10 September 2015

KRIM JAMBANG WAK DOYOK

KRIM JAMBANG MISAI RAMBUT WAK DOYOK

Teringin nak berjambang macam Wak Doyok tapi muka jambu sehelai bulu pun x ada??? Alahai labu,jgn segan atau malu mari wak kongsi rahsia muka wak kekal berbulu dari dulu. Bukan sahaja Krim Jambang Wak Doyok boleh bantu melebatkan bulu jambang dan misai tapi boleh juga digunakan untuk rambut, bulu kaki, bulu ketiak, bulu dada, bulu bulu bulu si jejaka dan gadis, sampai berbulu aku tengok kau hah! Khasiat yg ada pada krim dgn herba terpilih ini juga boleh membantu menyihatkan pertumbuhan bulu-bulu anda agar yang kusam dan rapuh tu kekal bersinar dan mewangi!

KELEBIHAN KRIM JAMBANG MISAI RAMBUT WAK DOYOK
👓 Melebatkan dan menyuburkan kumis, jambang mahupun rambut
👓 Mengekalkan warna asal kumis, jambang dan rambut
👓 Membantu memulihkan kerosakan rambut
👓 Memelihara kelembapan dan kelembutan rambut
👓 Mencegah dan merawat masalah rambut bercabang
👓 Mengukuhkan rambut dari akarnya
👓 Mengatasi masalah botak, rambut gugur dan kelemumur
👓 Mencegah dan mengatasi masalah kegatalan pada kulit kepala
👓 Menyihat dan menyegarkan bahagian kulit kepala
👓 Merapikan rambut dan jambang anda
👓 Menjadikan rambut anda lebih berkilat dan bermaya

KANDUNGAN KRIM JAMBANG MISAI RAMBUT WAK DOYOK
💦 Air 
💦 Minyak Zaitun Terhidrogenasi
💦 Minyak Kelapa (Cocos Nucifera) 
💦 Bunga Raya (Hibiscus Rosa-Sinensis)
💦 Pewangi
💦 Carbomer
💦 Triethanolamine 
💦 Spirulina MaximA
💦 Menthol
💦 Asid Stearik
💦 Noni (Morinda Citrifolia)
💦 Habbatus Sauda (Nigela Sativa)
💦 Biji Betik (Carica Papaya)
💦 Buah Keras (Aleurites Moluccana) 

CARA GUNA KRIM JAMBANG MISAI RAMBUT WAK DOYOK
☔ Sapukan Krim Jambang & Rambut Wak Doyok pada bahagian yang dikehendaki.
☔ Amalkan 2 kali sehari selepas mandi.
☔ Simpan di dalam suhu bilik dan elakkan dari sinaran matahari.










---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


0 comments:

Post a Comment