02 March 2017

BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1

BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1

🐝BEE VENOM HONEY LIQUID CLEANSER (5ml)
🐝BEE VENOM MOISTURISER & REPAIRING (7g)
🐝BEE VENOM SUNBLOCK FOUNDATION (7g)
🐝BEE VENOM SERUM (5ml)
Produk bee venom ni merupakan produk 
100% bahan organik yang mengandungi:
🐝Sengat lebah/ bee venom 
🐝Serbuk mutiara
🐝 Madu
Selamat untuk dipakai oleh apa pun jenis kulit..
Siapa yang nak baiki kulit yang dah banyak bahan kimia kat muka tu, boleh laa cuba pakai bee venom, insyaallah bee venom boleh mengatasi masalah kulit muka anda…

KELEBIHAN BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1
☘ Berkesan seperti BOTOX, kulit tegang dan awet muda. 
☘ Mengurangi garis penuaan / kedutan.
☘ Mengecilkan liang pori & menjadikan kulit lebih halus, licin & anjal.
☘ Dapat mengekalkan kelembapan kulit sepanjang hari.
☘ Mengurangkan rasa pedih/ alahan/ kegatalan/ kemerahan pada kulit.
☘ Merawat kulit sunburn. 
☘ Menyejukkan kulit.
☘ Membekalkan Vitamin C pada kulit.
☘ Mencerah, mensekatakan tona juga menanggalkan jeragat.
☘ Boleh disapu pada kulit melecur.
☘ Boleh disapu pada bahagian badan kering.
☘ Boleh disapu pada bahagian gelap seperti lipatan, siku, lutut dan bibir.
☘ Mencerahkan kawasan mata yang lebam / lingkaran gelap.
☘ Melembutkan tumit kaki yang merekah.

CARA GUNA BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1

SIANG 🌝
πŸ€ Cuci muka dengan CLEANSER HONEY BEE
πŸ€ Selepas cuci, lapkan muka hingga kering. Sapu SERUM PROPOLIS SESSENCE
πŸ€ Selepas itu , sapukan MOISTURISER & REPAIR CREAM BEE VENOM nipis nipis di muka
πŸ€ Dan akhir sekali , sapukan SUNBLOCK FOUNDATION BEE VENOM 

MALAM 🌚
πŸ„ Cuci muka dengan CLEANSER HONEY BEE
πŸ„ Selepas cuci, lapkan muka hingga kering. Sapu SERUM PROPOLIS SESSENCE
πŸ„ Selepas itu , sapukan MOISTURISER & REPAIR CREAM BEE VENOM nipis nipis di muka








---------------------------------------
Open for dropship / retail / borong !!!
---------------------------------------
.
😎 untuk belian retail 1 unit dan ke atas boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or boleh whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk join sebagai ejen dropship boleh pm ke fb kami : Martasha Rosman or 
boleh hantar telegram "nak join dropship" ke 017-6122-830 
.
😎untuk deal harga borong menarik dan berminat nak jadi ejen borong kami : whatsapp ke 017-6122-830
.
😎 untuk tahu harga pembelian terus di kedai kami di Pasir Gudang,Johor (walk in) boleh whatsapp ke +6011-1529-5629 (Staff) or pm di fb : Martasha Rosman

0 comments:

Post a Comment