Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

29 November 2014

DERMANIC TRANSCAP





CARA-CARA PENGAMBILAN DERMANIC TRANSINJECT AND TRANSCAPS

First 4 months :
inject dermanic every week (16 amps)
consume capsule 2 biji per day (240 biji)
**4 biji per day recommended.

Selepas 4 bulan :
just maintain 1 biji jew transcaps per day.
** biase nye after 4 months rmai dah stop sbb kulit dah cerah putih 
and tanpa any parut.

info tambahan :
inject dermanic ni boleh jew nak inject sekali dengan vit c or xnak inject dgn vit c. well, i x galakan inject with vit c unless u must make sure that vit c  injection tu betul2 original. if not, i xtau nak ckp apew, maybe kurang effective. if xnak inject vit c, just beli jew tablet vitamin c kat farmasi. murah jew. 

SPECIAL USES :

well deramnic ni boleh gune external use uols. mmg best sgt2. first time try kompem rse best sbb result on the spot!!

1) apply as a mask on face. result on the spot.
-gunakan 2-3 biji transcap. 1x or 2x semnggu. basahakan muka dlu, tak perlu lap. lepas tu bukak capsule tu letak atas tapak tangan then titik kan air sikit gaul and sapu kat muka. gosok2 sampai serbuk tu serap dalam kulit. apply at least 30 minit or more. lps tu bilas. klau kulit sensitif 30 mins dah ckup.
-if nak gune transinject, basahkan muka then patahkan muncung botol transinject tu then apply on face leher and ade lebih apply la kat area lain yg gelap cam lutut siku or mane2. lps tu cm biase kena bilas jugak. 

2) mix with skin care
transcaps or transinject boleh mix dlm cream muka or lotion. face or body dua2 boleh. quantity tu depends boleh jew berapa byk cos lg byk lagi power.

----------------------------------------
OPEN FOR RETAIL / DROPSHIP / BORONG !!!
----------------------------------------
☏ PM/INBOX di: http://on.fb.me/1naOYn7
☏ SMS/WHATSAPP : 017-6122830 / 010-7006212
----------------------------------------

RASYAN HERBAL CLOVE (PEMUTIH GIGI)




Rasyan Herbal Clove Toothpaste adalah pasta gigi yang terbuat dari Herbal Cengkeh yang terkenal dapat memutihkan, menyegarkan dan melindungi gigi Anda. Rasyan Herbal Clove Toothpaste telah diformulasikan dengan gabungan bahan aktif asteraceae, lauraceae, mentol, clove oil, sodium laurilsuiphate untuk menghilangkan kapur / kerak gigi, memutihkan, mengurangi gigi hipersensitif dan anti bakteri. dan miliki nafas segar sepanjang waktu

Cara Pakai :
Ambil sedikit dgn stik yg disediakan, lalu oleskan ke gigi, biarkan lebih kurang 2 minit kemudian kumur-kumur.
Lebih baik kalau dipakai setelah gosok gigi

Produk trlajak laris
Isme Rasyan Herbal clove toothpaste
Solusi untuk gigi yg menguning akibat kopi, rokok dan plak. .
Isme Herbal Clove adalah cream gigi yang terbuat dari Herbal Cengkeh yang terkenal untuk melindungi gigi anda dari sakit gigi.
Juga dapat mengurangi gigi hipersensitif dan anti bakteria.
Anda akan memiliki nafas segar untuk waktu yang lama.

----------------------------------------
OPEN FOR RETAIL / DROPSHIP / BORONG !!!
----------------------------------------
☏ PM/INBOX di: http://on.fb.me/1naOYn7
☏ SMS/WHATSAPP : 017-6122830 / 010-7006212
----------------------------------------

21 November 2014

MZ BOTOX CREAM




RAHSIA MZ SECRET BOTOX CREAM.

WAJAH TERASA TEGANG DAN GEBU SEAWAL 14HARI!

Botox Cream membantu mencerahkan kulit, menghilangkan jeragat, jerawat, garis-garis halus di muka, menghilangkan cela dan lain-lain.

Botox cream ni boleh dipakai untuk siang dan juga malam. Senang dan mudah! Hanya sapu di muka setiap pagi dan malam!

Botox Cream ini sangat sesuai untuk semua masalah kulit normal atau sensitif. Juga boleh gunakan oleh semua golongan umur dari 18 tahun sehingga umur 60 tahun.



Kelebihan Botox Cream :

*MENEGANGKAN KULIT WAJAH
*MELAMBATKAN PROSES PENUAAN, KULIT TAMPAK AWET MUDA
*MENGHILANKAN MASALAH GARIS-GARIS HALUS
*KULIT NAMPAK PUTIH SECARA NATURAL
*KULIT SEKATA DAN TIDAK BERMINYAK
*PORI MENGECIL
*MENGHILANGKAN JERAWAT SERTA PARUT-PARUT JERAWAT



Keistimewaan Botox Cream :

*KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 14 HARI PENGUNAAN
*BEBAS KESAN SAMPINGAN/NEGATIF
*DIJAMIN HALAL
*MENDAPAT KELULUSAN KKM


Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:


1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty

15 November 2014

SECRET LAXING






SECRET LAXING

Memperkenalkan Secret Laxing yang merupakan produk pelangsing menggabungkan berbagai aspek pengurangan lemak tubuh dalam satu botol secara mudah, sihat dan efektif. 

Khasiat dan Kelebihan Secret Laxing ni adalah :-

• Membantu mengawal berat badan dan membentuk tubuh yang ideal
• Membantu mengecilkan lingkaran pinggang dan merampingkan perut
• Green Tea membantu menormalkan kolestrol dan gula darah
• Membantu mengawal rasa lapar
• Membantu meningkatkan pembakaran kalori dan lemak tubuh ( thermogenic ) agar terjadi penurunan massa lemak dan meningkatkan massa otot
• Membantu meningkatkan energi dan stamina
• Mengandungi serat konsentrat untuk membantu melancarkan proses buang air besar dan memperbaiki sistem pencernaan tubuh
• Sebagai anti-oksidan dan mengoptimalkan proses detoks racun dan memperbaiki sistem pencernaan
• Membantu memperbaiki penampilan tubuh dan mengencangkan otot
• Membantu mencegah timbulnya penyakit berbahaya
• Membantu menjaga kesihatan mata dan kulit serta menjadikan tubuh awet muda
• Membantu meningkatkan metabolisma pembakaran lemak menjadi energi.

Ada beberapa tips yang perlu diamalkan semasa pengambilan Secret laxing nie..

- Jangan makan lebih dari yang disyorkan
- Dilarang Makan oleh ibu hamil dan menyusu bayi
- Sesuai diambil di umur 18 hingga 50 tahun
- Hindari minuman bersoda dan minuman beralkohol kerana akan mengurangkan efek produk Secret Laxing nie
- Perbanyakkkan meminum air putih dan buah untuk melancarkan sistem metabolisma dan  meningkatkan kerja suplemen ni.


Bahan-bahan yang terkandung dalam Secret Laxing ni adalah honey, Prune, Delima, Goji Berry, Sireh, Beet root, L-carnitine, Senna Leaf, Garcinia Cambogia, Green Tea, Acai Berry, Dandelion, White Kidney Bean, Grape Extract, Rose water dan pelbagai lagi jenis bahan.Mengandungi 250ml setiap botol.

AMARAN: Bagi wanita hamil dan menyusui serta memiliki sakit gastrik, tekanan darah tinggi dan gangguan jantung dilarang untuk meminum supplemen ini. Jangan cuba2!!!  



Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty

BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB




BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB


Nak kulit muka fresh, pinkish dan smooth? 
Jom try guna BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB.
Scrub untuk muka dan bibir.
Seminggu hanya guna 2 atau 3 kali je, bukan susah pun..
Sapu kat muka dan bibir, urut perlahan dan rasai kelembapan semulajadi hanya dalam masa 5 minit sahaja.

KELEBIHAN BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB

~Melembapkan bibir/kulit muka pipi
~Menjadikan bibir/kulit wajah merah jambu (pinkish) dan kemerahan semulajadi
~Mengurangkan kedutan pada bibir/wajah/pipi
~Bagus utk merawat bibir kering dan mengelupas
~Sesuai utk bibir yang gelap supaya kembali pinkish 

KANDUNGAN BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB

~Isi Strawberry
~ Isi Delima
~Susu Segar
~Collagen Soya


CARA MENGGUNAKAN BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB

UNTUK PAKAI PADA BIBIR

~Basahkan muka terlebih dahulu
~ Ambil sedikit BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB 
~Sapu pada bibir dan urut perlahan
~Bilas dengan air bersih
~Kesan kelembapan boleh dirasai dalam masa 5 minit

UNTUK PAKAI PADA PIPI

~Basahkan pipi terlebih dahulu
~Sapu sedikit BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB pada pipi
~Urut perlahan dalam 3- 5 minit
~Bilas dengan air bersih
~ Kesan kelembapan boleh dirasai dalam masa 5 minit
~ Menjadikan pipi pink kemerahan semulajadi


Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty

SYMA BEAUTY SKINCARE




SYMA BEAUTY SKINCARE

Masalah kulit berjerawat dan kusam?  Berminyak dan tak berseri?  Nak jadi cantik tapi tak mampu keluarkan modal mahal untuk membeli alatan kosmetik?

Syma beauty skincare telah diformulasikan daripada bahan-bahan semulajadi untuk penjagaan kulit yang efektif dan selamat. Set Syma beauty skincare terdiri daripada SYMA DAY CREAM, SYMA NIGHT CREAM dan SYMA BEAUTY CLEANSER.

-SYMA DAY CREAM-
Mengandungi ramuan-ramuan kecantikan natural seperti Argan Oil, Serbuk Mutiara dan dll yang mampu menghilangkan kekusaman muka, mencerah dengan sekata, melicinkan permukaan kulit, bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV. Ia diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan. Ia juga bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan muka yang tidak sekata.

-SYMA NIGHT CREAM-
Matlamat kami adalah untuk membantu anda mendapatkan kulit yang cantik tanpa membahayakan dan mendedahkan anda kepada kesan-kesan bahan kimia merbahaya dalam kosmetik. Krim Malam ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, penggelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit. Ia dirumus dari bahan-bahan natural seperti pati Aloe Vera, pati Mulberry, bahan-bahan mineral dll yang akan membantu mencerahkn kulit secara total dan beransur-ansur. Ia bertindak sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka, menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat. Kulit akan kelihatan berseri, anjal, sihat dan putih tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cuaca panas. Kulit anda akan tampil lebih cantik walaupun tanpa solekan.

-SYMA BEAUTY SOAP-
Sabun Syma Beauty dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit muka secara semulajadi. Ia bertindak dengan meneutralkan ph kulit anda, mengatasi masalah kulit berminyak, memberi anda kesegaran kulit wajah serta menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut dll.
Sabun kecantikan ini akan sentiasa melembapkan kulit dan tidak akan menghakis permukaan kulit anda. Kulit juga akan kekal berseri tanpa mudah kelihatan sunburnt di bawah sinaran matahari terik



Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty


BLV PINKY GLOW FOUNDATION








BLV PINKY GLOW FOUNDATION

BLV Pinky Glow Foundation membuatkan wajah anda kelihatan pinkish , glow dan nampak sempurna kesan serta merta.

Kelebihan BLV PINKY GLOW FOUNDATION :
- Mempunyai 1 Warna sahaja yang sesuai dengan semua jenis Kulit
- Mengikut Aliran Darah
- Mempunyai KKM
- Ada SPF50 yang mampu melindungi kulit dari Sinaran UV Berbahaya
- Mempunyai Vitamin E yang mampu Merawat , Melembab serta Memudarkan Parut pada wajah.
- Tidak berminyak , Tidak Bertompok walaupun Berpeluh
- Tidak merekah kat tepi hidung, tepi mulut
- Hasil solekan gebu,flawless dan glowing
- Tahan sehingga 16 Jam


CARA PENGGUNAAN PINKY GLOW FOUNDATION 

1) Cuci muka dari kotoran / Minyak.
2) Calit pinky glow & Sapu di sudut empat muka anda ... Dahi, Pipi, Dagu & Hidung
3) Boleh gunakan span basah / jari untuk ratakan foundation di wajah
4) Pakai sedikit bedak ( untuk membuat lapisan asas pada wajah supaya tahan lebih lama. )
5) Tadaaaa.... wajah anda sedia cantik dan gebus bak selebriti!


Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty

04 November 2014

JAMU YOUNG GOLD PERFECT LADY

Jamu Young Gold Perfect Lady - Extra Power untuk wanita :)



•Lulus KKM
•Lulus Labtest
•GMP
•Halal

Jamu TERBAIK Dunia!
Pilih Jamu Young Gold Perfect Lady® sekiranya anda mengalami masalah berikut :

*Period tidak teratur
*Kerap sakit kepala

*Mengalami masalah keputihan & faraj berbau
*Senggugut
*Angin dalam badan
*Menghampiri monopouse & telah monopouse
*Rambut kerap gugur
*Selalu berasa letih dan wajah tidak bermaya
*Wanita dalam pantang
*Ingin memiliki zuriat
*Tidak aktif diranjang

Satu-satunya jamu di Malaysia yg diberikan pengiktirafan KKM “dapat melegakan sakit kepala”

JAMU YOUNG GOLD PERFECT LADY® JUGA SESUAI UNTUK :

*Merawat luka dalaman
*Anak dara berumur 16 tahun dan keatas
* Mengatasi masalah payudara yg kendur
*Mengembalikan bentuk badan persis ANAK DARA..
*Menaikkan seri wajah
*GLOWING dan cerahkan kulit

TIADA PANTANG LARANG SEMASA PENGAMBILAN


CARA PENGAMBILAN :

Ambil 1 biji kapsul setiap pagi sebelum sarapan.
*banyakkan minum air Actually ambil 1 bji pn dh memadai sbb jamu ni extra power. Jd bleh tahan 2 bulan 

----------------------------------------
Open Retail / Dropship / Borong !! 
----------------------------------------
☏ PM/INBOX di FB : http://on.fb.me/1naOYn7
☏ SMS/WHATSAPP : 017-6122830 / 010-7006212






 

----------------------------------------
Open Retail / Dropship / Borong !! 
----------------------------------------
☏ PM/INBOX di FB : http://on.fb.me/1naOYn7
☏ SMS/WHATSAPP : 017-6122830 / 010-7006212





01 November 2014

MAVELLOUS TRUE DETOX


Diamalkan oleh banyak budaya di seluruh dunia berabad-abad lamanya - termasuk sistem perubatan Cina dan ayurveda - detoksifikasi bermaksud berehat, membersihkan dan memulihkan badan dari luar dan dalam. Detoksifikasi boleh membantu melindungi anda daripada penyakit dan meningkatkan keupayaan anda untuk mengekalkan kesihatan yang optimum dengan mengeluarkan dan menghapuskan toksin, seterusnya memakan makanan yang bernutrisi tinggi.

++++++++++++++++++++++++++++++++
'Detox adalah proses bersihkan usus di mana segala toksin, lemak & lendir yg melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Detox sgt penting sblm mengambil supplement supaya tahap penyerapan nutrisi pada kadar paling optimum.’ - Dr. Hazimi, Pengasas MaVellous.

++++++++++++++++++++++++++++++++
Selepas Kejayaan Hebat Produk MaVellous Xlite, kini kami memperkenalkan MaVellous Xlite TrueDetox yang mana ianya adalah formula detoksifikasi yang lembut, berkesan dan mudah untuk digunakan dengan rasa yang hebat.
+++++++++++++++++++++++++++++++

MaVellous Xlite TrueDetox adalah adunan formula premix hebat yang bekerja secara sinergi untuk membantu tubuh di dalam proses detoksifikasi, program pembersihan dan juga menurunkan berat badan. 
Penambahan Daun Lotus, Aloe Vera, Chlorophyll dan Wheat Germ bersama-sama dengan bahan-bahan lain seperti Epal Fiber, Lemon dan Fructooligosaccharides membantu menyediakan vitamin, nutrisi dan antioksidan yang diperlukan oleh badan dan berkesan untuk membersihkan serta menghilangkan lemak yang tidak dingini.
++++++++++++++++++++++++++++
MaVellous Xlite TrueDetox bertindak dengan cara : 

✔ Membakar Lemak 
✔ Mengurangkan Berat Badan
✔ Membersih & Penyahtoksin 
✔ Meningkatkan Sistem Imun 
✔ Menyihatkan & Melancarkan Sistem Pencernaan dan Penghadaman
✔ Meningkatkan Tenaga
++++++++++++++++++++++++++++

Anda disarankan untuk mengambil MaVellous TrueDetox sebelum tidur.


Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty

MAVELLOUS XLITE



Produk "Mavellous Xlite" dgn formula Dr Hazimi menggalakkan anda untuk mengamalkan Program Diet 6 Hari Seminggu yang terlengkap. 

6 hari dengan MAVELLOUS Xlite dan sehari BREAK. dan Sehari Untuk Enjoy Makanan Kegemaran anda.

Slow-Slow ya.. Jgn Drastik Sangat !!! 

++++++++++++++++++++
Kehebatan Mavellous XLITE.
++++++++++++++++++++

[✔] HEBAT*** kerana ia formulasi terbaru dari Dr Hazimi, Ahli Farmasi Berdaftar
[✔] JIMAT *** kerana 1 Kotak boleh tahan untuk 2 minggu 
[✔] MUDAH *** hanya minum 1x sehari. 
[✔] TERBAEK***boleh slim walaupun ambil NASI.( Sikit )
[✔] BERKESAN***Berat badan turun dgn berkesan.
[✔] AWET MUDA***Mempunyai Anti-Oxidants & Stem Sel yg tinggi.

**Kita DIDIK cara pemakanan kita dengan MAVELLOUS XLITE Program Slimming 6 Hari Seminggu.

+++++++++++++++++++++++++++
[✘] AWAS -- JANGAN TERPEDAYA DENGAN IKLAN PRODUK SLIMMING YANG MENJANJIKAN PENURUNAN YANG CEPAT. ANDA PASTI AKAN KECEWA.


Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty