Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

24 August 2015

G-DOUBLE SOAP

G-DOUBLE SOAP
" PAYUDARA MONTOK BESAR MENAWAN "

G Double Soap Merupakan sabun yang dibentuk kepada dua bahagian Orange dan Brown. Bahagian Orange mengandungi Betik dan Sarang Burung manakala bahagian Brown mengandungi Pueracia Mirifica, Panax Ginseng & Collagen. Sabun payudara ini di import dari Korea dan sabun ini sangat popular di sana.

KELEBIHAN G-DOUBLE SOAP
๐Ÿ Membesarkan payudara
๐Ÿ Menegangkan payudara yang kendur
๐Ÿ Memejalkan otot payudara yang longgar
๐Ÿ Membentuk payudara menjadi lebih bulat
๐Ÿ Pembesaran payudara secara semulajadi,selamat dan berkesan

KANDUNGAN G-DOUBLE SOAP
☘ Ekstrak betik hijau
☘ Ekstrak sarang burung
☘ Kolagen ikan
☘ Ekstrak Neroll
☘ Ekstrak Geranium
☘ Ekstrak Evening Primrose
☘ Ekstrak Yiang

CARA GUNA G-DOUBLE SOAP
๐Ÿš Hasilkan buih dari sabun dan sapu pada bahagian payudara
๐Ÿš Biarkan 2-5 minit selepas mengurut di sekitarnya.
๐Ÿš Biarkan ia kering seketika, anda akan merasa ianya menegangkan payudara anda bila ianya sedang kering.
๐Ÿš Mencuci seperti Biasa.









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

08 August 2015

GARCINIA HERBAL PLUS


Meperkenal! DZ Garcinia Herbal Plus merupakan produk kurus yang paling meletop sekarang. Terlalu banyak permintaan dari orang ramai..
“Bunuh Selera anda dan kurus dalam masa 408jam dengan garcinia herbal plus!”
Boleh di ambil seawal USIA 15 tahun

"MAKAN SEBIJI JE KENYANG SAMPAI MALAM"
.
Siapa2 yang ada masalah susah nak kurus tu meh try garcinia nie..akak dh makan seminggu alhamdulillah timbang berat badan semalam t.u.r.u.n 5 k.g...terus shock hehe xsangka kesan die cepat mcm nie..bahan2 yg digunakan 100% herba.
Tak bahaya untuk kesihatan 


Kelebihan Garcinia ® : -
 ✔ Kesan KETARA seawal 1 minggu
✔ menghentikan selera makan
✔ Menyekat pertambahan berat badan
✔membaiki sistem pengahadaman
✔Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi
✔ Tiada kesan sampingan yang memudaratkan anda
✔ Menghalang pembentukan lemak berlebihan
✔ Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak
✔ Membuang toksin dalam badan
✔ Tiada masalah kulit menggelebeh
✔ Tanpa perlu bersenam
✔ Membantu mengekalkan berat badan secara sihat (untuk yang dah kurus)

CARA PEMAKANAN DZ GARCINIA HERBAL PLUS
1 biji sebelum sarapan pagi
1 biji sebelum makan malam

Untuk kesan yang lebih cepat anda
1) digalakkan minum air 3-4 liter sehari
2) elakkan makanan bercafein & berminyak
3) tidur yang cukup
4) kurangkan air gula
5) Bersenaman 20minit sehari








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.



๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

04 August 2015

JL LENSE

JL LENSE

[PILIHAN WARNA JL LENS BY JL FARA!]
๐Ÿ‘ JL Gray
๐Ÿ‘ Misty Gray
๐Ÿ‘ Sassy Gray
๐Ÿ‘ Emerald Green
๐Ÿ‘ Forest Green
๐Ÿ‘ Amethyst
๐Ÿ‘ Charming Brown
๐Ÿ‘ Richy Brown
๐Ÿ‘ Vinnet Blue

Warna-warna yang kami sediakan sememangnya menarik & terbaik uollsss! Jom kami kongsikan spesifikasi JL Lens!

[TECHINAL SPECIFICATIONS JL LENS BY JL FARA!]
๐Ÿ’‹ Base Curve : 8.6 mm
๐Ÿ’‹ Diameter : 14.0 mm
๐Ÿ’‹ Power : -0.00 
๐Ÿ’‹ Water Contents : 43%
๐Ÿ’‹ Packing : 2 pcs
๐Ÿ’‹ Usage : 3 months

Ramai artis yang menggunakan JL Lens by JL Fara! Klik link di bawah untuk lihat penambilan mereka dengan JL Lens by JL Fara!

[HARGA JL LENS BY JL FARA!]
๐Ÿ‘› Harga JL Lens by JL Fara semestinya berpatutan uollsss! 
๐Ÿ‘› Ianya sangat berkualiti dan selesa dipakai! 







---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman