13 July 2016

JEMAIMA WHITENING PILLS

JEMAIMA WHITENING PILLS

NAK PUTIH❓❓❓
MASALAH JERAWAT❓❓❓
JEMAIMA WHITENING PILLS ada penyelesaian nya 

Jemaima whitening adalah product yang paling BEST SELLER . Ramai yang dah dengar pasal Jemaima whitening pills ni tapi tak tahu macamana nak amalkan , apa kelebihan dia , kat mana nak beli kan ? .

KEBAIKAN JEMAIMA WHITENING PILLS
🌻 sebagai anti oksidant bagi kulit
🌻 wajah putih halus merona untuk jangka panjang
🌻 meningkatkan kecerahan & kelembutang kulit
🌻 menjadikan kulit kencang & kenyal
🌻 mengurangi garis2 halus
🌻 mengurangi radang kulit/kulit sensitiv(bintik hitam ,bekas jerawat hilang) 
🌻 menjadikan bibir ,puting yg hitam menjadi pink karena pigmen gelap berkurang.
🌻 memutihkan ketiak,siku, lipatan2 pada tubuh yg hitam.
🌻 mencegah jerawat & mempercepat proses penyembuhan jerawat.
🌻 meratakan warna kulit & membuat kulit bersinar
🌻 kuku & rambut lebih kuat & tidak gampang patah 
🌻 mengatasi kulit kering,kusam,berminyak
🌻 mengecilkan pori2
🌻 mengaktifkan kolagen dlm tubuh shg kylit kenyal
🌻 menghasilkan sel2 kulit baru 
🌻 melembutkan & melicinkan kulit.

KANDUNAGN JEMAIMA WHITENING PILLS
♠ kolagen sisik ikan merah
♠ vitamin c
♠ astaxanthuin

CARA MAKAN JEMAIMA WHITENING PILLS
♥ pagi sebelum sarapan
♥ malam sebelum tidur
♥ Penggunaan untuk 30hari ( 1 kpsul pagi dan 1 kpsul malam )
♥ 16 tahun keatas
♥ Sesuai untuk ibu mengandung 6 bulan keatas
♥ Boleh diambil ketika period
untuk hasil optimal minum air putih yg banyak
Pil ini akan mencerahkan kulit dalam waktu 2 minggu










---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

0 comments:

Post a Comment