Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

31 July 2016

CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU LIMAJARI

CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU LIMAJARI

CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU PERTAMA DI MALAYSIA!

---tak perlu bancuh
---tak perlu nak kene stanby gelas bagai
---tak perlu nak panaskan air
---tak perlu tunggu sejuk baru nak minum
---tak perlu bawak kotak besar-besar letak dalam beg

HANYA KUNYAH-KUNYAH, DAH PUTIH!

KELEBIHAN CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU LIMAJARI
๐Ÿ’ Mencerah dan Memutihkan kulit secara semulajadi dan kekal...
๐Ÿ’ Memudarkan parut jerawat dan jeragat..
๐Ÿ’ Penjagaan tulang, gigi, otot, jantung
๐Ÿ’ Menstabilkan tekanan darah & kolestrol
๐Ÿ’ Menguatkan imunisasi tubuh utk melawan penyakit....
๐Ÿ’ Mudah hadam, khasiat mudah diserap badan.
๐Ÿ’ Merawar kencing manis, gastrik, gaut, keletihan.
๐Ÿ’ Susu kambing ialah yg terbaik selepas susu ibu.

KHASIAT CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU LIMAJARI
๐ŸŒธ Tidak menggemukkan seperti kolagen ikan biasa
๐ŸŒธ Kolagen yang lebih berkualiti dan sering digunakan oleh negara Filipina, Korea dan Jepun
๐ŸŒธ Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang penghasilkan sel kulit baru
๐ŸŒธ Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral yang membantu dalam kesihatan dan kecantikan
๐ŸŒธ Memudarkan parut dan menggebukan kulit

KANDUNGAN CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU LIMAJARI
๐Ÿ’ VITAMIN C
๐Ÿ’ ASTAXANTHIN
๐Ÿ’ COLLAGEN IKAN SALMON
๐Ÿ’ KURMA 
๐Ÿ’ MADU

CARA PENGAMBILAN CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU LIMAJARI
๐Ÿฏ hanya kemam @ kunyah-kunyah sahaja
๐Ÿฏ boleh di ambil pada bila-bila masas





---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

23 July 2016

GALLARDO POMADE



GALLARDO POMADE
Ramai lelaki diluar sana mempunyai masalah
rambut kerinting susah diurus, kering dan kusut. Lepas tu bazir ratusan duit membeli produk wax, gel, clay atau lain-lainproduk/brand seolah-olah sia-sia kerana masih tidak berasa
puas hati.
Haaa, inilah cara atasi masalah anda Memperkenalkan satu minyak rambut yang jamin anda akan puas hati!


KELEBIHAN GALLARDO POMADE :
Menjadikan rambut yang LURUS kekal kelihatan BASAH dari
PAGI hingga MALAM
Bau grape yang WANGI
1 tin TAHAN SEBULAN LEBIH
Harga yang MURAH
Mudah di basuh tanpa Shampoo
Merapatkan rambut yang JARANG
**boleh digayakan dengan pelbagai style rambut terkini












---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.

๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

V SHAPE HI BEE-VENOM..

Kini anda tak perlu susah hati dengan memiliki pipi tembam, sebab ada produk yang dapat membantu anda mendapatkan pipi tirus, ala-ala V shape iaitu
V SHAPE HI BEE-VENOM..
Muka bulat,kulit kusam dan dagu berlapis ? 
Mesti nampak tua dari usia sebenar kan ? 
.
Jom korang kita bakar LEMAK bawah dagu dan pipi dengan V SHAPE HI BEE-VENOM.. 
.
Dengan V SHAPE HI BEE-VENOM korabg dah boleh bakar lemak. .
Tak perlu sedut lemak tak perlu botox lagi best kan. 
.
Fungsi utama V SHAPE HI BEE-VENOM..  
1. Dagu V shape
2. Kulit cerah dan putih
3. Kulit halus seperti bayi
4. Mengecilkan bentuk muka









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

HUNNY BUNNY MISS V PERFUME

MASALAH DALAMAN WANITA SELESAI DALAM MASA 3HARI!
HUNNY BUNNY merupakan perfume miss V yang di formulasi dari bahan-bahan semulajadi iaitu ekstrak buah manjakani, sireh, serapat dan buah strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman kekal 24jam sepanjang hari.

♠FUNGSI HUNNY BUNNY MISS V PERFUME :-
✅Menghilangkan kegatalan
✅Membunuh bakteria dan kulat
✅Merawat keputihan
✅Mengetatkan faraj
✅Memulihkan luka selepas bersalin
✅Memberi haruman 24jam sepanjang hari
✅Mencegah kegatalan,kulat serta ketidakselesaan
✅Mencegah bau yang kurang enak


◘SIAPA YANG BOLEH GUNA HUNNY BUNNY MISS V PERFUME NI??
❤anak dara 18+++(yang mempunyai masalah keputihan)
❤wanita yang sudah berkahwin
❤Ibu berpantang
❤Ibu mengandung
100% organik dan selamat digunakan..

○CARA PENGGUNAAN HUNNY BUNNY MISS V PERFUME :-
✔Selepas mencuci bahagian feminin anda, lap atau keringkan terlebih dahulu. Kemudian semburkan miss V spray pada jarak 15cm,seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung. Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta mencegah bau. Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yg anda mahu.
✔Boleh di spray terus ke panties (seluar dalam) untuk menghalang bau.
.
Time period Tak digalakkan untuk Spray






---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

MILLO FOUNDATION FRESHY FACE

Millo Foundation Freshy Face SPF 25 Tepuk Tepuk Terus Cantik. Millo Foundation Freshy Face SPF 25 diperbuat daripada sumber semulajadi mineral dan air,untuk tahan lama,tidak melekit,tidak berminyak,tidak akan menyebabkan jerawat dan dapat menutup jeragat serta memberi kelembapan sepanjang hari...Millo Foundation pastinya pilihan terbaik untuk foundation anda.

Millo Foundation Freshy Face SPF 25 ADA KKM dan BEBAS BAHAN KIMIA : TIADA kesan sampingan yang boleh merosakkan kulit. 100% DIJAMIN !
- IKUT WARNA DARAH : 1 kod warna sahaja,sangat terbaik sebab ikut warna darah.
- BAHAN TERBAIK : Diperbuat dari SUMBER SEMULAJADI MINERAL DAN AIR,untuk tahan lama,tidak melekit, tidak berminyak,tidak akan menyebabkan jerawat dan dapat menutup jeragat serta memberi kelembapan sepanjang hari...
- MESRA SOLAT : Proses cucian yang amat mudah.

KEISTIMEWAAN FOUNDATION MILLO.
● Texture lembut , halus. dan ringan.
● Kemasan yang padat dan rapi.
● Menutup liang pori.
● Sekatakan keseragaman warna kulit.
● Tidak berminyak atau terlalu kering.
● Tidak berketul atau bertompok.
● Merawat pelbagai jenis masalah kulit muka (JERAWAT,KERING,BERMINYAK,JERAGAT DAN KEMERAHAN SENSITIF
● Menutup parut jerawat, jeragat,tanda lahir,lebam dan kesan cela.
● Kulit lebih lembut,cerah,lembap,bersinar serta segar semulajadi.Kulit lebih moist & foundation tidak pudar ataucomot walaupun berpeluh
● Kulit lebih glowing dan flawless selepas sapuan pertama.
● Mengurangi kedalaman kedutan.
● Anti-aging + Melindungi lapisan kulit dari sinaran UV.
● Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata
● Mengembalikan keremajaan kulit.
● Memberikan keselesaan yang berpanjangan.
● Tidak berminyak dan tahan lebih lama dari pagi hingga ke malam.
● Hanya satu tone warna dan sesuai untuk semua jenis kulit.
● Millo foundation menyerap dengan pantas mengikut warna kulit si pemakai.
● Senang dicuci dan mesra solat.
● Merangsang pertumbuhan sel kulit baru.
●Jangan risau Millo Foundation adalah produk dari sumber mineral dan air tanpa bahan kimia dan selamat untuk diguna.
● Millo Foundation produk tutup cela no 1 abad ini.
● Millo Foundation adalah foundation pertama dalam pasaran sebagai foundation ikut darah.
●Tiada pilihan,hanya satu warna..walaupun kelihatan gelap tetapi kulit tidak ikut menjadi gelap,PELIK TAPI BENAR....
● Serasi dengan sebarang warna,jenis dan masalah kulit,semua bangsa boleh pakai...Cubalah...anda takkan menyesal memilikinya...
● Jangan risau Millo Foundation adalah produk dari sumber mineral dan air tanpa bahan kimia dan selamat untuk diguna.
●Sungguhpun warnanya kelihatan gelap tapi kulit tidak ikut gelap seperti warnanya.Foundation MILLO serasi dengan semua warna kulit,jenis dan masalah kulit.

Cara Penggunaan Millo Foundation Freshy SPF 25
- WAJIB ditepuk tepuk terus pada permukaan kulit,
- TIDAK BOLEH ATAU JANGAN disapu atau dipakai dengan span.
- Ternyata makin ditepuk makin cerah sekata..glow dan shining.
- Bila ditepuk ia makin meresap ke dalam kulit tanpa kesan berminyak,bercapuk,comot atau sememeh.
- Kemasannya yang padat dan rapi menyempurnakan penampilan kulit .
- Kulit kelihatan segar,lembap dan sihat
FOUNDATION MILLO - TEPUK TEPUK TERUS LAWA ...TEPUK TEPUK TERUS CANTIK....NAK CANTIK...NAK LAWA ...KENA TEPUK TEPUK JER ....











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

BANANA SMOOTIE EYEBAG


Banana Smootiee Eyebag Food ialah produk keluaran terbaru yang
mampu menghilangkan kesan pada bahagian bawah mata seolah-olah
terdapat kesan lebam dengan serta merta mencerah bahagian
gelap di sekitar mata

<3 FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
BANANA SMOOTIEE

♥Membantu menghilangkan lebam pada bahagian bawah mata.
♥Mengubati masalah kantung mata bengkak.
♥Mengatasi lemak-lemak di bahagian bawah mata.
♥Membantu menegangkan kulit pada lingkaran mata.
♥Mencerah bahagian gelap di sekitar mata.
♥Membantu kelihatan muda tanpa sebarang kedutan.

<3 CARA PENGGUNAAN BANANA
SMOOTIEE

Sapukan di sekeliling mata kanan dan kiri.

<3 TIPS KESIHATAN MATA

Elakkan menggosok mata menggunakan tangan 
dengan kuat.
Jaga jarak penglihatan anda. 
Merehatkan mata.
Makan makanan yang tinggi kandungan Vitamin A. 
Memakai alat pelindung mata. 
Membuat pemeriksaan mata. 
Berhenti merokok.







---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

SECRET DOMAS FOUNDATION

SECRET DOMAS FOUNDATION - SDF Merupakan bedak asas yg diperbuat drp serbuk mutiara bagi mengekalkan kelembapan pada kulit serta mempercepatkan proses pemutihan wajah dengan selamat & berkesan.

KELEBIHAN SECRET DOMAS FOUNDATION
(✔) Sesuai untuk mekap harian, profesional dan mekap pengantin.
(✔) Menutup cela, jeragat, jerawat dan parut.
(✔) Semakin lama di pakai kulit menjadi semakin cantik.
(✔) Membuatkan kulit tampak halus dan gebu.
(✔) Boleh di bawa solat.
(✔) Mengandungi SPF 40 untuk menghalang daripada kulit gelap.
(✔) Tidak bercapuk dan kulit kekal berseri.

TIDAK PERLU MENGGUNAKAN BEDAK,CUKUP DENGAN MENCALUT SECRET DOMAS FOUNDATION!MUDAH,RINGKAS DAN MENJIMATKAN!
๐Ÿ’‹Sebekas boleh tahan2-3 bulan & harga sangat murah!semakin berpeluh kulit lebih nampak gebuuuu..kulit yang sensetive pun blh pakai tau!








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

21 July 2016

SUSU KAMBING CEREPRON

Dari gabungan makanan SUNNAH susu kambing, kurma dan madu disertakan
 dengan CEREPRON iaitu merupakan bahan untuk pencerahan kulit 
dari teknologi tinggi jepun.TERHASILAH susu kambing serepron
 yang tinggi dengan khasiat dan zat untuk dijadikan 
Minuman HARIAN ANDA!!

KHASIAT & KELEBIHAN SUSU KAMBING CEREPRON :
☺Menggunakan teknologi Jepun dan diformulasi hasil gabungan susu kambing, kurma, madu dan cerepron yang sangat tinggi khasiat.
☺Kaya dengan protein, vitamin dan mineral serta bebas kolestrol
☺Tinggi kalsium untuk menguatkan tulang dan sendi
☺Membantu meningkatkan sistem imun tubuh
☺Membantu meningkatkan kecerdasan minda dan daya ingatan
☺Baik bagi wanita hamil dan menyusui (memperbanyak susu)
☺Membantu menghalus, melembap, mencerah dan mempercantikkan kulit
☺Membantu menjaga dan mengawal paras 
kolesterol serta menstabilkan kandungan gula dalam darah
☺Baik bagi program dietary dan stroke
☺Mencerahkan mata, menyihatkan kuku dan gigi
☺Mencegah risiko penyakit kronik dan kanser
☺Merawat masalah jerawat dan jeragat dari dalam
☺Menaikkan seri wajah dan awet muda
☺Menambahkan tenaga, melancarkan peredaran darah & menguruskan badan
☺Kaya dengan zat besi, sangat sesuai untuk wanita yang sedang haid dan orang yang mengalami masalah anemia (kekurangan sel darah merah)

CARA PENGAMBILAN SUSU KAMBING CEREPRON :Bancuh 1 Sachet Susu Kambing ke dalam 1 Cawan air Suam
Boleh diminum Sebelom Bfast & Juga Sebelom tidur
Kacau Sebati & Terus Minum
Boleh diamalkan 2 kali sehari
Sesuai untuk semua Peringkat Umur

PANTANG LARANG SUSU KAMBINGCEREPRON
○Untuk hasil yang baik minum air kosong sekurang-kurangnya 2liter setiap hari.
○Tidur awal,rehat dengan secukupnya.
○Amalkan gaya hidup sihat.
○Kurangkan makanan tidak berkhasiat.
○Lemak tinggi.
○Berminyak.
○Minuman bergas.
○Minuman keras.







---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman