05 October 2013

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC




PRODUCT ROYAL SLIM lishuo MAGIC, adalah gabungan lishuo sekarang yg berbentuk kapsul, ROYAL SLIM Lishuo MAGIC, yang terbaru dalam bentuk sachet.

Anda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan! Testimoni2 pengguna lain pon banyak. Semuanya betol, tak ade tipu2. Tak de edit2 dan hak cipta terpelihara!

For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan.Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.

CARA MINUM 
1.CAMPUR DGN AIR BIASA 200ML
2.SHAKE-SHAKE SAMBIL MENARI-NARI
3.AMBIK SEBELUM SARAPAN ( 1 hari sekali )

KESAN UNTUK DIRI SENDIRI

Kulit akan jadi lebih flawless dan lemak-lemak kat badan tu akan gugur sedikit demi sedikit. yang penting sabar, minum dengan istiqamah..hasilnya mantap! memang anda akan tersenyum puas.

Kesan sampingan sekiranya mengambil produk Royal Slim Lishou Magic:


1. menjadi kenyang 8 jam
2. pengambilan yng teratur
3. hari pertama berat dah turun
4. membuang toksin
5. melicinkan kulit
6. membaiki hormon
7. mengecutkan jerawat
8. memudarkan jeragat
9. memutihkan kulit
10. baik untuk orng kencing manis
11. sesuai untuk ada darah tinggi




Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty

1 comments:

  1. area pasir gudang kat mana ye?

    ReplyDelete