Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

31 July 2016

CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU LIMAJARI

CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU LIMAJARI

CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU PERTAMA DI MALAYSIA!

---tak perlu bancuh
---tak perlu nak kene stanby gelas bagai
---tak perlu nak panaskan air
---tak perlu tunggu sejuk baru nak minum
---tak perlu bawak kotak besar-besar letak dalam beg

HANYA KUNYAH-KUNYAH, DAH PUTIH!

KELEBIHAN CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU LIMAJARI
๐Ÿ’ Mencerah dan Memutihkan kulit secara semulajadi dan kekal...
๐Ÿ’ Memudarkan parut jerawat dan jeragat..
๐Ÿ’ Penjagaan tulang, gigi, otot, jantung
๐Ÿ’ Menstabilkan tekanan darah & kolestrol
๐Ÿ’ Menguatkan imunisasi tubuh utk melawan penyakit....
๐Ÿ’ Mudah hadam, khasiat mudah diserap badan.
๐Ÿ’ Merawar kencing manis, gastrik, gaut, keletihan.
๐Ÿ’ Susu kambing ialah yg terbaik selepas susu ibu.

KHASIAT CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU LIMAJARI
๐ŸŒธ Tidak menggemukkan seperti kolagen ikan biasa
๐ŸŒธ Kolagen yang lebih berkualiti dan sering digunakan oleh negara Filipina, Korea dan Jepun
๐ŸŒธ Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang penghasilkan sel kulit baru
๐ŸŒธ Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral yang membantu dalam kesihatan dan kecantikan
๐ŸŒธ Memudarkan parut dan menggebukan kulit

KANDUNGAN CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU LIMAJARI
๐Ÿ’ VITAMIN C
๐Ÿ’ ASTAXANTHIN
๐Ÿ’ COLLAGEN IKAN SALMON
๐Ÿ’ KURMA 
๐Ÿ’ MADU

CARA PENGAMBILAN CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU LIMAJARI
๐Ÿฏ hanya kemam @ kunyah-kunyah sahaja
๐Ÿฏ boleh di ambil pada bila-bila masas





---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

23 July 2016

GALLARDO POMADE



GALLARDO POMADE

Ramai lelaki diluar sana mempunyai masalah
rambut kerinting susah diurus, kering dan kusut. Lepas tu bazir ratusan duit membeli produk wax, gel, clay atau lain-lainproduk/brand seolah-olah sia-sia kerana masih tidak berasa
puas hati.
Haaa, inilah cara atasi masalah anda Memperkenalkan satu minyak rambut yang jamin anda akan puas hati!




KELEBIHAN GALLARDO POMADE :
Menjadikan rambut yang LURUS kekal kelihatan BASAH dari
PAGI hingga MALAM
Bau grape yang WANGI
1 tin TAHAN SEBULAN LEBIH
Harga yang MURAH
Mudah di basuh tanpa Shampoo
Merapatkan rambut yang JARANG
**boleh digayakan dengan pelbagai style rambut terkini











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

HUNNY BUNNY MISS V PERFUME

MASALAH DALAMAN WANITA SELESAI DALAM MASA 3HARI!
HUNNY BUNNY merupakan perfume miss V yang di formulasi dari bahan-bahan semulajadi iaitu ekstrak buah manjakani, sireh, serapat dan buah strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman kekal 24jam sepanjang hari.

♠FUNGSI HUNNY BUNNY MISS V PERFUME :-
✅Menghilangkan kegatalan
✅Membunuh bakteria dan kulat
✅Merawat keputihan
✅Mengetatkan faraj
✅Memulihkan luka selepas bersalin
✅Memberi haruman 24jam sepanjang hari
✅Mencegah kegatalan,kulat serta ketidakselesaan
✅Mencegah bau yang kurang enak


◘SIAPA YANG BOLEH GUNA HUNNY BUNNY MISS V PERFUME NI??
❤anak dara 18+++(yang mempunyai masalah keputihan)
❤wanita yang sudah berkahwin
❤Ibu berpantang
❤Ibu mengandung
100% organik dan selamat digunakan..

○CARA PENGGUNAAN HUNNY BUNNY MISS V PERFUME :-
✔Selepas mencuci bahagian feminin anda, lap atau keringkan terlebih dahulu. Kemudian semburkan miss V spray pada jarak 15cm,seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung. Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta mencegah bau. Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yg anda mahu.
✔Boleh di spray terus ke panties (seluar dalam) untuk menghalang bau.
.
Time period Tak digalakkan untuk Spray






---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

21 July 2016

SUSU KAMBING CEREPRON

Dari gabungan makanan SUNNAH susu kambing, kurma dan madu disertakan
 dengan CEREPRON iaitu merupakan bahan untuk pencerahan kulit 
dari teknologi tinggi jepun.TERHASILAH susu kambing serepron
 yang tinggi dengan khasiat dan zat untuk dijadikan 
Minuman HARIAN ANDA!!

KHASIAT & KELEBIHAN SUSU KAMBING CEREPRON :
☺Menggunakan teknologi Jepun dan diformulasi hasil gabungan susu kambing, kurma, madu dan cerepron yang sangat tinggi khasiat.
☺Kaya dengan protein, vitamin dan mineral serta bebas kolestrol
☺Tinggi kalsium untuk menguatkan tulang dan sendi
☺Membantu meningkatkan sistem imun tubuh
☺Membantu meningkatkan kecerdasan minda dan daya ingatan
☺Baik bagi wanita hamil dan menyusui (memperbanyak susu)
☺Membantu menghalus, melembap, mencerah dan mempercantikkan kulit
☺Membantu menjaga dan mengawal paras 
kolesterol serta menstabilkan kandungan gula dalam darah
☺Baik bagi program dietary dan stroke
☺Mencerahkan mata, menyihatkan kuku dan gigi
☺Mencegah risiko penyakit kronik dan kanser
☺Merawat masalah jerawat dan jeragat dari dalam
☺Menaikkan seri wajah dan awet muda
☺Menambahkan tenaga, melancarkan peredaran darah & menguruskan badan
☺Kaya dengan zat besi, sangat sesuai untuk wanita yang sedang haid dan orang yang mengalami masalah anemia (kekurangan sel darah merah)

CARA PENGAMBILAN SUSU KAMBING CEREPRON :Bancuh 1 Sachet Susu Kambing ke dalam 1 Cawan air Suam
Boleh diminum Sebelom Bfast & Juga Sebelom tidur
Kacau Sebati & Terus Minum
Boleh diamalkan 2 kali sehari
Sesuai untuk semua Peringkat Umur

PANTANG LARANG SUSU KAMBINGCEREPRON
○Untuk hasil yang baik minum air kosong sekurang-kurangnya 2liter setiap hari.
○Tidur awal,rehat dengan secukupnya.
○Amalkan gaya hidup sihat.
○Kurangkan makanan tidak berkhasiat.
○Lemak tinggi.
○Berminyak.
○Minuman bergas.
○Minuman keras.







---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


13 July 2016

JEMAIMA WHITENING PILLS

JEMAIMA WHITENING PILLS

NAK PUTIH❓❓❓
MASALAH JERAWAT❓❓❓
JEMAIMA WHITENING PILLS ada penyelesaian nya 

Jemaima whitening adalah product yang paling BEST SELLER . Ramai yang dah dengar pasal Jemaima whitening pills ni tapi tak tahu macamana nak amalkan , apa kelebihan dia , kat mana nak beli kan ? .

KEBAIKAN JEMAIMA WHITENING PILLS
๐ŸŒป sebagai anti oksidant bagi kulit
๐ŸŒป wajah putih halus merona untuk jangka panjang
๐ŸŒป meningkatkan kecerahan & kelembutang kulit
๐ŸŒป menjadikan kulit kencang & kenyal
๐ŸŒป mengurangi garis2 halus
๐ŸŒป mengurangi radang kulit/kulit sensitiv(bintik hitam ,bekas jerawat hilang) 
๐ŸŒป menjadikan bibir ,puting yg hitam menjadi pink karena pigmen gelap berkurang.
๐ŸŒป memutihkan ketiak,siku, lipatan2 pada tubuh yg hitam.
๐ŸŒป mencegah jerawat & mempercepat proses penyembuhan jerawat.
๐ŸŒป meratakan warna kulit & membuat kulit bersinar
๐ŸŒป kuku & rambut lebih kuat & tidak gampang patah 
๐ŸŒป mengatasi kulit kering,kusam,berminyak
๐ŸŒป mengecilkan pori2
๐ŸŒป mengaktifkan kolagen dlm tubuh shg kylit kenyal
๐ŸŒป menghasilkan sel2 kulit baru 
๐ŸŒป melembutkan & melicinkan kulit.

KANDUNAGN JEMAIMA WHITENING PILLS
♠ kolagen sisik ikan merah
♠ vitamin c
♠ astaxanthuin

CARA MAKAN JEMAIMA WHITENING PILLS
♥ pagi sebelum sarapan
♥ malam sebelum tidur
♥ Penggunaan untuk 30hari ( 1 kpsul pagi dan 1 kpsul malam )
♥ 16 tahun keatas
♥ Sesuai untuk ibu mengandung 6 bulan keatas
♥ Boleh diambil ketika period
untuk hasil optimal minum air putih yg banyak
Pil ini akan mencerahkan kulit dalam waktu 2 minggu










---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

NUDE CONCEALER BASE

NUDE CONCEALER BASE

Yang mencari2 concealer murah tp hasil macam concealer harga beratus, NUDE CONCEALER BASE ni ade jawapan die.. Concealer baru dari nafura. Hasil nye memang flawless. Apply bawah mata memang hilang segala pigmentation, dark circle, kulit kusam segala. Melekat sampai ke petang!

Concealer ni sgt ringan dan sesuai utk highlight dibawah mata, tulang hidung dan tulang pipi dan sesuai juga utk menutup cela (jerawat & jeragat)

Fungsi utama concealer ialah untuk menutup segala cela dan kekurangan pada kulit muka, contohnya 
๐Ÿ’ฅ Jerawat
๐Ÿ’ฅ Bekas jerawat
๐Ÿ’ฅ Noda hitam
๐Ÿ’ฅ Lingkaran hitam bawah mata
๐Ÿ’ฅ Scar atau parut ringan
๐Ÿ’ฅ Sebahagian dari garis halus

๐Ÿƒ Penggunaan concealer ni akan membuatkan wajah korang menjadi flawless atau senang cakap halus mulus tanpa noda.

Tip Kecantikan :

✔ Perkara paling penting dalam penggunaan concealer ialah pemilihan warna yg tepat dan cara mengaplikasi yang betul.
✔ Pilihan warna paling ideal ialah 1 tingkat lbh gelap dari warna asal kulit wajah. 
✔ Sebabnya kalau awak pilih warna yang lebih cerah, ianya akan menonjolkan daerah yang awak berusaha nak samarkan.
✔ Dan untuk hasil yang lebih baik, gunakanlah pelembab wajah terlebih dahulu sebelum menggunakan concealer. 
✔ Pastu baru awak pakai foundation. 
**Ada gak yang pakai foundation dulu baru pakai concealer.

Di datangi ngan 2 tona colour :
๐ŸŒผ kod 21-Light Beige (Great for under eye coverage)
  ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ highlight bawah mata ( Great sebagai Penyerlah untuk kawasan mata bawah dan penutup noda)
๐ŸŒผ kod 23-Natural Beige (Great for blemish )
  ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ until blemish and kening








---------------------------------------
---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-55270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman