Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

19 August 2017

LEMONEX

LEMONEX
TERKURUS TANPA SENGAJA!

Lemonex adalah minuman DETOX yang sangat berkesan untuk turunkan berat badan anda secara sihat!
Macam Mana Tu?
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
🌱 Lemonex bantu melancarkan sistem pencernaan badan anda
🌱 Lemonex bantu detokfikasikan racun (toxic) dari tubuh anda
🌱 Lemonex bantu stabilkan tekanan darah tinggi
🌱 Lemonex bantu singkirkan lemak dengan cara tingkatkan metabolisme badan anda

KELEBIHAN UTAMA LEMONEX
🌷 Tidak perlu berlapar
🌷 Tidak wajib bersenam
🌷 Metabolisma cepat naik
🌷 Detox
🌷 Cepat mencairkan lemak
🌷 3x lebih pantas melangsingkan badan
🌷 Tenaga bertambah
🌷 3x lebih pantas kecilkan perut
🌷 Kurus dalam masa 14 hari

KANDUNGAN LEMONEX
🌸 GRAPEFRUITS (Limau Gedang)
🌸 LEMON
🌸 CITRIC ACID
🌸 NANO SUGAR

CARA MAKAN LEMONEX
🌺 Minum 1 sanchet lemonex yang dicampur bersama segelas air 15 minit sebelum sarapan
🌺 Minum 2-3 Liter air sehari
🌺 Jangan minum manis @ bergula selepas jam 7 malam










---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

08 August 2017

SABUN BUMEBIME INSTANT WHITENING.

Bumebime Mask Natural Soap merupakan sabun instant whitening yang dikeluarkan di Thailand. 
Sabun ini adalah 100% semulajadi, halal, dan mendapat pengiktirafan dari FDA di Thailand. 
Ramai yang telah Berjaya mencerahkan kulit seluruh badan dengan sabun instant whitening 
Bumebime Soap ini! 
Anda semua bila lagi nak rasai kehebatannya?
✔Dihasilkan daripada ekstrak asli daripada🐌slime, πŸπŸ…πŸ“dan collagen
✔Dicampurkan pelbagai vitaminπŸ’–untuk menyuburkan kulit
✔Perubahaan yang cepat dan jelas dari penggunaan pertama kali
✔Selepas proses pengelupasan kulit baru akan menjadi putih
✔melembutkan dan melembapkan kulit
✔membantu untuk menghilangkan tanda regangan dan rekahan serta mempudarkan tanda galap(celahan)
✔selamat di gunaπŸ‘

FUNGSI & KELEBIHAN BUMEBIME SOAP
INSTANT WHITENING : 
πŸ’– Membolehkan kulit menjadi lebih cerah berseri dari penggunaan pertama 
πŸ’– Membantu mengurangkan kemunculan tompok gelap. 
πŸ’– Membantu menyembuhkan parut pudar. 
πŸ’– Menghilangkan Bakteria yang menyebabkan Jerawat 
πŸ’– Boleh digunakan pada muka dan juga seluruh badan. 
πŸ’– Sabun diperbuat daripada ekstrak semula jadi. 
πŸ’– Tanpa kesan sampingan 
πŸ’– Membantu menyembuhkan luka atau parut pada kulit sepenuhnya. 
πŸ’– Ekstrak dari madu menjadikan kulit lebih lembut & lembab. 
πŸ’– Tidak mengeringkan kulit. 
πŸ’– Membuang sel-sel kulit mati, menjadikan kulit cerah dan lebih sihat. 
πŸ’– Sesuai untuk semua jenis kulit 
.
Boleh digunakan pada muka dan juga seluruh badan. 
Amat sesuai digunakan untuk menyental daki-daki dan kesan-kesan hitam pada celah peha, 
bawah lengan, lutut hitam, leher hitam dan semua kawasan yang ada masalah hitam dan gelap. 
.
ANTARA BAHAN-BAHAN TERKANDUNG DALAM BUMEBIME
SOAP INSTANT WHITENING : 
● Ekstrak dari snail slime. 
● Ekstrak dari madu asli. 
● Ekstrak buah nenas 
● AHA Asid dari buah-buahan citrus 
● Ekstrak minyak kelapa asli 
● Ekstrak buah anggur
.
CARA PENGGUNAAN SABUN BUMEBIME
INSTANT WHITENING : 
→ Gunakan seperti sabun mandi biasa. 
→ Gunakan setiap kali mandi (2-3 kali sehari) 
→ Untuk kesan terbaik, apply sabun dan sental dengan span selama 3-5 minit
→ Selepas 3-5 minit baru dibasuh dan dibilas dengan air. 
→ Sesuai digunakan secara harian.



---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

30 July 2017

MINYAK KELAPA DARA D AURA

Minyak Kelapa Dara D Aura 

Kapsul / Softgel Minyak Kelapa Dara As-Syifa D’Aura dikeluarkan dari buah kelapa yang telah cukup matang menggunakan proses khas yang tidak merosakkan struktur asal atau khasiat semulajadi minyak kelapa yang terdapat dalam buah kelapa tersebut. Kapsul / Softgel Minyak Kelapa Dara As-Syifa D’Aura iaitu minyak kelapa dara ini diproses dengan tanpa menggunakan haba ataupun kimia dan minyak kelapa dara menyimpan berbagai khasiat yang sangat diperlukan oleh tubuh badan kita.

Khasiat Kapsul / Softgel Minyak Kelapa Dara As-Syifa D’Aura adalah dari minyaknya yang kaya dengan lemak tepu yang memberi 1001 rawatan pencegahan penyakit telah mendapat kepercayaan oleh masyarakat dunia tentang keberkesannya yang amat menakjubkan. Semua fakta tentang khasiat kelapa dara ini telah disahkan oleh pakar-pakar perubatan dunia.

FUNGSI & KELEBIHAN Minyak Kelapa Dara D Aura 
πŸ‚ Meningkatkan daya ketahanan tubuh bagi mencegah serangan penyakit
πŸ‚ Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan jasmani
πŸ‚ Meningkatkan penyerapan nutrien ke dalam tubuh badan
πŸ‚ Menstabilkan tekanan darah
πŸ‚ Memelihara saluran pencernaan
πŸ‚ Mengawal paras kolestrol seterusnya mengurangkan risiko penyakit jantung
πŸ‚ Meningkatkan keupayaan mental
πŸ‚ Membantu mengekalkan berat badan yang ideal
πŸ‚ Memelihara kecantikan dan keremajaan kulit
πŸ‚ Mengurangkan kesan kedutan, garis-garis halus dan regangan atau stretchmark
πŸ‚ Merawat masalah radang seperti eczema dan psoriasis
πŸ‚ Memelihara kulit daripada kerosakan akibat pencemaran toksin dan sinaran UV
πŸ‚ Memelihara kecantikan dan kesuburan rambut
πŸ‚ Memelihara bayi di dalam kandungan serta memudahkan proses bersalin
πŸ‚ Mencegah serangan bakteria dan kulat yang membawa penyakit
πŸ‚ Meningkatkan kesihatan tubuh badan secara menyeluruh
πŸ‚ Sesuai untuk kegunaan seisi keluarga

KANDUNGAN Minyak Kelapa Dara D Aura 
🌻 Minyak Kelapa Dara

CARA PENGAMBILAN Minyak Kelapa Dara D Aura 
🌼 Amalkan 2 hingga 6 biji kapsul setiap hari.







---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

29 July 2017

SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA DAN TREE OIL

SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA DAN TREE OIL 
" khusus untuk kulit sensitif dan berjerawat "

Produk yang di rumus khas untuk muka berjerawat batu nanah2 yang kononnya dah tiada harapan nak baik tu. Jangan risauu hokeyy.. Admin dah siap siapkan formula terbaikkkk yang di adun dengan GREEN TEA dan TEA TREE OIL untuk mematikan jerawat. .

FUNGSI & KELEBIHAN SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA DAN TREE OIL 
🌳 Membantu merawat masalah parut akibat jerawat atau luka.
🌳 Membantu menghilangkan kedutan halus.
🌳 Menjadikan kulit lebih muda dan anjal.
🌳 Membantu mencerahkan kulit yang kusam dan gelap
🌳 Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
🌳 Membantu melembapkan kulit.
🌳 Memperbaharui sel kulit mati.
🌳 Membantu mengecilkan pori-pori di wajah.
🌳 Menjadikan kulit nampak glowing dan flawless sepanjang hari tanpa berminyak.

KANDUNGAN SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA DAN TREE OIL 
☘ Acne Wash
☘ Acne Solution
☘ Acne Day Treatment
☘ Acne Night Treatment

CARA PENGGUNAAN SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA DAN TREE OIL 
πŸ€ Cuci muka dengan bersih menggunakan Acne Wash Green Tea dengan urutan membulat pada wajah.
πŸ€ Tak perlu gosok dengan kuat.
πŸ€ Tumpukan buih pada bahagian yang berjerawat dan bilas.
πŸ€ Kemudian biarkan kulit muka kering sendiri tanpa perlu di lap.
πŸ€ Seterusnya titiskan Acne Solution pada hujung jari dan calit pada dahi,pipi,hidung dan dagu.
πŸ€ Kemudian ratakan.Tak perlu tebal sangat.
πŸ€ Texture Acne Wash adalah pekat dan mudah menyerap.
πŸ€ Tidak berminyak dan tidak melikit.
πŸ€ Biarkan selama 10 minit untuk kulit muka menyerap zat 100%.
πŸ€ Calit Day Cream pada permukaan wajah dan ratakan ke seluruh muka.
πŸ€ Boleh di sapu 2 layer untuk lebih kemasan dan akhir sekali dap dap compact powder atau 
bedak baby yang sesuai.
πŸ€ Manakala pada sebelah malam pula ulang semua step di atas dan jangan lupa periksa wajah anda.
πŸ€ Mesti betul-betul bersih 100% dari Day Cream yang dipakai tadi.
πŸ€ Dicadangkan lap dulu Day Cream dengan wet tissue baru cuci dengan Acne Wash.
πŸ€ Akhir Sekali,ulang step yang sama di atas.
πŸ€ Sapu Nite Cream secara menipis keseluruh wajah.
πŸ€ Biarkan sehingga kering.
πŸ€ Seterusnya sapu treatment Cream 
dan fokus lebih pada kumpulan jerawat.
πŸ€ Selepas 10 minit dah boleh tidur.






---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

27 July 2017

NURSAJAT : LET’S GIRDLE

NURSAJAT : LET’S GIRDLE

LET’S GIRDLE by NURSAJAT . limited edition tau stock ni.

FUNGSI & KELEBIHAN LET’S GIRDLE
🌿 Memberi results yang sangat bagus pada pinggul anda!!!
🌿 Material yang sangat berkualiti dan mudah di basuh...
🌿 Mempunyai 4 tertulang infrared pecahan lemak di bahagian depan dan belakang...
🌿 Boleh mengecilkan peha sambil tu boleh memdapatkan body idaman setiap wanita!!!!
🌿 Tidak melecet
🌿 Boleh di pakai lebih 8 jam

CARA PAKAI LET’S GIRDLE
🌱 Guna seperti memakai girdle yg lain.
🌱 Bole di pakai bila2 masa sahaja







---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


24 July 2017

JUZFIT MIXED FIBER JUICE

JUZFIT MIXED FIBER JUICE

JUZFIT adalah makanan tambahan yang 100% dirumus khas dari bahan semulajadi. Mengunakan formulasi terbaik dengan gabungan 7 estrak buah-buahan serta makanan sunnah untuk diet yang sihat. Mampu untuk membantu mengatasi masalah berat badan.

FUNGSI & KELEBIHAN JUZFIT MIXED FIBER JUICE
πŸ‡ Menurunkan berat badan lebih 5 kali ganda lebih efektif
πŸ‡ Mengawal selera makan
πŸ‡ Menambah tenaga dan kecergasan sepanjang hari
πŸ‡ Memutih dan mencerahkan kulit
πŸ‡ Bertindak sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
πŸ‡ Membaiki sistem percernaan
πŸ‡ Mengurangkan masalah perut buncit
πŸ‡ Merendahkan kolestrol dalam badan
πŸ‡ Meningkatkan metabolisma badan
πŸ‡ Melawan kelesuan

KANDUNGAN JUZFIT MIXED FIBER JUICE
🍎 Acai Berry
🍎 Garcinia Cambogia
🍎 Date Palm
🍎 Green Tea
🍎 White Kidney
🍎 Lemon
🍎 Prune

CARA MINUM JUZFIT MIXED FIBER JUICE
πŸ’ 1 sudu pagi sebelum breakfast
πŸ’ 1 sudu malam sebelum dinner










---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman