07 October 2013

FELINNA X LOSS BODY LOTIONApa Itu X-Loss Body Lotion?
Lotion sapuan perlangsingan yang dihasilkan untuk bertindak balas secara semulajadi menggunakan herba-herba asli dan sumber dari alam semulajadi, halal dan selamat untuk digunakan dan bebas bahan kimia.
Rumusan formula Inchloss Lotion terbukti berkesan untuk memecahkan lemak dalam badan dan ia juga terbukti berkesan untuk membantu anda mendapatkan bentuk badan yang lebih langsing.


Ia juga sesuai sebagai alternatif untuk gastrik, senggugut, lenguh-lenguh, batuk dan lain-lain.


Felinna Inchloss Lotion tidak berminyak dan setiap sapuan mudah menyerap ke dalam alur kulit memberi keselesaan kepada pemakai.
Haruman yang sentiasa menyegarkan dan selesa dipakai walau di mana sahaja anda berada.


Manakala dari segi penggunaannya pula, anda hanya perlu membuat sapuan lotion Inchloss dibahagian yang anda inginkan untuk mendapatkan kesan yang semaksimum mungkin.


Selain menghilangkan lemak-lemak berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal dan berseri.


Boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat/kulit leher melendut.
Yang pasti dengan X-LOSS BODY LOTION ini pengeluar sudah hantar untuk di bacakan 30 juzuk Al-Quran di Maahad tahfiz Bukit Mertajam Penang. ( Semoga lebih dirahmati jadi jangan langkah simpan di tempat yang sesuai ).Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830
                2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty

0 comments:

Post a Comment