Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

29 June 2016

K-COLLY PINKISH SKIN

K-Colly Pinkish Skin
Satu lagi produk terbaru dari kcolly sweet17.
K-Colly Pinkish Skin ni sesuai untuk mereka yang nak Cerah Flawless Glowing K-Colly Pinkish Skin ni sangat pure dan berbentuk serbuk. Kerana ia Pure dan rasanya agak pekat dan ada sedikit rasa masin masam dari Gluta semulajadi juga L-cysteine.
Kelebihan K-Colly Pinkish Skin
Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata.
♥ Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi,menghaluskan kulit serta meningkatkan
♥ kelembapan kulit 10 X lebih cepat.
♥ Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

20 June 2016

AURAMEN DOUBLE TREASURE CAPSULE



Auramen Double Treasure formula terbaru yang dapat memberi kesan luar biasa kerana dalam masa 5 hari sahaja sudah dapat rasa perbezaan .

Tak perlu bancuh tak perlu sapu krim tapi hanya makan kapsul sehari 2x sahaja kerana kesan sungguh luar biasa dari muka muka penuh jerawat akan kecut jerawat , wajah muka akan nampak lebih seri kerana kulit tak akan nampak kusam lagi dan kesan parut jerawat akan beransur hilang jika mengamalkan kapsul Auramen Double Tresure formula terbaru yang dapat memberi kesan luar biasa kerana dalam masa 5 hari sahaja sudah dapat rasa perbezaan .

Badan rasa lesu dan selalu penat jangan risau Double Treasure dapat membantu anda menangani masalah anda .

KULIT SIHAT, HENSEM, BERGAYA

Formula terbaru yang dapat memberi kesan luar biasa kerana dalam masa 5 hari sahaja sudah dapat rasa perbezaan .

Produk terbaru DOUBLE TREASURE CAPSULE yang dapat memberi kesan yang hebat hanya makan 2x sehari pagi dan malam anda akan dapat rasa perbezaan kulit selepas 14 hari .

MANFAAT AURAMEN DOUBLE TREASURE CAPSULE
⋙Mencerahkan kulit,
⋙Mengatasi masalah jerawat,
⋙Mengurangkan masalah parut jerawat,
⋙Membantu sel kulit baru
⋙Mengurangkan kulit kemerah-merahan

CARA MAKAN AURAMEN DOUBLE TREASURE CAPSULE
Hanya makan kapsul sehari 2x sahaja kerana kesan sungguh luar biasa dari muka muka penuh jerawat akan kecut jerawat , wajah muka akan nampak lebih seri kerana kulit tak akan nampak kusam lagi dan kesan parut jerawat akan beransur hilang jika mengamalkan kapsul Double Tresure by Auramen .

Auramen DOUBLE TREASURE CAPSULE
30 biji kapsul









----------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

16 June 2016

CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

CHUBBY-CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

Satu-satunya susu untuk menaikan berat badan.
Seawal 7 hari dah nmpak kesan.. dari saiz xxs kepada L. 
Tiada kesan sampingan .. 
Sangat bagus untuk mereka yang mempunya masalah berat badan yang tidak ideal.
Selain dari menaikan berat badan dapat memberi kulit yang cantik 
dan putih dengan setiap sachet yang diminum

Khasiat CHUBBY-CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
♦ menambah selera makan 
♦ mencantikan kulit
♦ menaikan berat badan ke tahap ideal
♦ memberi tenaga pada tubuh badan
♦ membekalkan vitamin dan collagen yang cukup
  untuk kulit
♦ merawat masalah jerawat dan parut pada kulit
♦ memudarkan jerawat
♦ mencerahkan kulit

Kandungan CHUBBY-CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
♣ skimmed milk
♣ protein
♣ sugar
♣ vegetable oil
♣ fibers
♣ natural chocolate flavor
♣ natural vanilla flavor
♣ 10 vitamin
♣ 10 mineral
♣ soya lecithin

Cara pengambilan CHUBBY-CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
◘ satu sachet pada setiap hari sebelum makan 




---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


07 June 2016

SNOW WHITE BEAUTY

SNOW WHITE SECRET BEAUTY 
Volusi kecantikan masa kini
Mampu memutihkan kulit seawal 24jam.
Makan belom habis 1botol dh nampak putih.
Jerawat pun hilang dalam masa yg singkat.

Khasiat SNOW WHITE SECRET BEAUTY 
☻ Mencerahkan & melembabkan kulit seawal 7 ari!!!
☻ Mengecilkan liang pori
☻ Anti penuaan
☻ Mengurangkam jerawat dan jeragat
☻ Menghasilkan sel-sel kulit baru
☻ Mengawal dan mengurangkan berat badan
☻ Melancarkan haid
☻ Merawat tumit kaki pecah
☻ Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata

Cara makan SNOW WHITE SECRET BEAUTY 
♥ Whitening ♥
• amik sebiji sehari pada waktu pagi
• kerap minum air putih sekurang-kurangnya 8 gelas sehari
• kesan seawal 3 hari 

♥ Slimming , Whitening & Toxic ♥ 
• amik 2 biji sehari pada waktu pagi ( sebiji ) dan malam ( sebiji )
• kerap minum air putih jika terasa dahaga tetapi hilang selera makan 
• kesan seawal 24jam dari masa pengambilan 

## ibu menyusu digalakan ambil SNOW WHITE SECRET BEAUTY 
ini untuk menambahkan susu dalam badan.

## sesuai juga untuk ibu mengandung

















---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman




01 June 2016

GARAM BUKIT 7 HERBA

GARAM BUKIT 7 HERBA

Anda mengalami masalah jerawat, jeragat, kulit kusam & sensetif ?
Bukan mudahkan untuk mengatasinya?
Masalah-masalah ini paling banyak membayangi wanita2 Malaysia.
Produk biasa tak boleh selesaikan masalah malah menebalkan lagi masalah muka kita.
Dengan adanya produk GARAM BUKIT 7 HERBA dapat merasakan 
kesan yang begitu teruja, dalam beberapa minit selepas memakainya dapat

❤ muka licin dan lembut sangat-sangat
❤ anda dapat rasa kulit muka anda macam hidup semula 
❤ rasa muka sangat bersih lebih dari pakai pencuci muka
❤ muka nampak cerah sedikit
❤ muka anda dah start gebu

masalah muka berminyak on the spot selesai... Muka anda akan nampak segar sangat-sangat ♥♥

Kelebihan GARAM BUKIT 7 HERBA
✔ Menyingkirkan sel kulit mati
✔ Mengurangkan se lulit
✔ Mencerahkan kulit
✔ Melembab & me"relakskan" kulit
✔ Membantu memecahkan lemak bawah kulit
✔ Mengurangkan risiko kan ser kulit
✔ Melancarkan peredaran da rah seluruh badan.
✔ Mengurangkan kesa kitan dan keletihan kaki setelah 
seharian berdiri dan berjalan.
✔ Membantu merawat tumit kaki yang merekah.
✔ Mengurangkan pening, migrain, angin, lemak
✔ Membantu membuang toksin dari badan dan dapat mengelakkan vi rus.
✔ Melegakan kesakitan otot, lenguh-lenguh, sakit-sakit sendi, 
sengal-sengal dan kekejangan otot kaki.
✔ Menghilangkan gatal-gatal, kaki berair (kulat air), kaki pecah, kaki berbau
✔ Melancarkan perjalanan da rah, mengurangkan tok sid, lemak/kolestrol 
di samping mengaktifkan   perjalanan darah.

Kandunagn GARAM BUKIT 7 HERBA
♣ Garam bukit asli
♣ Kulit kayu manis 
♣ Habbatussauda 
♣ Cengkih
♣ Aloe vera 
♣ Kunyit 
♣ Buah pala 
♣ Minyak zaitun 

Siapa yang menggunakan GARAM BUKIT 7 HERBA
♦ sesuai untuk lelaki , wanita dan semua jenis kulit

Aturan Penggunaan ASAS GARAM BUKIT 7 HERBA
Basahkan bahagian yang hendak di scrub dan sapu secara rata, 
buat urutan membulat di bahagian muka secara perlahan-lahan dan bilas sampai bersih. 
Untuk bahagian badan anda boleh gosok secara rata . 
Sesuai di gunakan setiap hari atau 3 kali seminggu untuk 
mendapatkan kesan yang maksimum 

♥ Bagi masalah jerawat ♥
• Urut lembut bahagian yang berjerawat secara membulat 
dan perlahan-lahan agar kulit tidak terjejas. 
• Pakai 2 kalau sehari pagi dan sebelum tidur Masalah jeragat 
dan parut Urut lembut secara membulat dan   tolak ke atas. 
• Urut lama sedikit dalam 1 minit secara lembut hingga berbuih, lebihkan urutan 
di bahagian dahi kerana   bahagian ini lebih gelap dari bahagian pipi. 
• Boleh pakai setiap hari atau selang 2 ke 3 hari 2 kali sehari 

♥ Masalah kulit sensitif ♥
• Urut lembut secara membulat 1 kali sehari selang setiap 3 hari.
• Pastikan anda yang berkulit sensitif menggunakan air suam 
untuk membersihkan muka Tone tidak sekata 
• Urut lembut dan lebihkan bahagian yang gelap agar warna kulit kembali 
rata pada keseluruhan wajah. Boleh guna setiap hari 2 kali sehari. 

♥ Kulit Kusam Dan Suram ♥
• Untuk Masalah kulit kusam urut secara membulat sambil mencubit-cubit 
lembut muka dan tepuk lembut agar sel kulit mati dan kapilari darah yang 
tersumbat kembali lancar dan wajah makin berseri. 
• Di galakkan pakai ketika ambil wuduk bagi yang beragama Islam Untuk kesan yang 
maksimum anda boleh guna 3 kali sehari kecuali mereka yang berkulit sensitif 

♥ Untuk bahagian badan ♥ 
• Waktu mandi ketika badan tengah basah, urut dan sental anggota badan terutama 
celah ketiak,celah peha,leher, tumit kaki,siku,lutut,pinggang dan pinggang.
• Sangat baik untuk hilangkan selulit

Cara pemakaian GARAM BUKIT 7 HERBA
♦ Step 1: baca doa, selawat dan niat nak wajah yang macamana kita inginkan
♦ Step 2: basah kan muka
♦ Step 3: ratakan scrub dan urut muka anda hingga keluar buih
♦ Step 4 : bilas dengan air bersih
♦ Step 5 : Lap dengan kain bersih
♦ Gunakan Garam bukit herba ini seminggu 3 kali

## Nota : Jika betul2 cuci muka dengan scrub ni akan keluar buih, 

## Petua : Jika nak wajah awet muda dan cantik sebelum pakai scrub herba ni baca 
Suroh Yusof ayat 4 dan di sambung dengan Surah Thaahaa ayat 3








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.

๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman