09 October 2013

MAGIKA SNOW MASK


Satu-satunya mask yang menggunakan teknologi Jepun yang mempunyai kuasa ajaib! Anda boleh mendengar dan melihat keajaibannya.. 

MENDENGAR??Ya, dalam 5 saat anda boleh mendengar dan melihat apa yang berlaku diwajah anda. Memutihkan dan menyerikan kulit Membersihkan kulit wajah dan leher Menyah toksin Menambah vitamin Menyihatkan dan meyegarkan kulit dalam tempoh 12 jam Penambahan oksigen sehingga memasuki 3 lapisan kulit dalam. Membantu menganjalkan kulit dari dalam. 

Menggunakan MAGIKA SNOW MASK sebelum menyapu sebarang jenis kosmetik diwaktu malam. 


1.BERSIHKAN Basahkan muka dengan air yang bersih. 
2.URUTAN Picit dan keluarkan mask yang berbetuk seperti gel. Mulakan sapuan dengan urutan dari leher ke atas hingga ke dahi, (terutamanya hidung dan sebelah kawasan pipi hidung yang mempunyai liang pori di sekitar kawasan pipi adalah yang lebih terdedah) 
3. BUNYIAN AJAIB Seperti mempunyai kuasa ajaib yang membuatkan anda teruja dimana dalam kiraan 5 saat molekul-molekul oksigen mula kelihatan dan kedengaran mula menjalankan tugas untuk memberi oksigen kedalam lapisan kulit ketiga yang amat diperlukan untuk setiap manusia untuk memulihkan dan meremajakan kulit dari dalam. 
4. Menyejukkan dan merehatkan kulit.5.NYAH TOKSIN Menyah toksin dengan sepenuhnya serta membersihkan liang sebum serta menghapuskan bakteria yang boleh menyebabkan pertumbuhan jerawat. 
6 MOLEKUL AJAIB Mempunyai kuasa molekul yang mengandungi 100% oksigen yang mampu mempercepatkan perbuangan sel-sel mati dan menyerikan wajah.


CARA PENGGUNAAN::
◘ Biarkan ROYAL WHITENING MASK selama 20 minit didasar kulit kemudian mulakan tarikan lembut untuk membuka. 
◘ Bilas dengan air bersih untuk cucian terakhir Disarankan menggunakan 2 kali seminggu 
Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty

0 comments:

Post a Comment