Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

25 August 2016

KYLIE GLOSS


KYLIE GLOSS

Sangat intens dan memiliki pigmentasi yang mengagumkan.  Sederet pilihan warnanya sesuai bagi semua warna kulit.

KELEBIHAN KYLIE GLOSS
๐Ÿ’‹ tahan lama
๐Ÿ’‹ tidak melekit
๐Ÿ’‹ 2-3 kali makan or minum masih melekat lagi gloss nya di bibir
๐Ÿ’‹ di datangi dengan warna-warna yang sungguh2 cantik

๐Ÿ’„ MARY JO K
๐Ÿ’„ KOURT K 
๐Ÿ’„ DOLCE K
๐Ÿ’„ CANDY K 
๐Ÿ’„ KOKO K 
๐Ÿ’„ POSIE K

CARA GUNA KYLIE GLOSS
๐Ÿ‘› bole di pakai pada bila-bila masa sahaja









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +601155270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


23 August 2016

TATI GLOW WHITE SHAPERS

TATI GLOW WHITE SHAPERS 
" LANGSING BERTENAGA KULIT CERAH BERSERI "

TOKSIN terkumpul dalam badan buat anda cepat lesu keletihan?
Perut BUNCIT sistem pembuangan tidak lancar?
Idamkan bentuk badan langsing tapi SELERA makan tak terkawal?
Mahu muka CANTIK tapi jerawat & parut masih penuh di pipi?
Ingin tampak awet muda tapi JERAGAT dan kedutan halus kian ketara?

Jom cuba produk terkini dari rangkaian Tati..
Badan SOLID cergas bertenaga serta cerah gebu dalam satu masa!
TATI GLOW WHITE SHAPERS ada jawapan nya .

FUNGSI & KELEBIHAN TATI GLOW WHITE SHAPERS 
๐Ÿ’ Meningkatkan metabolisme badan untuk pembakaran lemak berlebihan
๐Ÿ’ Mengawal berat badan seterusnya mencapai berat ideal secara semujadi
๐Ÿ’ Membantu mencerahkan dan melembabkan kulit seluruh badan seawal 7 hari
๐Ÿ’ Melancarkan perjalanan darah
๐Ÿ’ Anti penuaan & anti kedutan
๐Ÿ’ Mengurangkan masalah jerawat, jeragat & tompok penuaan
๐Ÿ’ Kulit lebih anjal, gebu & sihat berseri-seri. 
๐Ÿ’ Tidak perlu berdiet lagi!

KANDUNGAN TATI GLOW WHITE SHAPERS 
๐Ÿ Fish Collagen
๐Ÿ Vitamin C
๐Ÿ Berry
๐Ÿ Yeast Extract
๐Ÿ L-Cysteine
๐Ÿ Tremella
๐Ÿ Ceramide
๐Ÿ Salmon Ovary Peptide

CARA PENGAMBILAN TATI GLOW WHITE SHAPERS 
๐ŸŽ Kunyah / kemam 1 tablet selepas makan.
๐ŸŽ Banyakkan minum air sepanjang hari.



---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +601155270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman 

22 August 2016

MAMOM MILK BOOSTER

MAMOM MILK BOOSTER
" Tambah Susu Badan Ibu Berkesan "

Di pasaran ada pelbagai jenis milk booster seperti dalam bentuk tablet, serbuk, pil, perisa susu, perisa coklat dan pelbagai lagi.

Dalam artikel ini aku share satu jenama yang sangat top dikalangan ibu-ibu menyusu. Iaitu jenama MaMom.

Kalau korang jenis yang sangat sibuk dan tiada masa. Disarankan korang menggunakan produk MaMom Milk Booster. Sebab produk MaMom Milk Booster ini dalam bentuk tablet. Botolnya juga tidak besar. Boleh dibawa kemana-mana sahaja. 

FUNGSI & KELEBIHAN MAMOM MILK BOOSTER
๐ŸŒผ Tablet kunyah yang mudah!
๐ŸŒผ Susu melimpah-limpah
๐ŸŒผ Berkesan seawal 24 jam ( *berdasarkan ribuan testimoni diterima)
๐ŸŒผ Ada sijil Halal JAKIM, KKM dan lulus lab test SIRIM
๐ŸŒผ Digunakan di hospital dan farmasi
๐ŸŒผ Produk Malaysia, kini dieksport keluar negara
๐ŸŒผ Produk tambah susu PALING DIPERCAYAI ibu menyusu di Malaysia dan Indonesia

KANDUNGAN MAMOM MILK BOOSTER
๐ŸŒธ Habbatussauda
๐ŸŒธ Alfalfa
๐ŸŒธ Madu Lebah
๐ŸŒธ Kurma
๐ŸŒธ Gam Akasia
๐ŸŒธ Serbuk Kacang Soya
๐ŸŒธ Bawang Putih
๐ŸŒธ Kismis
๐ŸŒธ Spirulina
๐ŸŒธ Halba
๐ŸŒธ Susu Kambing

CARA PENGAMBILAN MAMOM MILK BOOSTER
๐Ÿ„ Hanya perlu kunyah 2 atau 3 biji tablet sehari ketika perut kosong.









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +601155270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

17 August 2016

SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM PERISA COKLAT

SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM PERISA COKLAT

Terbaru SUSU KAMBING KURMA MADU (SKKM)NAREENA ialah perisa COKLAT!!!
Perisa kegemaran ramai.

Produk Susu Kambing Kurma Madu Platinum Perisa Coklat berfungsi sebagai susu yang membantu membaik pulih kesihatan badan anda secara keseluruhan disamping membantu menguatkan tulang dan kesihatan gigi.Khasiatnya banyak lagi..Anda mesti try dulu baru boleh alami kesan perubahannya seawal mungkin!!!.Jom tinggalkan komen anda segera untuk tempah susu krim nie..

KELEBIHAN & FUNGSI SKKMP PERISA COKLAT
๐Ÿป Kaya dengan protein.
๐Ÿป Memulihkan tenaga.
๐Ÿป Menjadikan anda kelihatan awek muda.
๐Ÿป Sesuai untuk ibu hamil.
๐Ÿป Sesuai untuk seisi keluarga.
๐Ÿป Baik untuk Gastrik.
๐Ÿป Baik untuk kesihatan badan keseluruhan.
๐Ÿป Membantu menguatkan tulang dan gigi.
๐Ÿป Membantu merawat pelbagai penyakit kulit.
๐Ÿป Menjadikan kulit lebih berseri dan halus.
๐Ÿป Memutih,mencerah dan menggebukan kulit.

KANDUNGAN SKKMP PERISA COKLAT
๐Ÿบ Coklat
๐Ÿบ Susu Kambing Asli
๐Ÿบ Ekstrak Kurma
๐Ÿบ Ekstrak Madu
๐Ÿบ Collagen
๐Ÿบ Vitamin C
๐Ÿบ Krimer Tanpa Tenusu
๐Ÿบ Glukosa

CARA PENGAMBILAN SKKMP PERISA COKLAT
๐Ÿฆ Campurkan 1 paket ke dalam air suam atau panas,minum sebelum sarapan dan sebelum tidur.


---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


16 August 2016

MUNAFIE SLIMMING PANTIES

MUNAFIE SLIMMING PANTIES
'Mane nak sorok perut ni? raya dah nak dekat dah!!'Haa jangan risau...Dapatkan japan munafie slimming panty ni dengan mudah boleh sorok kan perut yg geleber dan lemak-lemak berlebihan tu.. Dan panties ni juga dapat memberikan effect slim bagi perut yang boroi tu.. Panty ajaib! Pakai terus tersorok perut dan segala lemak dan selulit tu.. 90% customer yg sudah mencuba
PASTI REPEAT ORDER! 
● BUNCIT@BOROI HILANG DALAM SESAAT 
● PERUT BUNCIT langsung jadi RATA !!!!
● Tak perlu risau sakit perut sebab ketat. 
● Tak bergulung bila duduk. 
● Tak berpeluh walau seharian pakai. 
● Sangat selesa. 
● Membentuk lekuk tubuh yang indah 

FUNGSI :

• Mengecilkan perut. 
• Melangsingkan pinggang. 
• Membakar lemak yang berlebihan. 
• Menaikkan dan mengencangkan punggung.
• Melancarkan peredaran darah dan metabolisme. 
•JAPAN SLIMMING PANT sebaiknya di pakai sejak awal kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat.










---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +601155270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


TABLET GENIUS RR4U

TABLET GENIUS RR4U

Tablet Genius RR4U ialah ubat minda berasaskan homopaty yg baik untuk perkembangan minda anak dan seterusnya insyaALLAH dapat bantu memberi perubahan positif dari segi sahsiah dan akademik.Tablet Genius RR4U diasaskan dari hemeopathy serta 100% semulajadi yang merangsang 
penyaluran oksigen penuh ke minda, membolehkan anak-anak mudah faham serta meningkatkan konsentrasi mereka di dalam kelas.

Tablet Genius RR4U  diperbuat dari garam mineral dan anti oksidan yang dijamin selamat & mendapat sijil dari KKM...Snguh diluar jgkaan.. 9/10 drpd ibu-bapa yg gmbira dgan perubahan anak mereka memberikan feedback yang sangat mengagumkan..Alhamdulillah dengan izinNya.. 

FUNGSI & KELEBIHAN TABLET GENIUS RR4U
๐ŸŒฟ Anak makin rajin belajar. 
๐ŸŒฟ Rajin buat kerja sekolah. 
๐ŸŒฟ Semakin fokus. 
๐ŸŒฟ Sudah mendengar kata. 
๐ŸŒฟ Makin tinggi keyakinan diri. 
๐ŸŒฟ Mudah memahami pelajaran. 
๐ŸŒฟ Tak pelat ketika bercakap. 
๐ŸŒฟ Meningkat dalam peperiksaan. 
๐ŸŒฟ Mudah & rajin sangat nak solat. 

KANDUNGAN TABLET GENIUS RR4U
๐ŸŒณ Produk ini menggunakan 100% bahan semulajadi terbaik iaitu berasaskan garam mineral dan anti oksida yang berasal dari galian bumi.

CARA MAKAN TABLET GENIUS RR4U
๐ŸŒด Hanya 2 biji pagi dan 2 biji malam.
๐ŸŒด Boleh dimakan seawal usia 1 tahun.

TIPS KESIHATAN MINDA 
๐Ÿ€ Selalu luangkan masa untuk bersenam.
๐Ÿ€ Jangan membiarkan diri anda daripada sentiasa dibuli.
๐Ÿ€ Jaga pergaulan.
๐Ÿ€ Sentiasa mengutamakan kerja elakkan daripada sifat tangguh menangguh.
๐Ÿ€ Pandai kawal emosi atau tekanan 
๐Ÿ€ Jangan terlalu serius terhadap perkara yang tidak begitu serius.
๐Ÿ€ Pastikan anda tidur cukup.
๐Ÿ€ Sentiasa berkongsi masalah yang dihadapi dan jangan sesekali pendam masalah tersebut seorang diri.
๐Ÿ€ Jangan selalu terperuk dengan telefon atau media sosial.
๐Ÿ€ Adakan masa untuk diri anda bersenam,membaca,beribadah








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +601155270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

01 August 2016

EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM

10 KESAN NYATA EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM

1. Mengecutkan jerawat
2. Menghilangkan parut jerawat & jeragat
3. Menganjalkan & menegangkan kulit wajah yang kendur
4. Menghilangkan bintik – bintik hitam
5. Mencerahkan kulit kusam
6. Memperbaiki tona kulit tidak sekata
7. Mengekalkan kelembapan wajah
8. Menghilangkan lebam bawah mata
9. Merawat kulit terbakar ( sunburn )
10. Memberikan efek kilauan pada wajah

KELEBIHAN & PERBEZAAN SERUM DENGAN PELEMBAB

-memang sedia maklum yang serum memang sangat bagus untuk kulit wajah. Selain dari set penjagaan yang biasa kita guna seperti pencuci, penyegar dan pelembap, serum juga penting untuk kulit kelihatan cantik.
Jika anda diperhatikan, selalunya harga serum jika dibandingkan dengan produk kecantikan lain seperti toner atau pelembab memang jauh beza kerana harga serum mahal sedikit. Mungkin sebab inilah ramai diantara anda yang skip penggunaan serum ini kan? Tapi anda kena tahu yang penggunaan serum ini adalah jauh lebih baik dari penggunaan pelembab kerana kandungan serum adalah lebih pekat dan nutrien yang terkandung didalam nya mampu menembusi lapisan kulit paling dalam berbanding pelembab biasa.

CARA PENGGUNAAN EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM
1. Cuci muka dengan sabun muka Ephyra Skin Bar
2. Keringkan muka dengan tuala bersih
3. Titiskan 2-3 titis Ephyra Skin Nano Advance Repair serum ke atas telapak tangan
4. Gunakan hujung jari, ratakan Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum pada beberapa bahagian muka dan leher
5. Dengan urutan yang lembut bermula dari dalam ke luar, sapukan sehingga serum meresap. Untuk hasil yang maksimum, gunakan Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum setiap hari, siang dan malam








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.

๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +601155270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman