07 October 2013

AURORA SX
AURORA SX merupakan NEW PACKAGING kepada AURORA lama . ia adalah satu2 nya pil pemutih di Malaysia yang menggunapakai teknologi campuran Glutathione dan juga Idebenone SERTA pracampuran Vitamin C bagi kesan paling efektif . Dengan ketiga-tiga kombinasi ini , penyerapan glutathione serta keberkesananya dapat ditingkatkan . 

Apa itu Glutathione ?

Glutathione adalah satu ramuan komposisi paling essential di dalam setiap sel badan manusia . glutathione terkenal sebagai MASTER ANTI OXIDANT yang berfungsi menyingkitkan toksin dari dalam badan . Hasilnya , ia bersifat FREE RADICAL dan mampu meningkatkan tahap kesihatan pengguna . Kebanyakan glutathione tidak berkesan disebabkan bahan campuran di dalamnya . glutathione yang baik adalah tidak mempunai bahan campuran lain . dengan pengambilan glutathione secara berlebihan , ia mampu menyekat enzyme tirosinase sekaligus menyekat penghasilan melanin kulit . melanin kulit yang bersifat pheumelanin akan bertukar menjadi eumelanin yang bermaksud pigmen kemerah merahan . hasilnya , kulit yang putih akan terhasil.

Apa pula IDEBENONE ?


Idebenone adalah sebatian komposit yang menyerupai Uqinone dalam badan manusia . Ia adalah dalam kelompok yang sama dengan enzyme Q10 . tetapi , kebanyakan enzyme ini bersifat MUDAH TERURAI menyebabkan pegambilannya adalah tidak berkesan dan tidak dapat diserap oleh badan sepenuhnya. Idebenone juga banyak digunapakai oleh negara barat dalam peghasilan kosmetik dan pil . Ini kerana , idebenone bersifat FREE RADICAL , tidak berbahaya serta anti penuaan . Idebenone berupaya melindungi kulit daripada UVA dan UVB . Idebenone juga mempercepat penghasilan collagen tanpa perlu anda mengambilnya . Hasilnya , kulit kurang kedutan , tegang dan licin . Bukan itu sahaja , idebenone merancakkan penghasilan hormone menyebabkan payudara menjadi lebih tegang , besar dan gebu .

Apa beza AURORA SX dengan jenama Glutathione lain ?

AURORA SX dihadirkan dengan gabungan IDEBENONE serta VITAMIN C bagi memastikan ia diserap secara sepenohnye . Jenama produk lain biasanya dicampur dengan collagen . sedangkan collagen tidak boleh digabungkan dengan glutathione disebabkan molekulnya yang lebih besar . akibatnya ia tidak dapat diserap secara keseluruhannya dan keluar mellaui air kencing . 

Vitamin C pula akan menyebabkan toksin di dalam badan dan akan merosakkan buah pinggang jika di ambil dalam tempoh yang lama (sumber : Doktor Lim from Klinik Karak, Pakar dalam bahagian buah pinggang manusia). Idebenone juga adalah pelengkap kepada glutathione kerana ia mampu menghilangkan kedutan , menegangkan kulit serta menghasilkan collagen . Jeragat juga mampu dihilangkan.

AURORA SX pula didaftarkan dengan jayanya dibawah KKM iaitu dibawah kategori MAKANAAN KESIHATAN dan bukannya UBATAN ataupun DADAH . Maka , AURORA SX boleh dimakan oleh ibu mengandung , ibu menyusu mahupun individu yang mempunyai peyakit kronik . kesan pemutihan dapat dilihat seawal 3-5 hari sahaja .

AURORA SX pula bersifat lebih kepada clinical kerana hanya perlu diambil sebijik sehari tanpa dos yang banyak . kerana sebijik pil AURORA mempunyai 11,000mg glutathione dan Idebenone serta Vitamin C . Jumlah 11,000mg itu adalah lebih daripada cukup untuk kesan pemutihan . Diringkaskan , AURORA Sx mempunyai fungsi untuk memutihkan kulit serta menggebukan . bukan itu sahaja , ia boleh menghilangkan jerawat disebabkan ciri2 detoxifying yang ada padanya . apabila toksin disingkirkan dari badan , jerawat akan berkurangan . 

Bahkan , AURORA SX boleh memberi sinar dan EFFECT GLOWING kpd kulit . Kulit akan kelihatan lebih licin dan bermaya . Dengan pengambilan berterusan , cancer dapat di cegah serta tahap kesihatan akan lebih meningkat . AURORA juga berupaya menghilangkan parut jerawat yang merah dan hitam . Kulit akan dapat dihasilkan disebabka kehadiran idebenone yang merangsang penghasilan collagen semulajadi dalam badan .

Dengan penghasilan AURORA SX yang baru , kami menggabungkan DOUBLE campuran bagi IDEBENONE bg mempercepat proses pemutihan dan juga pembesaran breast wanita . Untuk pengetahuan , pembesaran breast hanyalah side effect . Hanya wanita dan transgender yang mengamalkan hormone therapy yang akan merasai kesan ini . Bagi individu lelaki , pembesaran breast tidak akan dirasai . Mudah cerita , AURORA SX sesuai untuk lelaki dan wanita .


Atur cara pemakanan : AURORA SX hanya perlu diambil sebijik sehari ataupun bagi yang ingin kesan paling cepat , perlu di ambil dua biji sehari semasa perut kosong . Ini bertujuan mempercepat penghasilan glutathione dan idebenone .Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty

0 comments:

Post a Comment