01 November 2014

MAVELLOUS TRUE DETOX


Diamalkan oleh banyak budaya di seluruh dunia berabad-abad lamanya - termasuk sistem perubatan Cina dan ayurveda - detoksifikasi bermaksud berehat, membersihkan dan memulihkan badan dari luar dan dalam. Detoksifikasi boleh membantu melindungi anda daripada penyakit dan meningkatkan keupayaan anda untuk mengekalkan kesihatan yang optimum dengan mengeluarkan dan menghapuskan toksin, seterusnya memakan makanan yang bernutrisi tinggi.

++++++++++++++++++++++++++++++++
'Detox adalah proses bersihkan usus di mana segala toksin, lemak & lendir yg melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Detox sgt penting sblm mengambil supplement supaya tahap penyerapan nutrisi pada kadar paling optimum.’ - Dr. Hazimi, Pengasas MaVellous.

++++++++++++++++++++++++++++++++
Selepas Kejayaan Hebat Produk MaVellous Xlite, kini kami memperkenalkan MaVellous Xlite TrueDetox yang mana ianya adalah formula detoksifikasi yang lembut, berkesan dan mudah untuk digunakan dengan rasa yang hebat.
+++++++++++++++++++++++++++++++

MaVellous Xlite TrueDetox adalah adunan formula premix hebat yang bekerja secara sinergi untuk membantu tubuh di dalam proses detoksifikasi, program pembersihan dan juga menurunkan berat badan. 
Penambahan Daun Lotus, Aloe Vera, Chlorophyll dan Wheat Germ bersama-sama dengan bahan-bahan lain seperti Epal Fiber, Lemon dan Fructooligosaccharides membantu menyediakan vitamin, nutrisi dan antioksidan yang diperlukan oleh badan dan berkesan untuk membersihkan serta menghilangkan lemak yang tidak dingini.
++++++++++++++++++++++++++++
MaVellous Xlite TrueDetox bertindak dengan cara : 

✔ Membakar Lemak 
✔ Mengurangkan Berat Badan
✔ Membersih & Penyahtoksin 
✔ Meningkatkan Sistem Imun 
✔ Menyihatkan & Melancarkan Sistem Pencernaan dan Penghadaman
✔ Meningkatkan Tenaga
++++++++++++++++++++++++++++

Anda disarankan untuk mengambil MaVellous TrueDetox sebelum tidur.


Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty

0 comments:

Post a Comment