Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

13 December 2014

AURORA SX

AURORA SX


~Aurora SX Whitening Therapy ni adalah produk dari pakar estetik bukan org biasa2 yang ada bnyak duit then hasilkan produk

~Bila dah pakar jual memang produk itu sangat bagus kerana mereka mahir dan tahu ape yg bagus untuk kulit kita.

~Kandungan Aurora SX Whitening Therapy terjamin memberi anda perubahan yang sangat positif

~Aurora SX Whitening Therapy ni bukan produk yang di Repackaging semula n diberi nama baru (Seperti yg kita tahu trend produk sekarang kat market... Benda sama je.. Beza cuma packaging)

~3 Hari consume dah nampak kesan !!

~Mengandungi  IDEBENONE tak seperti produk pemutihan yang lain




Apa kelebihan Aurora SX ni kan ?? 

✔️ melembapkan kulit dalam masa 24 jam
✔️ membuatkan kulit semakin flawless , gebu dan glow seolah olah memakai makeup . Lembut apabila disentuh
✔️ kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat
✔️ jeragat semakin pudar sewal sebijik pengambilan Aurora
✔️ jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang . SANGAT PANTAS
✔️ parut slowly akan dirawat dan dihilangkan
✔️ mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead
✔️ kulit awet muda , tegang dan cantik serta banyak lgi kebaikan lain.

➳ Diluluskan KKM dan tiada kesan sampingan sebab Aurora bebas racun merbahaya hasil ujikaji makmal drpd USM
➳ Halal Bumiputera serta mendapat pengiktirafan halal drpd Pakistan
➳ Tak ada apa-apa pantang termasok caffein

✔️ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
✔️ 3 hari untuk lihat jerawat kecut
✔️ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
✔️ 14 hari parut semakin pudar dan kulit semakin gebu
✔️ 28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh badan

Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty

AQUA PORE ERASER

AQUA PORE ERASER





PORE ERASER merupakan toner pelbagai guna yang sesuai untuk semua kulit wanita Asia. Ia diformulasikan dari bahan semulajadi yang terbukti berkesan dalam menangani masalah kulit. 
Antara nya :

- Papaya Enzyme - membantu menanggalkan sel2 kulit mati dan mempercepatkan pembaharuan sel2 baru yang sihat dan berseri.
- Caesalpinia Spinosa Gum - mengecilkan liang pori dn mengurangkan garis halus dan kedutan.
- Actinidia Polygama Fruit Extract - memperbaiki tona kulit yang tidak sekata, mencerahkan serta melembabkan kulit.

KEISTIMEWAAN PORE ERASER :

- Menganjal serta mengurangkan tanda penuaan dan kedutan pada wajah
- Mencerahkan kulit wajah dengan Nano Pitera
- Menyegar serta melembabkan kulit kering dan mengimbangi kulit berminyak
- Menghalus dan mengecilkan liang pori dengan serta merta
- Menghapuskan kulit kusam, tona tidak sekata dan gelap (sunburn)
- Mengembalikan keremajaan kulit


CARA PENGGUNAAN :

- Sapu Pore Eraser selepas mencuci muka (seperti toner), sebelum pemakaian krim siang dan bedak/mekap harian anda.
- Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita.

Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty