Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

29 November 2016

K'DOLL BEAUTY SKIN BY ASYALLIEE

K'DOLL BEAUTY SKIN BY ASYALLIEE 

Keberkesanannya memang terbukti. 
Formulasi dari bahan semulajadi dijamin selamat untuk kulit. 
Tiada bahan kimia merbahaya
100% bahan semulajadi
Mendapat kelulusan KKM!

Dapatkan kulit cantik berseri.. tak perlu jeles tengok kulit orang lain lagi.
Cubalah K'DOLL BEAUTY SKIN sekarang!


KANDUNGAN & KELEBIHAN K'DOLL BEAUTY SKIN

🌼 K'DOLL CLEANSER
Kandungan 
🌸 Aqua,Lauryl Glucoside, Betaine, Sodium Lauryl Sulphate, Glycerin, Lemon Extract, Rose Hip Oil, Licorice Extract, Disodium EDRA, Fragrance. 
Fungsi 
🌻 Membersih wajah dengan lebih mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat didalam liang pori
🌻 Mengimbangi minyak berlebihan 
🌻 Membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata 
🌻 Membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari

🌼 K'DOLL TONER
Kandungan 
🌸 Cetyl, Cetearyl, Glyceryl Stearate, Mineral Oil, Isopropyl, Mistrace, Xantham Gum, Beeswax, Stearic Acid, Dimethicone, Glutathione, Arbutin, Linoleic Acid, Apple Stemcell, Vitamin C&E, Aloe Vera Extract, Licorice Extract, Disodium EDTA, Fragrance.
Fungsi  
🌻 Membantu mengecilkan liang pori
🌻 Mengimbangi minyak berlebihan di wajah.
🌻 Menganjalkan kulit wajah
🌻 Membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari

🌼 K'DOLL DAY CREAM
Kandungan
🌸 Beeswax , Pearl Powder , Kaolin , Argan Oil , Titanium Dioxide , Ozokerite Wax , Mineral Oil.
Fungsi 
🌻 Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah
🌻 Melindungi wajah daripada sinar UV
🌻 Menganjalkan kulit
🌻 Mengimbangi minyak berlebihan
🌻 Meningkatkan keserian kulit wajah dan kulit kelihatan cerah dan gebu

🌼 K'DOLL NIGHT CREAM
Kandungan
🌸 Cetyl, Cetearyl, Glyceryl Stearate, Mineral Oil, Isopropyl, Mistrace, Xantham Gum, Beeswax, Stearic Acid, Dimethicone, Glutathione, Arbutin, Linoleic Acid, Apple Stemcell, Vitamin C&E, Aloe Vera Extract, Licorice Extract, Disodium EDTA, Fragrance.
Fungsi  
🌻 Memudarkan untuk jeragat, parut, bintik-bintik hitam
🌻 Mengatasi masalah lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya. 
🌻 Mencerah dan menaikkan seri wajah.

CARA PENGGUNAAN K'DOLL BEAUTY SKIN
πŸ„Cuci muka 1-2 kali sehari menggunakan K'DOLL CLEANSER. Gosokkan sabun pada tapak tangan sehingga berbuih, kemudian sapu buihnya secara rata dan lembut ke muka dan leher selama 1-2 minit sebelum dibilas dan keringkan dengan tuala bersih/tisu bersih . 
πŸ„Sapu K'DOLL TONER dengan menggunakan kapas/tangan dan usap  pada kulit wajah secara perlahan-lahan. Diikuti dengan tepukan perlahan
πŸ„Untuk siang, sapu K'DOLL DAY CREAM secara nipis ke seluruh wajah. 
Kemudian boleh sapu bedak.
πŸ„Untuk malam, sapu K'DOLL NIGHT CREAM dengan rata pada muka dan leher untuk rawatan muka yang efektif. Sapu secara nipis untuk lapisan kedua di bahagian kulit muka yang bermasalah 








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.

😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

23 November 2016

MISS SLIM

MISS SLIM 

Selim melim atau nama baru miss slim melim merupakan salah satu produk paling laku keras di dms360 kerana keberkesanannya amatlah pantas, bukan sahaja berkesan malah selim melim atau miss slim ini selamat diamalkan kerana ianya tanpa sebarang bahan kimia. 

FUNGSI & KELEBIHAN MISS SLIM 
πŸ’ Membantu Mengurangkan Lemak Tubuh
πŸ’ Membantu Menurunkan Berat Badan 2kg-10kg Dlm Sebulan bergantung Kepada Metabolisme seseorang
πŸ’ Mengawal Selera Makan Yang Membuak-buak Atau Terlampau
πŸ’ Mengurangkan Selera Makan
πŸ’ Mengembalikan Kejelitaan Dan Awet Muda (kembali remaja)
πŸ’ Menghilangkan lenguh-lenguh kepada anggota Badan
πŸ’ Menghilangkan sakit badan dan sakit lutut termasuk sendi.
πŸ’ Melawaskan pembuangan air besar. (Melancarkan Sistem Pencernaan).
πŸ’ Menurunkan Berat Badan.
πŸ’ Melangsingkan dan Mengecilkan Perut Menggeleber.
πŸ’ Membakar dan Menguraikan Lemak Tepu.
πŸ’ Menegangkan dan Membentuk Otot Perut.
πŸ’ Membuang angin dalam badan

KANDUNGAN MISS SLIM 
🌸Guarana
🌸Mustard
🌸MascromLephalae
🌸Royal Jelly
🌸Amylum
🌸Curcuma Rhizama
🌸Garcinia Cambonia
🌸Radix Angelicege
🌸Zingberis Rhizoma
🌸Aircularia
🌸Rhizoma Atractilodis

CARA PENGAMBILAN MISS SLIM 
πŸ„2 kapsul sekali sehari
πŸ„30 minit sebelum sarapan
πŸ„Disarankan banyak mengambil air masak , buah buahan dan sayur sayuran









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman



MOLEEK SET SKINCARE

MOLEEK SET SKINCARE :


*MASALAH KULIT KERING: yang mana dapat diatasi dengan kandungan Glycerin, Propylene Glycol, Caviar Extract, Jojoba Oil, Allantion dan Vitamin A .
.*MASALAH KULIT GELAP :yang dapat diatasi dengan kandungan Hydrogenated Castor Oil PEG40, Arbutin, Glutathione, Collagen, Bearberry Extract, Kojic Acid yang terdapat dalam Moleek Skincare yang membantu dalam proses pencerahan kulit.
.*MASALAH PARUT : degil akibat jerawat, jeragat dan sebagainya dapat diatasi dengan kandungan Aloe Vera Extract, Tocopheryl Acetate, Vitamin E yang terdapat dalam Moleek Skincare.

INFO BAHAN MOLEEK KOSMETIK

Molek cleanser
1. Glycerin 
- bertindak menjadikan kulit lebih lembut
- memberi kelembapan pada kulit
2. Titanium Dioxide
-melindungi kulit daripada sinaran matahari dan pancaran radiasi unggu
- membantu mencegah proses penuaan dan serangan kanser kulit.
3. Disodium EDTA
- membantu memulihkan kerosakan pada sel kulit. 
4. Propylene Glycol 
- memberi kelembapan pada kulit
- menjadikan kulit lebih lembut
5.Triethanolamine 
- sebagai agen pelindung dan melaraskan nilai pH
- ejen penstabil untuk product
6. Fragrance
- menambahkan aroma yang menyegarkan kulit anda.

Moleek Toner
1. Witch Hazel Extract
- merawat sunburn, menghalang pengelupasan.
- menegangkan kulit
- membantu membaiki kerosakan kulit, melawan bakteria.
2. Propylene Glycol
- memberi kelembapan pada kulit
-menjadikan kulit lebih lembut.
3. Aloe Vera Extract
- kulit tampil lebih halus dan anjal
- memudarkan kesan parut
- mengekalkan kelembapan kulit

Day Cream
1. Caviar Extract 
- memberi khasiat pada kulit
- memberi kelembapan pada kulit
- Anti - penuaan
2. Arbutin
- mencerahkan dan memutihkan kulit lebih cepat dan lebih effisien
- memudarkan dan mengurangi bintik gelap
- Mencegah penggelapan kulit yang disebabkan terik matahari
3. Gluthatione 
- membuatkan kulit semakin putih dan cerah
- kulit kelihatan awet muda
4. Vitamin C
- menegangkan kulit dari lapisan dalam kulit
- bertindak sebagai agen anti penuaan.

- menegangkan dan menggebukan kulit secara semulajadi


MOLEEK NIGHT CREAM.
1)Glycerin - memberikan kelembapan 
2)Ascorbic acid - melindungi kulit dari radiasi 
3)Allantoin- menyihatkan kulit, merangsang pertumbuhan sel2 baru, dan melembapkan kulit 
4)Kojic Acid - memberi kecerahan kepada kulit.
5)Vitamn A - membantu mengendalikan produksi minyak kulit wajah (sebum), mengandungi antioksidan yg dpt melawan radikal bebas (sinaran uv)

6) Vitamin B3- memerangi radang dan penuaan kulit


.










---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


21 November 2016

SUSU MUTIARA GOLD BEAUTY (ASLI/CHOC/STRWB)


SUSU MUTIARA GOLD BEAUTY (ASLI/CHOC/STRWB)


PUTIH GIGI‼BERSIH MATA‼CERAH KULIT‼


Dengan 3 perisa yg besttttt,
SUSU MUTIARA GOLD BEAUTY paling berkesan
Patottt la sorang2 borong smpai 5box,rupanya sedap sgt2

...
Yg mana pakai lens n bracess tu elok sgt2 okesssss,ia mmpu mencuci gigi n mata awk tu dari akar umbi ‼Try jer satu box dlu mmg kesan x kan mghampakan uolzzz







---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

18 November 2016

VCARE FOUNDATION

VCARE FOUNDATION 

Vcare Foundation ialah merupakan produk dirumus khas mencantik dan menjadikan kulit glowing sepantas 2minit!!!. 
Vcare Foundation  juga bertindak sebagai Pemusnah jerawat!!Pemudar jeragat!!Pemudar parut dan cela!!
By the way all in one dearies!!!.Jom kita dapatkan Vcare Foundation nie!!!

Mempunyai 3 tona colour
πŸ’‹ LIGHT (Kulit Putih Kemerahan-merahan)
πŸ’‹ MEDIUM (Kulit Normal Wajah2 Melayu)
πŸ’‹ DEEP (Kulit Gerap / Sawo Matang)

KELEBIHAN VCARE FOUNDATION 
πŸ‚ Membantu mencerahkan kulit lebih cerah daripada biasa.
πŸ‚ Membantu menghilangkan parut dan jerawat.
πŸ‚ Membantu menjadikan kulit lebih lembut dan lembap.
πŸ‚ Membantu melindungi kulit dari pancaran UV.
πŸ‚ Vcare Foundation boleh dibawa solat.
πŸ‚ Vcare Foundation halal.
πŸ‚ Membantu menghilangkan blackhead dan whitehead.
πŸ‚ Membantu menghilangkan jeragat atau bintik hitam.
πŸ‚ Ketahanannya tahan sehingga 24jam.
πŸ‚ Mengandungi spf30 ini sambil merawat!!.
πŸ‚ Lebih sekata dan tidak bercapuk.
πŸ‚ Kulit lebih glowing dan bertambah flawless sepantas 3 minit.
πŸ‚ Mengandungi teksturnya yang sanngat ringan.
πŸ‚ Vcare Foundation mudah meresap.
πŸ‚ Vcare Foundation mudah disapu dan dicuci. 

KANDUNGAN VCARE FOUNDATION 
🌸 Argan Oil.
🌸 Ekstrak Aloe Vera.

CARA GUNA VCARE FOUNDATION 
🌺 Apply secalit Vcare Glossy Foundation kemudian ratakan dengan span atau berus untuk wajah kelihatan lebih flawless dan glowing.
🌺 Sekiranya nak cover parut jerawat boleh pakai tebal sedikit.









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

TOUCH PEARL CC FOUNDATION

TOUCH PEARL CC FOUNDATION Touch Pearl CC Foundation upgrade version dari BLV pinky foundation. Foundation ni adalah cream foundation and memang full coverage. TOUCH PEARL CC FOUNDATION ni bertingkat. Kat bawah sekali tuu, ruang span (FREE GIFT 1 SPAN) , atas dia pulak ada secomel krim TOUCH PEARL CC FOUNDATION. Di belakang krim TOUCH PEARL CC FOUNDATION ada cermin kecil berhadapan dgn span. KELEBIHAN TOUCH PEARL CC FOUNDATION πŸ€ Serbuk mutiara utk memutihkan kulit wajah sambil merawat kulit wajah. πŸ€ Kekal 16 jam. πŸ€ Apabila tengah panas makeup still gojes + tidak bercapok. πŸ€ Tak perlu pakai bedak. πŸ€ Tekstur yg lembut dan ringan. πŸ€ Water based. πŸ€ Tak berminyak. πŸ€ Merawat pori-pori dan liang roma terbuka. πŸ€ Menutup cela pada wajah. πŸ€ Mengandungi UV protection & SPF50. πŸ€ Jimat ~ tahan 2 bulan. KANDUNGAN TOUCH PEARL CC FOUNDATION πŸŽ‹ Upgrade sedikit dari blv foundation dan ditambah dengan serbuk mutiara. CARA GUNA TOUCH PEARL CC FOUNDATION 🌼 Cuci muka dari kotoran / Minyak. 🌼 Calit pinky glow & Sapu di sudut empat muka anda ... Dahi, Pipi, Dagu & Hidung 🌼 Boleh gunakan span basah / jari untuk ratakan foundation di wajah 🌼 Pakai sedikit bedak ( untuk membuat lapisan asas pada wajah supaya tahan lebih lama. ) 🌼 Tadaaaa.... wajah anda sedia cantik dan gebus bak selebriti!









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

KRIM JERAGAT PLATINUM

KRIM JERAGAT PLATINUM

KRIM JERAGAT PLATINUM berfungsi menghilangkan jeragat dan parut dengan memberi kesan yang pantas seawal 7 hari.

FUNGSI & KELEBIHAN KRIM JERAGAT PLATINUM

πŸ“ menghilangkan jeragat dalam masa yang singkat
πŸ“ menghilang parut di muka
πŸ“ mencarahkan kulit dengan pantas
πŸ“ tiada kesan sampingan 

KANDUNGAN  KRIM JERAGAT PLATINUM
πŸ‡ Habbatusauda
πŸ‡ jojoba
πŸ‡ Oil 
πŸ‡ Epo
πŸ‡ Horse Milk

CARA GUNA KRIM JERAGAT PLATINUM
πŸ’ Sapukan Krim Jeragat Platinum di seluruh muka selepas mencuci muka 
πŸ’ Gunakan dua kali sehari , pagi dan malam .






---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman