Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

22 April 2017

VASELINE LIP THERAPY ( ROSY )

VASELINE LIP THERAPY ( ROSY )

Lelaki atau Perempuan yang mengalami masalah....
🌈 Bibir hitam!!!!
🌈 Bibir merekah!!!!
🌈 Bibir kering!!!!

Wajib pakai Veseline Lip Therapy ni. 

KELEBIHAN & FUNGSI VASELINE LIP THERAPY ( ROSY )
πŸ’‹ Dapat memulihkan bibir yang kering, kusam dan pecah-pecah.
πŸ’‹ Mengekalkan kelembapan bibir
πŸ’‹ Jika taknak pakai lipstik apabila mahu keluar ke mana2, hanya perlu sapu Vaseline ni sahaja untuk bibir lembab sentiasa.
πŸ’‹ Membantu Mengekalkan warna lipstik
πŸ’‹ Sebelum pakai lipstik, cuma oleskan sedikit Vaseline rosy ni pada bibir, kemudian sapukan lipstik kegemaran.
πŸ’‹ Melembut dan amencerah warna bibir

KANDUNGAN VASELINE LIP THERAPY ( ROSY )
πŸ„ 100% bahan semulajadi
πŸ„ minyak
πŸ„ bahan tambahan 

CARA PAKAI VASELINE LIP THERAPY ( ROSY )
☘ Sebelum tidur, setiap malam sapukan Vaseline Lip ni. 











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

20 April 2017

LIPCHARMS

LIPCHARMS

πŸ„ LIPCHARMS adalah lipstik matte yg pertama mengandungi ekstrak BUAH TIN dimana khasiatnye sebagai agent pelembab yg plg amazing, ibarat ianya mengandungi 3/4 cawan air di dlmnya.
πŸ„ Bukan tu je, lipcharms ni juga mengandungi VIT A, C & B Complex yg menyerlahkan lg kulit bibir kt supaya sentiasa tegang dan pink.
πŸ„ Lipcharms (Matte) akan menampakkan garisan2 bibir kt secara jelas dgn ketdkhadiran paraben kat dlmnye..
πŸ„ Lipscharms tak mengeringkan sbb mkin lama pakai mkin sebati dan makin blend dgn bibir..matte mmg ramai kata kering..tp in shaa Allah argan oil,shea butter n buah tin melembabkan dan membelancekan kulit bibir kite.
πŸ„ Mempunyai 4 olahan warna yg sangat menarik:-
πŸ’‹ Sakura   
πŸ’‹ Camelia   
πŸ’‹ Belladonna 
πŸ’‹ Arisaema..








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


FARAHA SKINCARE CHARMS

FARAHA SKINCARE CHARMS

Charms Fahara Skincare ialah rangkaian penjagaan kulit wajah keluaran CHARMS yg dirumuS khas utk membantu dlm penjagaan harian kulit wajah. Selain itu ianya juga dpt
membantu dlm merawat kulit wajah yang rosak dan bermasalah. Tahan selama 16jam,langsung tak merekah bila pakai,tutup habis cela-cela pada muka,pori-pori pun habis
tertutup. Skincare yang sangat unik dan bila pakai lama-lama muka akan nampak'glowing'.Dahla best plus jimat pulak tu.Boleh tahan up to 3 bulan.Charms Fahara Skincare membantu menjimatkan wang poket andaπŸ˜‰.

Charms Fahara Skincare diperkaya dengan bahan-bahan semulajadi yang khasiatnya khas untuk kulit wajah seperti MINYAK ZAITUN, VIT C, VIT E, COLLAGEN, ALOE VERA, WITCH HAZEL dan byk lg di setiap satu item di dalam set tersebut.Ianya juga diperbuat  di kilang muslim di Malaysia dan mendapat kelulusan KKM serta selamat digunakan oleh semua golongan.Yang penting, tiada effect pengelupasan dan pedih ketika pemakaian. Bahan-bahannya yang natural dan tekstur krimnya yg lain dari yg lain menjadikan Charms Fahara Skincare adalah skincare harian pilihan anda.

FUNGSI & KELEBIHAN FARAHA SKINCARE CHARMS
🌿 CLEANSER & MAKE UP REMOVER 30ml (1-2x sehari)
🌼 Pencuci muka harian
🌼 Membuang make up sprt foundation,eyeliner dan lain-lain
🌼 Membantu membersihkan pori2 yang tersumbat
🌼 Membantu mencerahkan kulit wajah secara perlahan2
🌼 Membantu memulihkan wajah yang sunburn
🌼 Membantu memudar cela secara perlahan2
🌼 Membantu menyekatakan kulit wajah
🌼 Membantu mencegah jerawat pasir, whitehead & blackhead
🌼 Membantu mencegah jerawat 
🌼 Membantu mematikan kuman2 jerawat.

🌿 HYDRA FRESH CREAM 5gm-1x 
SPF 20
🌼 Membantu memberikan perlindungan dari sinar UV yang 
🌼 membahayakan kulit wajah
🌼 Membantu melindungi kulit dari terkena jerawat akibat sinar UV
🌼 Membantu membuka jalan pori untuk bernafas
🌼 Membantu dalam melembabkan kulit wajah
🌼 Membantu mengimbangi tekstur kulit yang kering & berminyak
🌼 Membantu mecerahkan wajah
🌼 Antibakteria
🌼 Membantu memudar jeragat/cela 
🌼 Teksturnya halus membenarkan kulit wajah bernafas
🌼 Membantu melindungi dari sinar UV yang menyebabkan JERAGAT

🌿 NIGHT SPA TREATMENT CREAM 5gm
🌼 (2-3x seminggu dipakai sebelum tidur)
🌼 Perawatan ketika kulit wajah bermasalah
🌼 Membantu mencegah kulit kusam, tona tidak sekata, dan kulit yang sunburn.
🌼 Membantu menegangkan kulit wajah
🌼 Membantu mengecutkan jerawat & jerawat nasi
🌼 Membantu memudar cela/parut dan jeragat
🌼 Membantu mengecilkan pori2 yang terbuka
🌼 Membantu mengimbangi minyak di wajah
🌼 Membantu melembabkan kulit wajah yang kering
Tiada pengelelupasan
Tiada kepedihan

KANDUNGAN FARAHA SKINCARE CHARMS
☘ Minyak Zaitun
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Collagen
☘ Aloe Vera
☘ Witch Hazel

CARA GUNAFARAHA SKINCARE CHARMS
SIANG :
πŸ€ Cleanser-Serum Kaisya-Hydra Cream-Foundation ATAU Cleanser-Hydra Cream ATAU Cleanser-Serum Kaisya-Hydra Cream

MALAM :
Cleanser-Night Cream
πŸ€ (Night Cream 2@3 kali je seminggu) ATAU Cleanser-Night Cream
πŸ€ (setiap hari bagi jeragat yang susah nak hilang)












---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


CHARMS KAISYA SERUM


CHARMS KAISYA SERUM

Charms Kaisya Serum ialah produk yang dirumus khas untuk menyelesaikan masalah kulit berparut dan berjerawat.Antara kandungan Charms Kaisya Serum
ialah CINNAMON (Kulit Kayu Manis) yang bertindak sebagai pemudar parut dan mengecutkan jerawat. Ia juga mengandungi APPLE STEM CELL yg bertindak 
mengatasi masalah jeragat.Kenapa serum PENTING untuk kita?.Kenapa serum LEBIH CEPAT KESANNYA terhadap kulit?.
.
Kerana serum mempunyai molekul yang lebih kecil berbanding moisturizer dan juga krim-krim yang lain!.Kandungan Charms Kaisya Serum ni sangat la semulajadi tanpa ada kesan-kesan hakisan dan sebagainya!.Alhamdulillah..Lepas mengamalkan Kaisya Serum kulit bertambah baikk! lepas sebulan pakai foundation Charms & Kaisya Serum memang nampak kulit lain..tak makeup pun, pakai foundation sahaja dan lipstik sikit.JOM GEBU, SHINING, GLOWING DENGAN KAISYA SERUM!.

FUNGSI & KELEBIHAN CHARMS KAISYA SERUM
πŸ’ Membantu menghaluskan kulit.
πŸ’ Membantu menegangkan kulit.
πŸ’ Mengimbangi kelembapan kulit.
πŸ’ Cepat menyerap di kulit serta melembutkan kulit serta merta!.
πŸ’ Jika dipakai sebelum foundation, mampu mengekalkan serta menjadikan foundation. 
πŸ’ Lebih flawless.
πŸ’ Membantu mencerah dan mengurangkan cela diwajah serta mengecilkan pori2 terbuka.
πŸ’ Membantu kulit tampak lebih bercahaya.
πŸ’ Sesuai untuk lelaki atau wanita.
πŸ’ Teksturnya likat dan sgt jimat serta tahan lama.

KANDUNGAN CHARMS KAISYA SERUM
🌻 Apple Stemcell.
🌻 Aloe Vera.
🌻 Vitamin E.
🌻 Pati witch hazel
🌻 Hidrolized soy Protein.
🌻 Kulit Kayu Manis

CARA GUNA CHARMS KAISYA SERUM
🌼 Hanya sekali pump untuk keseluruhan wajah dan leher.
🌼 Boleh dipakai sebelum foundation yang menjadikan kulit tampak bercahaya serta foundation yang sangat flawless pada wajah.
🌼 Boleh dipakai sebelum tidur sebagai perawatan wajah.











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


STAR GLOW FAIRY FACE SCRUB

STAR GLOW FAIRY FACE SCRUB
" MEMBANTU MENGHASILKAN SEL KULIT BARU "

Star Glow Fairy Face Scrub ialah merupakan rawatan scrub yang berfungsi dalam membuang atau menyingkirkan sel kulit mati atau kulit kusam di samping  membantu menghilangkan kesan kotoran dalam pori-pori pada bahagian wajah.
Star Glow Fairy Face Scrub juga membantu dalam menghasilkan sel kulit baru dengan cepat dari bawah kulit permukaan sekaligus bantu 
mempercepatkan nutrisi produk kecantikan kita seperti SKINCARE dan sebagainya lagi.

Star Glow Fairy Face Scrub selamat digunakan tanpa ada kesan sampingan berbahaya yang boleh memudaratkan kesihatan pengguna.Star Glow Fairy Face Scrub produk buatan Muslim serta selamat digunakan tanpa was-was.

FUNGSI & KELEBIHAN STAR GLOW FAIRY FACE SCRUB
πŸ¦‹ Melindungi kulit daripada sinaran UV.
πŸ¦‹ Menghilangkan jerawat batu dan jerawat pasir.
πŸ¦‹ Menghilangkan blackhead & whitehead.
πŸ¦‹ Menganjalkan kulit yang kendur.
πŸ¦‹ Meningkatkan penghasilan kollagen.
πŸ¦‹ Mengecilkan pori-pori terbuka.
πŸ¦‹ Mencegah penghasilan melanin yang menggelapkan kulit.
πŸ¦‹ Mengatasi masalah rambut beruban.
πŸ¦‹ Mengatasi masalah gatal-gatal kulit.
πŸ¦‹ Membantu memudarkan jeragat.
πŸ¦‹ Mengatasi masalah rambut gugur.
πŸ¦‹ Membantu menguatkan kuku rapuh.
πŸ¦‹ Melambatkan penuaan dan kekal muda remaja.
πŸ¦‹ Membantu membaiki tisu-tisu yang rosak.

KANDUNGAN STAR GLOW FAIRY FACE SCRUB
πŸ₯ Alpha Arbutin
πŸ₯ Vitamin C
πŸ₯ Collagen
πŸ₯ Ekstrak Teh Hijau
πŸ₯ Oren

CARA GUNA STAR GLOW FAIRY FACE SCRUB
🐝 Sapukan Star Glow Fairy Face Scrub pada bahagian muka 2 kali sehari selepas setiap kali mandi.










---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman