Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

24 December 2015

PEARL WHITE FIBER JAMU JELITA

PEARL WHITE FIBER JAMU JELITA

PEARL WHITE FIBER JAMU JELITA pula merupakan minuman PENCERAHAN + DETOKS berperisa buah-buahan.Sesuai untuk sesiapa yang ingin memiliki bentuk badan yang ramping sekaligus kulit menjadi cerah serta merta.
Pearl white difomulasikan oleh pakar pemakanan bertauliah dan ada kelukusan kkm.

KELEBIHAN PEARL WHITE FIBER JAMU JELITA
๐Ÿ€ Membantu Pelawasan
๐Ÿ€ Membantu mengatasi Sembelit
๐Ÿ€ Membantu Menyahtoksin
๐Ÿ€ Membantu Membuang Lemak, Lendir dan Toksin keluar dari badan
๐Ÿ€ Membantu Mencerahkan Kulit
๐Ÿ€ Membantu Mengatasi masalah kulit Berjerawat dan masalah kulit wajah
๐Ÿ€ Membantu memberi Tenaga dan Mengawal pengambilan makanan

KANDUNGAN PEARL WHITE FIBER JAMU JELITA
๐ŸŒŸ Blackcurrent Flavour
๐ŸŒŸ Garcinia Cambogia
๐ŸŒŸ Psyllium Husk
๐ŸŒŸ Acai Berry
๐ŸŒŸ Vitamin C
๐ŸŒŸ Grape Seed
๐ŸŒŸ Green Tea
๐ŸŒŸ Senna Leaf
๐ŸŒŸ Inulin

CARA MINUM PEARL WHITE FIBER JAMU JELITA
๐Ÿž Bancuh 2 sudu PEARL WHITE FIBER dengan 150ml air menggunakan shaker yang diberi Percuma & Goncang sehingga larut.
๐Ÿž Amalkan 15 minit sebelum atau selepas makan tengahari atau malam








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

18 December 2015

MISS V MASKER

MISS V MASKER SERAPAT DOMAS GOLD  
" MENGEMBALIKAN KEHANGATAN MALAM PERTAMA "

Miss V Masker Serapat Domas Gold ialah masker diadun khusus dari ramuan 15 herba terpilih buat kaum wanita yang mementingkan penjagaan bahagian intim, agar sentiasa bersih, segar dan bebas dari masalah bau,kegatalan juga keputihan.

Miss V Masker Serapat Domas Gold amat sesuai bagi kaum wanita yang bimbang apabila mengalami masalah seperti kelonggaran melampau,faraj becak berair, hilang daya kemutan dan tidak lagi merasa sensitif. Terutama bagi wanita selepas melahirkan, wanita rahim kembang atau wanita yang kerap melakukan hubungan kelamin. Selepas menggunakan Miss V Masker Serapat Domas Gold, dalam 5 minit faraj akan merapat, ketat, sendat, sempit sehingga sukar untuk dipenetrasi. Produk ini 100% semulajadi dan tiada bahan pengawet.

FUNGSI MISS V MASKER SERAPAT DOMAS GOLD  
๐ŸŒฝ Merapatkan vagina
๐ŸŒฝ Menghilangkan keputihan
๐ŸŒฝ Menyuburkan rahim
๐ŸŒฝ Melancarkan perjalanan darah sekitar vagina
๐ŸŒฝ Meningkatkan ghairah di sekitar titik sensitive
๐ŸŒฝ Bibir yang menggeleber kesan dari melahirkan akan kembali merapat
๐ŸŒฝ Bekesan untuk jangka masa panjang
๐ŸŒฝ Membentuk vagina kembali seperti dara

KELEBIHAN MISS V MASKER SERAPAT DOMAS GOLD  
๐Ÿ‰ Mengetatkan faraj dalam masa 5 minit
๐Ÿ‰ Faraj menjadi ketat sebanyak 300% 
๐Ÿ‰ Menjadikan anda "pengantin baru" secara automatik 
๐Ÿ‰ Menjadi dara semula tanpa perlu bersusah payah 
๐Ÿ‰ Menjadi dara tanpa perlu menunggu lama 
๐Ÿ‰ Penyelamat ketika suami memberikan signal "kecemasan" 
๐Ÿ‰ Pulihdara setelah melahirkan 
๐Ÿ‰ Merawat keputihan 
๐Ÿ‰ Menghilangkan bauan kurang enak 
๐Ÿ‰ Merawat kegatalan 
๐Ÿ‰ Membaiki tisu2 dinding vagina. 
๐Ÿ‰ Menjadikan vagina lebih sensitif 
๐Ÿ‰ Menguatkan otot-otot vagina
๐Ÿ‰ Mengemaskan ruang faraj
๐Ÿ‰ Tidak berminyak
๐Ÿ‰ Mengandungi bahan-bahan semula jadi
๐Ÿ‰ Tidak mendatangkan kesan sampingan 
๐Ÿ‰ Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafsu dingin
๐Ÿ‰ Merangsang rasa ghairah di bahagian faraj

KANDUNGAN MISS V MASKER SERAPAT DOMAS GOLD  
๐Ÿฎ Manjakani
๐Ÿฎ Mas cotek
๐Ÿฎ Aloe vera
๐Ÿฎ Daun sirih
๐Ÿฎ Herba

CARA GUNA MISS V MASKER SERAPAT DOMAS GOLD  
๐ŸŠ Basahkan satu jari
๐ŸŠ Celupkan dalam masker SDG
๐ŸŠ Sapukan keseluruh permukaan & keliling bibir vagina, vagina akan kembali rapat dalam tempoh 15 minit









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman



09 December 2015

ASMARA FRAGRANCE LOTION

ASMARA FRAGRANCE LOTION

Asmara Fragrance Lotion ialah produk yg dirumus khas untuk mengatasi masalah-masalah di atas. Ia menjadikan kulit kekal lembab, melindungi kulit daripada sinaran UV dan juga berbau wangi macam perfume. 3 kali lebih berkesan!

"Cuaca panas sangat. Dah minum air banyak pun, kulit masih kering lagi.Bau badan pula cepat busuk bila kerap berpeluh. Macamana nak selesaikan masalah-masalah tu?"Kulit kering? Bau badan busuk?

Asmara Fragrance Lotion adalah produk 2 in 1 ( Lotion + Perfume ) yang pertama kalinya di MALAYSIA ini dan dijual dengan harga mampu milik. Kulit badan anda pasti akan bertambah cerah, wangi dan anjal menjadikan anda tampak lebih ayu.

Boleh juga merawat kulit yang kering, mengelupas, tumit kaki pecah dan badan berbau peluh.

KELEBIHAN ASMARA FRAGRANCE LOTION
๐ŸŒผ Diformulasi dari Swiss. 
๐ŸŒผ Moisturizing. Memberikan lembapan maksima! 
๐ŸŒผ Lightening & firming.
๐ŸŒผ UV Protection with SPF15.
๐ŸŒผ Free alcohol.
๐ŸŒผ Free paraben/pengawet.
๐ŸŒผ Menggunakan kandungan pati haruman terbaik & termahal 
๐ŸŒผ Memberikan kesegaran & haruman yang lebih lama. 
๐ŸŒผ Lebih ringan.
๐ŸŒผ Tidak melekit.
๐ŸŒผ Lebih lembut.
๐ŸŒผ Dapat mengeratkan ikatan kasih sayang sesama pasangan.

KANDUNGAN ASMARA FRAGRANCE LOTION
๐Ÿค Vitamin
๐Ÿค Whitening Agent
๐Ÿค Floral fragrance perfume
๐Ÿค Lotion base

CARA GUNA ASMARA FRAGRANCE LOTION
๐Ÿฏ Guna pada bila-bila masa diseluruh tubuh kecuali muka.
๐Ÿฏ Pagi, tengahari, petang atau malam. Kekalkan kesegaran tubuh badan dengan losyen wangi Asmara






---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

03 December 2015

SATIN SKINZ FACIAL 3 IN 1

SATIN SKINZ FACIAL 3+1 SKINCARE
" RAHSIA KULIT WAJAH MENAWAN "

100% semulajadi yg kaya dengan Rose Hip, Vitamin E, Vitamin C, Collagen, Glutathione, & Aloe Vera.Formula yang lembut tanpa bahan kimia ini sesuai untuk semua jenis kulit.. Tak mengelupas dan tak mengeringkan kulit..Nampak glowing dan gebu je lepas pakai.

Maksimum Result Dengan Pengunaan Yang Konsisten 3 Bulan. Penggunaan Yang Berterusan Tidak Akan Merosakkan Kulit Anda .

KELEBIHAN SATIN SKINZ FACIAL 3+1 SKINCARE
๐ŸŒธ Merawat masalah parut akibat jerawat atau luka
๐ŸŒธ Mencerahkan kulit yg kusam dan gelap
๐ŸŒธ Menghilangkan kedutan halus serta membuatkan kulit lebih muda dan anjal
๐ŸŒธ Menghilangkan jerawat dan jeragat
๐ŸŒธ Mengecilkan pori-pori di wajah
๐ŸŒธ Melembabkan kulit di samping memperbaharui sel kulit mati
๐ŸŒธ Menjadikan kulit nampak glowing dan flawless sepanjang hari tanpa berminyak.
๐ŸŒธ KESAN SEAWAL 3 HARI SEHINGGA 1 BULAN

CARA GUNA SATIN SKINZ FACIAL 3+1 SKINCARE
๐Ÿ€ Cuci muka menggunakan Rosa Rosa cleanser. Picit sikit pun dah cukup sebab kami menggunakan pati Glutathione, Vitamin C, Vitamin E, Collagen,Aloe Vera dan ROSE HIP OIL.
๐Ÿ€ Sapu secara nipis Rosa Rosa toner keseluruh muka dan leher dan biarkan kering sendiri
๐Ÿ€ Apply day cream secara nipis utk rawatan pd waktu siang sambil menghalang sinaran UV. Di cadangkan sapu dgn compact powder utk hasil lebih cantik
๐Ÿ€ Atau Night Cream utk menghidupkan semula sel-sel kulit yang rosak. Memadai dgn lapisan nipis shj
๐Ÿ€ Untuk kulit yg berjerawat biasa dan kronik di sarankan menggunakan Acne Serum dan Acne Cream.

SATIN SKINZ FACIAL 3+1 MENGADUNGI 
๐Ÿž CLEANSER 50ML
๐Ÿž DAY CREAM 5g
๐Ÿž NIGHT CREAM 5g
๐Ÿž FREE TONER 50ML

SATIN SKINZ FACIAL ROSA SKINCARE LULUS KKM











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

02 December 2015

JELITA JUS ADVANCED PRO 5 IN 1

JELITA JUS ADVANCED PRO 5 IN 1
" 1001 RAHSIA KECANTIKAN WANITA "

JUS Jelita Pro 5 in 1 ialah produk yang dalam bentuk sachet dan dalam jus.Slurpp sahaja da cantik.Ramping , canik dan kekal dara seawal 48 jam. Risaukan? Bila berat badan naik mendadak ... lagi-lagi lepas bersalin, terkenang-kenangkan badan ramping anggun
 jelita masa anak dara dulu...

JUS Jelita Pro 5 in 1 ni bukan untuk orang gemuk nak jadi kurus je tau! pun sesuai untuk semua MASALAH seperti ...

๐ŸŒž Obesiti Terlampau
๐ŸŒž Kolestrol
๐ŸŒž Toksin 
๐ŸŒž Jerawat
๐ŸŒž Jeragat
๐ŸŒž Masalah Faraj longgar keputihan 
๐ŸŒž Migrain dan darah tinggi 

Pendek kat dalam 1 sachet ni dapat mencairkan lemak dalam badan,mengembalikan bentuk badan asal / dapat membentuk badan anda secara sempurna dan seimbang....Yang penting dapat mengembalikan aura MALAM PERTAMA ANDA masa mula2 kawen dulu…

KELEBIHAN JELITA JUS ADVANCED PRO 5 IN 1
๐Ÿ’ซ Membakar lemak berlebihan dalam badan
๐Ÿ’ซ Merawat jerawat & mencantikkan kulit
๐Ÿ’ซ Melancarkan pembuangan air besar untuk menyingkirkan racun-racun di dalam badan
๐Ÿ’ซ Melancarkan perjalanan haid
๐Ÿ’ซ Menghilangkan bau badan
๐Ÿ’ซ Menyejukan badan
๐Ÿ’ซ Mengurangkan selera makan
๐Ÿ’ซ Menghilangkan kelesuan, lemah lemah serta lenguh lenguh seluruh badan
๐Ÿ’ซ Menyemp.itkan Mss Vivivi !!!
๐Ÿ’ซ Mengembalikan tenaga setelah penat bekerja
๐Ÿ’ซ Menghilangkan lenguh-lenguh sendi
๐Ÿ’ซ Mencegah & mengubati kencing manis
๐Ÿ’ซ Mencegah & mengubati darah tinggi
๐Ÿ’ซ Memulihkan tenaga dalaman
๐Ÿ’ซ Menjadikan awet muda

KANDUNGAN JELITA JUS ADVANCED PRO 5 IN 1
๐ŸŒช Cranberry atau Acai berry
๐ŸŒช Malabarica, Gosampinus, Annas nanus

CARA PENGAMBILAN JELITA JUS ADVANCED PRO 5 IN 1
๐ŸŒฐ Masalah Berat Badan:
  ❄ 50kg ++ hingga 65kg ++ = 2 biji sehari , setengah jam sebelum makan dan sebelum tidur @ boleh diambil 2 biji sekaligus sebelum tidur
  ❄ 65kg ++ hingga 80kg++ = 3 biji sehari ,pagi ,petang dan malam
  ❄ (kalau jus 1 sachet bersamaan 3 biji pil jelita )

๐ŸŒฐ Wanita Berpantang :
  ❄ Ambil 1 minggu sekali. Selepas habis pantang 2-3 hr sekali 1 biji sehari

๐ŸŒฐ Wanita yang Menyusu :
  ❄ 0-12 bulan : 1 minggu 1 biji 
  ❄ Selepas 1 bulan ambil jika rasa selasa boleh ambil 2 biji sekaligus pada waktu pagi..
  ❄ 1tahun keatas : 3 hari sekali 2 biji terus pada waktu pagi
  ❄ Untuk rawatan Muka ,Faraj dan Kulit ,2 biji terus pada waktu malam sebelum tidur ...








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman