13 December 2014

AURORA SX

AURORA SX


~Aurora SX Whitening Therapy ni adalah produk dari pakar estetik bukan org biasa2 yang ada bnyak duit then hasilkan produk

~Bila dah pakar jual memang produk itu sangat bagus kerana mereka mahir dan tahu ape yg bagus untuk kulit kita.

~Kandungan Aurora SX Whitening Therapy terjamin memberi anda perubahan yang sangat positif

~Aurora SX Whitening Therapy ni bukan produk yang di Repackaging semula n diberi nama baru (Seperti yg kita tahu trend produk sekarang kat market... Benda sama je.. Beza cuma packaging)

~3 Hari consume dah nampak kesan !!

~Mengandungi  IDEBENONE tak seperti produk pemutihan yang lain




Apa kelebihan Aurora SX ni kan ?? 

✔️ melembapkan kulit dalam masa 24 jam
✔️ membuatkan kulit semakin flawless , gebu dan glow seolah olah memakai makeup . Lembut apabila disentuh
✔️ kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat
✔️ jeragat semakin pudar sewal sebijik pengambilan Aurora
✔️ jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang . SANGAT PANTAS
✔️ parut slowly akan dirawat dan dihilangkan
✔️ mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead
✔️ kulit awet muda , tegang dan cantik serta banyak lgi kebaikan lain.

➳ Diluluskan KKM dan tiada kesan sampingan sebab Aurora bebas racun merbahaya hasil ujikaji makmal drpd USM
➳ Halal Bumiputera serta mendapat pengiktirafan halal drpd Pakistan
➳ Tak ada apa-apa pantang termasok caffein

✔️ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
✔️ 3 hari untuk lihat jerawat kecut
✔️ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
✔️ 14 hari parut semakin pudar dan kulit semakin gebu
✔️ 28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh badan

Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty

0 comments:

Post a Comment