Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

28 January 2016

JUS RERAMA + BELALAI GAJAH

JUS RERAMA + BELALAI GAJAH.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
100 penyakit akan KELUAR.
1000 KHASIAT untuk tubuh.

πŸƒ merawat gangguan kardiovaskular memecah darah beku, memecah darah beku.
πŸƒ Anti-oksidan dan melindungi dari kerosakan DNA.
πŸƒ boleh mengurangkan berat badan.
πŸƒ mengandungi schizophyllan iaitu ubat anti-tumor dan kenser.
πŸƒ meningkatkan sistem imun, anti-radang, anti-bakteria dan anti-parasit.
πŸƒ melindungi hati (Hepatoprotective)
πŸƒ mengandungi letinan iaitu ubat anti-kanser, juga diguna sebagai terapi imun untuk kanser paru-paru, usus, servicks dan payudara.
πŸƒ merencat kejadian semula kanser.


---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


27 January 2016

BVR PAPAYA WHITENING

BVR PAPAYA WHITENING VITAMIN 

Bvr Papaya Whitening Vitamin ialah merupakan 100% pati betik asli pertama di Malaysia. Buah betik kaya dengan vitamin dan mempunyai byk khasiat bukan sahaja untuk kesihatan tetapi juga untuk kecantikan. Buah betik sgt bermanfaat untuk kulit dan juga membantu menjadikan muka kelihatan lebih segar dan awet muda. Selain itu ia juga bagus untuk kesihatan rambut. Serbuknya boleh dibancuh sebagai minuman, dikemam begitu sahaja atau dijadikan masker untuk membantu mengatasi masalah kulit yang dihidapi seperti ruam, kudis, jerawat, parut dan kedutan halus.

KELEBIHAN BVR PAPAYA WHITENING VITAMIN 

🌸 KHASIAT APABILA MAKAN
  πŸ’§ Melembapkan kulit muka dan wajah
  πŸ’§ Mencantikkan rambut dan kuku
  πŸ’§ Menghilangkan garisan dan kedutan pada wajah
  πŸ’§ Mengekalkan awet muda
  πŸ’§ Mencerahkan kulit muka dan badan
  πŸ’§ Merawat jerawat daripada dalam badan
  πŸ’§ Kaya dengan vitamin c dan vitamin a
  πŸ’§ Merawat buasir,sembelit dan hemoroid 
  πŸ’§ Merawat tumit pecah
  πŸ’§ Mencantikkan dan memerahkan bibir
  πŸ’§ Dijadikan sebagai tonik tambahan 

🌸 KHASIAT APABILA PAKAI SEPERTI MASKER
  πŸ’§ Boleh digunakan pada kulit bayi yang sensitive
  πŸ’§ Mempercepatkan penyembuhan luka
  πŸ’§ Menghentikan pendarahan apabila luka
  πŸ’§ Mempercepatkan proses pengecutan jerawat
  πŸ’§ Menghilangkan parut2 hitam dan degil
  πŸ’§ Melicinkan kulit
  πŸ’§ Menganjalkan dan menegangkan kulit muka
  πŸ’§ Mencerahkan kulit
  πŸ’§ Membuatkan kulit kelihatan bersinar seperti suntikan vitamin c di klinik2 kosmetik

KANDUNGAN
♠ Vitamin C

CARA PENGGUNAAN BVR PAPAYA WHITENING VITAMIN 

πŸ“ CARA GUNA UNTUK MAKAN 
  πŸ’§ 2 sudu kecil setiap pagi

πŸ“  CARA GUNA UNTUK MASKER
  πŸ’§ Ambil sedikit pati serbuk PAPAYA dan bancuh dengan air (seperti pemakaian bedak sejuk), 
  πŸ’§ Sapu di seluruh tempat yang diingini







---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman



20 January 2016

QU PUTEH WHITENING UV BLOCK

WHITENING UV BLOCK QU PUTEH

Whitening UV Block Qu puteh Penuaan pra matang boleh berlaku kepada kulit anda jika ia tidak diberi perlindungan yang sewajarnya. Atasi masalah tersebut dengan bantuan Qu Puteh Whitening UV Block yang diperkaya dengan SPF25 khusus untuk memelihara kulit daripada kerosakan akibat sinaran UV seterusnya membantu mengekalkan keremajaan dan kejelitaan kulit wajah anda.

KEBAIKAN WHITENING UV BLOCK QU PUTEH
πŸ’‹ Melindungi kulit wajah daripada sinaran matahari
πŸ’‹ Mencegah kerosakan kulit akibat sinaran UV
πŸ’‹ Meningkatkan kecerahan kulit wajah
πŸ’‹ Mengatasi masalah pigmentasi dan tona kulit yang tidak sekata
πŸ’‹ Memelihara kelembapan kulit
πŸ’‹ Mengatasi masalah kulit kering dan kusam
πŸ’‹ Memelihara kehalusan kulit wajah
πŸ’‹ Mengatasi masalah jerawat, parut, jeragat dan tanda-tanda penuaan
πŸ’‹ Membantu menentang serangan kanser kulit

CARA GUNA WHITENING UV BLOCK QU PUTEH
πŸ‘› Cuci wajah sehingga bersih dan sapukan penyegar atau toner.
πŸ‘› Sapu dan ratakan Whitening UV Block Qu Puteh pada permukaan kulit wajah.
πŸ‘› Gunakan sebelum mengenakan mekap.


---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman



QU PUTEH WHITENING GLOW SOAP

QU PUTEH WHITENING GLOW SOAP

Whitening Glow Soap Qu Puteh yang diperkaya dengan kebaikan minyak Argan bukan sahaja mampu membersihkan dan menyegarkan kulit anda secara mendalam, malah turut berkesan untuk meningkatkan kecerahan kulit tanpa pengelupasan. Sesuai untuk semua jenis kulit.

KELEBIHAN QU PUTEH WHITENING GLOW SOAP
πŸ’‹ Membersihkan kulit
πŸ’‹ Memelihara kelembapan dan kehalusan kulit
πŸ’‹ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan
πŸ’‹ Mengatasi masalah pigmentasi dan tona kulit yang tidak sekata
πŸ’‹ Menjadikan kulit anda tampil lebih cerah dan gebu seawal 6 hari
πŸ’‹ Menyegarkan lagi wajah anda
πŸ’‹ Sesuai untuk semua jenis kulit

KANDUNGAN QU PUTEH WHITENING GLOW SOAP
πŸ‰ Argan
  • Minyak yang diesktrak dari biji buah Argan ini kaya dengan vitamin E dan asid lemak yang berupaya memperbaiki tekstur kulit, di samping menyerlahkan seri dan keremajaan kulit. 
  • Minyak Argan turut membantu mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit kusam dan berminyak, di samping memperbaiki tona kulit agar lebih sekata. 
  • Ia juga berperanan sebagai agen antioksida dan membantu meneutralkan radikal bebas sekaligus mencegah kerosakan sel dan menentang proses penuaan.

CARA MENGGUNAKAN QU PUTEH WHITENING GLOW SOAP
🍠 Buihkan Whitening Glow Soap dan gosok pada permukaan kulit wajah.
🍠 Bilas sehingga bersih.
🍠 Anda disarankan agar menggunakan produk ini pada waktu siang.



---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman



19 January 2016

QU PUTIH STEMCELL BODY CREAM

QU PUTEH BODY SCRUB

Merupakan lulur badan yang diformulasikan untuk membantu mencarahkan kulit, membuang sel-sel kulit mati.

KHASIAT QU PUTEH BODY SCRUB
✔Melembut,mencerah dan mengekalkan keharuman tubuh
✔Kulit anda akan kelihatan cerah, muda dan berseri.
✔Memutihkan bahagian celah-celah seperti ketiak dan celah paha

KANDUNGAN QU PUTEH BODY SCRUB
♠ Stemcell With Almond
♠ Diperkaya dengan ekstrak vitamin E

CARA GUNA QU PUTEH BODY SCRUB
• Lumurkan scrub di bahagian yang diingini.
• Biarkan 2-3 minit
• Bilas dengan air bersih




---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman




QU PUTEH SLIM GEBU CREAM

QU PUTEH SLIM GEBU CREAM

🍐 Inginkan lengan @ paha yang kecil 
🍐 Inginkan pinggang ramping & terbentuk 
🍐 Inginkan pipi yang runcing
🍐 Kecil , Ramping @ Runcing
🍐 Krim pelangsingan badan yang bertindak membakar lemak2 dalam badan sekali gus menjadikan kulit putih & gebu hanya dalam 3 hari !!

KELEBIHAN QU PUTEH SLIM GEBU CREAM
🍞 Melembabkan kulit 
🍞 Mengatasi kulit kering 
🍞 Menjadi penghadang dari sinar UV 
🍞 Mengharumkan tubuh badan 
🍞 Menjaga penampilan kaki & tangan

CARA GUNA QU PUTEH SLIM GEBU CREAM
🍯 Sapukan Slim gebu cream di bahagian yang bermasalah dan buat urutan ringan




---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman



TONER PELUNTUR DAKI

TONER PELUNTUR DAKI 
" HILANGKAN DAKI DEGIL PADA SELURUH BADAN "

Memperkenalkan TONER PELUNTUR DAKI 3 IN 1 produk terbaru inovasi terkini..set hilangkan kulit gelap,kusam dan berdaki..
Kesan pencerahan dapat dilihat sewal 1 minit😘😘

BELI 1 PERCUMA 2 TONER PELUNTUR DAKI Mengandungi :
πŸ‰ Toner peluntur
πŸ‰ Under arm scrub
πŸ‰ Bleaching cream

KEISTIMEWAAN TONER PELUNTUR DAKI 
🍭 Produk Malaysia.
🍭 Membantu menghilangkan daki, sel2 kulit mati, kulit kusam, gelap juga strechmark.
🍭 Melembabkan kulit kasar dan kering.
🍭 Memudarkan parut.
🍭 Mengembalikan kulit selembut dan sehalus kulit bayi.
🍭 Hasil mulai jelas terlihat setelah pemakaian 1 minggu secara teratur setiap hari.
🍭 Sesuai digunakan untuk menghilangkan kesan hitam dan mencerahkan bahagian gelap seperti celah peha, siku, leher dan ketiak.

KELEBIHAN TONER PELUNTUR DAKI 
πŸ‘ Membantu menghilangkan bahagian-bahagian badan yang gelap, stretchmark, dan menghalus kulit.
πŸ‘ Mengembalikan kulit selembut kulit bayi
πŸ‘ Hasil mulai terlihat setelah pemakaian 1 minggu secara teratur
πŸ‘ Menghilangkan hitam-hitam tak diinginkan di bahagian tertentu seperti garis-garis paha dan siku
πŸ‘ Menghaluskan dan mencegah pecah-pecah pada siku kaki.

KANDUNGAN TONER PELUNTUR DAKI 
πŸ” Ekstrak Betik
πŸ” Minyak Zaitun
πŸ” Tawas
πŸ” Rumpai Laut
πŸ” Vitamin C & E

CARA GUNA TONER PELUNTUR DAKI 
🍎 Titiskan Toner pada kapas, kemudian cuci / gosok dan sental pada bahagian yang diperlukan sebelum mandi.
🍎 Ia sejuk, tidak memedihkan kulit dan selamat digunakan.
🍎 Kesan gelap atau daki yang tanggal boleh di lihat pada kapas dengan serta merta.
🍎 Gunakan selalu untuk dapatkan kulit cerah, bersih dan bermaya.
🍎 Gosok BLEACHING SCRUB pada kawasan hitam seperti siku ,ketiak dan celah paha biarkan selama 5 minit kemudian bilas dengan air/mandi
🍎 Sapukan cream MISS V dan UNDER ARM pada kawasan ketiak dan celah paha atau kawasan hitam yang lain..












---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP

EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP

Emma Maembong Bubble Soap ialah sabun muka keluaran Emma Maembong.Sabun pencuci ini membantu anda agar tampak lebih cantik dan berseri.Ia membantu mengatasi segala masalah kulit yang rosak seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata dan sebagainya lagi lah.Produk keluaran Emma ni selamat diguna tanpa kesan sampingan kerana produk ni jauh dari bahan kimia berbahaya.Ianya mengandungi minyak kelapa dara yang bertindak sebagai agen pelembap semulajadi kulit selain ekstrak delima yang membantu mendetok & menyingkirkan sel2 kulit mati dengan berkesan.

Jom CANTIK macam Emma Maembong!!

KELEBIHAN EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP
πŸ• Membantu membaiki kulit lebih lembut dan licin.
πŸ• Membantu mengurangkan garis halus.
πŸ• Membantu menegangkan kulit.
πŸ• Membantu mengatasi masalah kulit berminyak.
πŸ• Membantu menghilangkan tompok-tompok hitam pada kulit.
πŸ• Membantu mengecilkan pori-pori pada kulit.
πŸ• Membantu memelihara kelembapan semulajadi kulit.
πŸ• Membantu menyihatkan kulit.
πŸ• Membantu merangsang sel kulit baru.
πŸ• Membantu melindungi kulit dari sinar UV.
πŸ• Membantu mengurangkan jeragat.
πŸ• Sesuai untuk semua jenis jantina lelaki dan perempuan.

KANDUNGAN EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP
🌽 Minyak Kelapa Dara
🌽 Collagen
🌽 Ekstrak delima
🌽 Vitamin E
🌽 Vitamin C

CARA GUNA EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP
🍰 Cuci muka atau badan macam biasa.
🍰 Tunggu 5 minit sahaja
🍰 Kalau rasa muka dah elok,cuci macam biasa jangan tunggu 5 minit tapi 
🍰 sabun ini untuk orang yang kulit berminyak dan banyak jerawat sahaja.
🍰 Kulit kering dan sensitif tidak berapa digalakkan.

KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)
🍐 Emma Maembong Bubble Soap 100% dijamin HALAL dan disahkan KKM !

PANTANG LARANG EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP
πŸ₯ Untuk hasil yang baik
πŸ₯ Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
πŸ₯ Tidur awal,Rehat secukupnya
πŸ₯ Amalkan gaya hidup sihat
πŸ₯ Kurangkan makanan tidak berkhasiat
πŸ₯ Lemak tinggi
πŸ₯ Berminyak
πŸ₯ Minuman bergas
πŸ₯ Minuman keras








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


13 January 2016

QU PUTEH MILLENIA WHITENING CHAMP

QU PUTEH MILLENIA WHITENING CHAMP

Qu Puteh Millenia Whitening Champ ialah produk terbaru keluaran QUPuteh.Millenia sejenis tablet yang berkhasiat memutihkan kulit wajah, menjadikan wajah mulus, cantik dan berseri-seri.

Rasa yang sangat enak Masam masam berlemak citarasa seorang DIVA
[ M I L L E N I A - Kemam-Kemam Dan Putih ]
Senang di bawa kesana-kemari...dalam bentuk pil..

KELEBIHAN QU PUTEH MILLENIA WHITENING CHAMP
♠ Mencerahkan kulit dalam 1 minggu 
♠ Menggebukan kulit 
♠ Memberikan tenaga. 
♠ Mengecutkan jerawat. 
♠ Menghilagkan jeragat.
♠ Sesuai untuk wanita mengandung
♠ Sesuai untuk ibu yang menyusu
♠ Bumiputra produk
♠ Ada sijil gmp
♠ 100% halal
♠ 1000mg x 30 tablets

CARA MAKAN QU PUTEH MILLENIA WHITENING CHAMP
• Kemam dlm mulut je! 2 kali sehari. Pagi dan malam.
( 2 biji selepas makan pagi dan selepas makan malam)








 ---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman