08 August 2015

GARCINIA HERBAL PLUS


Meperkenal! DZ Garcinia Herbal Plus merupakan produk kurus yang paling meletop sekarang. Terlalu banyak permintaan dari orang ramai..
“Bunuh Selera anda dan kurus dalam masa 408jam dengan garcinia herbal plus!”
Boleh di ambil seawal USIA 15 tahun

"MAKAN SEBIJI JE KENYANG SAMPAI MALAM"
.
Siapa2 yang ada masalah susah nak kurus tu meh try garcinia nie..akak dh makan seminggu alhamdulillah timbang berat badan semalam t.u.r.u.n 5 k.g...terus shock hehe xsangka kesan die cepat mcm nie..bahan2 yg digunakan 100% herba.
Tak bahaya untuk kesihatan 


Kelebihan Garcinia ® : -
 ✔ Kesan KETARA seawal 1 minggu
✔ menghentikan selera makan
✔ Menyekat pertambahan berat badan
✔membaiki sistem pengahadaman
✔Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi
✔ Tiada kesan sampingan yang memudaratkan anda
✔ Menghalang pembentukan lemak berlebihan
✔ Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak
✔ Membuang toksin dalam badan
✔ Tiada masalah kulit menggelebeh
✔ Tanpa perlu bersenam
✔ Membantu mengekalkan berat badan secara sihat (untuk yang dah kurus)

CARA PEMAKANAN DZ GARCINIA HERBAL PLUS
1 biji sebelum sarapan pagi
1 biji sebelum makan malam

Untuk kesan yang lebih cepat anda
1) digalakkan minum air 3-4 liter sehari
2) elakkan makanan bercafein & berminyak
3) tidur yang cukup
4) kurangkan air gula
5) Bersenaman 20minit sehari








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.



๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

0 comments:

Post a Comment