Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

19 January 2016

TONER PELUNTUR DAKI

TONER PELUNTUR DAKI 
" HILANGKAN DAKI DEGIL PADA SELURUH BADAN "

Memperkenalkan TONER PELUNTUR DAKI 3 IN 1 produk terbaru inovasi terkini..set hilangkan kulit gelap,kusam dan berdaki..
Kesan pencerahan dapat dilihat sewal 1 minit😘😘

BELI 1 PERCUMA 2 TONER PELUNTUR DAKI Mengandungi :
πŸ‰ Toner peluntur
πŸ‰ Under arm scrub
πŸ‰ Bleaching cream

KEISTIMEWAAN TONER PELUNTUR DAKI 
🍭 Produk Malaysia.
🍭 Membantu menghilangkan daki, sel2 kulit mati, kulit kusam, gelap juga strechmark.
🍭 Melembabkan kulit kasar dan kering.
🍭 Memudarkan parut.
🍭 Mengembalikan kulit selembut dan sehalus kulit bayi.
🍭 Hasil mulai jelas terlihat setelah pemakaian 1 minggu secara teratur setiap hari.
🍭 Sesuai digunakan untuk menghilangkan kesan hitam dan mencerahkan bahagian gelap seperti celah peha, siku, leher dan ketiak.

KELEBIHAN TONER PELUNTUR DAKI 
πŸ‘ Membantu menghilangkan bahagian-bahagian badan yang gelap, stretchmark, dan menghalus kulit.
πŸ‘ Mengembalikan kulit selembut kulit bayi
πŸ‘ Hasil mulai terlihat setelah pemakaian 1 minggu secara teratur
πŸ‘ Menghilangkan hitam-hitam tak diinginkan di bahagian tertentu seperti garis-garis paha dan siku
πŸ‘ Menghaluskan dan mencegah pecah-pecah pada siku kaki.

KANDUNGAN TONER PELUNTUR DAKI 
πŸ” Ekstrak Betik
πŸ” Minyak Zaitun
πŸ” Tawas
πŸ” Rumpai Laut
πŸ” Vitamin C & E

CARA GUNA TONER PELUNTUR DAKI 
🍎 Titiskan Toner pada kapas, kemudian cuci / gosok dan sental pada bahagian yang diperlukan sebelum mandi.
🍎 Ia sejuk, tidak memedihkan kulit dan selamat digunakan.
🍎 Kesan gelap atau daki yang tanggal boleh di lihat pada kapas dengan serta merta.
🍎 Gunakan selalu untuk dapatkan kulit cerah, bersih dan bermaya.
🍎 Gosok BLEACHING SCRUB pada kawasan hitam seperti siku ,ketiak dan celah paha biarkan selama 5 minit kemudian bilas dengan air/mandi
🍎 Sapukan cream MISS V dan UNDER ARM pada kawasan ketiak dan celah paha atau kawasan hitam yang lain..












---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP

EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP

Emma Maembong Bubble Soap ialah sabun muka keluaran Emma Maembong.Sabun pencuci ini membantu anda agar tampak lebih cantik dan berseri.Ia membantu mengatasi segala masalah kulit yang rosak seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata dan sebagainya lagi lah.Produk keluaran Emma ni selamat diguna tanpa kesan sampingan kerana produk ni jauh dari bahan kimia berbahaya.Ianya mengandungi minyak kelapa dara yang bertindak sebagai agen pelembap semulajadi kulit selain ekstrak delima yang membantu mendetok & menyingkirkan sel2 kulit mati dengan berkesan.

Jom CANTIK macam Emma Maembong!!

KELEBIHAN EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP
πŸ• Membantu membaiki kulit lebih lembut dan licin.
πŸ• Membantu mengurangkan garis halus.
πŸ• Membantu menegangkan kulit.
πŸ• Membantu mengatasi masalah kulit berminyak.
πŸ• Membantu menghilangkan tompok-tompok hitam pada kulit.
πŸ• Membantu mengecilkan pori-pori pada kulit.
πŸ• Membantu memelihara kelembapan semulajadi kulit.
πŸ• Membantu menyihatkan kulit.
πŸ• Membantu merangsang sel kulit baru.
πŸ• Membantu melindungi kulit dari sinar UV.
πŸ• Membantu mengurangkan jeragat.
πŸ• Sesuai untuk semua jenis jantina lelaki dan perempuan.

KANDUNGAN EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP
🌽 Minyak Kelapa Dara
🌽 Collagen
🌽 Ekstrak delima
🌽 Vitamin E
🌽 Vitamin C

CARA GUNA EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP
🍰 Cuci muka atau badan macam biasa.
🍰 Tunggu 5 minit sahaja
🍰 Kalau rasa muka dah elok,cuci macam biasa jangan tunggu 5 minit tapi 
🍰 sabun ini untuk orang yang kulit berminyak dan banyak jerawat sahaja.
🍰 Kulit kering dan sensitif tidak berapa digalakkan.

KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)
🍐 Emma Maembong Bubble Soap 100% dijamin HALAL dan disahkan KKM !

PANTANG LARANG EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP
πŸ₯ Untuk hasil yang baik
πŸ₯ Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
πŸ₯ Tidur awal,Rehat secukupnya
πŸ₯ Amalkan gaya hidup sihat
πŸ₯ Kurangkan makanan tidak berkhasiat
πŸ₯ Lemak tinggi
πŸ₯ Berminyak
πŸ₯ Minuman bergas
πŸ₯ Minuman keras








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

05 January 2016

FAST HAIR STRAIGHTENER

FAST HAIR STRAIGHTENER

Hanya dalam waktu 5 detik rambut akan lurus sempurna , Tidak ada efek membakar, Menyehatkan rambut karena mengandung ION jadi sangat aman untuk dipakai setiap kali anda menyisir rambut. Hasil rambut lurus dan halus. 

KELEBIHAN FAST HAIR STRAIGHTENER
🌷 Tidak membakar rambut
🌷 Dengan tampilan layar Lcd mempermudah anda untuk melihat suhu yang anda inginkan
🌷 5 detik rambut akan lurus sempurna
🌷 Tidak ada efek membakar
🌷 Menyehatkan rambut karena mengandung ION
🌷 Hasil rambut lurus dan halus










---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

BEDAK IOPE AIR CUSHION

BEDAK IOPE AIR CUSHION

Bedak IOPE adalah jenama produk yg diiktiraf antarabangsa.
melindungi kulit kita dari sinar matahari (dengan spf yang tinggi seperti cushion lainnya iaitu SPF 50+ / PA+++)
Sweat-Proof (tahan terhadap peluh)
Telah diuji oleh pakar klinikal
Dibuat dari 30% Hydro-Mineral Water
Mencerahkan wajah (mengandungi 30% essence pencerah + pelembab) 
Kesan penyejuk

KELEBIHAN BEDAK IOPE AIR CUSHION
🌸 Menutup cela parut jerawat/jerawat besar
🌸 Menutup kesan jeragat yg tebal
🌸 SPF 50+/PA+++
🌸 Anda lebih berkeyakinan 
🌸 Tekstur yg sangat ringan
🌸 Wajah nampak glowing dan gebu
🌸 Warna natural
🌸 Gerenti puashati

CARA GUNA BEDAK IOPE AIR CUSHION
πŸ„ Pakailah pada tahap awal make up setelah memakai produk perawatan kulit, saat memakai foundation atau saat berada diluar ruangan pada siang hari. (bisa dipakai sebelum maupun setelah memakai make up)
πŸ„ Sebelum make up: oleskan di bantalan bedak, lalu oleskan merata di wajah.
πŸ„ Setelah make up: oleskan di bantalan bedak, lalu usapkan dengan cara ditekan-tekan lembut di wajah..









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


LIPSTIK ALOEVERA 99%

LIPSTIK ALOEVERA 99%
" MERAWAT MASALAH BIBIR KERING & MEREKAH "

Aloe Vera Soothing Gel Lipstick ialah lipstik diformulasi daripada ekstrak Aloe Vera dan pelbagai nutrisi tambahan yang mempunyai kesan pelembap semula jadi dan berpanjangan kepada bibir. Lipstik ini tidak berwarna tetapi apabila digunakan pada bibir, bibir akan berubah warna bergantung pada jenis darah.

KELEBIHAN LIPSTIK ALOEVERA 99%
πŸ’„ Memerahkan bibir secara semulajadi 
πŸ’„ Merawat masalah bibir kering, menggelupas & merekah/pecah 
πŸ’„ Kelembapan bibir sehingga 12 jam 
πŸ’„ Mudah dibawa
πŸ’„ Sesuai untuk semua peringkat umur

KANDUNGAN LIPSTIK ALOEVERA 99%
πŸ’‹ Mengandungi 99% Aloe vera

CARA PAKAI LIPSTIK ALOEVERA 99%
πŸ‘› Pakai lipstik pada bibir dengan rata seperti biasa
πŸ‘› Boleh dipakai pada waktu malam semasa tiduR




---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman