dan melasme. Ia juga mempercepatkan metabolisme semulajadi kulit dan memudarkan pigmen hitam. Selain itu, Yanko Fade-Out Day Cream menjadikan warna tona kulit lebih sekata, tidak kusam, licin, halus, putih dan glowing tanpa parut.

3. Yanko Whitening Night CreamMengandungi extract tumbuh-tumbuhan, protien tinggi dan tambahan Vitamin A , C, E , AHA & BHA dan bahan pengaktif mencerah dan ANTI-AGING. Berfungsi untuk membaiki sel-sel kulit mati, meningkatkan metabolisme semulajadi kulit, membaiki dark spot/bintik-bintik pigment/jeragat dan menjadikan kulit kasar/bersisik lebih halus dan lembut. Yanko Whitening Night Cream juga berfungsi untuk mencerahkan kulit tanpa cela.













.
---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman