09 November 2016

HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM

HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM

Another hot produk by NAFURA
Family of Honey Bee Cream 
Dapatkan nanti dari Authorised Agent NAFURA

SERUM lebih difokuskan untuk membekalkan LEBIH BANYAK nutrient supaya kulit nampak lebih muda dan halus dengan LEBIH CEPAT berbanding jika anda hanya menggunakan pelembab yang mempunyai kandungan bahan yang sama.

Serum ni terbaik sebab dia repair skin and fungsinya untuk melembab dan anti aging. Kedut2 semua bertempiaran cabut lari. Kita tempek bawah mata bagi botox semua wrinkle tu. Takyah dah beli eyecream mahal mahal. Tempek HBV cream pastu titis hak yang serum ni tempat yang kering macam bawah mata dan tepi tepi mulut
.
Tapi kalau nak lumur satu muka boleh sangat. Gerenti belum habis satu botol kulit bertukar jadi Cleopatra. Halus mulus dan berseri

FUNGSI & KELEBIHAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM
🌸 Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yg merosakkan kulit dan pencemaran
🌸 Memberikan kelembapan optimum
🌸 Mencerahkan kulit dgn semulajadi 
🌸 Menjadikan kulit awet muda umpama botox
🌸 Merawat kedutan pada wajah 
🌸 Menghaluskan pori
🌸 Menghilangkan eyebag
🌸 Menghilangkan noda kulit
🌸 Menghaluskan kulit seawal sapuan pertama

KANDUNGAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM
🍯 EKSTRAK MADU
🍯 PROPOLIS
🍯 EKSTRAK ROYAL JELLY

CARA GUNA HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM
🍁 Cuci muka dengan pencuci muka harian
🍁 Lap kan muka selepas mencuci dan sapu HONEY BEE SERUM 
🍁 Gunakan sebelum tido untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


0 comments:

Post a Comment