Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

25 May 2017

MEERACLE GEMSTONE BEAUTY


MEERACLE GEMSTONE BEAUTY

Nak muka putih ? Cerah ? Tak berminyak ? Sentiasa nampak muda mcm duta kami catriona ross ?
Pastikan anda cuci muka anda dgn Meeracle™ Gemstone Cleanser + Meeracle™ Gemstone Serum
Confirm perubahan ketara akan dirasai dlm masa kurang dari 2 Hari !

SERUM MEERACLE GEMSTONE BEAUTY
🌷 mematikan dan menghilangkan bekas jerawat
🌷 menghilangkan jeragat
🌷 kulit kusam kembali cerah berseri
🌷 mencerahkan dan memutihkan
🌷 membuatkan kulit licin bersih tanpa parut 
🌷 membuatkan muka nampak pinkish
🌷 tiada kesan sampingan
🌷 tiada penglupasan
🌷 100% selamat diiktiraf KKM & HALAL .

CLEANSER MEERACLE GEMSTONE BEAUTY
🌼 Mengeluarkan lebihan minyak
🌼 Anti penuaan / muka awet muda
🌼 Anti Radang / merawat muka dari radiasi ✔ Glowing & Shining

KANDUNGAN SERUM MEERACLE GEMSTONE BEAUTY
🌸 (GEMSTONE) RUBY 
🌸 DIAMOND 
🌸 PEARL 
🌸 ALPHA ARBUTIN 
🌸 RASTEM

KANDUNGAN CLEANSER MEERACLE GEMSTONE BEAUTY
🌺 ALOE VERA 
🌺 GREEN TEA 
🌺 MALACHITE STONE.

CARA PAKAI MEERACLE GEMSTONE BEAUTY SERUM & CLEANSER 
🌷 Cuci muka dengan MEERACLE GEMSTONE CLEANSER
🌷 Keringkan muka sekejap, selepas tu pakai MEERACLE GEMSTONE SERUM pula
🌷 Dah sapu rata baru la pakai Foundatioan dan bedak harian.














---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

23 May 2017

BLOOMING LOOSE POWDER BY NAFURA

BLOOMING LOOSE POWDER BY NAFURA

🍎 Formulasi Dari Korea you all ! Diterbangkan khas untuk anda.
🍎 Packaging Leopard sangat Class!
🍎 Sponge gebu yang special !
🍎 Packgingnye kedap dan tak akan terabur bedak dalam handbag !
🍎 Blooming Loose Powder ni pun ada 2 jenis taw :
🌺🌹 Code 23 - NATURAL BEIGE (Medium to Dark)
🌺🌹 Code 21 - LIGHT BEIGE (Light to Medium)

FUNGSI & KELEBIHAN BLOOMING LOOSE POWDER BY NAFURA
🍏 Makeup tahan lebih lama
🍏 Mengandungi Pearl Powder yang meninggalkan kesan glowing pada wajah
🍏 Tekstur powder yang halus
🍏 Wangi bau haruman Vanila
🍏 Penggunaan 2 kali sehari tahan selama 3 bulan
🍏 Packaging printed Leopard nampak Curlasss gitewww
🍏 Sponge yang lembut & Gebu
🍏 Packaging kedap dan tak akan berterabur bedak dalam handbag
🍏 Recommended apply dan blend guna powder brush untuk hasil yg lebih natural








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


21 May 2017

SERUM BEAUTY EMMA MAEMBONG

SERUM BEAUTY EMMA MAEMBONG

Emma Maembong Beauty Serum ni dapat menyelesaikan pelbagai masalah di kulit wajah kita seperti kulit kering & kusam. Selain itu, dapat melembabkan kulit wajah, mengawal muka berminyak & memudarkan parut jerawat & jeragat. Yang seronoknya serum ni TAK MELEKIT pun. . Lagi perfect kalau korang gunakan bersama Emma Maembong Bubble Soap.

FUNGSI & KELEBIHAN SERUM BEAUTY EMMA MAEMBONG
πŸ₯ melembapkan kulit 
πŸ₯ merawat muka berjerawat 
πŸ₯ menghilangkan parut jerawat 
πŸ₯ menghapuskan jeragat 
πŸ₯ menegangkan kulit 
πŸ₯ mengecilkan liang-liang pori 
πŸ₯ memberikan kesan 'soothing' dan segar pada kulit 
πŸ₯ anti penuaan .

KANDUNGAN SERUM BEAUTY EMMA MAEMBONG
🍍 Aqua
🍍 Glycerin AND water AND
🍍 Propylene Glycol
🍍 Unsaponifiables Olive Oil
🍍 Cetyl Alcohol
🍍 Peg Beeswax
🍍 Dimethicone
🍍 Glycerin
🍍 Cucumis Sativus Extract
🍍 Citrus Medica Limonium Peel Extract
🍍 Sodium Cocoamphoacetate
🍍 Ascorbyl
🍍 Tetraisopalmitate P
🍍 Epilobium Angustifolium / leaf / stem Extract ( Willow herbs )
🍍 Titanium Dioxide
🍍 Polyacrylamide And C13-14
🍍 Hj Isoparaffin AND Laureth-7
🍍 Phenoxyethanol ( AND )
🍍 Ethyloxyglycerin
🍍 Caprylyl Glycol AND Ethyloxyglycerin
🍍 Fragrance

CARA GUNA SERUM BEAUTY EMMA MAEMBONG
🍎 Cuci muka terlebih dahulu, untuk kesan lebih efectif gunakan Emma Maembong Soap
🍎 Picitkan 3 titik pada kulit muka, sapukan pada seluruh muka
🍎 Gunakan 2 kali sehari
Fokus pada kawasan muka yang berjerawat







---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

04 May 2017

STEMCELL HYGINE FEMININE WASH NURRAYSA

STEMCELL HYGINE FEMININE WASH NURRAYSA

Setiap wanita wajib ada stemcell feminine wash untuk mengekalkn kesegaran pada miss V anda pada setiap hari.
Stemcell Feminine Wash keluaran Nurraysa ini membantu menyelesaikan masalah seperti keputihan,jangkitan kuman,gatal-gatal dan yang paling penting boleh merapatkan hubungan suami isteri😘 

FUNGSI& KELEBIHAN STEMCELL HYGINE FEMININE WASH NURRAYSA
🐟 Menyegarkan Miss V
🐟 Mencegah & Merawat Keputihan
🐟 Merawat Gatal²
🐟 Menghindari Dari Jangitan Kuman
🐟 Merapatkan Hubungan Suami Isteri
🐟 Mengandungi PH 3.5
🐟 Sesuai Untuk Wanita Mengandung

KANDUNGAN STEMCELL HYGINE FEMININE WASH NURRAYSA
🐬 Aqua, 
🐬 Collagen, 
🐬 Manjakani, 
🐬 Glycerin,
🐬 Citric Acid, 
🐬 Allantoin, 
🐬 Cengkih, 
🐬 Stemcell Apple, 
🐬 Castor Oil, 
🐬 Menthol, 
🐬 Betel Leaf Extract (daun sireh), 
🐬 Fragrance.

CARA GUNA STEMCELL HYGINE FEMININE WASH NURRAYSA
🐳 Letak setitik 2 di tapak tangan sehingga menjadi buih
🐳 Cuci di " MISS V "
🐳 Biarkan selama 1 ke 2 minit kemudian jirus
🐳 Gunakan 2 kali sehari










---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

NURRAYSA ARGAN WHITENING MOISTURIZER

NURRAYSA ARGAN WHITENING MOISTURIZER 

Jika anda mengalami kulit bermasalah seperti kulit menggepulas, boleh la cuba ARGAN WHITENING MOISTURIZER ni. Sangat membantu tau ! Sangat sesuai digunakan kerana ia dapat melembabkan semula kulit anda yang kering dan menggelupas tu.

Nak nampak hasil cepat, boleh pakai 2 kali setiap hari. Siang, sebelum pakai make up dan malam sebelum tidur.

FUNGSI & KELEBIHAN NURRAYSA ARGAN WHITENING MOISTURIZER 
πŸ’§ Melembap & Menghaluskan Kulit
πŸ’§ Mengurangkan Kulit Kering & Kulit Pecah-pecah
πŸ’§ Membantu Mengurangkan Parut
πŸ’§ Membaiki Kulit Rosak & Mengurangkan Noda Hitam

KANDUNGAN NURRAYSA ARGAN WHITENING MOISTURIZER 
☔ Aqua
☔ Prunus Amygdalus Dulcis 
☔ Glycerin, Polyacrylamide
☔ C13-14 Isoparaffin Laureth-7
☔ Olea Europae 
☔ Olive oil
☔ PythoCellTec Malus Domestica
☔ Hydrolyzed Sodium Hyaluronate
☔ Argania Spinosa (Argan Kernel Oil)
☔ Sodium Benzoate
☔ Pottasium Sorbate
☔ Fragrance.

CARA GUNA NURRAYSA ARGAN WHITENING MOISTURIZER 
🌈 Moisturizer sangat sesuai dipakai jika anda banyak melakukan tugas dalam bilik yang berhawa dingin kerana kulit cenderung menjadi kering akibat suhu sejuk. 
🌈 Selain daripada itu, anda boleh apply moisturizer selepas mencuci muka bagi mengelakkan kulit kering.












---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman