03 December 2015

YUUME ROSEHIP DUST

YUUME ROSEHIP 
" Miliki Kulit Cantik, Gebu, Sihat Seawal 3 Hari !"

YUUME ROSEHIP menggunakan 100% buah ROSEHIP yang segar dicampur dgn ovine collagen,glutathione 
dan bahan2 lain khas untuk mencerahkan kulit,menghapuskan jerawat,merawat kulit bermasalah 
agar kulit kita segar bugar macam buah ROSEHIP ni tau

Yuume Rosehip berfungsi sebagai agen untuk memutihkan kulit, merawat segala masalah kulit dengan memperbaiki texture kulit yg kering kusam. Juga sgt2 berkesan utk jerawat, jeragat, resdung dll.Buah rosehip akan memberikan uolls kulit baru yang cerah bersih

KELEBIHAN YUUME ROSEHIP
πŸ’ Menghilangkan Jeragat / Whitehed / Blackhead
πŸ’ Perubahan tona kulit sehingga 5x lbh putih
πŸ’ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
πŸ’ Menaikkan rona merah jambu pada wajah
πŸ’ Wajah lebih segar dan berseri
πŸ’ Menyekat pembentukan jerawat
πŸ’ Merangsangkan peningkatan kolagen
πŸ’ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
πŸ’ Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
πŸ’ Mengurangkan kedutan halus
πŸ’ Meningkatkan sistem imunisasi
πŸ’ Merawat penyakit resdung dan bersin-bersin
πŸ’ Menghilangkan Pigmentasi
πŸ’ Menyembuhkan Jerawat dan Parut Jerawat
πŸ’ Mengaktifkan Gen Anti-Penuaan
πŸ’ Menghilangkan Tanda-Tanda Penuaan
πŸ’ Mengecil dan Menutup Liang Pori Wajah
πŸ’ Melicinkan Kulit Wajah
πŸ’ Mencerahkan Kulit Muka Dan Badan
πŸ’ Menegangkan Kulit
πŸ’ Menyamaratakan Ton Warna Kulit Yang Tidak Sekata
πŸ’ Mengatasi Masalah Kulit Berminyak

FUNGSI YUUME ROSEHIP
πŸ‘ Yuume Rosehips dikenali sebagai 'NATURAL REMEDY' kepada Masalah Kulit & Penuaan...
πŸ‘ Rose Hips telah digunakan oleh orang di Amerika Selatan untuk mengekalkan kulit sihat 
dan melambatkan penuaan sejak berabad yg lama dulu.
πŸ‘ Rose hips adalah buah pada bunga mawar belukar liar yang diperolehi setelah semua kelopaknya gugur.
πŸ‘ Ia membantu menggalakkan kitaran pemulihan semula jadi kulit dan membantu penghasilan kolagen yang elastin. 
πŸ‘ Rose Hip juga mengandungi 50% LEBIH VITAMIN C berbanding buah oren. Rose Hips mengandungi 
Bioflavanoids yang mengekalkan kapilari sihat di seluruh badan. 
πŸ‘ Dengan manfaat Bioflavanoids, Rose Hips adalah tambahan yang baik untuk diet, kecantikan dan kesihatan tubuh secara menyeluruh.

KANDUNGAN YUUME ROSEHIP
🍎 Rosehip 
🍎 Astaxanthin 
🍎 Ovine Collagen 
🍎 Pure L-Glutathione
🍎 Ascorbic Acid / Vitamin C
🍎 Coenzyme Q10
🍎 Apple Stem Cell
🍎 Grape Seed
🍎 Kiwi
🍎 White Yam Bean
🍎 Tremella Fuciformis

CARA PENGAMBILAN YUUME ROSEHIP
🍠 Koyak dan tuangkan shj ke dalam mulut dan kemam sehingga yuume rosehips mencair dan bergabung dgn enzim air liur.
🍠 Consume semasa perut kosong pada setiap pagi 
🍠 Maksimum 2 sachet shj ye..Jangan lebih.. 
🍠 Actually 1 sachet sehari shj pun dah putehh..









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

0 comments:

Post a Comment