29 November 2014

DERMANIC TRANSCAP





CARA-CARA PENGAMBILAN DERMANIC TRANSINJECT AND TRANSCAPS

First 4 months :
inject dermanic every week (16 amps)
consume capsule 2 biji per day (240 biji)
**4 biji per day recommended.

Selepas 4 bulan :
just maintain 1 biji jew transcaps per day.
** biase nye after 4 months rmai dah stop sbb kulit dah cerah putih 
and tanpa any parut.

info tambahan :
inject dermanic ni boleh jew nak inject sekali dengan vit c or xnak inject dgn vit c. well, i x galakan inject with vit c unless u must make sure that vit c  injection tu betul2 original. if not, i xtau nak ckp apew, maybe kurang effective. if xnak inject vit c, just beli jew tablet vitamin c kat farmasi. murah jew. 

SPECIAL USES :

well deramnic ni boleh gune external use uols. mmg best sgt2. first time try kompem rse best sbb result on the spot!!

1) apply as a mask on face. result on the spot.
-gunakan 2-3 biji transcap. 1x or 2x semnggu. basahakan muka dlu, tak perlu lap. lepas tu bukak capsule tu letak atas tapak tangan then titik kan air sikit gaul and sapu kat muka. gosok2 sampai serbuk tu serap dalam kulit. apply at least 30 minit or more. lps tu bilas. klau kulit sensitif 30 mins dah ckup.
-if nak gune transinject, basahkan muka then patahkan muncung botol transinject tu then apply on face leher and ade lebih apply la kat area lain yg gelap cam lutut siku or mane2. lps tu cm biase kena bilas jugak. 

2) mix with skin care
transcaps or transinject boleh mix dlm cream muka or lotion. face or body dua2 boleh. quantity tu depends boleh jew berapa byk cos lg byk lagi power.

----------------------------------------
OPEN FOR RETAIL / DROPSHIP / BORONG !!!
----------------------------------------
☏ PM/INBOX di: http://on.fb.me/1naOYn7
☏ SMS/WHATSAPP : 017-6122830 / 010-7006212
----------------------------------------

0 comments:

Post a Comment