07 October 2013

KOPI MAHKOTA DEWA


Khasiat Kopi Al Jannah Mahkota Dewa 

◘ Membantu meneutral racun yang terkandung di dalam tubuh. 
◘ Membantu anti bakteria dan anti virus. 
◘ Membantu meningkatkan sistem kekebalan tubuh. 
◘ Membantu meningkatkan kadar vitamin dalam tubuh.
◘ Membantu mengurangkan kadar gula dalam darah.
◘ Melancarkan peredaran darah.
◘ Membantu mengurangkan kadar pembentukan lemak dan kandungan kolesterol dalam tubuh.
◘ Membantu mengurangkan kadar risiko sakit jantung
◘ Membantu dalam anti alergi pada tubuh Membantu dalam anti kanser


TESTIMONI PENGGUNA KOPI MAHKOTA DEWA


1- Noriah Zainol
askum dah dpt 1 kotak kopi yg di hantar. saya bukan peminat kopi tapi sy tengok khasiat nya saya nak cuba. lepas minum kopi ini saya suka dengan rasa nya dan bau yang buat saya selera sangat nak minum lagi. yang pelik badan saya rasa sedap tak penat. yg saya order 5 kotak pun dah sampai t.kasih byk.

2- Khairul Rijal Bin Mohamed
asalamualikum .. Terima kasih kepada admin kerana dengan adanya iklan dan banner yang mudah lagi senang ini, dapat membantu lagi jualan saya,belum ada lagi perniagaan online yang saya jumpa membuat iklan baris dan banner yang mudah lagi senang seperti ini,saya berharap dan berdoa semoga perniagaan ini terus maju dan berjaya dimasa akan datang insyaalah.

3-Hanis Suhani
salam kpd semua warga mahkota. saya dah cuba minum kopi ini selepas sahur memang betul ia memberikan saya tenaga sehingga waktu berbuka. tak terasa lapar pun. sekarang saya mesti minum lepas sahur kalau tak terasa letih sangat. kopi pun dah nak habis kena order lagi.

4- Norsita Lakibul
Askum! saya dah terima kopi terima kasih. saya macam macam penyakit saya ada syukur saya masih hidup dgn keizinan allah. makan pil tiap tiap hari macam macam. lepas saya minum kopi mahkota dewa ini saya rasa ringan seluruh badan migrain saya hilang dan tindakbalas dapat di rasa memang ajaib kopi ni. saya dah order 5 kotak lagi harap sampai cepat juga macam dulu.



Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830
2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty

0 comments:

Post a Comment