Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

29 June 2016

K-COLLY PINKISH SKIN

K-Colly Pinkish Skin
Satu lagi produk terbaru dari kcolly sweet17.
K-Colly Pinkish Skin ni sesuai untuk mereka yang nak Cerah Flawless Glowing K-Colly Pinkish Skin ni sangat pure dan berbentuk serbuk. Kerana ia Pure dan rasanya agak pekat dan ada sedikit rasa masin masam dari Gluta semulajadi juga L-cysteine.
Kelebihan K-Colly Pinkish Skin
Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata.
♥ Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi,menghaluskan kulit serta meningkatkan
♥ kelembapan kulit 10 X lebih cepat.
♥ Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.

๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

20 June 2016

AURAMEN DOUBLE TREASURE CAPSULE



Auramen Double Treasure formula terbaru yang dapat memberi kesan luar biasa kerana dalam masa 5 hari sahaja sudah dapat rasa perbezaan .

Tak perlu bancuh tak perlu sapu krim tapi hanya makan kapsul sehari 2x sahaja kerana kesan sungguh luar biasa dari muka muka penuh jerawat akan kecut jerawat , wajah muka akan nampak lebih seri kerana kulit tak akan nampak kusam lagi dan kesan parut jerawat akan beransur hilang jika mengamalkan kapsul Auramen Double Tresure formula terbaru yang dapat memberi kesan luar biasa kerana dalam masa 5 hari sahaja sudah dapat rasa perbezaan .

Badan rasa lesu dan selalu penat jangan risau Double Treasure dapat membantu anda menangani masalah anda .

KULIT SIHAT, HENSEM, BERGAYA

Formula terbaru yang dapat memberi kesan luar biasa kerana dalam masa 5 hari sahaja sudah dapat rasa perbezaan .

Produk terbaru DOUBLE TREASURE CAPSULE yang dapat memberi kesan yang hebat hanya makan 2x sehari pagi dan malam anda akan dapat rasa perbezaan kulit selepas 14 hari .

MANFAAT AURAMEN DOUBLE TREASURE CAPSULE
⋙Mencerahkan kulit,
⋙Mengatasi masalah jerawat,
⋙Mengurangkan masalah parut jerawat,
⋙Membantu sel kulit baru
⋙Mengurangkan kulit kemerah-merahan

CARA MAKAN AURAMEN DOUBLE TREASURE CAPSULE
Hanya makan kapsul sehari 2x sahaja kerana kesan sungguh luar biasa dari muka muka penuh jerawat akan kecut jerawat , wajah muka akan nampak lebih seri kerana kulit tak akan nampak kusam lagi dan kesan parut jerawat akan beransur hilang jika mengamalkan kapsul Double Tresure by Auramen .

Auramen DOUBLE TREASURE CAPSULE
30 biji kapsul









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.

๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

16 June 2016

CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

CHUBBY-CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

Satu-satunya susu untuk menaikan berat badan.
Seawal 7 hari dah nmpak kesan.. dari saiz xxs kepada L. 
Tiada kesan sampingan .. 
Sangat bagus untuk mereka yang mempunya masalah berat badan yang tidak ideal.
Selain dari menaikan berat badan dapat memberi kulit yang cantik 
dan putih dengan setiap sachet yang diminum

Khasiat CHUBBY-CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
♦ menambah selera makan 
♦ mencantikan kulit
♦ menaikan berat badan ke tahap ideal
♦ memberi tenaga pada tubuh badan
♦ membekalkan vitamin dan collagen yang cukup
  untuk kulit
♦ merawat masalah jerawat dan parut pada kulit
♦ memudarkan jerawat
♦ mencerahkan kulit

Kandungan CHUBBY-CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
♣ skimmed milk
♣ protein
♣ sugar
♣ vegetable oil
♣ fibers
♣ natural chocolate flavor
♣ natural vanilla flavor
♣ 10 vitamin
♣ 10 mineral
♣ soya lecithin

Cara pengambilan CHUBBY-CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
◘ satu sachet pada setiap hari sebelum makan 




---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


10 June 2016

BABIES BLINK PLATINUM

KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK : Mengecilkan pori-pori Mecerahkan 12 kali ganda dari agen pemutih Melicinkan wajah secara MAXIMUM Membantutkan kenaikan jerawat baru Menghilangkan Jeragat hanya dalam 5 HARI (tapi bergantung gak pada jenis jeragat) Akan menjadikan wajah lebih lembab cam Chewing Gum tauuu.. Seimbangkan minyak yg berlebihan KELEBIHAN SAMPINGAN : Tanpa Pengelupasan Tanpa Bahan-bahan Terlarang 100% Product Bumiputera 1 Set untuk penggunaan selama SEBULAN CARA PEMAKAIAN / PENGGUNAAN : 1. Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi & malam, bilas dengan air & keringkan. 2. Guna toner (jika ada) untuk menutup pori-pori wajah 3. Pagi : Apply serum guna tangan sikit dap2 seluruh muka sampai kering lepas tu baru apply krim siang Babies Blink di serata wajah & ratakan. Malam : Apply serum guna kat tangan dap2 seluruh muka sampai kering lepas tu baru apply krim malam Babies Blink di serata wajah & ratakan.


---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


08 June 2016

PERFUME MATAHARI

PERFUME MATAHARI 
merupakan Hadiah Istimewa dari Sheila Rusly buat semua Peminat beliau... 
Kan dah KANTOI.... Tak sangka kan.... 
Inilah sebab UTAMA mengapa Sheila Rusly sentiasa Wangi 
Jaminan Kualiti & Haruman yang bertaraf 5 Bintang dari Sheila Rusly  
Pasti anda semua tertanya-tanya kan.... 
Apa yang BEST sangat Perfume Matahari nih jika nak 
dibandingkan dengan yang lain 
Betol tak Meh sini kami bagitau anda Mengapa....

KENAPA MATAHARI ??
✔Bau Yang Amat Wangi
✔Mampu Tahan Hingga 12 Jam
✔Setanding Haruman Antarabangsa
✔Menghadap Tuhan Dgn Bau Yang Wangi
✔Harga Mampu Milik Oleh Semua
✔Botol 30ml Yang Mudah Dibawa
✔Haruman Yang Memberikan Ketenangan Dan Kenyamanan

So , pada anda yang masih belom mencuba..
Meh sini rapat-rapat dapatkan SEKARANG 
sementara Stock masih ada









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.

๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

07 June 2016

SNOW WHITE BEAUTY

SNOW WHITE SECRET BEAUTY 
Volusi kecantikan masa kini
Mampu memutihkan kulit seawal 24jam.
Makan belom habis 1botol dh nampak putih.
Jerawat pun hilang dalam masa yg singkat.

Khasiat SNOW WHITE SECRET BEAUTY 
☻ Mencerahkan & melembabkan kulit seawal 7 ari!!!
☻ Mengecilkan liang pori
☻ Anti penuaan
☻ Mengurangkam jerawat dan jeragat
☻ Menghasilkan sel-sel kulit baru
☻ Mengawal dan mengurangkan berat badan
☻ Melancarkan haid
☻ Merawat tumit kaki pecah
☻ Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata

Cara makan SNOW WHITE SECRET BEAUTY 
♥ Whitening ♥
• amik sebiji sehari pada waktu pagi
• kerap minum air putih sekurang-kurangnya 8 gelas sehari
• kesan seawal 3 hari 

♥ Slimming , Whitening & Toxic ♥ 
• amik 2 biji sehari pada waktu pagi ( sebiji ) dan malam ( sebiji )
• kerap minum air putih jika terasa dahaga tetapi hilang selera makan 
• kesan seawal 24jam dari masa pengambilan 

## ibu menyusu digalakan ambil SNOW WHITE SECRET BEAUTY 
ini untuk menambahkan susu dalam badan.

## sesuai juga untuk ibu mengandung

















---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman




PERLASHINE

PERLASHINE

Suppliment pertama di Malaysia menggunapakai 100%
serbuk mutiara asli tanpa bahan pracampuran lain. 

Dihadirkan dengan dos 500mg serbuk mutiara asli bagi setiap kapsul,
PERLASHINE berupaya mencerahkan kulit serta bertindak
sebagai "booster" pemutihan dan pemulihan kulit.

Sesuai untuk individu yg mempunyai masalah kulit
berjerawat, berjeragat, berparut, berminyak dan
inginkan kulit wajah yang cerah

PERLASHINE berupaya merawat masalah kesihatan
seperti resdung dan melancarkan peredaran darah serta
membantu masalah sembelit dan pencernaan. 

Kebaikan PERLASHINE 
♣ membuatkan kulit menjadi awet muda
♣ membantu untuk mengekalkan warna kulit yang cerah
dan menyokong kesihatan tulang
♣ merangsang pertumbuhan semula kolagen & pertumbuhan
kulit baru dan mampu memudarkan parut
♣ melambatkan penurunan kolagen dalam badan 
♣ serbuk mutiara adalah sumber yang terbaik
dan paling bio-kalsium

Rumusan PERLASHINE
♠ Merawat masalah jerawat dan jeragat 
♠ Memudarkan parut di wajah dan badan - Memutihkan dan kulit
♠ Menyihatkan tubuh badan 
♠ Awet muda dan anjal 
♠ Merawat segala bermacam masalah kulit 
♠ Menegangkan wajah 


## mempunyai kelulusan KKM MAL16040026TC

Aturcara pemakanan PERLASHINE
♦ Ambil 1 biji 1-2 kali sehari 30 minit sebelum makan.
Untuk kesan paling cepat, ambil 2 kali sehari atau bersama
PERLAKING Minuman Pracampuran. 

Aturcara pemakanan jika diambil bersama PERLAKING Minuman Pracampuran 
♦ Ambil satu sachet PERLAKING 30 minit sebelum sarapan,
PERLASHINE pula diambil sebiji sebelum tidur.
Minum air yang secukupnya untuk kesan lebih pantas. 










---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman