16 August 2016

MUNAFIE SLIMMING PANTIES

MUNAFIE SLIMMING PANTIES
'Mane nak sorok perut ni? raya dah nak dekat dah!!'Haa jangan risau...Dapatkan japan munafie slimming panty ni dengan mudah boleh sorok kan perut yg geleber dan lemak-lemak berlebihan tu.. Dan panties ni juga dapat memberikan effect slim bagi perut yang boroi tu.. Panty ajaib! Pakai terus tersorok perut dan segala lemak dan selulit tu.. 90% customer yg sudah mencuba
PASTI REPEAT ORDER! 
● BUNCIT@BOROI HILANG DALAM SESAAT 
● PERUT BUNCIT langsung jadi RATA !!!!
● Tak perlu risau sakit perut sebab ketat. 
● Tak bergulung bila duduk. 
● Tak berpeluh walau seharian pakai. 
● Sangat selesa. 
● Membentuk lekuk tubuh yang indah 

FUNGSI :

• Mengecilkan perut. 
• Melangsingkan pinggang. 
• Membakar lemak yang berlebihan. 
• Menaikkan dan mengencangkan punggung.
• Melancarkan peredaran darah dan metabolisme. 
•JAPAN SLIMMING PANT sebaiknya di pakai sejak awal kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat.











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman



0 comments:

Post a Comment