25 March 2016

HERBA SERI

HERBA SERI

Jangan Jeles ok ! Sapa tak cuba memang rugi kulit dulu memang bermasalah sensetif , Tak make up pun rasa Flawless je selepas guna pati herba seri ni lain macam tengok kulit ! Semua puji ..
Haaaa tunggu apa lg jom la kita sume cantikkan kulit kita ..bukan muka je ok satu badan boleh..

KELEBIHAN HERBA SERI
๐ŸŒธ Mencerahkan wajah dan membantu mencegah penuaab diri
๐ŸŒธ Melembabkan kulit , melindungi kulit yang sensetif
๐ŸŒธ Mengecilkan pori-pori wajah sehingga wajah kelihatan bersih dan awet muda
๐ŸŒธ Menengangkan kulit pada wajah
๐ŸŒธ Menghilangkan dan menyembuhkan jerawat
๐ŸŒธ Menghilangkan bintik hitam pada wajah
๐ŸŒธ Membersihkan wajah dari kosmetik
๐ŸŒธ Memudar dan menghilangkan lingkaran hitam dibawah mata
๐ŸŒธ Membersihkan bintik hitam dan debu yang melekat di kulit
๐ŸŒธ Menghilangkan tanda renggangan dan parut pada tubuh badan
๐ŸŒธ Membuang kulit mati dan toksin melalui rendaman air mandi

HERBA SERI DIGUNAKAN DENGAN 5 KAEDAH
๐ŸŒผ SCRUB
๐ŸŒผ PENCUCI MUKA
๐ŸŒผ MASKER
๐ŸŒผ LULUR
๐ŸŒผ RENDAMAN AIR MANDI

CARA GUNA HERBA SERI
๐Ÿ Pencuci muka
  • ambil sedikit sahaja dan campurkan dengan pencuci muka harian letak di tapak tangan dan gosokkan dimuka seperti biasa

๐Ÿ Masker
  • ambil sedikit pati herba seri, titiskan air pati dlm serbuk dan campurkan dengan sedikit air. letak kan di muka dan biarkan baru bilas dengan air bersih keesok kan hari nya ( ambil sebelum tido )

๐Ÿ Scrub & Luluh
  • ambil serbuk dan titis 2 titik air pati dan campur air biasa. bilas dan gosok pada bahagian kulit, muka, leher, celah2 badan dan tempat bermasalah

๐Ÿ Mandi
  • tadah air dlm baldi, titiskan 4 titik air pati dan 2 sudu serbuk herba seri. biarkan 5 minit dan jirus pada badan tanpa di bilas













---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

0 comments:

Post a Comment