07 October 2013

CURCUMA MANGGA CURE


Kunyit putih (Curcuma Mangga) telah lama dikenali oleh orang awam dalam kegunaan sebagai anti-kanser dan tumor dengan berkesan.

Di samping itu kepada pemulihan dan pencegahan kanser, Kunyit Putih juga berkesan untuk mengatasi pelbagai masalah kewanitaan seperti keputihan dan sakit haid.

Di Jawa, Kunyit Putih biasanya digunakan untuk mengurangkan demam dan peluh, manakala Dayak untuk merawat batuk darah dan keracunan makanan. 

Bagi wanita yang sedang menjalani nifas itu, Kunyit Putih bertindak sebagai pembersih.

Kunyit putih juga boleh diambil untuk mengurangkan nafas berbau, merawat sakit gigi, penghadaman dan Untuk rawatan kanser dan penyakit tumor (IN SHA ALLAH untuk peringkat awal)

Dari hasil penyelidikan Chan Minyi bersama-sama rakan-rakannya Anti Kanser Herba Perubatan, Curcuma Mangga mempunyai keberkesanan yang tinggi untuk mengatasi kanser dan tumor. Ini kerana Kunyit Putih (CurCuma Mangga) mengandungi:

1. RIP (Protein inacting ribosome) fungsi:

a. Keupayaan untuk melumpuhkan pertumbuhan sel-sel kanser.
b. Dapat susut sel-sel kanser tanpa merosakkan tisu sekitarnya.
c. Menghalang pertumbuhan sel-sel kanser.


2. Bahan-bahan antioksidan, mencegah kerosakan kepada gen.
3. Anti-Curcumin(anti-radang) 
sebagai contoh : iaitu Arthritis(Radang Sendi) , Keradangan Colon (kolitis Colitis), radang paru-paru (bronkitis), keradangan sinus (resdung), kemudian terdapat satu lagi penyakit yang melibatkan keradangan tetapi nama yang sedikit berbeza adalah ekzema, yang merupakan keradangan kulit, ashma, radang saluran pernafasanUntuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty

0 comments:

Post a Comment