30 July 2015

SABUN ELAIKI

SABUN ELAIKI 

Sabun Elaiki (PROJEK MEMIKAT SUAMI penjagaan miss v) Miss v gatal? rasa tak slesa? hilang kawalan kencing? miss V longgar? Jom try sabun ni yakin bersih, selesa dan ketat!Sabun ni ada kkm, jgn risau.

100% Herbal uolss. Mengeratkn hubungan suami isteri dgn sabun Elaiki? Mcm mana tu? Apa kebaikan sabun ni? Xde bahan kimia ke? Wanita belum berkahwin boleh pakai ke? Nak cuba sesuatu produk kna yakin! Nak suami syg pn kna yakin! 

FUNGSI & KELEBIHAN SABUN ELAIKI 
πŸ’‹ Telah teruji berkesan! 
πŸ’‹ Bagus utk menghilangkn kegatalan miss v. 
πŸ’‹ Mengetatkn miss v. 
πŸ’‹ Memastikan kebersihan setiap hari. 
πŸ’‹ Boleh menghilangkn kegatalan pada ketiak. 
πŸ’‹ Mencerahkn miss v. 
πŸ’‹ Sesuai untuk semua wanita. 
πŸ’‹ Untuk kegunaan luaran sahaja. 
πŸ’‹ Ibu hamil 6 bulan ke atas dilarang sama sekali. 

KANDUNGAN SABUN ELAIKI 
πŸ’„ manjakani
πŸ’„ herba2 terpilih. 

CARA GUNA SABUN ELAIKI 
πŸ› Buihkan tangan dengan sabun ELAIKI sebelum disapukan di vagina 
πŸ› Biarkan beberapa minit dan bilas dengan air hingga bersih 
πŸ› untuk wanita sahaja








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

0 comments:

Post a Comment