Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

30 July 2015

SABUN ELAIKI

SABUN ELAIKI 

Sabun Elaiki (PROJEK MEMIKAT SUAMI penjagaan miss v) Miss v gatal? rasa tak slesa? hilang kawalan kencing? miss V longgar? Jom try sabun ni yakin bersih, selesa dan ketat!Sabun ni ada kkm, jgn risau.

100% Herbal uolss. Mengeratkn hubungan suami isteri dgn sabun Elaiki? Mcm mana tu? Apa kebaikan sabun ni? Xde bahan kimia ke? Wanita belum berkahwin boleh pakai ke? Nak cuba sesuatu produk kna yakin! Nak suami syg pn kna yakin! 

FUNGSI & KELEBIHAN SABUN ELAIKI 
πŸ’‹ Telah teruji berkesan! 
πŸ’‹ Bagus utk menghilangkn kegatalan miss v. 
πŸ’‹ Mengetatkn miss v. 
πŸ’‹ Memastikan kebersihan setiap hari. 
πŸ’‹ Boleh menghilangkn kegatalan pada ketiak. 
πŸ’‹ Mencerahkn miss v. 
πŸ’‹ Sesuai untuk semua wanita. 
πŸ’‹ Untuk kegunaan luaran sahaja. 
πŸ’‹ Ibu hamil 6 bulan ke atas dilarang sama sekali. 

KANDUNGAN SABUN ELAIKI 
πŸ’„ manjakani
πŸ’„ herba2 terpilih. 

CARA GUNA SABUN ELAIKI 
πŸ› Buihkan tangan dengan sabun ELAIKI sebelum disapukan di vagina 
πŸ› Biarkan beberapa minit dan bilas dengan air hingga bersih 
πŸ› untuk wanita sahaja








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

RED BELLA WHITENING & SLIMMING BODY WASH

RED BELLA WHITENING & CONTOURING BODY WASH

Red Bella Whitening & Contouring Body Wash ialah merupakan krim sapuan yang sesuai untuk semua golongan dan semua jenis jantina.Anda boleh mendapat kulit yang lembap dan cerah seperti membuat rawatan mandi susu di Spa.Red Bella Whitening & Contouring Body Wash mudah dibawa ke mana-mana dengan kesegaran sepanjang hari kerana sifatnya yang kecil.

Mandian Red Bella Whitening & Contouring Body Wash kunci kepada pencerahan segala anggota tubuh badan anda.Mandian Red Bella berwajah baru..Gosok-gosok dah jadi kurus.Dah cuba lakukan berbagai-bagai cara semata-mata untuk jadi kurus,menawan bahkan semua tu sia-sia.Inilah jalan penyelesaian nom.1 untuk anda yang nak jadi kurus,menawan,menggoda.Cara pakai krim malam ni sangat senang..hanya pakai waktu mandi sahaja.

Untuk pengetahuan semua krim malam red bella ni sangat cepat menghilangkan luka-luka tidak kiralah luka apa sekalipun termasuklah luka bekas buat laser di muka,luka bekas kemalangan dan sebagainya.Lain-lain fungsi ialah menghilangkan parut baru dan lama. Sebab itu kami katakan krim Red Bella Whitening & Contouring Body Wash ni bukan sekadar krim kecantikan malah krim 
berubat yg mampu merawat kulit-kulit anda yg telah rosak dengan baik.

FUNGSI & KELEBIHAN RED BELLA WHITENING & CONTOURING BODY WASH
🌸 Mencerahkan kulit.
🌸 Menghilangkan white & blackhead.
🌸 Melembab dan menganjalkan kulit.
🌸 Membantu menghilangkan parut.
🌸 Mengatasi tona kulit tidak sekata.
🌸 Menghilangkan hitam di belakang leher,ketiak & celah paha.
🌸 Menghilangkan kelenjar2 minyak/biji2 kolesterol di sekitar kawasan mata.
🌸 Ekzema pun blh hilang!.
🌸 Meningkatkan elastisiti pada kulit (anti wrinkle).

KANDUNGAN RED BELLA WHITENING & CONTOURING BODY WASH
🌷 Sodium Laureth Sulphate
🌷 Sodium Lauryl Sulphate
🌷 Algisium c
🌷 Hyaluronic Acid
🌷 Aqua
🌷 Polyquat 7

CARA GUNA RED BELLA WHITENING & CONTOURING BODY WASH
πŸ”₯ Gunakan sepeti gel mandian lain juga.
πŸ”₯ Biarkan buih 2-3 minit pada badan sebelum dibilas.
πŸ”₯ Semasa guna, lebihan urutan / sental pada bahagian berlemak,pelipat badan serta kawasan gelap atau bermasalah.
πŸ”₯ Guna 2-3x sehari untuk hasil terbaik.








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

ACORBIC EXTRA VITAMIN C PLUS ZINC SOFTGEL

ACORBIC VIT C 1000MG

Produk kecantikan vitamin C Ascorbic 1000mg sememangnya produk supplement yang amat popular terutama untuk gadis di negara jiran iaitu Thailand. Vitamin ini menggunakan formula dari luar negara namun repacking di Thailand. Memang tak rugi amalkan vitamin ini kerana 1 tablet mengandungi dos 1000mg per tablet, anda hanya perlu makan 1 biji 1 hari memang bagus untuk kesihatan dan juga kecantikan kulit. Vitamin ini mengandungi ekstrak rosehips yang kaya dengan anti oksidan melambatkan proses penuaan. 

Kesannya kulit semakin cantik,tiada cela, jerawat mula mengecut, parut-parut jerawat, jerawat di belakang badan juga turut hilang, juga kesihatan anda dijaga secara meyeluruh

KELEBIHAN ACORBIC VIT C 1000MG
🍊 Membuat kulit semakin sihat
🍊 Menghalang jerawat dari naik semula kerana vitamin c menjaga kesihatan dari dalaman badan.
🍊 Mereka yang selalu naik jerawat dibahagian belakang badan sesuai mengambil vitamin C ini.
🍊 Kulit muka semakin cerah berseri dan tidak kusam lagi,
🍊 Pori-pori muka semakin mengecil.

KANDUNGAN ACORBIC VIT C 1000MG
πŸͺ Ascorbic asid 
πŸͺ Vegetable cellulose 
πŸͺ Citrus bioflavanoids 
πŸͺ Rose hips

CARA MAKAN ACORBIC VIT C 1000MG
🍭 makan 1 atau 4  biji setiap hari semasa makan






---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

DIMAZ KAPSUL HERBA SEGAR

DIMAZ KAPSUL HERBA 

Dah cuba macam macam supplement untuk kurus tapi tetap tak kurus kurus.. Bersenam, buat aktiviti luar tapi keputusan nye tidak memberansangkan.. Korang ade terfikir tak sebab ape semua supplement tak bagi kesan atas perut anda.. Sebab banyak toksin

KELEBIHAN & KEBAIKAN DIMAZ KAPSUL HERBA 
πŸƒ Dimaz Kapsul Herba mengurangkan lemak badan yang berlebihan dan melangsingkan badan.
πŸƒ Memulihkan serta melegakan penyakit bisa-bisa badan.
πŸƒ Mengeluarkan keracunan dan kotoran dalaman.
πŸƒ Melancarkan Peredaran darah
πŸƒ Melegakan daripada sembelit dan penyakit buasir
πŸƒ Melegakan daripada letih lesu

Herba-herba dari produk ini membersihkan usus-usus dari bendasing yang boleh menyebabkan bermacam-bermacam penyakit.Seperti mana Sabda Rasulullah s. a. w, ke sayangan kita maksudnya: 
“Perut manusia itu tempat segala penyakit, manakala pencegahan itu pokok dari segala pengubatan.” (Riwayat ad-Dailami)

KANDUNGAN DIMAZ KAPSUL HERBA 
🌡 pelbagai ramuan tradisional  

CARA PENGAMBILAN DIMAZ KAPSUL HERBA 
🌼 2 Biji sekali makan setiap hari
atau
🌼 4 Biji sekali makan selang sehari
atau
🌼 4 Biji sekali makan 3x Seminggu
🌼 Makan selepas makan malam









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

26 July 2015

TATI SKINCARE

TATI SKINCARE 

Merawat masalah KULIT KUSAM,KASAR,JERAWAT dan JERAGAT seawal 3-7 hari...

Dengan formula berasaskan ALPHA ARBUTIN, GLUTHATION, COLLAGEN, VITAMIN E dan C. Wajah kembali pinkish, glowing dan cerah sekata mulus bak bayi.
πŸ‘Harga mampu milik.
πŸ‘sesuai utk semua jenis kulit.
πŸ‘ dijamin tiada penglupasan.
πŸ‘ bebas bahan kimia.

KELEBIHAN TATI SKINCARE 
πŸ’ Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
πŸ’ Menghapuskan jerawat dan parut 
πŸ’ Mencegah whitehead / blackhead
πŸ’ Mensekata dan mencerahkan tona kulit
πŸ’ Membuang sel2 kulit mati dan mengatasi kulit berminyak
πŸ’ Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus
πŸ’ Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori
πŸ’ Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit
πŸ’ Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda
πŸ’ Kulit lebih berseri dan glowing semulajadi
πŸ’ tanpa penggelupasan
πŸ’ tanpa hyroquinon
πŸ’ perubahan kulit muka boleh dilihat dalam masa 7 hari sahaja.

KANDUNGAN TATI SKINCARE 
🍌 CLEANSER 60m
🍌 DAY CREAM 5gm
🍌 SUNBLOCK CREAM 5gm
🍌 NIGHT CREAM 5gm
🍌 TREATMENT CREAM 5gm

CARA GUNA TATI SKINCARE 
🍎 Cuci muka dengan Beauty Soap 2x sehari
🍎 Siang hari sapukan Day Cream dan diikuti Sunblock
🍎 Malam hari sapukan Night Cream dan Treatment Cream








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


05 July 2015

PUTIH COLLAGEN KELUARAN DARA ANGGUN

PUTIH COLLAGEN KELUARAN DARA ANGGUN

Produk Pertama Berasaskan Vanilla Dan Oat..!!
Rasa Yang Aaaamat Sedap..!!
Mesra Untuk Lelaki Dan Wanita.. 
Terlajak Mujarab Terlajak Menjadi..
Keputusan Di Tangan Anda Untuk Kulit Cerah Dan Gebu Serta Mampu Menahan Selera Makan.. 
WOWW!!! WOWW!!! 
BELOM COBA BELOM TAHU,DAH COBA TAK CARI LAIN DAH…

KELEBIHAN PUTIH COLLAGEN KELUARAN DARA ANGGUN
🌸 Kesan seawal 7 hari.
🌸 Pencerahan kulit lebih pantas
🌸 Kulit lebih anjal dan gebu
🌸 Mengaktifkan penghasilan kolagen
🌸 Anti Penuaan
🌸 Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
🌸 Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,pigmentasi & melasma.
🌸 Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
🌸 60% kulit lebih lembap
🌸 Membantu masalah kulit
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut
🌸 Mengurangkan parut & tompok hitam
🌸 Mengurangkan cellulite
🌸 Mengurangkan rekahan pada tumit
🌸 Mengurangkan stretchmark
🌸 Melembapkan bibir yang kering
🌸 Detoxifikasi toksin dalam badan
🌸 Atasi masalah sakit sendi
🌸 Menguatkan tulang
🌸 Menurunkan kadar kolestrol
🌸 Memberi tenaga & meningkatkan stamina
🌸 Meningkat pegeluran susu ibu

KANDUNGAN PUTIH COLLAGEN KELUARAN DARA ANGGUN
☀ L-Glutthione 
☀ Collagen 
☀ Vitamin C 
☀ 5x Stem Cell

CARA PENGAMBILAN PUTIH COLLAGEN KELUARAN DARA ANGGUN
πŸŽƒ 1 sachet pagi sebelum sarapan, 1sachet malam sebelum tidur..
πŸŽƒ (jika tak mahu bancuh air, nak makan terus pun boleh)πŸŽƒ
Rahsia Putih,Gebu dan Halus
** Sesuai untuk lelaki dan wanita








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman