25 March 2016

HERBA SERI

HERBA SERI

Jangan Jeles ok ! Sapa tak cuba memang rugi kulit dulu memang bermasalah sensetif , Tak make up pun rasa Flawless je selepas guna pati herba seri ni lain macam tengok kulit ! Semua puji ..
Haaaa tunggu apa lg jom la kita sume cantikkan kulit kita ..bukan muka je ok satu badan boleh..

KELEBIHAN HERBA SERI
🌸 Mencerahkan wajah dan membantu mencegah penuaab diri
🌸 Melembabkan kulit , melindungi kulit yang sensetif
🌸 Mengecilkan pori-pori wajah sehingga wajah kelihatan bersih dan awet muda
🌸 Menengangkan kulit pada wajah
🌸 Menghilangkan dan menyembuhkan jerawat
🌸 Menghilangkan bintik hitam pada wajah
🌸 Membersihkan wajah dari kosmetik
🌸 Memudar dan menghilangkan lingkaran hitam dibawah mata
🌸 Membersihkan bintik hitam dan debu yang melekat di kulit
🌸 Menghilangkan tanda renggangan dan parut pada tubuh badan
🌸 Membuang kulit mati dan toksin melalui rendaman air mandi

HERBA SERI DIGUNAKAN DENGAN 5 KAEDAH
🌼 SCRUB
🌼 PENCUCI MUKA
🌼 MASKER
🌼 LULUR
🌼 RENDAMAN AIR MANDI

CARA GUNA HERBA SERI
🍁 Pencuci muka
  • ambil sedikit sahaja dan campurkan dengan pencuci muka harian letak di tapak tangan dan gosokkan dimuka seperti biasa

🍁 Masker
  • ambil sedikit pati herba seri, titiskan air pati dlm serbuk dan campurkan dengan sedikit air. letak kan di muka dan biarkan baru bilas dengan air bersih keesok kan hari nya ( ambil sebelum tido )

🍁 Scrub & Luluh
  • ambil serbuk dan titis 2 titik air pati dan campur air biasa. bilas dan gosok pada bahagian kulit, muka, leher, celah2 badan dan tempat bermasalah

🍁 Mandi
  • tadah air dlm baldi, titiskan 4 titik air pati dan 2 sudu serbuk herba seri. biarkan 5 minit dan jirus pada badan tanpa di bilas













---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

0 comments:

Post a Comment