Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

30 July 2015

SABUN ELAIKI

SABUN ELAIKI 

Sabun Elaiki (PROJEK MEMIKAT SUAMI penjagaan miss v) Miss v gatal? rasa tak slesa? hilang kawalan kencing? miss V longgar? Jom try sabun ni yakin bersih, selesa dan ketat!Sabun ni ada kkm, jgn risau.

100% Herbal uolss. Mengeratkn hubungan suami isteri dgn sabun Elaiki? Mcm mana tu? Apa kebaikan sabun ni? Xde bahan kimia ke? Wanita belum berkahwin boleh pakai ke? Nak cuba sesuatu produk kna yakin! Nak suami syg pn kna yakin! 

FUNGSI & KELEBIHAN SABUN ELAIKI 
๐Ÿ’‹ Telah teruji berkesan! 
๐Ÿ’‹ Bagus utk menghilangkn kegatalan miss v. 
๐Ÿ’‹ Mengetatkn miss v. 
๐Ÿ’‹ Memastikan kebersihan setiap hari. 
๐Ÿ’‹ Boleh menghilangkn kegatalan pada ketiak. 
๐Ÿ’‹ Mencerahkn miss v. 
๐Ÿ’‹ Sesuai untuk semua wanita. 
๐Ÿ’‹ Untuk kegunaan luaran sahaja. 
๐Ÿ’‹ Ibu hamil 6 bulan ke atas dilarang sama sekali. 

KANDUNGAN SABUN ELAIKI 
๐Ÿ’„ manjakani
๐Ÿ’„ herba2 terpilih. 

CARA GUNA SABUN ELAIKI 
๐Ÿ› Buihkan tangan dengan sabun ELAIKI sebelum disapukan di vagina 
๐Ÿ› Biarkan beberapa minit dan bilas dengan air hingga bersih 
๐Ÿ› untuk wanita sahaja








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

RED BELLA WHITENING & SLIMMING BODY WASH

RED BELLA WHITENING & CONTOURING BODY WASH

Red Bella Whitening & Contouring Body Wash ialah merupakan krim sapuan yang sesuai untuk semua golongan dan semua jenis jantina.Anda boleh mendapat kulit yang lembap dan cerah seperti membuat rawatan mandi susu di Spa.Red Bella Whitening & Contouring Body Wash mudah dibawa ke mana-mana dengan kesegaran sepanjang hari kerana sifatnya yang kecil.

Mandian Red Bella Whitening & Contouring Body Wash kunci kepada pencerahan segala anggota tubuh badan anda.Mandian Red Bella berwajah baru..Gosok-gosok dah jadi kurus.Dah cuba lakukan berbagai-bagai cara semata-mata untuk jadi kurus,menawan bahkan semua tu sia-sia.Inilah jalan penyelesaian nom.1 untuk anda yang nak jadi kurus,menawan,menggoda.Cara pakai krim malam ni sangat senang..hanya pakai waktu mandi sahaja.

Untuk pengetahuan semua krim malam red bella ni sangat cepat menghilangkan luka-luka tidak kiralah luka apa sekalipun termasuklah luka bekas buat laser di muka,luka bekas kemalangan dan sebagainya.Lain-lain fungsi ialah menghilangkan parut baru dan lama. Sebab itu kami katakan krim Red Bella Whitening & Contouring Body Wash ni bukan sekadar krim kecantikan malah krim 
berubat yg mampu merawat kulit-kulit anda yg telah rosak dengan baik.

FUNGSI & KELEBIHAN RED BELLA WHITENING & CONTOURING BODY WASH
๐ŸŒธ Mencerahkan kulit.
๐ŸŒธ Menghilangkan white & blackhead.
๐ŸŒธ Melembab dan menganjalkan kulit.
๐ŸŒธ Membantu menghilangkan parut.
๐ŸŒธ Mengatasi tona kulit tidak sekata.
๐ŸŒธ Menghilangkan hitam di belakang leher,ketiak & celah paha.
๐ŸŒธ Menghilangkan kelenjar2 minyak/biji2 kolesterol di sekitar kawasan mata.
๐ŸŒธ Ekzema pun blh hilang!.
๐ŸŒธ Meningkatkan elastisiti pada kulit (anti wrinkle).

KANDUNGAN RED BELLA WHITENING & CONTOURING BODY WASH
๐ŸŒท Sodium Laureth Sulphate
๐ŸŒท Sodium Lauryl Sulphate
๐ŸŒท Algisium c
๐ŸŒท Hyaluronic Acid
๐ŸŒท Aqua
๐ŸŒท Polyquat 7

CARA GUNA RED BELLA WHITENING & CONTOURING BODY WASH
๐Ÿ”ฅ Gunakan sepeti gel mandian lain juga.
๐Ÿ”ฅ Biarkan buih 2-3 minit pada badan sebelum dibilas.
๐Ÿ”ฅ Semasa guna, lebihan urutan / sental pada bahagian berlemak,pelipat badan serta kawasan gelap atau bermasalah.
๐Ÿ”ฅ Guna 2-3x sehari untuk hasil terbaik.








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

ACORBIC EXTRA VITAMIN C PLUS ZINC SOFTGEL

ACORBIC VIT C 1000MG

Produk kecantikan vitamin C Ascorbic 1000mg sememangnya produk supplement yang amat popular terutama untuk gadis di negara jiran iaitu Thailand. Vitamin ini menggunakan formula dari luar negara namun repacking di Thailand. Memang tak rugi amalkan vitamin ini kerana 1 tablet mengandungi dos 1000mg per tablet, anda hanya perlu makan 1 biji 1 hari memang bagus untuk kesihatan dan juga kecantikan kulit. Vitamin ini mengandungi ekstrak rosehips yang kaya dengan anti oksidan melambatkan proses penuaan. 

Kesannya kulit semakin cantik,tiada cela, jerawat mula mengecut, parut-parut jerawat, jerawat di belakang badan juga turut hilang, juga kesihatan anda dijaga secara meyeluruh

KELEBIHAN ACORBIC VIT C 1000MG
๐ŸŠ Membuat kulit semakin sihat
๐ŸŠ Menghalang jerawat dari naik semula kerana vitamin c menjaga kesihatan dari dalaman badan.
๐ŸŠ Mereka yang selalu naik jerawat dibahagian belakang badan sesuai mengambil vitamin C ini.
๐ŸŠ Kulit muka semakin cerah berseri dan tidak kusam lagi,
๐ŸŠ Pori-pori muka semakin mengecil.

KANDUNGAN ACORBIC VIT C 1000MG
๐Ÿช Ascorbic asid 
๐Ÿช Vegetable cellulose 
๐Ÿช Citrus bioflavanoids 
๐Ÿช Rose hips

CARA MAKAN ACORBIC VIT C 1000MG
๐Ÿญ makan 1 atau 4  biji setiap hari semasa makan






---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

DIMAZ KAPSUL HERBA SEGAR

DIMAZ KAPSUL HERBA 

Dah cuba macam macam supplement untuk kurus tapi tetap tak kurus kurus.. Bersenam, buat aktiviti luar tapi keputusan nye tidak memberansangkan.. Korang ade terfikir tak sebab ape semua supplement tak bagi kesan atas perut anda.. Sebab banyak toksin

KELEBIHAN & KEBAIKAN DIMAZ KAPSUL HERBA 
๐Ÿƒ Dimaz Kapsul Herba mengurangkan lemak badan yang berlebihan dan melangsingkan badan.
๐Ÿƒ Memulihkan serta melegakan penyakit bisa-bisa badan.
๐Ÿƒ Mengeluarkan keracunan dan kotoran dalaman.
๐Ÿƒ Melancarkan Peredaran darah
๐Ÿƒ Melegakan daripada sembelit dan penyakit buasir
๐Ÿƒ Melegakan daripada letih lesu

Herba-herba dari produk ini membersihkan usus-usus dari bendasing yang boleh menyebabkan bermacam-bermacam penyakit.Seperti mana Sabda Rasulullah s. a. w, ke sayangan kita maksudnya: 
“Perut manusia itu tempat segala penyakit, manakala pencegahan itu pokok dari segala pengubatan.” (Riwayat ad-Dailami)

KANDUNGAN DIMAZ KAPSUL HERBA 
๐ŸŒต pelbagai ramuan tradisional  

CARA PENGAMBILAN DIMAZ KAPSUL HERBA 
๐ŸŒผ 2 Biji sekali makan setiap hari
atau
๐ŸŒผ 4 Biji sekali makan selang sehari
atau
๐ŸŒผ 4 Biji sekali makan 3x Seminggu
๐ŸŒผ Makan selepas makan malam









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

26 July 2015

TATI SKINCARE

TATI SKINCARE 
" HAPUSKAN JERAWAT, JERAGAT, KULIT BERMINYAK DAN PORI-PORI TERBUKA "

TATI SKINCARE 5in1....KKM approval!
Tanpa Pengelupasan...

Merawat masalah KULIT KUSAM,KASAR,JERAWAT dan JERAGAT seawal 3-7 hari...

Dengan formula berasaskan ALPHA ARBUTIN, GLUTHATION, COLLAGEN, VITAMIN E dan C. Wajah kembali pinkish, glowing dan cerah sekata mulus bak bayi.
๐Ÿ‘Harga mampu milik.
๐Ÿ‘sesuai utk semua jenis kulit.
๐Ÿ‘ dijamin tiada penglupasan.
๐Ÿ‘ bebas bahan kimia.

KELEBIHAN TATI SKINCARE 
๐Ÿ’ Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
๐Ÿ’ Menghapuskan jerawat dan parut 
๐Ÿ’ Mencegah whitehead / blackhead
๐Ÿ’ Mensekata dan mencerahkan tona kulit
๐Ÿ’ Membuang sel2 kulit mati dan mengatasi kulit berminyak
๐Ÿ’ Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus
๐Ÿ’ Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori
๐Ÿ’ Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit
๐Ÿ’ Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda
๐Ÿ’ Kulit lebih berseri dan glowing semulajadi
๐Ÿ’ tanpa penggelupasan
๐Ÿ’ tanpa hyroquinon
๐Ÿ’ perubahan kulit muka boleh dilihat dalam masa 7 hari sahaja.

KANDUNGAN TATI SKINCARE 
๐ŸŒ CLEANSER 60ml: NOT150200978K
๐ŸŒ DAY CREAM 5gm: NOT150200976K
๐ŸŒ SUNBLOCK CREAM 5gm : NOT150200977K
๐ŸŒ NIGHT CREAM 5gm: NOT150200975K
๐ŸŒ TREATMENT CREAM 5gm : NOT150200974K

CARA GUNA TATI SKINCARE 
๐ŸŽ Cuci muka dengan Beauty Soap 2x sehari
๐ŸŽ Siang hari sapukan Day Cream dan diikuti Sunblock
๐ŸŽ Malam hari sapukan Night Cream dan Treatment Cream











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

05 July 2015

PUTIH COLLAGEN KELUARAN DARA ANGGUN

PUTIH COLLAGEN KELUARAN DARA ANGGUN

Produk Pertama Berasaskan Vanilla Dan Oat..!!
Rasa Yang Aaaamat Sedap..!!
Mesra Untuk Lelaki Dan Wanita.. 
Terlajak Mujarab Terlajak Menjadi..
Keputusan Di Tangan Anda Untuk Kulit Cerah Dan Gebu Serta Mampu Menahan Selera Makan.. 
WOWW!!! WOWW!!! 
BELOM COBA BELOM TAHU,DAH COBA TAK CARI LAIN DAH…

KELEBIHAN PUTIH COLLAGEN KELUARAN DARA ANGGUN
๐ŸŒธ Kesan seawal 7 hari.
๐ŸŒธ Pencerahan kulit lebih pantas
๐ŸŒธ Kulit lebih anjal dan gebu
๐ŸŒธ Mengaktifkan penghasilan kolagen
๐ŸŒธ Anti Penuaan
๐ŸŒธ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
๐ŸŒธ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,pigmentasi & melasma.
๐ŸŒธ Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
๐ŸŒธ 60% kulit lebih lembap
๐ŸŒธ Membantu masalah kulit
๐ŸŒธ Mengatasi masalah keguguran rambut
๐ŸŒธ Mengurangkan parut & tompok hitam
๐ŸŒธ Mengurangkan cellulite
๐ŸŒธ Mengurangkan rekahan pada tumit
๐ŸŒธ Mengurangkan stretchmark
๐ŸŒธ Melembapkan bibir yang kering
๐ŸŒธ Detoxifikasi toksin dalam badan
๐ŸŒธ Atasi masalah sakit sendi
๐ŸŒธ Menguatkan tulang
๐ŸŒธ Menurunkan kadar kolestrol
๐ŸŒธ Memberi tenaga & meningkatkan stamina
๐ŸŒธ Meningkat pegeluran susu ibu

KANDUNGAN PUTIH COLLAGEN KELUARAN DARA ANGGUN
☀ L-Glutthione 
☀ Collagen 
☀ Vitamin C 
☀ 5x Stem Cell

CARA PENGAMBILAN PUTIH COLLAGEN KELUARAN DARA ANGGUN
๐ŸŽƒ 1 sachet pagi sebelum sarapan, 1sachet malam sebelum tidur..
๐ŸŽƒ (jika tak mahu bancuh air, nak makan terus pun boleh)๐ŸŽƒ
Rahsia Putih,Gebu dan Halus
** Sesuai untuk lelaki dan wanita








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman