Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

30 April 2015

PERLA CAPSULE





Perla capsule (100% serbuk mutiara asli)
PERMATA LAUTAN PERHIASAN SYURGA
.
.
Serbuk Mutiara boleh digunakan secara luaran atau diambil secara dalaman.
Serbuk mutiara bersifat anti-penuaan, manfaat kesihatan-kecantikan Pearl Powder adalah lebih kepada dalaman kulit. Kaya dengan vitamin, mineral, dan asid amino yang memberi manfaat kepada kulit. Serbuk Mutiara adalah lebih daripada sekadar kecantikan. Bagi masyarakat negara China,permata ini sangat berharga untuk ciri-ciri anti-penuaan mereka. Ia mempunyai kesan yang ajaib pada dalam tubuh manusia; manfaat kesihatan dan kecantikan yang mengejutkan. Sesiapa yang mengamalkan secara dalaman atau digunakan secara luaran, Serbuk mutiara akan membawa seri kepada kulit dan rambut dan menjadikan ia lembut, berkilauan dan mempesonakan. Ia menyediakan ciri-ciri perubatan ajaib kepada badan dan merangsang penyembuhan. Walaupun berhenti penggunaan, kesan Pearl Powder tidak akan berhenti ataupun membalikkan penuaan.
Kajian saintifik menunjukkan Serbuk mutiara menjadi sumber kalsium yang terbaik boleh didapati. Ahli-ahli sains Bahasa Perancis telah membuktikan bahawa mutiara boleh mengurangkan kehilangan tulang. Ahli-ahli sains Cina juga telah mendapati bahawa kalsium daripada mutiara adalah lebih mudah diserap oleh badan berbanding dengan kalsium yang kerap digunakan.

Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:        

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830         

 2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty 



28 April 2015

Izeara 6 inch Body Serum




Gerenti kurang 6inch dalam 48jam!

Produk losyen/body serum yang pertama mengandungi Garcinia Cambogia.

Seperti yang awak tahu Garcinia Cambogia ni sangat berkesan dalam menurunkan berat badan.
Dan kini dengan menggunakan formula stem cell Izeara 6 inch Body Serumdihasilkan dalam bentuk sapuan.

# sesuai utk ibu menyusu
# sesuai utk penghidap penyakit kronik
# sesuai utk awak yg tak suka makan ubat

Bagi anda yang serious nak kurus..cuba lah Izeara 6 inch Body Serum kerana; 
# Produk 100% Bebas bahan kimia
# Produk 100% Bebas Paraben
# Menghilangkan selulit
# Membakar lemak
# Membentuk struktur badan

Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:      

 1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830       

  2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty 

COLLA JELLY



- Lebih senang makan dan bawa 
- Meningkatkan kecerahan kulit 
- Memelihara keremajaan kulit
 -Melindungi kulit daripada kerosakan akibat pencemaran mahupun sinaran UV 
- Mengurangkan kesan kedutan, selulit dan garis-garis halus 
- Mengecilkan liang pori 
- Memperbaiki tona kulit agar lebih sekata 
- Mengekalkan kelembapan kulit 
- Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, parut dan kulit kusam 

Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:       

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830         

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty 



WOW LIPSTIK




Manfaat Monomola Lip Tattoo

  • Membuat bibir menjadi berwarna dan terlihat cantik alami.
  • Memberikan perawatan pada bibir.
  • Mengangkat sel kulit mati di bibir.
  • Melembutkan bibir.

Tersedia Dalam 5 Pilihan Warna

  • Lovely Peach
  • Rose Pink
  • Sweet Orange
  • Sexy Red
  • Cherry Red

Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:      

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830       

 2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty 

SLAP CHOP




THE SLAP CHOP !
Garlic: 100% 
Same explanation like the onion. Please make sure you get rid of the garlic skin before you place them into the Slap Chop. I do this: 
  1. Cut off the heads of the garlic.
  2. Put them into the Slap Chop. 
  3. Slap the piston a few times (3-5 times) 
  4. The garlic are partially chopped. 
  5. Get the garlic out. 
  6. Peel off the skin manually. 

Reason: The traditional method of peeling garlic skin would be using the flat surface of the knife to hammer on the garlic. To do this on 10-20+ garlic, it's not wise. Your garlic will fly all over whenever you slam your knife on the chopping board. To avoid this, you can just put all into the Slap Chop and give it a few chops. Then, do the manual peeling method. 

Once you get clean garlic, all you need to do is just put them under the Slap Chop and slap the piston a few times until you get the size you want. I tried putting i 2 cloves of garlic (about 25 garlic) and it works perfectly fine. 


Potato: 30%
I don't think this works well. I don't like the way Slap Chop cuts my potato. The shape doesn't look good as they are not in cube shape. It came out more like you know, the shape of how your onion and garlic look like after putting into the Slap Chop. 


Carrot: 30% 
Same goes to the carrot. The shape of the carrot makes the carrot looks uninviting in terms of appearance. 


Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:     

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830       

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty




20 April 2015

AMIRNA PLUS



Jamu terbaik untuk wanita Rumusan herba terbaik untuk penyakit-penyakit wanita yang mungkin menjejaskan keharmonian rumah tangga dan rumusan herba terbaik untuk mengembalikan keceriaan hubungan suami isteri.
Keterangan :
1.Penyakit keputihan(candidiasis vaginal,vulvoganal candidiasi) 
2.Senggugut(Dysmenorrhoea)
3.Merapat pangkal rahim/faraj
4.Mencantikkan payudara (gebu dan montok)
5.Rawatan selepas bersalin
6.Meningkatkan kepuasan seksual 
7.Membersihkan faraj selepas pantang atau haid. 
8. Melambatkan monopause
Wanita yang menghadapi kesukaran hamil juga amat digalakkan mengambil Amirna Plus Tablet.
Produk adalah disahkan halal dan selamat oleh Badan Pengawalan Farmaseutikal. 

Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:    

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830     

 2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty


GLOW GLOWING BEAUTY SKIN



Ajaibnya GLOW GLOWING BEAUTY SKIN…kulit dah putih semulajadi sekarang…kulit gelap, kusam dan tak bermaya kelihatan makin putih dan berseri…tengok testimoni pengguna ni..hanya 7 hari sahaja kulit dah makin putih jelita uollss!!!CARA PENGGUNAAN: 
– bersihkan muka dengan Collagen gluta Q 10 soap sebanyak 2-3 kali sehari 

Siang 
– Selepas cuci muka  dengan Collagen gluta Q 10 soap, pakai Day-Pinky Beauty 

Malam 
– Sapukan Night Glow ke seluruh wajah selama 3 malam. Selepas 3 malam gunakan Night Glowing selama 3 malam ( selang seli Night Glow & Night Glowing setiap 3 malam)

Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:     

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830     

 2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty


PERLA POTION





Dengan Perla Potion, kulit anda terpaksa cerah, licin ,gebu dan sihat luaran dan dalaman dalam masa 3 hari sahaja ! percaya takk?? 

Perla potion serbuk ajaib yang mengandungi serbuk mutiara asli Dan berperisa berry. Kenapa serbuk ajaib???? 

Kerana perla potion mampu mencerahkan kulit dari kepala hingga ke kaki yang bermaksud anda akan mendapat kulit yang cerah sekata di seluruh badan. 

Perla potion mampu melembap, mencerahkan dan menghaluskan kulit dari mengalami kedutan, mencegah penuaan dan memudakan kulit wajah. Disamping itu perla potion mampu merawat masaalah kulit seperti kulit berjerawat, radang kulit serta dapat memperbaiki masaalah penglihatan yang kabur. 

Untuk yang mengalami masaalah mudah stress juga di syorkan nengambil perla potion ini kerana dipercayai dapat menenangkan minda. 

Perla potion juga sesuai digunakan oleh ibu yang mengandung dan menyusu kerana kandungan serbuk mutiara dapat mempercepatkan pembentukan tulang dan kepintaran bayi.  

Untuk IBU yang menyusu pula perla potion dapat membantu proses penghasilan air susu. Bagi IBU yang berpantang perla potion sangat sesuai digunakan untuk memperbetulkan system saraf, menambah tenaga dan membuang angin dalam badan. 

Perla potion mampu memperbetulkan semua metabolisma badan dan menenagkan fikiran dan mengurangkan kegelisahan. Hanya dengan serendah RM45 anda akan mendapat banyak manafaat daripada perla potion.


Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:    

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830   

  2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty



14 April 2015

AURORA IBU KAPSUL MUTIARA

AURORA IBU KAPSUL MUTIARA

Kesan hebat, 3 hari untuk rasai perbezaan pada muka dan badan. Kulit makin cerah, gebu dan anjal. Masalah kulit pon boleh hilang tau. 100% serbuk mutiara asli dari laut dalam Filipina. Dijamin tiada racun merbahaya.

Manfaat ajaib AURORA® Ibu Kapsul Mutiara :

1- Antikedutan
2- Membuang ulser kulit, melasme (yang menyebabkan freckles, bintik umur, dan tompok gelap pada kulit), dan tompok matahari
3- Menyembuhkan ruam dan bisul
4- Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat dan semula jadi yang indah.
5- Mencerahkan kulit.
6- Perlindungan matahari. (Mengandungi pelindung Matahari Asli.)
7- Menggalakkan kulit yang berseri dan lebih muda yang berpanjangan dan menyegarkan, pertumbuhan kulit yang baru dan menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit.
8- Menguatkan folikal rambut
9- Meningkatkan daya ingatan.
10- Mengawal sistem imun.
11- Menenangkan & Menguatkan jantung yang melegakan tekanan dan kebimbangan dan menggalakkan jantung tetap irama yang membantu dalam pemulihan penyakit jantung.
12- Mengurangkan rasa takut, memudahkan kekecewaan dan kemarahan
13- Memudahkan tidur.
14- Merangsang peredaran darah
15- Menggalakkan tahap kolesterol yang sihat
16- Menguatkan tulang, merangsang pertumbuhan tulang baru dan meningkatkan kepadatan tulang.
17- Mempercepatkan penyembuhan trauma, fasciitis, gastrik dan ulser duodenum dan menghentikan pendarahan.
18- Menentang penuaan, kanser dan kesan-kesan bahaya sinaran.
19- Meningkatkan penglihatan.
20- Melapangkan saraf, membuang kahak, berhenti cirit-birit, demam dan keruh spermatorrhea, dan membuang bahan-bahan toksik dari badan.
21- Menggalakkan pembangunan otot.
22- Memutihkan gigi dan memperbaiki noticably surut gusi.
23- Menghilangkan keadaan kulit yang tidak diingini seperti kulit pudar, blotches merah, jerawat, zits dan jerawat, tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan, mengecilkan liang pori-pori
24- menghapuskan jerawat dalam masa 1 minggu atau kurang

======================

✔️ Tiada pantang larang
✔️ Kesan cepat seawal 3-7 hari
✔️ 100% asli dan selamat
✔️ Halal dan suci

======================





Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:   

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830 

  2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty


02 April 2015

D-COLLAGEN BY SOFEEYA DIAMOND




Kulit kusam?? Muka berjeragat?? Kulit kaki merekah??
Kini tiada lagi masalah kulit dengan amalkan D-COLLAGEN BY SOFEEYA DIAMOND
Semua wanita Malaysia HARUS cuba!! HIGHLY RECOMENDED untuk semua. 
100% proven oleh testimoni yang sangat berpuas hati.
Sangat bagus untuk kesihatan dalaman dan menyerlahkan kejelitaan luaran..
Tak makeup pun cantik!!

D-COLLAGEN adalah inovasi formula kecantikan antipenuaan terkini dan makanan tambahan kesihatan yang dihasilkan dengan kajian yang teliti terhadap fungsi kolagen di dalam tubuh badan manusia. Gabungan formula kolagen bersama bahan utama seperti sarang burung, pitera, madu, goji berry dan sengkuang putih mempercepatkan proses pemulihan sel kulit baru, melembab dan mencerahkan kulit secara alami, segar berseri, lebih anjal dan mulus dalam masa yang singkat.

KHASIAT & KEHEBATAN D-COLLAGEN BY SOFEEYA DIAMOND

✔ Anti penuaan dan memelihara keremajaan kulit
✔ Memeliharan ketegangan dan keanjalan kulit
✔ Membantu memperbaiki struktur kulit 
✔ Kulit menjadi putih, bersih dan semakin sihat
✔ Membantu hati dalam proses detoksifikasi
✔ Memelihara kelenturan sendi
✔ Memberikan tenaga
✔ Mengurangkan keradangan
✔ Memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf
✔ Mengurangkan & mengecutkan kesan jerawat pada muka
✔ Mengecilkan pori-pori dan mengawal sebum minyak pada muka
✔ Mencerahkan kawasan tersembunyi seperti celah ketiak dan leher
✔ Meningkatkan penyerapan kalsium dalam badan
✔ Menguatkan salur darah dan melancarkan sistem aliran darah
✔ Membina struktur tisu penyokong dan mengawal fungsi sel
✔ Melindungi tulang rawan pada sendi

Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila: 
 
 1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830   

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty 

POBLING PORE SONIC CLEANSER






POBLING PORE SONIC CLEANSER !

Made in by KOREA !

Merupakan alat pencuci wajah yang terpopular di Korea !

Specification & Features:

-Equipped with micro-fine brush
-300 sonic vibrations per second
-Deeply and thoroughly cleans pores on skin
-Removes make-up residue and excess oil
-Gets rid of black heads and acne
-Replaceable brush head
-Stay refreshed and look radiant

Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:   

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830 

  2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty




GEL AMANI




oleh menitik air mata melihat ibu dan ayah terketar-ketar berjalan dan bersolatdalam keadaan cukup seksa dan sakit. 
Ternyata usia tak menyebelahi mereka. 
Ketika inilah kepenatan membanting tulang ketika muda dulu mula menunjukkan kesannya… Sakit lutut dan sendi merupakan perkara biasa yang dialami terutamanya bagi orang berusia. 
Namun begitu syukur Alhamdulillah terdapat penyelesaian yang berkesan yang telah ditemui dari kajian sains… 
Memperkenalkan DMSO.

Kehebatan Gel Ajaib DMSO

DMSO adalah bahan yang 100% semulajadi dan organik yang diperolehi dari hasil kayu-kayan seperti pokok pine. DMSO dihasilkan dari formula Dr. Stanley W Jacob (gambar atas) yang telah membuat kajian mengenai bahan ini.
Menurut kajiannya DMSO merupakan bahan yang mampu untuk:
  • Meredakan kesakitan
  • Mengurang dan merawat keradangan
  • Meningkatkan metabolisma badan
  • Mengurangkan kesakitan sendi dan lutut
DMSO telah terbukti mempunyai kemampuan yang luar biasa dalam menyerap jauh kedalam kulit dan otot serta menunjukkan keupayaan untuk menggalakkan penyembuhan keradangan dan kerosakan tisu!
DMSO inilah yang digunakan dalam Gel Amani!

Gel Amani mengandungi DMSO yang bertindak meresap masuk jauh kedalam otot & tulang untuk mengurangkan kesakitan dan keradangan.
Penggunaan Gel Amani secara berterusan akan membantu menghantar darah yang mengandungi segala zat yg diperlukan untuk memasuki ruang-ruang kosong yang cedera untuk proses penyembuhan.

Kelebihan Gel Amani

  • Menyembuhkan arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir).
  • Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan
  • Menyembuhkan sakit sendi
  • Menyembuhkan sakit tulang
  • Menyembuhkan sakit otot
  • Melegakan sakit akibat gout peringkat awal.
Gel Amani telah terbukti mampu untuk merawat dan mengurangkan kesakitan dengan selamat dan berkesan! Kini anda dan keluarga tidak perlu lagi menahan sakit, dapatkan rawatan yang terbaik bagi masalah anda!

Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:   

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830  

 2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty