01 June 2016

GARAM BUKIT 7 HERBA

GARAM BUKIT 7 HERBA

Anda mengalami masalah jerawat, jeragat, kulit kusam & sensetif ?
Bukan mudahkan untuk mengatasinya?
Masalah-masalah ini paling banyak membayangi wanita2 Malaysia.
Produk biasa tak boleh selesaikan masalah malah menebalkan lagi masalah muka kita.
Dengan adanya produk GARAM BUKIT 7 HERBA dapat merasakan 
kesan yang begitu teruja, dalam beberapa minit selepas memakainya dapat

❤ muka licin dan lembut sangat-sangat
❤ anda dapat rasa kulit muka anda macam hidup semula 
❤ rasa muka sangat bersih lebih dari pakai pencuci muka
❤ muka nampak cerah sedikit
❤ muka anda dah start gebu

masalah muka berminyak on the spot selesai... Muka anda akan nampak segar sangat-sangat ♥♥

Kelebihan GARAM BUKIT 7 HERBA
✔ Menyingkirkan sel kulit mati
✔ Mengurangkan se lulit
✔ Mencerahkan kulit
✔ Melembab & me"relakskan" kulit
✔ Membantu memecahkan lemak bawah kulit
✔ Mengurangkan risiko kan ser kulit
✔ Melancarkan peredaran da rah seluruh badan.
✔ Mengurangkan kesa kitan dan keletihan kaki setelah 
seharian berdiri dan berjalan.
✔ Membantu merawat tumit kaki yang merekah.
✔ Mengurangkan pening, migrain, angin, lemak
✔ Membantu membuang toksin dari badan dan dapat mengelakkan vi rus.
✔ Melegakan kesakitan otot, lenguh-lenguh, sakit-sakit sendi, 
sengal-sengal dan kekejangan otot kaki.
✔ Menghilangkan gatal-gatal, kaki berair (kulat air), kaki pecah, kaki berbau
✔ Melancarkan perjalanan da rah, mengurangkan tok sid, lemak/kolestrol 
di samping mengaktifkan   perjalanan darah.

Kandunagn GARAM BUKIT 7 HERBA
♣ Garam bukit asli
♣ Kulit kayu manis 
♣ Habbatussauda 
♣ Cengkih
♣ Aloe vera 
♣ Kunyit 
♣ Buah pala 
♣ Minyak zaitun 

Siapa yang menggunakan GARAM BUKIT 7 HERBA
♦ sesuai untuk lelaki , wanita dan semua jenis kulit

Aturan Penggunaan ASAS GARAM BUKIT 7 HERBA
Basahkan bahagian yang hendak di scrub dan sapu secara rata, 
buat urutan membulat di bahagian muka secara perlahan-lahan dan bilas sampai bersih. 
Untuk bahagian badan anda boleh gosok secara rata . 
Sesuai di gunakan setiap hari atau 3 kali seminggu untuk 
mendapatkan kesan yang maksimum 

♥ Bagi masalah jerawat ♥
• Urut lembut bahagian yang berjerawat secara membulat 
dan perlahan-lahan agar kulit tidak terjejas. 
• Pakai 2 kalau sehari pagi dan sebelum tidur Masalah jeragat 
dan parut Urut lembut secara membulat dan   tolak ke atas. 
• Urut lama sedikit dalam 1 minit secara lembut hingga berbuih, lebihkan urutan 
di bahagian dahi kerana   bahagian ini lebih gelap dari bahagian pipi. 
• Boleh pakai setiap hari atau selang 2 ke 3 hari 2 kali sehari 

♥ Masalah kulit sensitif ♥
• Urut lembut secara membulat 1 kali sehari selang setiap 3 hari.
• Pastikan anda yang berkulit sensitif menggunakan air suam 
untuk membersihkan muka Tone tidak sekata 
• Urut lembut dan lebihkan bahagian yang gelap agar warna kulit kembali 
rata pada keseluruhan wajah. Boleh guna setiap hari 2 kali sehari. 

♥ Kulit Kusam Dan Suram ♥
• Untuk Masalah kulit kusam urut secara membulat sambil mencubit-cubit 
lembut muka dan tepuk lembut agar sel kulit mati dan kapilari darah yang 
tersumbat kembali lancar dan wajah makin berseri. 
• Di galakkan pakai ketika ambil wuduk bagi yang beragama Islam Untuk kesan yang 
maksimum anda boleh guna 3 kali sehari kecuali mereka yang berkulit sensitif 

♥ Untuk bahagian badan ♥ 
• Waktu mandi ketika badan tengah basah, urut dan sental anggota badan terutama 
celah ketiak,celah peha,leher, tumit kaki,siku,lutut,pinggang dan pinggang.
• Sangat baik untuk hilangkan selulit

Cara pemakaian GARAM BUKIT 7 HERBA
♦ Step 1: baca doa, selawat dan niat nak wajah yang macamana kita inginkan
♦ Step 2: basah kan muka
♦ Step 3: ratakan scrub dan urut muka anda hingga keluar buih
♦ Step 4 : bilas dengan air bersih
♦ Step 5 : Lap dengan kain bersih
♦ Gunakan Garam bukit herba ini seminggu 3 kali

## Nota : Jika betul2 cuci muka dengan scrub ni akan keluar buih, 

## Petua : Jika nak wajah awet muda dan cantik sebelum pakai scrub herba ni baca 
Suroh Yusof ayat 4 dan di sambung dengan Surah Thaahaa ayat 3








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.

๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


0 comments:

Post a Comment