03 December 2013

RANGKAIAN PRODUK TROPIKA FOR BABY


TROPIKA BEAUTY(BABY OIL & BABY HAIR)

RUAM LAMPIN,RUAM PANAS,RUAM SUSU,ECZEMA serta masalah alahan kulit bayi kini boleh dirawat dengan sempurna menggunakan produk Tropika Baby Hair & Body Oil

Dirumus sepenuhnya daripada Minyak Kelapa Dara (Virgin Coconut Oil),produk terbaik di dunia tanpa minyak mineral,bahan toksin,paraben atau steroid yang memudaratkan kesihatan bayi. Kaya dengan Vitamin E ,serta bersifat anti oksida,Tropika Baby Hair & Body Oil memelihara serta melindungi kulit bayi daripada serangan bakteria dan kulat.

Di datangkan dengan aroma ROSE yang bertindak sebagai anti-stress,ia berupaya merangsang serta menenangkan minda bayi . PRODUK ALAMI MESRA BAYI itulah komitmen kami untuk bayi anda.

MERAWAT SERTA MENYEMBUH ENZECMA DAN DERMATITIS
MINYAK MESRA BAYI, SESUAI DISAPU PADA KULIT BAYI YANG MENGALAMI RUAM LAMPIN
MERAWAT LUKA PENYAKIT DALAMAN SEPERTI LUKA KENCING MANIS
MERAWAT DAN MENYEMBUH JERAWAT, PANAU, LUKA AKIBAT KEMALANGAN ATAU PEMBEDAHAN, KULIT BERSISIK, MELECUR TERKENA MINYAK PANAS DAN MERAWAT TUMIT KAKI YANG PECAH.
MELEBAT BULU HAIWAN PELIHARAAN
MEMUDARKAN TANDA REGANGAN ( STRETCHMARK )KETIKA HAMIL
MENYIHAT DAN MELEBATKAN RAMBUT
MINYAK INI MENGANDUNGI VITAMIN E DAN SESUAI DIGUNAKAN SEBAGAI PELEMBAP SEMULAJADI.

PRODUK 2in1 - MERAWAT MASALAH ALAHAN KULIT SERTA MELEBAT & MENYIHATKAN RAMBUT BAYI ANDA


LOSYEN INI TIDAK MENGANDUNGI STEROID & BEBAS DARIPADA SEBARANG BAHAN KIMIA


CARA PENGGUNAAN

Mandikan bayi anda dengan Tropika Baby Soap,kemudian sapu seluruh badan bayi dengan Tropika Baby Hair & Body Oil rose terutamanya di bahagian yang sensitif dengan alahan kulit.

Terdapat 2 wangian :

• Lavender (30ml/125ml/250ml)
• Roses (100ml)
TROPIKA BABY STATER KIT

100ml natural bubble wash and 100ml body & hair oil.

Mandian dan minyak dari bahan asli (natural) utk si manja. Sesuai untuk kulit ekzema, ruam lampin, ruam panas, kulit kepala berkuping (cradle cap), penyakit radang kulit, kulit sensitif serta melebat dan menyihatkan rambut. Sesuai untuk seisi keluarga.TROPIKA NATURAL BUBLE WASH

Mandian dari bahan asli (natural) utk si manja.Sesuai untuk kulit eczema, ruam lampin, ruam panas, kulit kepala berkuping (cradle cap), penyakit radang kulit, kulit sensitif serta melebat dan menyihatkan rambut. Sesuai untuk seisi keluarga.

Terdapat 3 wangian :
• Lavender
• Sweet (ros & mawar)
• Happy (apricot & green tea)

230ml
TROPIKA BABY HERBAL CREAM

Baby Herbal Cream dengan kombinasi istimewa Minyak Kelapa Dara dengan ramuan terpilih berfungsi membantu, menyembuh masalah kembung perut bayi (colic), melegakan selesema dan batuk serta merawat pernafasan di sebabkan hidung tersumbat. Baby Herbal Cream ini sesuai juga di gunakan untuk kanak-kanak.

Cara Penggunaan:

Sapu Baby Herbal Cream pada perut serta kedua telapak kaki bayi setiap kali selepas mandi atau bila perlu. Boleh di sapu di dada bayi supaya si manja sentiasa selesa sepanjang hari.
TROPIKA BABY SOAP LAVENDER

Sabun Bayi Tropika diperbuat daripada 100% Minyak Kelapa Dara (VCO) sebagai asas produk dan menggunakan minyak pati Lavender premium yang mengandungi tahap anti oksidan yang tinggi. Sabun Bayi Tropika membantu mencegah kulit bayi daripada jangkitan bakteria dan kulat berbahaya
TROPIKA NATURAL BODY LOTION

Dengan minyak kelapa dara, ekstrak chamomile & geranium.Melembut serta menghaluskan kulit,merangsang mood serta emosi si manja. Produk ini sesuai untuk seisi keluarga.

230ml


---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


2 comments:

  1. Cmne nk jd dropship sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Email sy arissaauliazara@gmail.com

      Delete