Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

01 November 2017

SNOWY BODY LOTION by SNOW WHITE BEAUTY

Snowylotion sesuai dipakai tak kira waktu . 
Snowylotion losyen yg berfungsi untuk terus memberi kecerahan dengan serta merta setiap kali sapuann . Kulit kelihatan ekstrak putih . Lebih gebu dan lebih melepak 😊
.🌸Snowy Body Lotion by Snowwhite Secret 🌸
Dirumus khas untuk kesan pencerahan yg lebih ketara dgn hanya satu sapuan sahaja!😍tak melekit😍tak berminyak walaupun berpeluh.
.
Kelebihan #SNOWYLOTION
πŸ“➡Cerahkan kulit⤵
πŸ“➡Bersih kecilkan pori-pori⤵
πŸ“➡Tangangkan kulit⤵
πŸ“➡Hilangkan tompok hitam⤵
πŸ“➡Lembabkan kulit⤵
πŸ“➡Kulit lebih sekata dan glowing⤵
πŸ“➡Tidak melekit⬅
.Yang penting baunya wangiii πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“
Harga mampu milik berbaloi
.








.
---------------------------------------

Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


31 October 2017

MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES

Nak jimat masa? Sedang mencari produk yang mudah dibawa kemana-mana?
.MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES la jawapannya.
.
🎈🎈MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES (MACF) !! 🎈🎈
"TITIK TITIK JADI BUIH ...EH EH DAH BERSIH"
.
100 % DARI BAHAN SEMULAJADI!
Pencuci muka@ makeup remover yang dihasilkan daripada 100% bahan semulajadi, sangat2 membantu merawat masalah kulit wajah yang dihadapi oleh kebanyakan kita. Kulit akan kembali berseri2, bersih dari segala kotoran, merawat masalah kulit yang teruk seperti jerawat, bintik2 hitam, berminyak dan pigmentasi.
.

MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES
Bahan :-
πŸ“ Minyak Argan
πŸ“ Madu
πŸ“ Lemon
πŸ“ Lidah Buaya
πŸ“ Minyak Mawar
πŸ“ Witch Hazel
πŸ“ Bunga Arnica
.
LAGI KEBAIKAN SEMULAJADI DALAM MACF UNTUK KECANTIKAN KULIT ANDA!
.
Nak tau kebaikan semulajadi yang lain untuk kulit anda? Mesti anda nak yang terbaikan untuk kesihatan kulit wajah anda kan? Jom tengok bahan2 semulajadi yang ada dalam MACF.
.
KEBAIKAN BUNGA ARNIA 
🌼 Menjaga kelembutan kulit
🌼 Membersihkan pori2 dari kotoran
🌼 Merawat jerawat
.
KEBAIKAN LEMON 
🌼 Memutihkan wajah
🌼 Menghapuskan jerawat
🌼 Menghapuskan bintik hitam
🌼 Memulihkan jerawat& ekzema
🌼 Menghilangkan tompok gelap
.
KEBAIKAN MINYAK MAWAR
🌼 Mencerahkan kulit wajah
🌼 Baik untuk kulit kering
🌼 Mengurangkan jerawat
🌼 Menyegarkan kulit
🌼 Mencegah penuaan
.
πŸ“ŒWow, semua kebaikan semulajadi ada dalam satu MACF, hebat kan? Senang, mudah, ringkas dan penuh dengan kebaikan yang diperlukan oleh kulit anda!

.
Ciri-ciri ⤵
🌼 Mengandungi 100 kepingan kertas nipis, untuk penggunaan sehingga 2 bulan.
🌼 Mudah dibawa ke mana sahaja
🌼 Sesuai utk semua jantina (orang asia)
🌼 Seawal usia 12 tahun 
🌼 PH yang rendah
🌼 Mesra Wudhuk
.
Cara Guna ⤵
❄ Hanya titiskan 4-5 titis air ke atas kepingan Magika Argan Cleansing Flakes 
❄ Gosok dengan tangan yang bersih sehingga berbuih. 
❄ Kemudian usap ke muka dalam gerakan mengurut & bersihkan muka seperti biasa.
.
.













.
---------------------------------------

Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

KOPI HIJAU JERAT MAGIKA

Kopi Hijau Magika Jerat Magika Kurus dalam 7 hari? Bila sebut sekotak ada 15 sachet dgn harga sekian2..orang semua dok pertikai, 15 sachet je? Sikitnya. Yeke boleh kurangkan berat badan ni?Jerat Magika tak buat tekak anda sebu ye, malah Jerat Magika membekalkan anda tenaga & kekenyangan sepanjang hari.sebab ape??Sebab bagusnya Jerat Magika ni ialah dengan adanya CHIA SEED,SPIRULINA & KOPI HIJAU yg tak di panggang tauKOPI HIJAU membakar lemak, CHIA SEED memberi anda rasa kenyang. Pelanggan lain ramai dah berjaya & sentiasa repeat oder..anda bila lg..meh la cuba sekotak rasa confirm jatuh cinta sebab rase dia mmg sedap tauu..=========
.
BAHAN UTAMA 
✔Kopi Hijau
✔Spirulina
✔Chia Seed.

KEBAIKAN KOPI HIJAU JERAT MAGIKA.
✔ Kaya dengan ANTIOKSIDAN
✔ Dapat membakar lemak EXTRA yang ada dalam badan, mengawal rasa LAPAR
✔ Melawaskan pencernaan✔ Mengawal gula dalam badan
✔ MenDETOKS
✔ Memberi tenaga harian
✔ Mencegah Kanser
✔ Mengatasi Anemia
✔ Anti Radang✔ Membekalkan tenaga segera
✔ Membakar lemak berlebihan
✔ Pembuangan lebih lawas,mencegah sembelit tanpa ada cirit birit.
✔ Rasa kenyang sepanjang hari.
✔ Mengurangkan dan mengawal selera makan.
✔ Menstabilkan gula dalam darah.
✔ Mencantikan dan menghalang penuaan , kulit wajah lebih cerah dan glowing.
✔ Boleh diambil semua golongan seawal 12 tahun dan ibu mengandung selepas 3 bulan.
✔ Rasa yang sangat lazat, tak perlu tambah apa apa hanya campurkan air panas.

BUKTI JERAT MAGIKA TELAH TERSEBAR LUAS!
✔Macam tak percaya, tapi itulah realiti yang berlaku pada pengamal Kopi Hijau Jerat Magika! Kandungan kopi hijau Jerat Magika ini terdiri daripada kopihijau, chia seed dan spirulina.
✔Ketiga- tiga gabungan ini mempunyai khasiat yang tersendiri & membuatkan pengguna merasai perbezaan daripada kopi-kopi lain yang ada dipasaran.
✔Terdapat 15 sachet disetiap kotak kopi hijau Jerat Magika, dan ia mampu bertahan selama 15 hari penggunaan. 
✔Pengambilan setiap hari hanya satu sachet sahaja diminum semasa sarapan pagi.✔Penggunaan secara berterusan dapat membantu pengguna mendapatkan berat badan yang ideal, kulit yang sihat dan sekaligus merawat masalah dalaman. Hebat bukan!
.











.
---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

29 October 2017

WHITENING BOOSTER (WHIBOOS)

WHITENING BOOSTER (WHIBOOS)
.
WHIBOOS® adalah "Secret Formula" yang diciptakan khas untuk memutihkan kulit wajah dan kulit badan serta kesan LEBIH PANTAS daripada injection.

WHIBOOS® merupakan produk eksklusif yang telah di'trademark' MYIPO serta diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM) dan inilah WHITENING BOOSTER (WHIBOOS) yang sebenar!
.
WHIBOOS® tidak mendatangkan side effect dan 100% selamat kerana supplement ini diluluskan kementerian kesihatan malaysia(KKM). Ada No MAL dan Hologram Meditag daripada KKM serta Halal. (Supplement yang TIADA No.MAL dan TIADA Hologram Meditag daripada KKM adalah TIDAK DIIKTIRAF &TIDAK SELAMAT UNTUK DIMAKAN)

Formula WHIBOOS® yang hebat ini mampu untuk memutihkan kulit wajah dan seluruh kulit badan anda termasuklah kawasan celah peha dan ketiak.
.
Supplement ini sesuai diambil oleh lelaki dan wanita serta sangat sesuai diamalkan oleh mereka-mereka yang mempunyai masalah kulit seperti :
-Kulit Berminyak
-Pori-Pori Besar
-Noda Hitam
-Jerawat
-Tona Kulit tidak sekata
-Kulit kasar dan Kering
-Pigmentasi
-Penuaan & Kerutan
-Kulit Lesu / Kulit tidak sihat
-Kulit wajah yang 'jatuh' dan mengendur 
-Kulit Gelap
.

WHIBOOS® juga sesuai diamalkan oleh ibu-ibu yang menyusu,wanita berumur,Wanita hamil 5bulan keatas dan juga sesuai untuk ibu-ibu yang ingin memperbanyakkan susu badan.
.
WHIBOOS® adalah "Secret Formula" yang diciptakan khas untuk memutihkan kulit wajah dan kulit badan serta kesan LEBIH PANTAS daripada injection. . 
WHIBOOS® merupakan produk eksklusif yang telah di'trademark' MYIPO serta diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM) dan inilah WHITENING BOOSTER (WHIBOOS) yang sebenar!
.
πŸ’™Supplement Pemutih Kulit TERBAIK DUNIA
.

















---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman