27 September 2015

HEROES MENS WASH

HEROES MENS WASH
" Pencuci Alat Sulit Lelaki "

Heroes Mens Wash merupakan produk Pencuci Alat Sulit Lelaki PERTAMA di Malaysia. Selalu dgr feminine wash je kan? Haaaa.. Kali ni kami dah keluarkan produk PENCUCI KHAS UNTUK LELAKI aje tau.. Jangan terkejut dan jangan salah sangka..

Produk pencuci kami ni iaitu Heroes Mens Wash bkn ubt penguat bkn ubt pembesar. Tapi ia adalah pencuci utk alat sulit lelaki atau nk lagi mudahnya boboy.

KELEBIHAN & KADUNGAN HEROES MENS WASH
๐Ÿ† BEATIN iaitu Anti kerengsaan pada kulit yang mempunyai fungsi antiseptic yang mampu membunuh bakteria yang tidak di ingini.
๐Ÿ† EXTRA SIREH iaitu Mengurangkan radang kulit dan melegakan kegatalan di bahagian penis. Ia juga mencegah ejakulasi prematur.
๐Ÿ† GLYCERINE iaitu Mencerahkan warna kulit. Serta menggantikan sel-sel kulit yang rosak dengan sel baru. Membantu menghilangkan kotoran di permukaan sel.
๐Ÿ† SEA SALT iaitu Melegakan gatal-gatal kulit. Bersifat alkali dan menguatkan sistem imunisasi badan.
๐Ÿ† CATUABA EXTRACT iaitu Membantu mengatasi masalah mati pucuk. Meningkatkan tumbesaran penis. Serta meningkatkan syahwat dan mengurangkan risiko kanser prostat.
๐Ÿ† MENTHOL CRYSTAL iaitu Meningkatkan pengaliran darah dengan meningkatkan pengangkutan oksigen.
๐Ÿ† FREE SLES
๐Ÿ† FREE PARABEN
๐Ÿ† FREE SILICONE

CARA GUNA HEROES MENS WASH
๐Ÿฆ Basahkan dahulu boboy lepas tu picit sedikit heroes man wash ke tapak tangan kemudian gosok ke sekitar boboy smpai berbuih tunggu selama 2min kemudian blh bilas seperti biasa








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


0 comments:

Post a Comment