07 November 2016

POLISH FACENINA

POLISH FACENINA 

GLOWING DALAM MASA 2MINIT!
Zaman skrg bnyak sgt org amalkan supplement dalam utk dapatkan kulit yang cantik & GLOWING! 
Skrg korang dah tak perlu kos mahal-mahal utk dapatkan skin yang GLOWING. 
Hanya guna POLISH FACENINA je. 
Beriban riban testimoni kami bersetuju kulit lebih GLOWING & sihat sejak amalkan POLISH FACENINA.

FUNGSI & KELEBIHAN POLISH FACENINA 
🌸 Jerawat mudah kecut 
🌸 Kulit lebih awet muda 
🌸 Parut & jeragat cepat pudar 
🌸 Saiz pori makin mengecil 
🌸 Kulit lebih cerah 

KANDUNGAN POLISH FACENINA 
πŸ’ sugar
πŸ’ sweet almond 
πŸ’ cocoa butter 
πŸ’ vit e  
πŸ’ strawberry seed 
πŸ’ micro collagen 

CARA GUNA POLISH FACENINA 
πŸ“ Cuci muka dan jgn lap 
πŸ“ Sapu polish ▫Gosok 5 minit & cuci 
πŸ“ Pakai 3-4 kali seminggu shj
πŸ“ 1 bekas 20gram boleh guna 1 bulan 











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


0 comments:

Post a Comment