12 January 2015

KRIM HERBA KEMBOJA

KRIM HERBA KEMBOJA

Krim herba Kemboja ini telah lama digunakan sejak turun temurun dan diamalkan oleh wanita-wanita Kemboja sejak berabad yang lalu. Hasil kajian seorang saintis di Kemboja yang pakar dalam bidang perubatan khususnya kulit muka menemui krim ini mampu merawat masalah kulit muka tanpa ada kesan sampingan yang memudaratkan.

Antara ramuan Krim Herba Kemboja adalah Vitamin A & E, Susu Lebah (Royal Jelly), Kolagen, Aloe Vera, Minyak Zaitun, Pegaga, Manjakani, Beras, Ekstrak Pati Soya dan Timun, Sengkuang dan lain-lain herba terpilih.

Krim Herba Kemboja dapat *mengecutkan jerawat anda dalam masa 24 jam. Ia sekaligus mengurangkan kesan parut jerawat dan dapat mencerahkan wajah kulit yang kusam. Antara kelebihannya :

SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT: Tidak tertumpu hanya satu jenis kulit sahaja, krim ini sesuai juga untuk kulit yang bermasalah seperti kulit kering dan berminyak.
UNISEX: Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita
BEBAS USIA: Sesuai untuk semua peringkat umur.
100% HERBA TANPA BAHAN KIMIA: Hampir 100% produk ini bebas dari bahan kimia. Ini menjadikan produk ini lebih selamat digunakan tanpa kesan sampingan dan mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia.

Sapukan setiap malam sebelum tidur (selepas mencuci muka). Sapuan tidak perlu tebal, cukup sekadar nipis dan rata seluruh wajah. (Gunakan setiap hari untuk kesan yang lebih baik).

Nota:

💮Tiada kesan minyak.
💮Halal dan boleh dibawa solat.
💮Tiada kesan sampingan.
💮Khusus untuk kulit muka sahaja.
💮Menyerikan kulit kusam.
💮Mencerahkan warna kulit.
💮Memudarkan kesan parut jerawat.
💮Merawat jerawat.
💮Mengurangkan masalah kulit berminyak.
💮Menghilangkan jeragat.Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty

0 comments:

Post a Comment