Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

04 June 2018

LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD bg NUR SAJAT

LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD bg NUR SAJAT

Lets bengkung DIAMOND BELT mempunyai 16 tulang infra red yang membakar lemak dan BELT untuk extra grip di bahagian pinggang untuk membentuk pinggang extra ramping. Pembakaran lemak ibarat anda memakai dua lapis bengkung

In stock (limited)
🌻  XS blue black pre order
🌻  S blue black
🌻  M pink Pre order
🌻  L pink pre order
🌻  Free krim panas

Ukuran pinggang ( inchi)
🌹  XS - 19-25
🌹  S - 26-32
🌹  M - 33-40
🌹  L - 41-50 

KELEBIHAN LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD bg NUR SAJAT
🌈   mempunyai 16 tulang inferred pecahan lemak...
🌈   mempunyai ballet yang sangat bagus untuk pinggang anda
🌈   metirial yang sangat berkualiti
🌈   tak akan bergulung
🌈   mudah di basuh (pakai tangan)
🌈   sesuai untuk wanita dan lelaki...
🌈   bagus untuk support tulang belakang kita!!!(recommended)
🌈   mempunyai saiz XS,S,M dan L
🌈   mempunyai colour blueblack/pink
🌈   FREE KRIM PANAS MISS UNIVERSE πŸ‘ΈπŸ½
🌈   bila pakai terus jatuh cinta uols❤️
🌈   metirial kain yang sangat berkualiti
🌈   sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa
🌈   mudah di cuci(pakai tangan jer)
🌈   harga mampu milik
🌈   ia tak kan berguling!!!
🌈   mudah di pakai atau di buka...







--------------------------------------- Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------

😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

29 May 2018

DEEJA COSMETIC LOOSE POWDER SHIMMER

DEEJA LOOSE POWDER SHIMMER.

Bedak yang sesuai dengan kulit yang BERMINYAK dan SENSITIF ❗
Kulit berminyak dan sensitif ?
Susah nak cari bedak yg sesuai πŸ™
Asal berpeluh mesti bercapuk.Salah bedak , muka jadi merah & tumbuh jerawat.
.
KANDUNGAN:
🍁  +-15gram
🍁 Jenis debu/powder yg lembut & halus.
🍁 Warna Pinkish.
🍁  Lengkap dgn sponge lembut..
.
KEISTIMEWAAN
🍁 Tanpa minyak
🍁 Teruji secara dermatologi
🍁 Teruji secara klinikal utk iritasi & elergi kulit
🍁 Tidak komedogenik
🍁 Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
🍁 Mahukan bedak yg tahan lama
🍁 Tinggal beriklim panas & lembap
🍁 Sibuk & tak banyak bersolek
🍁 Lebih suka kepada kemasan matte
🍁 Mahukan sesuatu yg mudah
🍁 Foundation dan bedak dalam satu
🍁 Kemasan yg sempurna dan tahan lama.
.










.
--------------------------------------- Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------

😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

17 May 2018

LEMONEX ADVANCE

LEMONEX ADVANCE

Lemonex Advance diformulasikan untuk membantu anda KURUS dan PUTIH pada masa yang sama.
Lemonex Advance juga adalah minuman botani pracampuran Lemon yang  telah berjaya menurunkan berat ramai rakyat Malaysia.
Kandungan Lemonex Advance telah ditambah dengan BERRY untuk memutih, mencerah dan menggebukan kulit anda. Lemonex biasa tidak mempunyai BERRY ini. 

KELEBIHAN LEMONEX ADVANCE
πŸ‹  Membakar lemak, membuang toksin dan racun di dalam badan
πŸ‹  Detox 4 kali ganda pantas
πŸ‹  Menyekat gula & karbohidrat daripada diserap oleh badan untuk menjadi lemak.
πŸ‹  Mengawal nafsu badan dan sentiasa rasa kenyang.
πŸ‹  Merawat kulit dari jerawat, parut, kedutan dan luka.
πŸ‹  Dapat melancarkan peredaran darah.
πŸ‹  Tiada kesan cirit-birit, sembelit atau kesan sampingan jika anda mengamalkan Lemonex Advance.
πŸ‹  Lemonex Advance dapat membakar lemak di kawasan yang mempunyai lemak berlebihan .
πŸ‹  Tidak perlu bersenam
πŸ‹  Tidak perlu diet ketat

KANDUNGAN LEMONEX ADVANCE
πŸ’  GRAPEFRUITS ( Buah limau Gedang )
Grapefruits atau buah limau gedang ini sangat dalam menyingkirkan berat badan yang tidak diperlukan oleh badan.

πŸ’  LEMON
Lemon membantu membakar kalori dalam badan melalui peningkatan metabolisme badan.

πŸ’  CITRIC ACID
Citric acid/Vitamin C adalah antioksida yang meningkatkan kadar metabolisma dan membakar lemak tahap maksimum.

πŸ’  NANO SUGAR
Nano sugar adalah partikel halus sucralose.Ia pengganti terbaik untuk gula biasa.

πŸ’  BERRY
Berry diperkayakan dengan Flanavol yang penting dalam mengekalkan jantung yang sihat. 


CARA PENGAMBILAN LEMONEX ADVANCE
🍊  Cara penyediaan Lemonex Advance sama seperti Lemonex biasa iaitu bancuh menggunakan 180-200ml air suam. 
🍊  Minum 15-30 minit sebelum sarapan untuk kesan yang optimum.












--------------------------------------- Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------

😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman



25 April 2018

ALASKA GLACIER WATER AQUA EMULSION .

ALASKA GLACIER WATER AQUA EMULSION . . . Alaska glacier water aqua emulsion pelengkap kepada serum dan moisturizer!

Fungsi emulsion mencerahkan kulit , menegangkan kulit muka supaya kembali anjal dan awet muda
.
πŸ’¦ Emulsion adalah pertengahan antara toner & moisturizer. .
πŸ’¦ Teksturnya agak seperti lotion jadi ia boleh dipakai sebelum @ selepas moisturizer. .
πŸ’¦Emulsion boleh dipakai dengan cotton @ pun tanpa cotton.

Kulit kita ni perlukan semua nutrien yang berbeza samaada daripada toner, serum, emulsion @ pun moisturizer.
Sebab tue orang korea skincare step dia banyak weh. Diorang pakai semua.
Bahagian yang ada dalam emulsion tapi tiada dalam moisturizer @ toner. Masing2 ada kelebihan sendiri.

Begitu juga kalau kita pakai moisturizer sahaja takkan cukup sebab masih ada dead skin pada lapisan atas kulit kita. Kena cukup step2 penjagaan kulit. .







.
--------------------------------------- Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------

😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

23 April 2018

DEEJA COSMETIC CHEWABLE TABLET + VITAMIN C

DEEJA COSMETIC CHEWABLE TABLET + VITAMIN C 

NAK KULIT PUTIH DAN GEBU SATU BADAN ? 
Memperkenalkan DEEJA COSMETIC CHEWABLE TABLET + VITAMIN C !!! 
Diperkaya dari buah- buahan dan Colagen yang sememangnya bagus untuk kulit dan kecantikan.


KELEBIHAN DEEJA COSMETIC CHEWABLE TABLET
🍊  Mencerahkan kulit wajah dan badan
🍊  Memudarkan parut jerawat dan badan
🍊  Menutup liang pori di wajah
🍊  Mengurangkan kulit berminyak
🍊  Merawat kulit yang bermasalah.
🍊  Merawat kulit kering
🍊  Merawat tumit merekah
🍊  Merawat kulit kusam
🍊  Merawat eye bag
🍊  Merawat resedung dan alergi
🍊  Menguatkan kuku
🍊  Menguatkan rambut yang rapuh
🍊  Stabilkan hormon (wanita)
🍊  Mengimbangi BMI
🍊  Merawat kulit eczema

KANDUNGAN DEEJA COSMETIC CHEWABLE TABLET
πŸ“  Colagen, L-Cystine
πŸ“  Grape Seed
πŸ“  Orange Extract
πŸ“  Vitamin C-1000mg
πŸ“  Tomato, Apricot Seed
πŸ“  Acaiberry, Maquiberry
πŸ“  Astaxanthin, Mineral
πŸ“  Vitamin Premix & Strawberry Crystal

CARA PENGAMBILAN DEEJA COSMETIC CHEWABLE TABLET
🍎  1biji sehari selepas sarapan.
🍎  Kunyah @ kemam @ telan diikuti dgn segelas air putih.
🍎  Jarakkan pngambilan kafein dgn vit c. 
🍎  Bykkan mnum air putih. 










--------------------------------------- Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------

😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman