03 December 2015

SATIN BOTANICAL ACNE SERUM



SATIN BOTANICAL ACNE SERUM 
" PENAWAR JERAWAT TERUNGGUL NO 1 "

Jerawat memang tak berbahaya! .
Tapi kalau tak di rawat akan meninggalkan kesa parut kekal, berlopak-lopak yang sangat hodoh!!
Jangan Risau...
Jerawat yang hodoh pada wajah anda bakal hilang dalam 3 hari sahaja!! .
Hadoo KKM tauuuu.... 100% Selamat dari bahan rahsia alam!! . 

FUNGSI SATIN BOTANICAL ACNE SERUM 
☝ Mematikan kuman / bakteria yang subur di muka
☝ Mengecutkan jerawat yang aktif dengan cepat!
☝ Memulihkan permukaan kulit yang berparut
☝ Menghalang pembiakan jerawat baru
☝ Mengawal pengeluaran minyak berlebihan
☝ Kulit lebih sihat dan anjal 

KELEBIHAN SATIN BOTANICAL ACNE SERUM 
🍎 Mengandungi 3 unsur alam semulajadi yang terbukti berkesan!
  • Cirus Medica Limonum Fruit Extract kaya dengan Vitamin C utk menghilangkan parut dengan pantas tanpa rasa sakit. .
  • Melalueca ALternifolia Leaf Oil mempunyai kekuatan untuk mematikan Kuman Jerawat dgn serta merta. .
  • Arctium Majus Root Extract bahan paling berkesan untuk hentikan semua jenis pengeluaran jerawat supaya tiada lagi jerawat berulang .
🍎 Mampu menghilangkan bekas parut jerawat yang berlekuk dan hitam .
🍎 Di buat dlm bentuk cecair ajaib yang tidak berminyak dan mudah meresap! .
🍎 Lebih 10,000 kotak terjual dalam masa 2 bulan ! 98% mengatakan sangat berpuas hati ! .
🍎 Mempunyai Kelulusan KKM NOT150703551K .

CARA GUNA SATIN BOTANICAL ACNE SERUM 
🍭 Bersihkan kulit muka menggunakan cleanser Satin Skinz Facial dan biarkan ia kering dgn sendiri. Kalau uolls pakai cleanser lain pun ok je.. 
🍭 Apply nipis2 pada seluruh permukaan kulit wajah atau belakang badan dan biarkan ia kering dengan sendirinya .
  πŸ’ Sapukan layer kedua pada permukaan jerawat yang subur merah. Dap2 kan dgn putik kapas/tisu
  πŸ’ Untuk kesan terbaik.. sapu acne serum lebih2 skit (pada jerawat sahaja) Confirm kecutt mecutt jerawat tu .













---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


0 comments:

Post a Comment