29 November 2012

RONASUTRA


Ronasutra Mineral powder ini diperbuat dari 100% tanah galian asli & bahan mineral terpilih untuk melindungi, merawat & merapi wajah anda. Berfungsi sebagai pelindung matahari, foundation serta bedak solekan. Malah ianya adalah bebas talkum, bahan sintetik, minyak, pengawet dan pewangi.

Alamilah perbezaannya hari ini!

* Melindungi kulit dari sinar UV matahari, habuk, kotoran dan bakteria;
* Merawat & mengurangkan masalah jerawat & resdung, iritasi kulit disebabkan peeling, pori kulit yang besar serta kulit berminyak/kering;
* Sesuai untuk semua jenis kulit, umur & jantina;
* Boleh dipakai semasa waktu tidur tanpa mudarat;
* Merapi & menyerikan wajahdengan hanya satu sapuan. Tidak perlu guna faundation berasingan. Serbuk halus & lembut, tidak kelihatan bertepung. Tahan lama & menghalang kulit berminyak;
* Formula halal & suci serta bebas pewangi boleh dipakai pada waktu solat/haji;
* Tiada tarikh luput.


Terdapat dalam 5 pilihan warna mengikut kesesuaian kulit pengguna.

1. Cream peach untuk kulit cerah kemerahan
2. Sawo yellow untuk kulit cerah kekuningan
3. Natural buff untuk kulit sederhana kekuningan
4. Honey untuk kulit sederhana kemerahan
5. Mocha untuk kulit gelap


Dengan Ronasutra Mineral Powder ini wanita hanya perlu menggunakan 1 produk sahaja untuk kulit wajah yang berseri, jauh dari habuk dan bebas dari masalah kulit berminyak. Malah ianya menjadikan solekan tampak semulajadi dan mampu menyembunyikan cela, parut serta kedut halus. Ianya mengandungi pelindung UV yang tinggi, tidak menyumbat pori-pori dan membenarkan kulit bernafas. Mengurangkan pengeluaran minyak dan meningkatkan kelembapan kulit wajah serta menghalang pembiakan bakteria dan kuman pada kulit. Secara tidak langsung dapat mengelakkan jerawat, 'blackhead' & 'whitehead'.

Amat sesuai untuk mereka yang berkulit sensitif, resdung, jerawat atau nipis akibat proses 'peeling'. Ronasutra meniral Powder ini satu-satunya bedak solek yang boleh digunakan terus setelah 'facial' atau rawatan kulit tanpa menyebabkan iritasi. Penggunaan yang berterusan akan menghasilkan kulit yang lembab, pori-pori halus, kurang masalah kedut, kekeringan kulit, minyak berlebihan dan jerawat.

3 comments:

 1. No matter if some one searches for his required thing, therefore
  he/she needs to be available that in detail, thus that thing is
  maintained over here.

  My weblog hoodia diet pills

  ReplyDelete
 2. Yоur oωn гeрort featuгes verified neсessarу to us.
  It’s veгy informative and you're clearly really experienced in this field. You get opened my own sight to different views on this kind of subject matter together with intriguing, notable and reliable written content.

  Feel free to surf to my web page Valium
  Look at my web page - buy Valium

  ReplyDelete
 3. Bedak Ronasutra ni memang best! teman pernah guna gak dulu.. tp x ingat dah kaler pe sebab dh stop pakai.. berapa rm ni yea?

  hai.. salam kenal,
  follower no.204
  done follow sini,
  jom follow teman yea yunk..=)

  http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
  http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

  ReplyDelete