Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

30 April 2015

PERLA CAPSULE





Perla capsule (100% serbuk mutiara asli)
PERMATA LAUTAN PERHIASAN SYURGA
.
.
Serbuk Mutiara boleh digunakan secara luaran atau diambil secara dalaman.
Serbuk mutiara bersifat anti-penuaan, manfaat kesihatan-kecantikan Pearl Powder adalah lebih kepada dalaman kulit. Kaya dengan vitamin, mineral, dan asid amino yang memberi manfaat kepada kulit. Serbuk Mutiara adalah lebih daripada sekadar kecantikan. Bagi masyarakat negara China,permata ini sangat berharga untuk ciri-ciri anti-penuaan mereka. Ia mempunyai kesan yang ajaib pada dalam tubuh manusia; manfaat kesihatan dan kecantikan yang mengejutkan. Sesiapa yang mengamalkan secara dalaman atau digunakan secara luaran, Serbuk mutiara akan membawa seri kepada kulit dan rambut dan menjadikan ia lembut, berkilauan dan mempesonakan. Ia menyediakan ciri-ciri perubatan ajaib kepada badan dan merangsang penyembuhan. Walaupun berhenti penggunaan, kesan Pearl Powder tidak akan berhenti ataupun membalikkan penuaan.
Kajian saintifik menunjukkan Serbuk mutiara menjadi sumber kalsium yang terbaik boleh didapati. Ahli-ahli sains Bahasa Perancis telah membuktikan bahawa mutiara boleh mengurangkan kehilangan tulang. Ahli-ahli sains Cina juga telah mendapati bahawa kalsium daripada mutiara adalah lebih mudah diserap oleh badan berbanding dengan kalsium yang kerap digunakan.

Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:        

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830         

 2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty 



28 April 2015

Izeara 6 inch Body Serum




Gerenti kurang 6inch dalam 48jam!

Produk losyen/body serum yang pertama mengandungi Garcinia Cambogia.

Seperti yang awak tahu Garcinia Cambogia ni sangat berkesan dalam menurunkan berat badan.
Dan kini dengan menggunakan formula stem cell Izeara 6 inch Body Serumdihasilkan dalam bentuk sapuan.

# sesuai utk ibu menyusu
# sesuai utk penghidap penyakit kronik
# sesuai utk awak yg tak suka makan ubat

Bagi anda yang serious nak kurus..cuba lah Izeara 6 inch Body Serum kerana; 
# Produk 100% Bebas bahan kimia
# Produk 100% Bebas Paraben
# Menghilangkan selulit
# Membakar lemak
# Membentuk struktur badan

Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:      

 1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830       

  2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty 

COLLA JELLY



- Lebih senang makan dan bawa 
- Meningkatkan kecerahan kulit 
- Memelihara keremajaan kulit
 -Melindungi kulit daripada kerosakan akibat pencemaran mahupun sinaran UV 
- Mengurangkan kesan kedutan, selulit dan garis-garis halus 
- Mengecilkan liang pori 
- Memperbaiki tona kulit agar lebih sekata 
- Mengekalkan kelembapan kulit 
- Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, parut dan kulit kusam 

Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:       

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830         

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty 



WOW LIPSTIK




Manfaat Monomola Lip Tattoo

  • Membuat bibir menjadi berwarna dan terlihat cantik alami.
  • Memberikan perawatan pada bibir.
  • Mengangkat sel kulit mati di bibir.
  • Melembutkan bibir.

Tersedia Dalam 5 Pilihan Warna

  • Lovely Peach
  • Rose Pink
  • Sweet Orange
  • Sexy Red
  • Cherry Red

Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:      

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830       

 2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty 

SLAP CHOP




THE SLAP CHOP !
Garlic: 100% 
Same explanation like the onion. Please make sure you get rid of the garlic skin before you place them into the Slap Chop. I do this: 
  1. Cut off the heads of the garlic.
  2. Put them into the Slap Chop. 
  3. Slap the piston a few times (3-5 times) 
  4. The garlic are partially chopped. 
  5. Get the garlic out. 
  6. Peel off the skin manually. 

Reason: The traditional method of peeling garlic skin would be using the flat surface of the knife to hammer on the garlic. To do this on 10-20+ garlic, it's not wise. Your garlic will fly all over whenever you slam your knife on the chopping board. To avoid this, you can just put all into the Slap Chop and give it a few chops. Then, do the manual peeling method. 

Once you get clean garlic, all you need to do is just put them under the Slap Chop and slap the piston a few times until you get the size you want. I tried putting i 2 cloves of garlic (about 25 garlic) and it works perfectly fine. 


Potato: 30%
I don't think this works well. I don't like the way Slap Chop cuts my potato. The shape doesn't look good as they are not in cube shape. It came out more like you know, the shape of how your onion and garlic look like after putting into the Slap Chop. 


Carrot: 30% 
Same goes to the carrot. The shape of the carrot makes the carrot looks uninviting in terms of appearance. 


Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:     

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830       

2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty




20 April 2015

AMIRNA PLUS



Jamu terbaik untuk wanita Rumusan herba terbaik untuk penyakit-penyakit wanita yang mungkin menjejaskan keharmonian rumah tangga dan rumusan herba terbaik untuk mengembalikan keceriaan hubungan suami isteri.
Keterangan :
1.Penyakit keputihan(candidiasis vaginal,vulvoganal candidiasi) 
2.Senggugut(Dysmenorrhoea)
3.Merapat pangkal rahim/faraj
4.Mencantikkan payudara (gebu dan montok)
5.Rawatan selepas bersalin
6.Meningkatkan kepuasan seksual 
7.Membersihkan faraj selepas pantang atau haid. 
8. Melambatkan monopause
Wanita yang menghadapi kesukaran hamil juga amat digalakkan mengambil Amirna Plus Tablet.
Produk adalah disahkan halal dan selamat oleh Badan Pengawalan Farmaseutikal. 

Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:    

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830     

 2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty


GLOW GLOWING BEAUTY SKIN



Ajaibnya GLOW GLOWING BEAUTY SKIN…kulit dah putih semulajadi sekarang…kulit gelap, kusam dan tak bermaya kelihatan makin putih dan berseri…tengok testimoni pengguna ni..hanya 7 hari sahaja kulit dah makin putih jelita uollss!!!CARA PENGGUNAAN: 
– bersihkan muka dengan Collagen gluta Q 10 soap sebanyak 2-3 kali sehari 

Siang 
– Selepas cuci muka  dengan Collagen gluta Q 10 soap, pakai Day-Pinky Beauty 

Malam 
– Sapukan Night Glow ke seluruh wajah selama 3 malam. Selepas 3 malam gunakan Night Glowing selama 3 malam ( selang seli Night Glow & Night Glowing setiap 3 malam)

Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:     

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830     

 2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty


02 April 2015

POBLING PORE SONIC CLEANSER






POBLING PORE SONIC CLEANSER !

Made in by KOREA !

Merupakan alat pencuci wajah yang terpopular di Korea !

Specification & Features:

-Equipped with micro-fine brush
-300 sonic vibrations per second
-Deeply and thoroughly cleans pores on skin
-Removes make-up residue and excess oil
-Gets rid of black heads and acne
-Replaceable brush head
-Stay refreshed and look radiant

Untuk mengetahui Harga Retail atau Borong sila:   

1) SMS/ WHATSAPP ke 010-7006212/017-6122830 

  2) PM FACEBOOK UNTUK 'FAST RESPON' ke www.facebook.com/BestBuyBeauty




GEL AMANI

GEL AMANI

Gel Amani bertindak meresap masuk ke dalam otot & tulang. Penggunaan Gel Amani secara berterusan akan membantu menghantar darah yang mengandungi segala zat yg diperlukan untuk memasuki ruang-ruang kosong yang cedera untuk proses penyembuhan.

FUNGSI GEL AMANI
☘ Menyembuhkan arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir)
☘ Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan
☘ Menyembuhkan sakit sendi
☘ Menyembuhkan sakit tulang
☘ Menyembuhkan sakit otot
☘ Melegakan sakit akibat gout peringkat awal

KELEBIHAN GEL AMANI
☘ Untuk Sakit Lutut, Sendi, Tulang & Otot
☘ Bantu Peyembuhan Keradangan Dan Kerosakan Tisu
☘ Tiada Kesan Sampingan
☘ Berkesan Dalam Masa 7 Hari

KANDUNGAN GEL AMANI
☘ Aqua
☘ Propylene Glycol
☘ Menthol
☘ Camphor
☘ Carbomer
☘ Triethanolamine

CARA GUNA GEL AMANI
☘ Bersihkan terlebih dahulu bahagian yang sakit
☘ Sapu gel di bahagian yang sakit dengan sekata
☘ Biarkan bahagian yang telah disapu dengan gel terbuka selama 10 minit
☘ Sapu 3 kali sehari
☘ Jika tahap kronik mestilah sapu setiap 4 jam



---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman