Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

29 October 2016

WHITESLIM JUICE WS PLATINUM


WHITESLIM JUICE WS PLATINUM

Nak kuruskan badan?Nak kempiskan perut?Inilah realitinya.

Kita nak tampil lebih kurus dan ramping.
Apa jua sebabnya, kita letak belakang.
Apa yang lebih penting ialah bagaimana caranya?
Apakah ada cara yang betul-betul ajaib boleh kurangkan berat badan 10 kg dalam seminggu?
Bunyi macam terlampau sangat, kan?
hanya dengan "WHITERSLIM JUICE" - Platinum
"Wahhhhhhhhh...3hari minum PLATINUM WHITESLIM,perut dah makin turun.
Biasa tinggi perut dari dada!Nak bernyawa pun semput!
Best sgt2 minum jus ni betoiii2 lawas tau,wajib 'membuang' skali sehari,toksin2 n lemak2 tepu habis di lepaskanDgn satu produk jer,laki bini boleh cuba...jimatttt...murahhh n bkesannn..







---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


28 October 2016

SABUN KOPI

SABUN KOPI

Dengan khasiat Serbuk Coffee Arabica, Coconut Oil dan Vitamin E ia di rumus khusus untuk mereka yang mengalami masalah kulit wajah dan badan.

Sabun Kopi khusus untuk mereka yg ada masalah jerawat, parut dan kulit gelap pada muka dan badan. Dan utk mereka yang inginkan kulit cerah, lembut dan gebu.. Ala2 rawatan di salon dgn pakej jimat tau.

FUNGSI & KELEBIHAN SABUN KOPI
πŸ… Menghaluskan kulit
πŸ… Menghilangkan bau badan
πŸ… Menghilangkan selulit 
πŸ… Menyegarkan tubuh dan menghilangkan penat
πŸ… Melarutkan lemak dan membentuk tubuh
πŸ… Menetralkan kulit yang teriritasi dan memberi nutrisi
πŸ… Menghilangkan bekas jerawat, flek, dan noda hitam pada kulit
πŸ… Mengangkat sel kulit mati & memperbaiki struktur kulit yang rosak
πŸ… sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki maupun wanita.

KANDUNGAN  SABUN KOPI
πŸ’ Coffee extract
πŸ’ Goat’s milk
πŸ’ cocos nucifera oil
πŸ’ olive oil
πŸ’ minyak kelapa dara
πŸ’ sodium hydroxyde
πŸ’ Vitamin ACE
πŸ’ glycerin, fragance

CARA GUNA SABUN KOPI
🍎 Gunakan secara teratur setiap mandi, 2-3 kali sehari. 
🍎 Gosokan ke seluruh bahgian muka dan tubuh dengan lembut. 
🍎 Untuk hasil terbaik, diamkan skjp beberapa saat sebelum di bilas dengan air.





---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


EKSTRAK BELACAK ORIGINAL BY HERBHOUSE JOHOR

EKSTRAK BELACAK ORIGINAL BY HERBHOUSE JOHOR
*100% ORI JGN RAGU2 DAN WAS-WAS 

Antara sebab lain mengapa anda patut cuba Ekstrak Belacak Original ini adalah ia juga membantu atasi masalah punggung yang jatuh dan menggeleber untuk wanita.

Selain itu, Ekstrak Belacak Original juga sesuai untuk atasi masalah masalah zakar pada geng Adam khususnya pada suami yang bermasalah pancut awal ketika bersama dengan isteri dan saiz zakar yang kecilπŸ‘

APA FUNGSI & KHASIAT EKSTRAK BELACAK ORIGINAL
WANITA 
🌸 membesarkan PAYUDARA yang kendur
🌸 membesarkan PUNGGUNG yg leper
🌸 memontok & memantapkan ASET wanita 
🌸 me up kn PAYUDARA yg kendur dan jatuh ( disebabkan penyusuan baby )

LELAKI 
πŸ„ membesarkan ZAKAR 
πŸ„ memanjangkan ZAKAR 
πŸ„ menguatkan urat ZAKAR 
πŸ„ memulihkan & menyegarkan ZAKAR 
πŸ„ mencanak & tahan lama

FUNGSI LAIN EKSTRAK BELACAK ORIGINAL BY HERBHOUSE JOHOR
πŸƒ menjadikan pelincir kita bersama
πŸƒ menambahkan nikmat & ghairah suami isteri

KANDUNGAN EKSTRAK BELACAK ORIGINAL BY HERBHOUSE JOHOR
πŸ’‹MINYAK PATI IKAN BELACAK
πŸ’‹UMBUT KELAPA
πŸ’‹PINANG MUDA
πŸ’‹CAMPURAN PELBAGAI JENIS BUNGA
πŸ’‹BAHAN BAHAN HERBA LAIN

CARA GUNA EKSTRAK BELACAK ORIGINAL BY HERBHOUSE JOHOR
πŸ”…gunakan 2 kali sehari, selepas mandi
πŸ”…1 kali pada waktu pagi (sebelum bersarapan pagi)
πŸ”…1 kali pada waktu malam (sebelum tidur / bersama suami tersayang)











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +601155270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman



25 October 2016

PERFUME DEODORANT

PERFUME DEODORANT 
" GUCCI / CHANNEL / DKNY "

Ketiak barbau ? Alahan dengan deodorant roll ?
Badan berbau ? Perfume tidak tahan lama ?

Jom cuba PERFUME DEODORANT . Ada 3 jenis bau yang sgt2 wangi setanding wangian antarabangsa.
🐚 GUCCI 
🐚 CHANNEL 
🐚 DKNY 

FUNGSI & KELEBIHAN PERFUME DEODORANT 
🌸 Bole menghilangkan bau badan
🌸 Tahan lebih lama
🌸 Hanya perlu spray dan senang di bawa ke mana-mana
🌸 Tidak menghitamkan ketiak 
🌸 Tidak meninggalkan kesan kuning di bawah lengan baju

CARA PENGGUNAAN PERFUME DEODORANT 
πŸ’ Hanya perlu spray di bawah ketiak dan seluruh tubuh badan ( sekiranya mahu )
πŸ’ Penggunaan tahan 1 bulan






---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +601155270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


24 October 2016

CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM

CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM

MUDAH nya untuk sihat & kekal cantik awet muda masakini! 
Dengan hanya kunyah2 sahaja (sedap pula tu) impian anda untuk mendapatkan kulit halus bak bayi pasti menjadi nyata! 
Kini tiada sebab untuk anda sukar menikmati khasiat susu kambing segar, kerana produk ini dihasilkan berbentuk candy bak gula2 yang lebih mudah dinikmati di mana2 saja dengan perisa yang pasti memikat selera!

KHASIAT & KEBAIKAN CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM 
πŸ’ Hanya kunyah @ kemam, hasilnya kulit lembut anjal berseri❕❕ 
πŸ’ Mampu memutih, mencerah & menggebukan kulit
πŸ’ Memudarkan parut & jerawat
πŸ’ Baik untuk kesihatan tulang, otot & gigi
πŸ’ Menstabilkan tekanan darah & kolestrol
πŸ’ Merawat kencing manis, gastrik, gout
πŸ’ Membekalkan tenaga & awet muda
πŸ’ Menguatkan imunisasi tubuh
πŸ’ Sesuai untuk ibu hamil
πŸ’ Kaya dengan protein
πŸ’ 3 pilihan rasa yang sedap sesuai selera anda - strawberry, coklat & asli

KEBAIKAN CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM 
πŸ“ Mencerahkan kulit satu badan. 
πŸ“ Kulit menjadi halus 
πŸ“ Membantu merawat penyakit kulit 
πŸ“ Merawat penyakit gastrik 
πŸ“ Membantu mencegah penyakit Alzheimer 
πŸ“ Mencegah penyakit barah 
πŸ“ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi 
πŸ“ Meningkatkan kualiti tidur malam (nyenyak) 
πŸ“ Kaya dengan protein 
πŸ“ Memulihkan tenaga 
πŸ“ Baik untuk kesihatan 
πŸ“ Sesuai untuk ibu hamil (kandungan 5 bulan ke atas) 
πŸ“ Sesuai untuk seisi keluarga seawal usia 3 tahun 
πŸ“ 60biji / kotak 

CARA PENGAMBILAN CANDY SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM
🍫 Mkn 2biji sehari 
🍫 pagi 1 malam
🍫 Sesuai untuk semua peringkat umur 
🍫 Bagus untuk ibu mengandung 
🍫 ASLI
🍫 COKLAT 
🍫 STRAWBERI 









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +601155270706 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


AS SHIFA GEL MANDIAN BIDARA PLATINUM PLUS


AS SHIFA GEL MANDIAN BIDARA PLATINUM PLUS

Mandian BIDARA PLATINUM PLUS adalah salah satu kaedah rawatan oleh pengamal perubatan Islam.
Mandian ini sangat digalakkan sebagai mandian setelah bersih darah haid untuk wanita.
Mandian ini memberikan anda kesempurnaan kebersihan diri serta mengekalkan kesegaran dan rambut anda.

KELEBIHAN & FUNGSI AS SHIFA GEL MANDIAN BIDARA PLATINUM PLUS
🌸 terhindar dari sihir dan buatan orang
🌸 terhindar dari SAKA
🌸 terhindar rari gangguan makhluk halus
🌸 boleh dibuat sebagai pemanis wajah

KANDUNGAN AS SHIFA GEL MANDIAN BIDARA PLATINUM PLUS
🌾 daun bidara 
🌾 garam bukit
🌾 menthol
🌾 limau purut
🌾 beluru

CARA PENGGUNAAN AS SHIFA GEL MANDIAN BIDARA PLATINUM PLUS
πŸ’  Niat dan doakan supaya ia menyembuhkan dari sakit-sakit yang berkaitan sihir / santau / saka / gangguan jin
πŸ’  Mandi dan ratakan gel mandian bidara keseluruh badan sambil membaca Alfatihah 3 Qul dan ayat Qursi (dalam hati)
πŸ’  Digalakkan guna setiap pagi dan petang supaya dapat melindungi diri sepanjang hari (InsyaAllah dengan izinNya)





---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


19 October 2016

ALASKA MOISTURIZING GEL


ALASKA MOISTURIZING GEL
Alaska glasier, asid hyaluronik bahan pelembap ini berbentuk krim lapisan pelindung kelembapan dan bantuan kepada kelembapan kulit

Sesuai untuk kulit kering dan sensitif menyebabkan 50,000 ppm Hyaluronic bahan pelembap membentuk satu lapisan pelindung kelembapan dan membantu untuk kelembapan kulit! Sesuai untuk kulit berminyak kerana formula jenis gel dan kandungannya Glacier Water. Jika anda menghadapi masalah kulit kering dari persekitaran cuaca dan penyaman udara yang teruk di Malaysia ini adalah krim sempurna dan penyelesaian untuk kulit anda! 

Ape perbezaan Krim Alaska DENGAN Honey Bee Cream? Krim ni kurang melekit daripada Honey Bee Cream. Jadi Yang Mana kulit Agak berminyak sesuai MENGGUNAKAN Krim Alaska ni. Ia adalah krim pelembap yang menjadikan kulit anda lembap dan segar dengan menyediakan bahan-bahan semula jadi yang cukup dan air glasier. Paraben, talkum, Triethanolamine, minyak mineral dan BHT percuma.

FUNGSI

Pelembab krim gel membantu hidrat dan mencergaskan semula kulit dari jauh ke dalam.Mengandungi 50,000 ppm Hyaluronic Acid.

1.Pelembap Kesan Tahan sepanjang hari Mengandungi air glasier Alaskan kaya dengan mineral semula jadi, pelembab ini cepat menghilangkan kulit dahaga dan memastikan ia lembap dan berseri.

2. Dinaiktaraf Penyimpanan dan Penghantaran pelembab asid hyaluronik yang terkenal dengan keupayaan penghidratan yang sangat baik membekalkan kelembapan kepada kulit. Ia membantu asasnya merawat kulit kering dari jauh ke dalam dan menguatkan halangan kulit semula jadi.

3. Refreshing Touch Kerana ia cepat meresap melalui kulit sebaik sahaja ia digunakan pada kulit, ia adalah baik juga untuk kulit berminyak. Ia mengekalkan kulit yang lembap dan lembut serta licin sepanjang hari, tidak meninggalkan rasa melekit sama sekali.

4. anti alahan Formula Selamat untuk Kesihatan Kulit Ia adalah sangat selamat untuk digunakan kerana ia adalah percuma paraben, talkum, Triethanolamine, minyak mineral, dan BHT yang boleh menyebabkan kerengsaan pada kulit
.
MANFAAT TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM

Membantu menambah make up seseorang agar lebih cantik.
Memberi kelembapan dan kehalusan pada kulit.
Melembapkan kulit yang kering bila berada dalam air cond.
Sangat sesuai dijadikan base make up seseorang.
Untuk kulit yang berminyak sangat digalakkan.
Sesuai untuk kulit yang kering.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
Membantu melicinkan kulit wajah.
Membantu mengecilkan liang pori kulit terbuka.

CARA PENGGUNAAN

Digunakan sebagai moisturizer
Sebelum makeup dan sebelum tidur.











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman




18 October 2016

CHIA SEED CAPSULE

CHIA SEED CAPSULE 
" MENGENYANGKAN,MEMBUANG TOKSIN & LEMAK "

Baju dah tak muat? Perut Buncit? Banyak lemak? Seluar dah tak muat pakai?
wajib cuba CHIA SEED CAPSULE

FUNGSI & KELEBIHAN CHIA SEED CAPSULE 
πŸ“ Membakar Lemak 
πŸ“ Mengurangkan Berat Badan dan mengenyangkan
πŸ“ Membersih & Penyahtoksin 
πŸ“ Meningkatkan Sistem Imun 
πŸ“ Menyihatkan & Melancarkan Sistem Pencernaan dan Penghadaman
πŸ“ Meningkatkan Tenaga

KANDUNGAN CHIA SEED CAPSULE 
πŸ“ zingiber officinale rhizome
πŸ“ chia seed
πŸ“ folium morinda elliptica
πŸ“ fructus citrus hystrix
πŸ“ folium hydrocotyle
πŸ“ glucose

CARA PENGGUNAN CHIA SEED CAPSULE 
πŸ“ 2 biji kapsul , sekali sehari 
πŸ“ ambil selepas makan 







---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman