Best Buy Beauty Ent - Gedung Kecantikan Online Popular di Johor

Kami mencari anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai agen pelbagai produk kecantikan. Sebarang pertanyaan boleh emel kepada kami bestbuybeautyent@yahoo.com

Best Buy Beauty Ent - Servis kami adalah yang terhebat dan terpantas

Kepakaran kami adalah menyediakan servis yang terbaik untuk anda sama ada anda ingin membeli secara retail dari kami atau menjadi agen/stokis kami. kepuasan anda keutamaan kami

De Lova White and Curve

Pertama di Malaysia yang menggabungkan semua fungsi dalam 1 untuk pencerahan kulit, pembentukan badan dan payudara serta mampu menurunkan berat badan

29 March 2017

FOREVER ARCTIC SEA

Forever Arctic Sea ialah satu lagi makanan tambahan yang dirumus khas
untuk memberi khasiat kepada tubuh badan. Forever Living merumuskan 
kapsul ini dengan memanfaatkan penyelidikan terkini dalam bidang
pemakanan. Dengan menggabungkan Omega-3 dengan Omega-9, ia 
memberikan khasiat tambahan yang selamat dan seimbang yang
menggalakkan kolesterol darah dan trigliserida sihat.

Kebaikan Arctic Sea (Minyak zaitun , minyak ikan 
& vitamin E) :-

🌻Mencuci dan membaik pulih perut 
🌻Menjadi penawar kepada kesan racun. 
🌻Merawat penyakit gastrik 
🌻Menggalakkan fungsi buah pinggang 
🌻Mengurangkan risiko kanser payudara 
🌻Mencantikkan kulit 
🌻 Antioksidan tinggi pada minyak zaiton mencegah radang dan pembekuan darah 
🌻Menyingkirkan cacing dalam badan 
🌻Mencegah penyakit jantung
🌻Mengurangka kolestrol tinggi dalam darah
🌻Merangsang tumbesaran sel otak (Bijak & mudah hafal)
🌻Menajamkan penglihatan mata 
🌻Membantu memberi kesuburan kulit wajah.
🌻Membantu mencegah keracunan.
🌻 Membantu sistem penghadaman.
🌻Membantu menyingkir parasit pada usus.
🌻Membantu menyihatkan rambut dan menghilangkan kelemumur.
🌻Dengan campuran sedikit garam, boleh menjadi ubat mujarab bagi
penyakit gigi dan gusi.
🌻Mengandungi bahan anti penuaan.
🌻Membantu menguatkan tenaga batin.
🌻 Membantu mengatasi kesan melecur dan parut.
🌻Sebagai bahan urutan yang membantu menguatkan organ, sendi
dan otot serta melegakan sakit.

CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
FOREVER ARCTIC SEA

Arctic Sea seelok-eloknya diambil SELEPAS MAKAN, 3X SEHARI. 
Sebaik-baiknya dicadangkan pengambilannya 1/2 - 1 jam selepas 
sarapan pagi, makan tengah hari dan makan malam.






---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

28 March 2017

MILO CUBE


MILO CUBE !!! ================== MILO ENERGY CUBE ini diimport jauh dari luar negara & tidak terdapat di Malaysia. Ia dikilangkan di Nigeria. Dan yang paling penting ianya "HALAL". ✅Sesuai untuk org dewasa mahupun kanak2 ✅Boleh dibancuh ataupun dimakan begitu sahaja ✅Milo yang dipadatkan & dibungkus dalam bentuk cube mudah dibawa ke mana jua , ✅Bertindak sebagai pembekal tenaga/energy booster terutama buat si kecil kita yang aktif sepanjang hari 💪🏼💪🏼💪🏼 Cepat selagi stock masih ada!!!









---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.


😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

27 March 2017

VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM

VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM 

Vevious Ultra Correction Serum ialah satu serum yang dirumus khas untuk merawat masalah jerawat kronik,merawat masalah jeragat,mengurangkan kesan Parut akibat
jerawat, pembedahan, kecederaan, melecur, gigitan serangga dan sebagainya. 

Vevious Ultra Correction Serum mengandungi ramuan serum berkesan seawal 24JAM kerana tekstur serum ini pekat dan meresap cepat ke kulit bermasalah dan sesuai untuk
semua jenis kulit. Produk ini ialah keluaran BUMIPUTERA (MALAYSIA), Lulus KKM,HALAL & MESRA SOLAT, 100% SELAMAT dan bebas dari bahan kimia. 
Vevious sesuai untuk semua peringkat LELAKI dan WANITA,WARGA EMAS,pesakit EKZEMA mahupun pesakit KULIT yang KRONIK.Jom kita grab sementara stok dah tak banyak dah ni..

KELEBIHAN VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM 
🍍 Menghilangkan Eyebag / Lingkaran bawah mata
🍍 Merawat masalah jerawat KRONIK
🍍 Membaiki sel-sel kulit Mati
🍍 Sesuai dijadikan Base Mekap
🍍 Moisturizer
🍍 Menghilangkan dan mengecilkan Pori-pori
🍍 Menegangkan Kulit dan Menghilangkan kedutan
🍍 Merawat kulit melecur (pastikan melecur dah kering)
🍍 Merawat EKZEMA
🍍 Merawat masalah jeragat
🍍 Bumiputera (malaysia)
🍍 Kilang bertaraf gmp
🍍 Halal dan mesra solat
🍍 100% selamat
🍍 Bebas dari bahan kimia
🍍 Kkm (dipantau oleh kkm)

KANDUNGAN VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM 
🥝 BETA WHITE
- Digunakan dalam rawatan sebagai kawalan, pencegahan, & penambahbaikan penyakit, keadaan dan gejala berikut: Pigmentasi kulit, Erythema &Tompok penuaan.
🥝 DEFENSIL
- Perawatan Instan untuk kulit sensitif dan kemerahan
🥝 VCE (TERBAIK DARIPADA SPF)
- Melindungi kulit daripada sinaran matahari, menambahkan nutrien pada kulit
🥝 ALOE VERA
- Merawat jerawat
- Melembabkan kulit tetapi tidak berminyak
- Anti-penuaan
- Membunuh bakteria pd kulit
- Mengurangkan penglihatan strect-mark
- Menghilangkan kesan parut
- Merawat kesan terbakar( melecur / sunburn)
🥝 ALMOND SWEET OIL
- Almond oil memiliki efek "emollient" yang dapat mengunci kelembaban dan nutrisi yang diperlukan oleh kulit, sehingga membuat kulit terasa lebih lembut dan berkilau.

CARA GUNA VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM 
🥑 Picitkan Vevious sedikit pada tangan / Terus ke muka & Sapu Tipis kat muka...
🥑 Korang boleh pakai Vevious nih SEBELOM guna Foundation tau...
🥑 Malah korang jugak boleh pakai sebagai Skincare...
















---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.


😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

POLISH GLOWING SKINCARE BY NINA SKINCARE

Nak Kulit Glowing❓❔
Nak Buang Kulit Mati ❓❔
Nak Buang Kulit Kusam ❓❔

GLOWING DALAM 3 HARI !!

KEBAIKAN
💚Menegangkan Kulit
💚Mencerahkan Kulit
💚Memudarkan Bintik Hitam diMuka
💚Memudarkan Parut / Jeragat
💚Mengecutkan Jerawat
💚Mengecilkan Pori-Pori
💚Kulit Nampak Lebih Awet Muda

KANDUNGAN
1. Papaya Cleanser 
2. Snow White Day Cream 
3. Polish Bright Night Cream 
4. Gel Polish Power

CARA GUNA
Siang :
Cuci dengan cleanser papaya
dan sapu day snow 
Kulit terus cerah glowing

Malam :
Cuci muka 
Gel power nipis-nipis
dan nite krim








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.


😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

24 March 2017

SECRET CORREA LOTION

Secret Correa ialah merupakan satu-satunya losyen sejuk top selling yang
berkesan membantu melangsing & mengurangkan selulit seawal tempoh 3 hari
sahaja tanpa rasa panas dan pijar

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN
SECRET CORREA

🦋Berasaskan kologen bunga matahari.
🦋Membantu memecahkan lemak berlebihan.
🦋Membantu mengatasi masalah selulit.
🦋Membantu menurunkan berat badan anda.
🦋Membantu mencantikkan bentuk badan agar menjadi lebih ideal.
🦋Membantu membuang angin dalam badan.
🦋Mengatasi masalah senggugut.
🦋Membantu membuang sedikit lemak bawah dagu.(double chin)
🦋Mencantik,menghalus,melembut dan menegangkan kulit.
🦋Keberkesanannya seawal 3 hari.
🦋Produk buatan Malaysia tetapi menggunakan
 formulasi teknologi Korea.
🦋Berdaftar KKM.
🦋Boleh dipakai dalam solat.
🦋Tidak melekit.
🦋Tidak panas.

CARA PENGGUNAAN SECRET
CORREA

Pertama sekali picit sedikit losyen SC di hujung jari
Kemudian sapu pada perut,paha,lengan,pinggul dan dagu 2 kali 
sehari selepas mandi pagi dan malam.
Urut perlahan sehingga losyen menyerap ke dalam kulit sepenuhnya.
1 tiub boleh tahan 1 bulan atau 55hari.Bergantung cara sapu pengguna.
Penggunaan yang lebih KERAP dan pengambilan air kosong yang
CUKUP dapat membantu memberikan hasil yang maksimum. 

PANTANG LARANG SECRET
CORREA

🦋Amalkan gaya hidup sihat
🦋Kurangkan makanan tidak berkhasiat
🦋Lemak tinggi
🦋Berminyak
🦋Minuman bergas
🦋Minuman keras






---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.

😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

15 March 2017

CANDY B+ COMPLEX

CANDY B+ COMPLEX

Candy B+ Complex ialah produk yang dicipta khas dlm membantu para pria yang betul-betul menginginkan kesempurnaan.Mampu mengekalkan kekuatan disamping 
merangsang kebatinan bagaikan juara. Dengan kuasa ajaib 5 dalam 1 tahan lama ketika beraksi,zakar makin keras dan solid,pengawalan yang lebih baik,kepuasan
selepas aktiviti dan yang paling penting kuantiti dan kualiti air mani bertambah.

Candy B+ Complex mengandungi ramuan luar biasa yang menjadikan anda luar biasa hanya dengan mengamalkan supplemen ajaib Candy B+ Complex.Gabungan 
Herba Asli Kelelakian + Vitamin B Complex B1,B6,B12 membekalkan power dan sentiasa bertenaga!..Jom grab Candy Complex yang tengah HOT MELETOP 
PASARAN sekarang sementara stok masih lagi ada nie.SENANG JERRR !!
INGAT BATIN,INGAT CANDY B+ COMPLEX!!.

FUNGSI CANDY B+ COMPLEX
🌼 Melambatkan kekurangan hormon testosterone akibat penuaan.
🌼 Mengawal kandungan Gula dalam darah (diabetes).
🌼 Mengawal paras Kolestrol.
🌼 Meningkatkan kesuburan dan menghasilkan sperma yang sihat.
🌼 Mencegah penyakit kardiovaskular.
🌼 Menstabilkan dan mengimbangi hormon.
🌼 Mencegah penyakit paru-paru.
🌼 Menguatkan dinding arteri.
🌼 Merangsang tubuh badan agar lebih Ketahanan & Bertenaga.
🌼 Mengawal atau mengurangkan penyakit radang seperti 
🌼 Alzheimer, Migraine, Rheumatoid Arthritis.
🌼 Mengaktifkan kadar metabolisma.
🌼 Membantu atasi Kelesuan dan Tekanan.
🌼 Menggalakkan pengedaran darah.
🌼 Menguatkan fungsi buah pinggang.
🌼 Mengawal Tekanan darah.
🌼 Menguatkan otot Jantung.
🌼 Menggalakkan sistem Imunisasi.
🌼 Mengimbangi Hormon.

KANDUNGAN CANDY B+ COMPLEX
🌸 Vitamin B1.
🌸 Vitamin B6.
🌸 Vitamin B12.
🌸 Citrus Extract.
🌸 Maca.
🌸 Soy Lecithin Extract.
🌸 Tribulus.
🌸 Goji.

CARA PENGAMBILAN CANDY B+ COMPLEX
🌸 Ambil 1 biji dan amalkan 3-4 hari sekali untuk mengembalikan keremajaan anda yang luar biasa.










---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.

😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman