04 April 2014

GLUTA KOJIC SERUM JANNA LAWWA


KELEBIHAN GLUTA KOJIC SERUM JANNA LAWWA

- Menghapuskan dan memutihkan kawasan yang gelap dan hitam seperti di buku lali, pelipat –pelipat jari, celahan ketiak, peha dan lain-lain.
- Mengurangkan dan menghilangkan jeragat.
- Mengurangkan dan menghilangkan “age spot” yg mana slh satu proses penuaan kulit, “age spot” adalah bintik kecoklatan, kehitaman, keabu-abuan yg muncul dan biasanya dijumpai pada wajah, lengan, bahu, ataupun lengan yang umumnya jika kulit sering terkena pancaran sinaran UV tanpa perlindungan.
- Mengurangkan, memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
- Memutihkan kulit muka dan badan.
- Memulihkan kulit, menganjalkan, melembutkan, melembapkan dan menyuburkan untuk membuat kulit kelihatan berseri dan sempurna.


CARA PENGGUNAAN
Sapukan seluruh badan pada waktu siang dan malam, untuk penggunaan hasil yang terbaik gunakan dengan Pati Ibu Putih Janna lawwa.


KANDUNGAN
L-Gluthathione, Tranexamild Acid, Kojic Acid, Multivitamin, Vitamin A, C, E, Alpha Arbutin, Pearl, Collagen.


NASIHAT UTAMA
Serum Gluta Kojic hanya sesuai diletakkan di muka sekiranya anda mempunyai parut yang sangat tebal serta sangat degil, berjeragat sangat tebal, kesan hitam yang sangat tebal, dan kulit sangat kusam. Elakkan menggunakan Serum Gluta Kojic pada kulit yang sensitif, kulit kering, kulit nipis, di bahagian mata atau di bahagian mulut. Penggunaan Serum Gluta Kojic di kawasan muka mestilah atas nasihat sahaja.

# DISAHKAN HALAL
# DERMATOLOGICALLY TESTED
# MENDAPAT KELULUSAN KKM (NOT130905088K)Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila :

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty

0 comments:

Post a Comment