Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

25 August 2016

KYLIE GLOSS


KYLIE GLOSS

Sangat intens dan memiliki pigmentasi yang mengagumkan.  Sederet pilihan warnanya sesuai bagi semua warna kulit.

KELEBIHAN KYLIE GLOSS
๐Ÿ’‹ tahan lama
๐Ÿ’‹ tidak melekit
๐Ÿ’‹ 2-3 kali makan or minum masih melekat lagi gloss nya di bibir
๐Ÿ’‹ di datangi dengan warna-warna yang sungguh2 cantik

๐Ÿ’„ MARY JO K
๐Ÿ’„ KOURT K 
๐Ÿ’„ DOLCE K
๐Ÿ’„ CANDY K 
๐Ÿ’„ KOKO K 
๐Ÿ’„ POSIE K

CARA GUNA KYLIE GLOSS
๐Ÿ‘› bole di pakai pada bila-bila masa sahaja









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


23 August 2016

SUSU_KU

SUSU_KU
" KURUS DALAM MASA 7 HARI "

Susuku ialah merupakan minuman susu collagen yang dapat memberikan fungsi utk kecantikan,kecergasan dan kesihatan.Susu ajaib yg diperkaya dengan bahan bermutu tinggi juga makanan sunnah ini juga popular untuk 
mengurangkan berat badan. Susuku mampu membuat anda kenyang sepanjang hari juga mampu membuat anda kekal bertenaga sepanjang hari

FUNGSI & KELEBIHAN SUSU_KU
๐ŸŒผ Mencegah penyakit seperti gastrik
๐ŸŒผ Mengurangkan berat badan
๐ŸŒผ Merehatkan organ tubuh
๐ŸŒผ Melancarkan perbuangan toksin-toksin yg berbahaya
๐ŸŒผ Mencerahkan kulit & melambatkan proses penuaan
๐ŸŒผ Meningkatkan kecergasan dan fleksibiliti tubuh
๐ŸŒผ Mempercepatkan pembakaran lemak
๐ŸŒผ Menghilangkan stress
๐ŸŒผ Menstabilkan kandungan gula dalam tubuh
๐ŸŒผ Memberikan tenaga
๐ŸŒผ Diet terbaik utk ibu dlm pantang
๐ŸŒผ Sesuai utk ibu bersalin dan menyusu
๐ŸŒผ Berkesan dalam masa 7 hari

KANDUNGAN SUSU_KU
๐Ÿ“ STAWBERRY
๐Ÿ“ KURMA
๐Ÿ“ MADU
๐Ÿ“ AIR LIUR BURUNG WALID

CARA PENGAMBILAN SUSU_KU
๐Ÿ’ satu scoop sahaja setiap kali pengambilan
๐Ÿ’ campurkan dengan air panas atau air suam
๐Ÿ’ minum sebelum sarapan dan sebelum tidur.










---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


TATI GLOW WHITE SHAPERS

TATI GLOW WHITE SHAPERS 
" LANGSING BERTENAGA KULIT CERAH BERSERI "

TOKSIN terkumpul dalam badan buat anda cepat lesu keletihan?
Perut BUNCIT sistem pembuangan tidak lancar?
Idamkan bentuk badan langsing tapi SELERA makan tak terkawal?
Mahu muka CANTIK tapi jerawat & parut masih penuh di pipi?
Ingin tampak awet muda tapi JERAGAT dan kedutan halus kian ketara?

Jom cuba produk terkini dari rangkaian Tati..
Badan SOLID cergas bertenaga serta cerah gebu dalam satu masa!
TATI GLOW WHITE SHAPERS ada jawapan nya .

FUNGSI & KELEBIHAN TATI GLOW WHITE SHAPERS 
๐Ÿ’ Meningkatkan metabolisme badan untuk pembakaran lemak berlebihan
๐Ÿ’ Mengawal berat badan seterusnya mencapai berat ideal secara semujadi
๐Ÿ’ Membantu mencerahkan dan melembabkan kulit seluruh badan seawal 7 hari
๐Ÿ’ Melancarkan perjalanan darah
๐Ÿ’ Anti penuaan & anti kedutan
๐Ÿ’ Mengurangkan masalah jerawat, jeragat & tompok penuaan
๐Ÿ’ Kulit lebih anjal, gebu & sihat berseri-seri. 
๐Ÿ’ Tidak perlu berdiet lagi!

KANDUNGAN TATI GLOW WHITE SHAPERS 
๐Ÿ Fish Collagen
๐Ÿ Vitamin C
๐Ÿ Berry
๐Ÿ Yeast Extract
๐Ÿ L-Cysteine
๐Ÿ Tremella
๐Ÿ Ceramide
๐Ÿ Salmon Ovary Peptide

CARA PENGAMBILAN TATI GLOW WHITE SHAPERS 
๐ŸŽ Kunyah / kemam 1 tablet selepas makan.
๐ŸŽ Banyakkan minum air sepanjang hari.



---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


22 August 2016

MAMOM MILK BOOSTER

MAMOM MILK BOOSTER
" Tambah Susu Badan Ibu Berkesan "

Di pasaran ada pelbagai jenis milk booster seperti dalam bentuk tablet, serbuk, pil, perisa susu, perisa coklat dan pelbagai lagi.

Dalam artikel ini aku share satu jenama yang sangat top dikalangan ibu-ibu menyusu. Iaitu jenama MaMom.

Kalau korang jenis yang sangat sibuk dan tiada masa. Disarankan korang menggunakan produk MaMom Milk Booster. Sebab produk MaMom Milk Booster ini dalam bentuk tablet. Botolnya juga tidak besar. Boleh dibawa kemana-mana sahaja. 

FUNGSI & KELEBIHAN MAMOM MILK BOOSTER
๐ŸŒผ Tablet kunyah yang mudah!
๐ŸŒผ Susu melimpah-limpah
๐ŸŒผ Berkesan seawal 24 jam ( *berdasarkan ribuan testimoni diterima)
๐ŸŒผ Ada sijil Halal JAKIM, KKM dan lulus lab test SIRIM
๐ŸŒผ Digunakan di hospital dan farmasi
๐ŸŒผ Produk Malaysia, kini dieksport keluar negara
๐ŸŒผ Produk tambah susu PALING DIPERCAYAI ibu menyusu di Malaysia dan Indonesia

KANDUNGAN MAMOM MILK BOOSTER
๐ŸŒธ Habbatussauda
๐ŸŒธ Alfalfa
๐ŸŒธ Madu Lebah
๐ŸŒธ Kurma
๐ŸŒธ Gam Akasia
๐ŸŒธ Serbuk Kacang Soya
๐ŸŒธ Bawang Putih
๐ŸŒธ Kismis
๐ŸŒธ Spirulina
๐ŸŒธ Halba
๐ŸŒธ Susu Kambing

CARA PENGAMBILAN MAMOM MILK BOOSTER
๐Ÿ„ Hanya perlu kunyah 2 atau 3 biji tablet sehari ketika perut kosong.









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


21 August 2016

JUS KEKAL DARA

JUS KEKAL DARA
" KEMBALIKAN CENGKAMAN HEBAT SEPERTI ANAK DARA "

Jus Kekal Dara merupakan jus hebat untuk semua wanita yang mementingkan keanggunan, kehebatan, kecantikan luaran dan dalaman untuk memberikan yang terbaik kepada para suami mereka. 
Jus Kekal Dara adalah merupakan minuman tenaga yang HEBAT khususnya untuk wanita.
Ianya mengandungi ekstrak 25 jenis herba yang terpilih yang amat berkhasiat untuk membantu meningkatkan tenaga dan ghairah seksual wanita terhadap suami.

FUNGSI & KELEBIHAN JUS KEKAL DARA
๐Ÿ’‹ Mngetatkan ,mnyempit dan padatkan faraj 
๐Ÿ’‹ Merawat masalah keputihan 
๐Ÿ’‹ Merawat masalah vagina berbau 
๐Ÿ’‹ Merawat masalah lelehan yg banyak pada faraj 
๐Ÿ’‹ Mencengkam walaupun tanpa kemutan 
๐Ÿ’‹ Membuang angin dalam badan 
๐Ÿ’‹ Membantu dalam pengecutan rahim lepas bersalin 
๐Ÿ’‹ menguatkan kesihatan fizikal & mental 
๐Ÿ’‹ menurunkan berat badan 
๐Ÿ’‹ melangsingkan badan 
๐Ÿ’‹ melancarkan pencernaan 
๐Ÿ’‹ menegangkan payudara dan punggung 
๐Ÿ’‹ mengawal gula dalam darah 
๐Ÿ’‹ mencegah pra-kanser 
๐Ÿ’‹ merawat masalah segugut 
๐Ÿ’‹ meningkatkan daya tahan tubuh 
๐Ÿ’‹ mengurangkan sakit sendi 
๐Ÿ’‹ melawan kuman 
๐Ÿ’‹ menstabilkan tekanan darah 
๐Ÿ’‹ mnyerikan wajah 
๐Ÿ’‹ mngurangkan bintik-bintik hitam di wajah 
๐Ÿ’‹ merawat masalah resedung 
๐Ÿ’‹ merawat sisik ikan di bahagian betis 

KANDUNGAN JUS KEKAL DARA
๐Ÿ’ Kacip Fatimah ๐Ÿ’ Gingseng ๐Ÿ’ Mengkudu ๐Ÿ’ Pegaga ๐Ÿ’ Mata Pelanduk ๐Ÿ’ Herba Lipan Bara ๐Ÿ’ Medan Wangi ๐Ÿ’ Serapat ๐Ÿ’ Puararia Mirifica ๐Ÿ’ Mengkunyit ๐Ÿ’ Cahaya Tulang Tiga ๐Ÿ’ Teja Wangi ๐Ÿ’ Mempelas Hari ๐Ÿ’ Mempelas Gajah ๐Ÿ’ Kembali Dara ๐Ÿ’ Gajah Beranak ๐Ÿ’ Sekecut ๐Ÿ’ Susu Perawan ๐Ÿ’ Jarum Mas ๐Ÿ’ Mas Cotek ๐Ÿ’ Manjakani ๐Ÿ’ Inai ๐Ÿ’ Susuk Ayam ๐Ÿ’ Bunga Batu ๐Ÿ’ Madu.

CARA PENGAMBILAN JUS KEKAL DARA
๐Ÿ‘› Goncang sebelum diminum
๐Ÿ‘› 1 sudu sama ada diminum terus @dicampur dgn segelas air kemudian diminum
๐Ÿ‘› Diminum pagi dan malam sebelum makan.








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


18 August 2016

HYDBRID CC CREAM DERMAX

HYDBRID CC CREAM DERMAX

Yang ni sesuai unt sesiapa yg sukakan make up.Warna krim beige.Bila pakai muka glowing nampak macam keemasan gitu.Tahan 4-5 bulan penggunaan

KELEBIHAN & FUNGSI HYDBRID CC CREAM DERMAX
๐ŸŒน Halus pada kulit
๐ŸŒน Memudarkan jeragat
๐ŸŒน Mencerah dan melembutkan kulit
๐ŸŒน Tahan lama walaupun berpeluh
๐ŸŒน Menutup cela di wajah
๐ŸŒน Memberi kelembapan sepanjang hari
๐ŸŒน Melindungi kulit daripada sinar UV
๐ŸŒน Membuat kulit putih berseri dan wangi
๐ŸŒน Lebih hebat daripada bb cream
๐ŸŒน Memberi kesan glowing pada kulit wajah

CARA MENGGUNAKAN HYDBRID CC CREAM DERMAX
๐Ÿ Cuci muka dengan pembersih wajah harian
๐Ÿ Selepas itu apukan krim harian pada kulit wajah ( sebolehnya gunakan skincare dermax superskin )
๐Ÿ Selepas itu sapukan HYDBRID CC CREAM DERMAX.
๐Ÿ Bole digunakan untuk harian tanpa kira masa







---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman



17 August 2016

SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM PERISA COKLAT

SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM PERISA COKLAT

Terbaru SUSU KAMBING KURMA MADU (SKKM)NAREENA ialah perisa COKLAT!!!
Perisa kegemaran ramai.

Produk Susu Kambing Kurma Madu Platinum Perisa Coklat berfungsi sebagai susu yang membantu membaik pulih kesihatan badan anda secara keseluruhan disamping membantu menguatkan tulang dan kesihatan gigi.Khasiatnya banyak lagi..Anda mesti try dulu baru boleh alami kesan perubahannya seawal mungkin!!!.Jom tinggalkan komen anda segera untuk tempah susu krim nie..

KELEBIHAN & FUNGSI SKKMP PERISA COKLAT
๐Ÿป Kaya dengan protein.
๐Ÿป Memulihkan tenaga.
๐Ÿป Menjadikan anda kelihatan awek muda.
๐Ÿป Sesuai untuk ibu hamil.
๐Ÿป Sesuai untuk seisi keluarga.
๐Ÿป Baik untuk Gastrik.
๐Ÿป Baik untuk kesihatan badan keseluruhan.
๐Ÿป Membantu menguatkan tulang dan gigi.
๐Ÿป Membantu merawat pelbagai penyakit kulit.
๐Ÿป Menjadikan kulit lebih berseri dan halus.
๐Ÿป Memutih,mencerah dan menggebukan kulit.

KANDUNGAN SKKMP PERISA COKLAT
๐Ÿบ Coklat
๐Ÿบ Susu Kambing Asli
๐Ÿบ Ekstrak Kurma
๐Ÿบ Ekstrak Madu
๐Ÿบ Collagen
๐Ÿบ Vitamin C
๐Ÿบ Krimer Tanpa Tenusu
๐Ÿบ Glukosa

CARA PENGAMBILAN SKKMP PERISA COKLAT
๐Ÿฆ Campurkan 1 paket ke dalam air suam atau panas,minum sebelum sarapan dan sebelum tidur.


---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman