Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

17 July 2017

NAFURA ALMONDS GEL (SCRUB).


 NAFURA ALMONDS GEL (SCRUB).

Ia adalah sejenis SCRUB! Keluaran terbaru jenama True Island dan diimport dari KOREA oleh Nafurra
Jangan tertipu dek nama complicated Scrub ni!

Pelbagai bahan terbaiikk dalam Scrub ini
๐ŸŒฟ HONEY
๐ŸŒฟ PROPOLIS
๐ŸŒฟ ALMOND SWEET OIL
๐ŸŒฟ SHEA BUTTER
๐ŸŒฟ JAPONICA OIL dan macam 2 lagi.

Scrub terbaik bagi muka yang kusam jadi bersih, halus dan berseri.⠀
Kekadang bukan ye tak cantik. Tapi tak glowing, seri kita tak terserlah. 
Maybe sebab kulit mati tu tak di gosok secara halus. Makeup tebal macam mana pun, hilang seri nya.

BAHAN :
๐ŸŒฟ  Almonds, Honey, Propolis, Camomille extract, yang membantu untuk melambatkan penuaan, antiradang, memperbaiki texture kulit dan mengekalkan keanjalan serta kelembapan kulit.

๐ŸŒฟ  Digunakan 3 kali seminggu untuk membuang semua kulit mati dan daki di kulit muka. 
๐ŸŒฟ  Barulah kulit berseri, mekap pun lebih naik seri











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

TRUE ISLAND HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST.

TRUE ISLAND HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST. 

SPRAY2 GLOWING n SEGAR 
๐ŸDiperkaya dengan ekstrak madu Jeju, ekstrak jeli diraja dan ekstrak propolis ini memberikan penghidratan dan mengimbangi kehilangan kelembapan kulit
๐ŸMakeup tahan lama dan kulit sentiasa segar
๐ŸUntuk penjagaan kulit yang sihat dengan memperbaiki masalah kulit
๐ŸEkstrak kapur memberikan vitamin C kepada kulit dan memulihkan kulit secara semula jadi.
๐ŸMeningkatkan kecerahan kulit
๐ŸMengandungi ekstrak buah terminalia ferdinandiana, sumber terkaya vitamin C, mempunyai efek anti-penuaan yang kuat dan meningkatkan kesempurnaan nada kulit dengan kesan cerah keseluruhan







---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

NAFURA CENTELLA SOOTHING CREAM.

NAFURA CENTELLA SOOTHING CREAM.

Centella Soothing Solution Cream pastinya dapat membantu anda!
Selamat digunakan untuk kulit baby juga tau.. ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
Centella Cream dirumuskan untuk melegakan kesan2 akibat kulit bermasalah.
Perkara biasa dialami oleh rakyat Malaysia yang terdedah dengan cuaca tak tentu, punca terjadinya pelbagai masalah kulit. Kebanyakannya adalah disebabkan kekurangan hidrasi atau hydration menyebabkan kulit tak cukup kandungan air

FUNGSI & KELEBIHAN NAFURA CENTELLA SOOTHING CREAM.
๐Ÿ Melegakan gatal2 
๐Ÿ Untuk kulit merekeh
๐Ÿ Sesuai untuk kulit ezcema
๐Ÿ Menghilangkan kulit bersisik & kulit kering

KANDUNGAN NAFURA CENTELLA SOOTHING CREAM.
๐ŸŽ daun pegaga
๐ŸŽ Green tea 
๐ŸŽ camomile extracts

CARA GUNA NAFURA CENTELLA SOOTHING CREAM.
๐Ÿ“ Sapu di kawasan kulit kering, sama ada di badan , siku & tumet kaki yang kering











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

11 July 2017

MYHOMELAB : WONDER HAIR OIL TREATMENT.

MYHOMELAB : WONDER HAIR OIL TREATMENT.

Ape yang menarik tengtang produk baru dari MyHomeLab ni.. Minyak rambut ni boleh digunakan untuk rawatan minyak panas.. Tak payah susah2 nak ke saloon, tak payah susah2 nak cari bahan.. Semua dah tersedia dalam botol ni haaa.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ

FUNGSI  & KELEBIHAN WONDER HAIR OIL TREATMENT.
๐ŸŒน Menguat & melembutkan rambut
๐ŸŒน Menghalang kelumumur & menghalang kerosakkan rambut
๐ŸŒน Melembap secara mendalam bagi merawat rambut rosak
๐ŸŒน Melawan penumbuhan rambut beruban

KANDUNGAN WONDER HAIR OIL TREATMENT.
๐Ÿ‡ Minyak kelapa
๐Ÿ‡ Minyak biji bunga matahari
๐Ÿ‡ Pro vitamin B5
๐Ÿ‡ Minyak pati oren

CARA PENGGUNAAN WONDER HAIR OIL TREATMENT.
๐Ÿ’‹ Boleh digunakan selepas membasuh rambut. Ratakan minyak pada rambut dan biarkan ia kering sendiri. Tidak perlu cuci.
๐Ÿ’‹ Tuang sedikit minyak ke dalam bekas tahan haba.
๐Ÿ’‹ Panaskan minyak diatas dapur atau masukkan ke dalam microwave. Jangan biarkan sehingga mendidih. 
๐Ÿ’‹ Tunggu sehingga minyak sedikit sejuk & selamat untuk digunakkan. 
๐Ÿ’‹ Sapu & ratakan minyak ke seluruh rambut.
๐Ÿ’‹ Biarkan selama 30 minit atau semalaman.
๐Ÿ’‹ Bilas bersih.











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

09 July 2017

DIANZ VITAMILK BOOSTER

DIANZ VITAMILK BOOSTER

Vitamilk Milk Booster ialah supliment yang baik bagi wanita yang bersedia untuk mendapatkan zuriat, mengandung serta yang telah melahirkan (terutama kepada ibu yang menyusukan bayi)

Vitamilk Milk Booster khas untuk ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐ŸŒผ Wanita yang merancang untuk hamil
๐ŸŒผ Wanita mengandung
๐ŸŒผ Wanita yang sedang berpantang
๐ŸŒผ Wanita yang menyusukan anak

FUNGSI & KELEBIHAN DIANZ VITAMILK BOOSTER
๐ŸŒท Meningkatkan pengeluaran susu badan
๐ŸŒท Menambahkan tenaga
๐ŸŒท Menguatkan rahim
๐ŸŒท Menegangkan payudara dan punggung
๐ŸŒท Kulit menjadi lembut
๐ŸŒท Muka berseri dan 'pinky'
๐ŸŒท Awet muda
๐ŸŒท Menyihatkan badan dan dijauhkan penyakit

KANDUNGAN DIANZ VITAMILK BOOSTER
๐Ÿƒ OMEGA 3
✔ Adalah penting untuk pembinaan otak dan minda bayi
๐Ÿƒ KOLAGEN IKAN
✔ Dapat membantu mengekalkan ketegangan kulit wanita yang hamil
๐Ÿƒ Membantu mengurangkan rekahan kulit
APRICOT DAN DELIMA
✔ Memberi antioksidan yang secukupnya kepada wanita hamil dan para ibu untuk kelihatan bertenaga
๐Ÿƒ MADU
✔ Dapat meningkatkan pergerakan usus dan meningkatkan selera makan

CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMILK BOOSTER
๐Ÿ‚ 1 sachet sehari selepas makan pagi
๐Ÿ‚ Sekotak 30 sachet untuk sebulan, berperisa vanilla
๐Ÿ‚ Koyak dan tuang di dalam mulut tanpa perlu dibancuh
๐Ÿ‚ Jika peningkatan pengeluaran susu menjadi terlalu banyak, amalkan selang sehari
๐Ÿ‚ Boleh dimakan bersama DIANZ VITAMIN C tetapi di ambil di waktu malam
๐Ÿ‚ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari

NOTED : Elak waktu pengambilan ubat-ubatan/jamu dengan dianz vitamilk dalam masa yang sama. Jarakkan sekurang-kurangnya 2 jam untuk proses penghadaman lebih baik











---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman


14 June 2017

WOW FLAWLESS MIST

WOW FLAWLESS MIST

Rawat & Cantikkan kulit anda dengan satu spray 

FUNGSI & KELEBIHAN WOW FLAWLESS MIST
๐Ÿ„ Anti jerawat
๐Ÿ„ Merawat parut kulit
๐Ÿ„ Menghilangkan kedutan
๐Ÿ„ Menganjalkan kulit wajah
๐Ÿ„ Mencerahkan kulit wajah
๐Ÿ„ Kulit muka lebih sihat
๐Ÿ„ Lebih glowing & tahan lama
๐Ÿ„ Menghilangkan bintik hitam
๐Ÿ„ Menghilangkan garis halus
๐Ÿ„ Sesuai untuk kulit sensetif

KANDUNGAN WOW FLAWLESS MIST
๐ŸŒท Organic 100% tanpa paraben

CARA KEGUNAAN WOW FLAWLESS MIST
๐ŸŽ Guna selepas siap make up 





---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
๐Ÿ˜Ž untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
๐Ÿ˜Žuntuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
๐Ÿ˜Ž untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-40513830 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman