15 August 2011

Tathion Tab


Tathion merupakan suplemen atau khasiat tambahan yang boleh mencerahkan kulit secara menyeluruh. Tathion berasal dari korea dan dikeluarkan oleh syarikat Pharmasi NO 1 di Korea. 


Faedah yang sangat baik yang boleh didapati dari Tathion adalah untuk memutihkan tubuh dari dalam dan sekata serta menyihatkan kulit agar lebih berseri yang menjadi rahsia para celebriti dalam dan luar negara agar kelihatan sentiasa gebu, cerah dan berseri sentiasa.


KEBAIKAN TATHION TAB KEPADA KULIT DAN BADAN:


■Menjadikan warna kulit lebih sekata (seawal 2 minggu)
■Mengecilkan pori-pori kulit menjadikan kulit lebih cerah dan halus
■Mengecutkan jerawat, menghilangkan parut jerawat dan mencegah daripada jerawat
■Bahagian badan yang gelap seperti bibir, ketiak dan lipatan lain akan menjadi cerah kerana pigmen gelap dalam badan telah berkurang
■Tanda-tanda penuaan pada kulit akan berkurang
■Memudarkan stretchmark
■Mengurangkan keguguran rambut
■Mengeluarkan toksin dari badan akibat merokok atau pencemaran alam sekitar
■Jika menghidap Diabetes, Tathion baik untuk kesihatan kerana ia dapat mengawal kandungan gula dalam badan 
■Bagi lelaki, akan menyuburkan sperma serta bagi wanita akan menyuburkan rahim
■Menyihatkan hati kerana toksin dikeluarkan dari badan
DOS yang disyorkan adalah 2biji 1 hari (2x sehari pagi & malam selepas makan.). Dos terbaik yang disyorkan untuk kesan yang lebih cepat adalah 4biji 1hari. Terpulang untuk anda memilih dos mana yangs sesuai.


Bungkusan asal Tathion adalah 500 biji. Jadi ianya telah dibotolkan semula dalam jumlah 30biji, 60biji & 120biji supaya ia lebih mampu-milik. Disebabkan faktor ini, anda tidak mendapat botol yang asal tetapi harganya lebih murah. Tetapi jangan risau, tahap kebersihan adalah dijamin. Botol yang digunakan adalah botol khas untuk penyimpanan ubat-ubatan serta bermutu supaya tidak terdedah kepada sinar UV dan panas yang boleh merosakkan Tathion Tab.


SMS me or PM me at Facebook to get best price :)

0 comments:

Post a Comment