Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

29 October 2016

KOPI SKKMP CHIA SEED


                                          KOPI SKKMP CHIA SEED
 "SUSAHNYERR NAK TABUR2..RASA CHIA SEED PLAK X BERAPA BESTTT
tapi tetap nak KURUSSSSSSSSSSS ..
Pertama kali minum kopi susu kambing chia seed ni....WOWWWWWbest sgt2 weiiiiiiii.Minum kopi chia seed nie,selera mkn sgt2 berkurang..tubuh plak makin aktif!seharian berkejar ke sana ke sini pn masih lagi BERTENAGA!
Sungguh hebat kopi
susu kmbing chia seed by PLATINUM nihhh,mmg MURAH,BERKESAN dan MAMPU MILIK!









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

WHITESLIM JUICE WS PLATINUM


WHITESLIM JUICE WS PLATINUM

Nak kuruskan badan?Nak kempiskan perut?Inilah realitinya.

Kita nak tampil lebih kurus dan ramping.
Apa jua sebabnya, kita letak belakang.
Apa yang lebih penting ialah bagaimana caranya?
Apakah ada cara yang betul-betul ajaib boleh kurangkan berat badan 10 kg dalam seminggu?
Bunyi macam terlampau sangat, kan?
hanya dengan "WHITERSLIM JUICE" - Platinum
"Wahhhhhhhhh...3hari minum PLATINUM WHITESLIM,perut dah makin turun.
Biasa tinggi perut dari dada!Nak bernyawa pun semput!
Best sgt2 minum jus ni betoiii2 lawas tau,wajib 'membuang' skali sehari,toksin2 n lemak2 tepu habis di lepaskanDgn satu produk jer,laki bini boleh cuba...jimatttt...murahhh n bkesannn..







---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


28 October 2016

SABUN KOPI

SABUN KOPI

Dengan khasiat Serbuk Coffee Arabica, Coconut Oil dan Vitamin E ia di rumus khusus untuk mereka yang mengalami masalah kulit wajah dan badan.

Sabun Kopi khusus untuk mereka yg ada masalah jerawat, parut dan kulit gelap pada muka dan badan. Dan utk mereka yang inginkan kulit cerah, lembut dan gebu.. Ala2 rawatan di salon dgn pakej jimat tau.

FUNGSI & KELEBIHAN SABUN KOPI
πŸ… Menghaluskan kulit
πŸ… Menghilangkan bau badan
πŸ… Menghilangkan selulit 
πŸ… Menyegarkan tubuh dan menghilangkan penat
πŸ… Melarutkan lemak dan membentuk tubuh
πŸ… Menetralkan kulit yang teriritasi dan memberi nutrisi
πŸ… Menghilangkan bekas jerawat, flek, dan noda hitam pada kulit
πŸ… Mengangkat sel kulit mati & memperbaiki struktur kulit yang rosak
πŸ… sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki maupun wanita.

KANDUNGAN  SABUN KOPI
πŸ’ Coffee extract
πŸ’ Goat’s milk
πŸ’ cocos nucifera oil
πŸ’ olive oil
πŸ’ minyak kelapa dara
πŸ’ sodium hydroxyde
πŸ’ Vitamin ACE
πŸ’ glycerin, fragance

CARA GUNA SABUN KOPI
🍎 Gunakan secara teratur setiap mandi, 2-3 kali sehari. 
🍎 Gosokan ke seluruh bahgian muka dan tubuh dengan lembut. 
🍎 Untuk hasil terbaik, diamkan skjp beberapa saat sebelum di bilas dengan air.





---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


EKSTRAK BELACAK ORIGINAL BY HERBHOUSE JOHOR

EKSTRAK BELACAK ORIGINAL BY HERBHOUSE JOHOR
*100% ORI JGN RAGU2 DAN WAS-WAS 

Antara sebab lain mengapa anda patut cuba Ekstrak Belacak Original ini adalah ia juga membantu atasi masalah punggung yang jatuh dan menggeleber untuk wanita.

Selain itu, Ekstrak Belacak Original juga sesuai untuk atasi masalah masalah zakar pada geng Adam khususnya pada suami yang bermasalah pancut awal ketika bersama dengan isteri dan saiz zakar yang kecilπŸ‘

APA FUNGSI & KHASIAT EKSTRAK BELACAK ORIGINAL
WANITA 
🌸 membesarkan PAYUDARA yang kendur
🌸 membesarkan PUNGGUNG yg leper
🌸 memontok & memantapkan ASET wanita 
🌸 me up kn PAYUDARA yg kendur dan jatuh ( disebabkan penyusuan baby )

LELAKI 
πŸ„ membesarkan ZAKAR 
πŸ„ memanjangkan ZAKAR 
πŸ„ menguatkan urat ZAKAR 
πŸ„ memulihkan & menyegarkan ZAKAR 
πŸ„ mencanak & tahan lama

FUNGSI LAIN EKSTRAK BELACAK ORIGINAL BY HERBHOUSE JOHOR
πŸƒ menjadikan pelincir kita bersama
πŸƒ menambahkan nikmat & ghairah suami isteri

KANDUNGAN EKSTRAK BELACAK ORIGINAL BY HERBHOUSE JOHOR
πŸ’‹MINYAK PATI IKAN BELACAK
πŸ’‹UMBUT KELAPA
πŸ’‹PINANG MUDA
πŸ’‹CAMPURAN PELBAGAI JENIS BUNGA
πŸ’‹BAHAN BAHAN HERBA LAIN

CARA GUNA EKSTRAK BELACAK ORIGINAL BY HERBHOUSE JOHOR
πŸ”…gunakan 2 kali sehari, selepas mandi
πŸ”…1 kali pada waktu pagi (sebelum bersarapan pagi)
πŸ”…1 kali pada waktu malam (sebelum tidur / bersama suami tersayang)











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman




27 October 2016

KOREA HAND

KOREA HAND 
" SET PENJAGAAN TANGAN PERTAMA DI MALAYSIA 

Miliki kulit semulus kapas dan seputih kulit artis korea.

FUNGSI & KELEBIHAN KOREA HAND 
πŸ€ Merawat masalah parut & jeragat
πŸ€ Mencerahkan kulit gelap 
πŸ€ Menghaluskn dan melembutkan kulit
πŸ€ Menggebukan kulit persis wanita korea

KANDUNGAN KOREA HAND 
🌹 KOREA WHITENING FOAM 
🌹 KOREA NIGHT LOTION
🌹 KOREA DAY LOTION 

CARA PENGGUNAAN KOREA HAND 
🌸 Cuci tangan menggunaan korea whitening foam
🌸 Gosok selama 2 minit
🌸 Sapu korea day lotion pada waktu siang
🌸 Sapu korea night lotion pada waktu malam 





---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


26 October 2016

FLUSHY BIKINI

FLUSHY BIKINI
" WHITENING & SMOOTH "

🐾 ketiak hitam ? 
🐾 ketiak mudah ruam ?
🐾 ketiak berkerak ?
🐾 ketiak berdaki ?
🐾 ketiak berbau ?

atasi segalanya semudah abc dengan FLUSHY BIKINI .
FLUSHY BIKINI mampu mengatasi segala masalah kehitaman di kawasan miss v , miss b dan celah2 badan.

FUNGSI & KELEBIHAN FLUSHY BIKINI
πŸƒ Mencerahkan dan memutihkan kulit gelap di celah peha dan ketiak
πŸƒ Menghasilkan kulit yang licin dan halus
πŸƒ Menghilangkan bau badan
πŸƒ Memberikan nutrisi pada kulit
πŸƒ Mencerahkan kulit
πŸƒ Menghilangkan daki mati pada kulit

KANDUNGAN FLUSHY BIKINI
🍁 Stawberry gel
🍁 Collagen
🍁 Vitamin c
🍁 Vitamin e
🍁 Oxygen
🍁 Flower water
🍁 Pure ice water

CARA PENGGUNAAN FLUSHY BIKINI
πŸ‚ Tuangkan Flushy Bikini ke ats tapak tangan
πŸ‚ Sapu dan ratakan pada kedua-dua belah tapak tangan anda
πŸ‚ Mulakan dengan menyapu dan gosok pada bahagian celah peha
πŸ‚ Ulang langkah 1 & 2 dan sapu pula pada bahagian ketiak.
πŸ‚ Anda bebas untuk memulakan dengan ketiak atau celah peha










---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


25 October 2016

PERFUME DEODORANT

PERFUME DEODORANT 
" GUCCI / CHANNEL / DKNY "

Ketiak barbau ? Alahan dengan deodorant roll ?
Badan berbau ? Perfume tidak tahan lama ?

Jom cuba PERFUME DEODORANT . Ada 3 jenis bau yang sgt2 wangi setanding wangian antarabangsa.
🐚 GUCCI 
🐚 CHANNEL 
🐚 DKNY 

FUNGSI & KELEBIHAN PERFUME DEODORANT 
🌸 Bole menghilangkan bau badan
🌸 Tahan lebih lama
🌸 Hanya perlu spray dan senang di bawa ke mana-mana
🌸 Tidak menghitamkan ketiak 
🌸 Tidak meninggalkan kesan kuning di bawah lengan baju

CARA PENGGUNAAN PERFUME DEODORANT 
πŸ’ Hanya perlu spray di bawah ketiak dan seluruh tubuh badan ( sekiranya mahu )
πŸ’ Penggunaan tahan 1 bulan






---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


24 October 2016

CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM

CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM

MUDAH nya untuk sihat & kekal cantik awet muda masakini! 
Dengan hanya kunyah2 sahaja (sedap pula tu) impian anda untuk mendapatkan kulit halus bak bayi pasti menjadi nyata! 
Kini tiada sebab untuk anda sukar menikmati khasiat susu kambing segar, kerana produk ini dihasilkan berbentuk candy bak gula2 yang lebih mudah dinikmati di mana2 saja dengan perisa yang pasti memikat selera!

KHASIAT & KEBAIKAN CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM 
πŸ’ Hanya kunyah @ kemam, hasilnya kulit lembut anjal berseri❕❕ 
πŸ’ Mampu memutih, mencerah & menggebukan kulit
πŸ’ Memudarkan parut & jerawat
πŸ’ Baik untuk kesihatan tulang, otot & gigi
πŸ’ Menstabilkan tekanan darah & kolestrol
πŸ’ Merawat kencing manis, gastrik, gout
πŸ’ Membekalkan tenaga & awet muda
πŸ’ Menguatkan imunisasi tubuh
πŸ’ Sesuai untuk ibu hamil
πŸ’ Kaya dengan protein
πŸ’ 3 pilihan rasa yang sedap sesuai selera anda - strawberry, coklat & asli

KEBAIKAN CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM 
πŸ“ Mencerahkan kulit satu badan. 
πŸ“ Kulit menjadi halus 
πŸ“ Membantu merawat penyakit kulit 
πŸ“ Merawat penyakit gastrik 
πŸ“ Membantu mencegah penyakit Alzheimer 
πŸ“ Mencegah penyakit barah 
πŸ“ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi 
πŸ“ Meningkatkan kualiti tidur malam (nyenyak) 
πŸ“ Kaya dengan protein 
πŸ“ Memulihkan tenaga 
πŸ“ Baik untuk kesihatan 
πŸ“ Sesuai untuk ibu hamil (kandungan 5 bulan ke atas) 
πŸ“ Sesuai untuk seisi keluarga seawal usia 3 tahun 
πŸ“ 60biji / kotak 

CARA PENGAMBILAN CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM
🍫 Mkn 2biji sehari 
🍫 pagi 1 malam
🍫 Sesuai untuk semua peringkat umur 
🍫 Bagus untuk ibu mengandung 
🍫 ASLI
🍫 COKLAT 
🍫 STRAWBERI 









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman