16 October 2016

SET AMY MASCARA

"MAKEUP UTK MUSLIMAH, SENANG UTK BERWUDUK KETIKA NAK MENUNAIKAN SOLAT"
.Sebelum ni bila time nak solat je SUSAH betul, sebab nak kena cuci dulu muka betul-betul n kadang2 tu nak kena bawak MAKEUP REMOVER lah...sebab takut air Wuduk tak serap ke kulit,TAPI selepas jumpa AMY MASCARA BB CREAM ni mudah betul bila nak solat n lepas solat pun dah x perlu nak ambil masa utk makeup lagi.

LOVELY BB CREAM BY AMY MASCARA SET 4 IN 1
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1 AMY MASCARA BB CREAM (30 ml)
1 AMY MASCARA MIRACLE WATER
1 AMY MASCARA MINERAL BRUSH (BIG)
FREE 1 AMY MASCARA MINERAL BRUSH (SMALL)

KELEBIHAN LOVELY BB CREAM SEBAGAI PERAWATAN WAJAH 
✔️Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
✔️Menghapuskan jerawat dan parut
✔️Mencegah whitehead / blackhead
✔️Mensekata dan mencerahkan tona kulit
✔️Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus
✔️Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori
✔️Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit
✔️Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda
✔️Mencerahkan kulit wajah
✔️Mengecutkan jerawat seawal 1 hari sahaja
✔️Melembapkan kulit dan merawat kulit kering . 

Amy mascara MIRACLE WATER SPRAY WITH COLLAGEN
"Produk berasaskan herba dan extract buah-buahan 
semulajadi tanpa sebarang bahan kimia"
.
KELEBIHAN & KEBAIKAN
.✔mengecutkan dan menghilangkan jerawat
✔membersihkan kulit muka
✔awet muda
✔melicinkan kulit muka
✔mencerahkan kulit muka
✔dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat serta efektif dan berkesan
✔diperbuat dari bahan bahan semulajadi untuk menghilangkan tompok dan bintik di muka
 . . MESRA SOLAT PRODUK BERASASKAN HERBA DAN EXTRACT BUAH BUAHAN BAHAN SEMULAJADI TIADA BAHAN KIMIA TERLARANG · 

Amy mascara MINERAL BRUSH
Produk yg diyakini HALAL : Amy Mascara Miracle Brush
   menggunakan bulu nylon sepenuhnya (langsung tdk mengaitkan bulu haiwan)
   tidak keras walaupon telah lama digunakan
   tersangat lembut
   mudah diratakan

CARA PENGGUNAAN Set Amy Mascara
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Combo set (bb cream + miracle spray)
1- Spray Miracle Spray Collagen di muka sblm menggunakan bb cream (amy mascara)
2- Selepas penggunaan bb cream, spray sekali lagi sebagai fixing make up.
* juga boleh digunakan ketika anda rasa mengantuk cuma spray di muka.









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman





0 comments:

Post a Comment