07 September 2016

JSD : ANGGUN PESONA SOAP

JSD : ANGGUN PESONA SOAP

Satu lagi produk JSD iaitu anggun pesona soap. Ramai yang dah guna sabun ni tak cari sabun lain dah. Bukan setakat membersih,malah boleh mengurangkan bau badan. Maklumlah sekarang boleh kata ramai yg berpeluh2 berlebihan sebab cuaca yg panas,jadi apa kata cuba anggun pesona soap ni kan. Untuk wanita lepas bersalin pun sesuai sbb dapat menanggalkan daki2 di badan dan menjadikan kulit kita halus mulus. Secara tak langsung strechmark pun berkurang.

FUNGSI & KELEBIHAN ANGGUN PESONA SOAP
๐ŸŒธ Pengelupasan perlahan dan penggantian kulit semulajadi
๐ŸŒธ menghasilkan kulit tubuh yang cantik, tegang , licin dan lembap.
๐ŸŒธ membantu menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas bersalin , kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam .

KANDUNGAN ANGGUN PESONA SOAP
☘ daun pegaga
☘ seaweed
☘ skrub beras

CARA MENGGUNAKAN ANGGUN PESONA SOAP
๐ŸŒบ di gosok pada tubuh badan semasa mandi.
๐ŸŒบ biarkan seketika pada kulit kemudian baru bilas.
๐ŸŒบ untuk bayi, gosok pada tapak tangan kemudian ambil buihnya sahaja.











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


0 comments:

Post a Comment