03 September 2016

TURBO CARBON TEETH WHITENING

TURBO CARBON TEETH WHITENING

πŸŒ— Halal & selamat
πŸŒ— Berkesan Pantas
πŸŒ— Menguatkan Gigi
πŸŒ— Mencegah Masalah Kaviti
πŸŒ— 100% Dari Bahan Semulajadi
πŸŒ— 100% Tidak Mengandungi Bahan Kimia
πŸŒ— Melindungi Gusi Dri Jangkitan Bakteria
πŸŒ— Menuetralkan Masalah Nafas Berbau
πŸŒ— Memutihkan Gigi Secara Semulajadi
πŸŒ— Menghilangkan Karat2 Pada Gigi
πŸŒ— Menstabilkan PH Dalam Mulut

Cara Penggunaan
-Basahkan Berus Gigi Anda.
-Celup Pada Turbo Carbon Powder
-Berus Gigi Anda Seperti Biasa
-Kumur2 & Bilas


Muka saja berseri tak syok jugak kan Gigi pun mesti nak kena 'bersinar'.Barang baeek punya ni! Confirm tak menyesal kalau dapat barang ni









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


0 comments:

Post a Comment