09 October 2013

MISS V INTIM GEL


SAPE2 YG KAT SNI DAH KURANG MINAT NGAN SUAMI @ ISTERI X PUAS MASA B'SAMA @ RASA SAKIT?

Jangan laa nk b'kira sgt utk diri sndiri...awk jgk yg menanggung sakit..suami x rasa pun sakit..cuma yg mereka blh kata SEDAP & KURANG SEDAP JERR. kalau perfume or handbag@porch bag or kasut or kosmetik yang rege hingga mencecah ratusan ringgit boleh beli..ni kan pulak utk kegunaan dlman yg anda nk guna sehingga ke akhir hayat mungkin 20..30..40 tahun lg Wallahualam

insyaAllah kami dpt membantu anda....dgn buat pencucian dlman dlu..kasi laa yg bersih utk suami kita...klu hrpkn bdn jer wangi tp miss v anda tu ade bau ...wat ape!
nnt suami tegur kang merah muka lak ....malu..ada nk pertahankan ego x pasal2 tidur asing dgn suami..BERDOSA tu..

Kebaikan:
1.Mengetatkan bahagian intim
2.Memberi kepuasan maksimum
3.Mencegah bau di bahagian sulit
4.Mencegah pengeringan
5.Membunuh bakteria & fungus
6.Mengatasi masalah keputihan

CARA GUNA:
Sapukan ke dalam vagina guna jari sedalam yg boleh. ini adalah utk mengaktifkan sel2 di "vagina canal" atau laluan vagina spya lebih sensitif.

KESAN:
1. Ramuan herba akan melancarkan peredaran darah sehingga ke 'clitoris' dimana ada satu titik ghairah dipanggil "G-SPOT".
2. Gel ini akan mematikan fungus2 dan
bakteria di dlm vagina lalu
mencegah terjadinya keputihan.
3. Apabila bersih dinding vagina akan
menggebu dan subur serta
lembap kembali.

SIAPA YANG BOLEH MENGGUNAKANNYA:

1. Sesiapa saja tanpa mengira usia.
2. Wanita yg masih muda tetapi hilang ghairah kerana tiada
sensitivity especially selepas bersalin.
3. Faraj kering kerana ia menyuburkan dan kembalikan
kelembapan semulajadi.
4. Mereka yg menghampiri peringkat menopos/ yg telah pun
menopos. Insyaallah gel berubat ini dapat mengembalikan keremajaan vagina dan mengembalikan keghairahan yg
semakin lupus.

Kebahagiaan rumahtangga bermula dari kamar tidurnya.


Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:


1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty

0 comments:

Post a Comment