Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

30 June 2015

SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING

SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING

Kapsul SLIMRICH Botanical Slimming. Diformulasi dari extract tumbuh-tumbuhan semula jadi dari pelbagai pelusuk dunia tanpa sebarang penggunaan bahan kimia. Boleh dimakan oleh lelaki dan perempuan dapat penyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin. Badan lebih bertenaga dan Tidur yang lebih nyenyak.

KELEBIHAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING
๐Ÿƒ Turun 3-5 kg dalam 10 hari
๐Ÿƒ Membuang toksin dengan cepat 
๐Ÿƒ Mengempiskan perut  
๐Ÿƒ 100% dari ekstrak tumbuh tumbuhan 
๐Ÿƒ Boleh diminum oleh lelaki dan perempuan 
๐Ÿƒ Menyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin. 
๐Ÿƒ Badan lebih bertenaga 
๐Ÿƒ Tidur yang lebih nyenyak

KEISTIMEWAAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING
๐ŸŒด Slimrich serius betul2 dapat TAHAN SELERA MAKAN KITA DARIPADA RASA LAPAR 
๐ŸŒด No side effect 
๐ŸŒด No cirit birit 
๐ŸŒด Tak perlu nak tahan lapar k, nanti pengsan pulak. SlimRich akan buat kerja membantutkan selera anda. 
๐ŸŒด Lulus International Certificate GMP & drug free 
๐ŸŒด 100% Ingredient menggunakan herba 
๐ŸŒด Waktu period tak perlu ambil SlimRich.

KANDUNGAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING
๐ŸŒฟ Slimrich Botanical Slimming 100% Ingredient menggunakan herba. 
๐ŸŒฟ Lulus International Certificate GMP & drug free. 
๐ŸŒฟ Waktu period tak perlu ambil SlimRich.

CARA PENGAMBILAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING
☘ Makan 1 biji sehari 30 minit sebelum sarapan, mesti waktu perut kosong. 
☘ ELAKKAN kafein seperti kopi, teh, milo, coklat dan juga susu untuk kesan terbaik.  
Kalau teringin  sangat nak minum 3 jam BEFORE atau 7 jam AFTER consume SlimRich. 
☘ Banyakkan minum air suam at least 3 liter sehari










---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


28 June 2015

PEN PEMUTIH GIGI by RZN

PEN PEMUTIH GIGI 
" UNTUK GIGI YANG CANTIK, PUTIH DAN BERKILAU "

Sekarang tiada alasan lagi!! Tak perlu buang duit! Tak perlu buang masa! Mudah!! Letak dalam handbag ada masa senyum & sapu!! Yang paling penting tak perlu jumpa DENTIST!!!! "harganya berbaloi, tiada kesan sampingan, ramuan berasaskan tumbuhan tiada lemak haiwan” 

Memperkenalkan "PEN PEMUTIH GIGI!!"' KULIT CERAH MULUS & GEBU pun tak guna kalau GIGI tu berKARAT! Rawatan klinik gigi mahal.. Mana Mampu.. 

FUNGSI & KELEBIHAN PEN PEMUTIH GIGI 
⛄ Berkesan menghapuskan warna kuning pada gigi supaya kelihatan putih 
berseri seperti mutiara yang bersinar. 
⛄ Gigi putih hanya dalam masa 7 hari sahaja. 
⛄ Harga yang murah berbanding rawatan di klinik gigi. 
⛄ Ramuan herba semulajadi tanpa bahan yang merbahayakan kesihatan 
dijamin selamat digunakan. 
⛄ Senang dibawa kemana sahaja & hanya sapu bila-bila masa anda mahu 

KANDUNGAN PEN PEMUTIH GIGI 
☃ Deionized Water
☃ Non - Peroxide
☃ Glycerin
☃ Potassium Sorbate
☃ Polysorbate 20
☃ Triethanolamine 
☃ Carbomer
☃ EDTA

CARA GUNA PEN PEMUTIH GIGI 
☔ Buka penutup atas yang ada berus
☔ Putar bahagian bawah sampai gel naik ke berus (perlahan-lahan)
☔ Sapukan berus pada gigi sambil senyum dan biarkan 30 saat untuk kering
☔ Selepas 60 saat tutup mulut dan boleh buat kerja macam biasa
☔ Jangan makan dan minum dalam tempoh 30 minit
☔ Selepas 30 minit, kumur-kumur dan boleh makan dan minum









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

20 June 2015

AURAWHITE SKINBEAU

AURAWHITE SKINBEAU 

Mendapat Kelulusan KKM farmaseutikal MAL12105021TC.
Merupakan produk terbaru keluaran AURAWHITE HQ dalam bentuk kapsul yang mudah diambil.
Ia membantu mencerah, memutih dan merawat kulit anda dengan berkesan supaya kelihatan awet muda dan segar sepanjang hari.

KELEBIHAN & FUNGSI AURAWHITE SKINBEAU 
๐ŸŽ AURAWHITE SKINBEAU CAPSULES diformulasikan dari bahan aktif terpilih semulajadi yang baik untuk 70 peratus pencerahan kulit.
๐ŸŽ Bahan-bahan yang digunakan dalam AURAWHITE SKINBEAU CAPSULES adalah berkualiti tinggi selamat,halal dan efektif.
๐ŸŽ AURAWHITE SKINBEAU CAPSULES Membantu struktur kulit seluruh badan lebih cerah, anjal, gebu dan lembap
๐ŸŽ AURAWHITE SKINBEAU CAPSULES Mengurangkan garis halus dan kedutan
๐ŸŽ Mengaktifkan penghasilan kolagen dan anti penuaan
๐ŸŽ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi, melasma dan tompok hitam
๐ŸŽ Melindungi dari sinaran UV radikal bebas dan pencemaran
๐ŸŽ Mencantik serta menguatkan kuku dan atasi masalah keguguran rambut
๐ŸŽ AURAWHITE SKINBEAU CAPSULES Mengurangkan parut, jerawat, resdung dan pori terbuka, meningkatkan pengeluaran susu ibu, sesuai untuk lelaki dan wanita
๐ŸŽ AURAWHITE SKINBEAU CAPSULES juga Sesuai untuk yang berumur 16 tahun ke atas.

KANDUNGAN AURAWHITE SKINBEAU 
๐ŸŠ Cartex Pinus Pinaster
๐ŸŠ Dried Grape Seed
๐ŸŠ Green Tea
๐ŸŠ Soybean

CARA MAKAN AURAWHITE SKINBEAU 
๐Ÿฏ 2 Kapsul sehari selepas makan.









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

16 June 2015

JUS CALIPH

JUS CALIPH 
" JUS MINDA SUPPLEMENT SUNNAH "

Caliph Jus Minda merupakan suplement untuk anak anda yang berasaskan makanan Sunnah dan dihasilkan dalam bentuk cecair yang memudahkan pengambilan. 
Rasa Mix Berry yang masam-masam manis pasti akan menjadi kegemaran si cilik anda. 
Diformulasikan khusus untuk perkembangan minda  di samping memelihara kesihatan dalaman dan luaran anak anda.

FUNGSI & KELEBIHAN JUS CALIPH 
๐Ÿ… Jus ini tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.
๐Ÿ… Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..
๐Ÿ… Bagi memudahkan anak anak anda mengamalkan makanan sunnah dan mendapat khasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan otak mereka . Cuba lah Jus Caliph – Sunnah Supplement For Kids

KANDUNGAN JUS CALIPH 
๐Ÿ’ Kurma
๐Ÿ’ Madu
๐Ÿ’ Kismis
๐Ÿ’ Buah Tin
๐Ÿ’ Delima
๐Ÿ’ Aprikot
๐Ÿ’ Omega 3 dan Omega 6

CARA PENGAMBILAN JUS CALIPH 
๐Ÿฆ 1 hingga 3  Tahun - 2.5ml sebelum sarapan dan sebelum tidur 
๐Ÿฆ 4 hingga 6 Tahun - 5ml sebelum sarapan dan sebelum tidur 
๐Ÿฆ 6 Tahun ke atas - 10-20ml sebelum sarapan dan sebelum tidur 








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

09 June 2015

GLUTACAPS BLISTER

GLUTACAPS BLISTER 
" MEMUTIHKAN SELURUH BADAN "

Glutacaps Blister ialah keluaran terbaru dan kini produk nie telah meniti dari bibir ke bibir masyarakat.Antara keistimewaan Glutacaps Blister pujaan ramai dlm membantu melembutkan kulit muka hanya dgn 1 biji sahaja sudah cukup.Selain itu membantu memutihkan seluruh anggota badan termasuk celah-celahan di samping membantu menjadikan kulit anda 
putih kemerahan seawal 3 hari!!.

FUNGSI & KELEBIHAN GLUTACAPS BLISTER 
๐Ÿ‡ Kesan boleh nampak seawal 3 hari.
๐Ÿ‡ Membantu mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
๐Ÿ‡ Membantu melembutkan kulit muka hanya dengan 1 biji sahaja sudah cukup.
๐Ÿ‡ Membantu memutihkan seluruh anggota badan termasuk celah-celahan.
๐Ÿ‡ Membantu menghilangkan parut muka dlm tempoh seminggu.
๐Ÿ‡ Membantu mengaktifkan kolagen dan gluta dalam badan hanya dengan 1 biji sahaja sudah memadai.
๐Ÿ‡ Membantu menyekatakan tona warna kulit.
๐Ÿ‡ Membantu menjadikan kulit putih kemerahan.
๐Ÿ‡ Produk termurah di kalangan produk memutih lain.
๐Ÿ‡ Membantu memerahkan bibir semulajadi.

KANDUNGAN GLUTACAPS BLISTER 
๐ŸŒน Gabungan L-glutathione + Vitamin C + L-cysteine buat kulit makin meletopsss !

CARA PENGAMBILAN GLUTACAPS BLISTER 
๐ŸŽ Minggu pertama makan 4 biji sehari. 2 biji(pagi) + 2 biji(malam).
๐ŸŽ Minggu kedua & seterusnya makan 2 biji sehari. 1 biji(pagi) + 1 biji(malam).
๐ŸŽ Teruskan selama 2-3 bulan.Banyakkan minum air msak 3-4 liter sehari.












---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman