Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

27 September 2015

HEROES MENS WASH

HEROES MENS WASH
" Pencuci Alat Sulit Lelaki "

Heroes Mens Wash merupakan produk Pencuci Alat Sulit Lelaki PERTAMA di Malaysia. Selalu dgr feminine wash je kan? Haaaa.. Kali ni kami dah keluarkan produk PENCUCI KHAS UNTUK LELAKI aje tau.. Jangan terkejut dan jangan salah sangka..

Produk pencuci kami ni iaitu Heroes Mens Wash bkn ubt penguat bkn ubt pembesar. Tapi ia adalah pencuci utk alat sulit lelaki atau nk lagi mudahnya boboy.

KELEBIHAN & KADUNGAN HEROES MENS WASH
๐Ÿ† BEATIN iaitu Anti kerengsaan pada kulit yang mempunyai fungsi antiseptic yang mampu membunuh bakteria yang tidak di ingini.
๐Ÿ† EXTRA SIREH iaitu Mengurangkan radang kulit dan melegakan kegatalan di bahagian penis. Ia juga mencegah ejakulasi prematur.
๐Ÿ† GLYCERINE iaitu Mencerahkan warna kulit. Serta menggantikan sel-sel kulit yang rosak dengan sel baru. Membantu menghilangkan kotoran di permukaan sel.
๐Ÿ† SEA SALT iaitu Melegakan gatal-gatal kulit. Bersifat alkali dan menguatkan sistem imunisasi badan.
๐Ÿ† CATUABA EXTRACT iaitu Membantu mengatasi masalah mati pucuk. Meningkatkan tumbesaran penis. Serta meningkatkan syahwat dan mengurangkan risiko kanser prostat.
๐Ÿ† MENTHOL CRYSTAL iaitu Meningkatkan pengaliran darah dengan meningkatkan pengangkutan oksigen.
๐Ÿ† FREE SLES
๐Ÿ† FREE PARABEN
๐Ÿ† FREE SILICONE

CARA GUNA HEROES MENS WASH
๐Ÿฆ Basahkan dahulu boboy lepas tu picit sedikit heroes man wash ke tapak tangan kemudian gosok ke sekitar boboy smpai berbuih tunggu selama 2min kemudian blh bilas seperti biasa








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


FARRA BEAUTY FAT BURNER

FAT BURNER FARRA BEAUTY

Farra Beauty Fat Burner ialah produk kurus yang pantas Hilangkan Lemak Degil
MAKAN BANYAK pun masih boleh KURRUS !

Tanpa bersenam, tanpa diet yang melecehkan. Minum pagi,kenyang sampai ke malam. Tiada lagi rasa mengantuk, rasa letih dan tiada lagi rasa LAPAR!

KELEBIHAN FAT BURNER FARRA BEAUTY
๐Ÿข Dapat menyekat nafsu makan anda
๐Ÿข Membaiki sistem pencernaan
๐Ÿข Lebih lawas setiap hari
๐Ÿข Perut tidak berasa lapar
๐Ÿข Membakar Lemak dengan cepat
๐Ÿข Memberi tenaga yg luar biasa & tidak letih walaupun anda kurang makan
๐Ÿข PANTAS KURUS 2-4 KG selepas 1 botol penggunaan.
๐Ÿข Menyekat pertambahan BERAT badan.
๐Ÿข Menghalang pembentukan LEMAK berlebihan.
๐Ÿข Membuang TOKSIN dalam badan.
๐Ÿข Membaiki sistem PENGHADAMAN.
๐Ÿข TANPA perlu bersenam.
๐Ÿข TAK PERLU bancuh. Tuang & terus minum.
๐Ÿข TAK PERLU Telan Pil.
๐Ÿข Perut dah TAK BUNCIT.

KANDUNGAN FAT BURNER FARRA BEAUTY
๐ŸŒด Daun jati cina
๐ŸŒด Herbal kerak nasi
๐ŸŒด Buah goji
๐ŸŒด Buah mulberry

CARA MINUM FAT BURNER FARRA BEAUTY
๐Ÿ€ Hanya 2X Sehari
๐Ÿ€ Ambil 2 sudu pagi & 2 sudu malam









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

RADEA LOTUS COFFEE

LOTUS COFFEE RADEA

Lotus Whitening Coffee by Radea merupakan Minuman Yang Berasaskan EKSTRAK TERATAI (Lotus) + Kopi Arabica Terpilih Serta Campuran Utama Yang Lain Adalah Seperti Colagen Tilapia, Astaxantin, Vitamin C, Habbatus Sauda, Madu, Sarang Burung Walit, Kacip Fatimah, Serapat, Lobata & Garcinia Gambogia. Semuanya Bermanfaat Untuk Kecantikan Dalaman Serta Luaran Wanita.

KEBAIKAN LOTUS COFFEE RADEA
☕ Mengembalikan dan menambah Tenaga
☕ Mengurangkan tekanan darah tinggi
☕ Melancarkan peredaran darah
☕ Menstabilkan hormon
☕ Merawat masalah dalaman wanita
☕ Mengetatkan Miss V
☕ Menegangkan semula wajah (awet muda)
☕ Membantu menghilangkan parut luka/jerawat/jeragat
☕ Anti Penuaan
☕ Menjadikan Kulit Glowing/Flawless
☕ Mencantikkan Kuku,Rambut Serta Merawat Rekahan Pada Tumit 
Kaki
☕ Menjadikan Kulit Anda 'Pinkish'
☕ Melembapkan dan mencerahkan kulit 
☕ Memulihkan struktur kulit supaya sekata
☕ Menguatkan sistem ketahanan badan 
☕ Menurunkan berat badan
☕ Menghilangkan rasa mengantuk

KANDUNGAN LOTUS COFFEE RADEA
๐Ÿฉ Ekstrak teratai (Lotus) + Kopi Arabica Terpilih Serta Campuran Utama Yang Lain Adalah Seperti Colagen Tilapia
๐Ÿฉ Astaxantin 
๐Ÿฉ Vitamin C
๐Ÿฉ Habbatus Sauda
๐Ÿฉ Madu
๐Ÿฉ Sarang Burung Walit
๐Ÿฉ Kacip Fatimah
๐Ÿฉ Serapat
๐Ÿฉ Lobata & Garcinia Gambogia.

CARA MINUM LOTUS COFFEE RADEA
๐Ÿฎ Bancuh seperti air minuman biasa
๐Ÿฎ Kemudian minum







---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

MANJA KASEH COCOA

MANJA KASEH COKLAT (COCOA) 

mempunyai masalah seperti ini 

๐ŸŒฟ Miss V Longgar 
๐ŸŒฟ Payudara Kendur 
๐ŸŒฟ Tiada Bentuk Badan 
๐ŸŒฟ Kulit Kusam Dan Tidak Bermaya 
๐ŸŒฟ Pinggul Tidak Menawan 
๐ŸŒฟ Tiada Tenaga 

Manja Kaseh Cocoa dapat membantu.

KELEBIHAN MANJA KASEH COKLAT (COCOA) 
๐ŸŒผ Manja Kaseh dapat mengembalikan keserian di wajah dengan cepat
๐ŸŒผ Payudara akan menjadi montok serta menganjalkan terutama yang menyusukan anak 
๐ŸŒผ Menyerlahkan keanggunan dari dalam 
๐ŸŒผ Menyingkirkan toksin dari tubuh badan 
๐ŸŒผ Manja Kaseh mampu mencerahkan kulit serta memelihara kehalusan kulit
๐ŸŒผ Menentang proses penuaan dengan pantas 
๐ŸŒผ Membentuk tubuh badan yang ideal
๐ŸŒผ Menstabilkan kitaran haid serta Manja Kaseh dapat merawat masalah senggugut dan keputihan 
๐ŸŒผ Mengetatkan otot faraj selepas bersalin 
๐ŸŒผ Manja Kaseh dapat mengalakkan kesuburan kaum wanita serta membantu mengurangkan masalah serangan 

KANDUNGAN MANJA KASEH COKLAT (COCOA) 
๐Ÿž Serbuk mutiara
๐Ÿž Argan
๐Ÿž Pueraria Mirifica
๐Ÿž Green Tea
๐Ÿž L - Carnitine
๐Ÿž Garcinia Cambogia
๐Ÿž Collagen
๐Ÿž Citrus Aurantium
๐Ÿž Manjakani
๐Ÿž Serapat
๐Ÿž Kopi Arabica
๐Ÿž Serbuk Coklat
๐Ÿž Serbuk Koko

CARA MINUM MANJA KASEH COKLAT (COCOA) 
๐Ÿ’ Tuang 2 sudu Manja Kaseh ke dalam cawan bersama air panas. 
๐Ÿ’ Kacau hingga larut dan sedia untuk menikmati kelazatan Manja Kaseh 
๐Ÿ’ Simpan di tempat yang dingin dan sejuk. 
๐Ÿ’ Boeh ambil Manja Kaseh 2 kali sehari setiap pagi dan setiap malam.




---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

SABUN AMMA

AMMA WHITENING SOAP

Berfungsi untuk memutihkan kulit muka dan badan.setiap layer warna tu ada bau dan fungsi untuk kulit.sabun mandi ini sangat popular di thailand.warna warni dari sabun berasal dari bahan-bahan alami yang mempunyai kandungan dan manfaatnya masing-masing.

FUNGSI & KANDUNGAN AMMA WHITENING SOAP
๐ŸŒบ merah:berasal dari tomato yang berfungsi untuk membersihkan dan memutihkan kulit.
๐ŸŒบ kuning:berasal dari kunyit yang mengandungi gluthatione dapat mengurangkan bau badan,mengurangkan hiperpigmentasi dan memberikan aroma herbal.
๐ŸŒบ orange:berasal dari lobak segar yang bermanfaat untuk menghaluskan kulit
๐ŸŒบ putih:berasal dari susu yang menjaga kelembapan kulit.
๐ŸŒบ hijau:berasal dari green tea berfungsi untuk mengangkat sel sel kulit mati.

CARA GUNA AMMA WHITENING SOAP
๐Ÿ’ Basahkan badan.gosokkan sabun keseluruh badan.biarkan selama 3-5 minit.lalu bilas hingga bersih.







---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

26 September 2015

JAMU JELITA SEXY WHITE

PRODUK JAMU JELITA
" SEXY WHITE "

SEXY WHITE JAMU JELITA merupakan formulasi istimewa yang menggabungkan campuran herba asli bersama vitamin C untuk keanggunan dan keremajaan yang berpanjangan.

KELEBIHAN JAMU JELITA " SEXY WHITE "
๐Ÿ’ƒ Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
๐Ÿ’ƒ Mengekalkan keanggunan dan keremajaan dari dalam
๐Ÿ’ƒ Memelihara kecantikan kulit
๐Ÿ’ƒ Meningkatkan kecerahan kulit secara semulajadi
๐Ÿ’ƒ Membantu merawat masalah keputihan,
๐Ÿ’ƒ ketegangan otot serta kitaran haid yang tidak stabil
๐Ÿ’ƒ Membantu mengecutkan tisu faraj
๐Ÿ’ƒ Membentuk bahagian payudara dan punggung yang lebih tegang dan montok
๐Ÿ’ƒ Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual para isteri
๐Ÿ’ƒ Membantu menganjal dan menegangkan kulit
๐Ÿ’ƒ Melambatkan proses penuaan
๐Ÿ’ƒ Membantu mengurangkan kanser rahim dan payudara
๐Ÿ’ƒ Meningkatkan tahap kesihatan kaum wanita secara menyeluruh

KANDUNGAN JAMU JELITA " SEXY WHITE "
☘ Pueraria Mirifica
☘ Pueraria Lobata
☘ Vitamin C
☘ Manjakani
☘ Habbatussauda
☘ Kacip Fatimah
☘ Serapat
☘ Ginkgo Biloba
☘ Delima
☘ Madu

CARA PENGAMBILAN JAMU JELITA " SEXY WHITE "
๐Ÿด Bancuh 2 sudu Sexy White bersama 150 ml air menggunakan shaker yang disediakan.
๐Ÿด Goncang sehingga larut.
๐Ÿด Amalkan sebelum/selepas sarapan pagi atau makan malam.
๐Ÿด Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik.










---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman